agusiazet Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [quote name='agata51']Nie wymagajmy od wiosny zbyt wiele. Ona ma co robić. Nadinko, buziaki.[/QUOTE] A kto nie ma? Mnie chodzi głownie o kwestie finansowe, wysyłam pieniądze z bazarku i chcę wiedzieć, czy dotarły, bo to nie moje pieniądze, tylko ludzi, którzy oczekują potwierdzenia, a tego nie ma i nie ma:( Quote
obraczus87 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Wiosna zawsze prosi aby w sprawach pilnych kontaktowac się z Nia telefonicznie. Niestety ostatnimi czasy nie ma w ogóle czasu na zaglądanie na Dogo. W sumie nie dziwię się. Warto zadzwonic do Niej i zapytac co u pannicy słychac :) oraz podpytac o finanse. Quote
Ra_dunia Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ja też ostatnio bardziej zalatana jestem... postaram się do Wiosny przedzwonić. Quote
AgusiaP Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 W górę Nadinko. Nadinka ma aktualne ogłoszenia? Quote
wiosna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Telepatycznie mnie przywołałyście! Ja wiem, że jestem na wątkach bardzo rzadko, ale tak to już niestety jest i chyba pozostanie, że pod telefonem jestem zawsze, a na dogomanii od okazji do okazji. Tutaj jest rozliczenie Nadinki: [QUOTE]------------------------------------------- 03.09.2010 +45,00 Anna10025 03.09.2010 -300,00 hotel wrzesień 06.09.2010 +40,00 spadek po Brutusku (Obraczus) 06.09.2010 +100,00 Aga33-76 08.09.2010 +30,00 Radunia 10.09.2010 +115,00 Agusiazet (bazarek) 21.09.2010 +20,00 Agusiazet (wrzesień) 23.09.2010 +30,00 AgusiaP =========================== -458,00[/QUOTE] Z ogłoszeń miałam jeden telefon, państwo przyjechali do mnie zobaczyc Nadinkę, ale okazało się, że nijak się ona do tego domku nie nadaje - chociaż Pani świetna, przemiła i bardzo do psów łagodna, to Nadia by im w 10 minut zwiała - nie ma tam ogrodzenia, które sprawiłoby kłopot, brama jest otwierana jak się autem wjeżdża i nie ma żadnego kojca, żeby takiej ucieczce zapobiec. Pani jednak zdecydowała się adoptować inną biedną bardzo sunię dogomaniacką jaką u nas zobaczyła - wystraszoną, ale bardzo spokojną Misię. Trudno z domem dla Nadinki, malutka ze mną się bawi, zaczepia, a jak ktoś przychodzi obcy, kogo ona nie zna, to tylko nos widać wystający z budy ;( Na smyczy chodzi ładnie, ale tutaj to samo - ja mieszkam na odludziu, ona tutaj sobie biega spokojnie, ale ja nie mam możliwości oswajania jej z ruchem, autami, chodzącymi ludźmi... Nadinka powinna mieszkać w spokojnej okolicy, gdzie będzie mogła spokojnie i powoli patrzeć na otoczenie i się do wszystkiego przyzwyczajać. Aha - czy to od kogoś z tego wątku dostaliśmy absolutnie niespodziewany i przemiły prezent? :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 jeszcze spadek po Tolku powinien byc Wunia wyslala na konto firmowe z opisem od Wunia spadek po Tolku ma to byc dla Nadinki:) Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 oj to dobrze, że telepatycznie ;) bo ja oczywiście w zalataniu totalnym już się miałam kajać, że nie zadzwoniłam do Ciebie. Wiosenko - sprawdź całość rozliczenia bo według mnie mylisz się na swoją niekorzyść... (parę stron temu wstawiłam wyliczenie, w którym miejscu według mnie nastąpiła pomyłka). Quote
Lu_Gosiak Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 mam potwierdzenie od Patryka ze wplynelo 100zl po Tolku tylko Patryk nie wiedzial dla Kogo bo bylo nieopisane:) Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Wpisałam :) Wreszcie wyszliśmy z "naszego" zadłużenia - my jesteśmy +70 zł na plusie :D Reszta to dług Negrii... Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Ten plus jest nam baaardzo potrzebny, bo nadal brakuje nam 20 zł do pełnych deklaracji... Quote
__Lara Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 No przydałoby się te 20,00zł jeszcze, bo potem co miesiąc będzie problem. Quote
Laura1108 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Nie wpłaciłam we wrześniu PRZEPRASZAM ale nie mam nawet złotówki na koncie nie otrzymałam jeszcze pieniędzy za pracę z sierpnia miałam miec w okolicach 15-17 września ale nie było później miałam mieć po 20 a teraz dzowniłam będzie koło środy być musi tylko kiedy . Przepraszam na pewno wpłacę , staram się regulować na bieżąco wszystkie deklaracje ale od kiedy straciłam stałe źródło dochodu czyli kuroniówkę od tego momentu są jakieś dorywcze pieniądze tylko w tym miesieąc wrzęsniu ich niestety nie było [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Quote
agusiazet Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Wiosno, dzięki za rozliczenie i wpis o wpłynięciu kasy z bazarku, bo to jest wymagane w bazarkowym regulaminie!!! Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Laura - rozumiemy, nie martw się. Ważne, że z Nadinką jesteś :) Kto jeszcze dorzuci grosik do kasy Nadinki? Pięknie prosimy :modla: Brakuje tylko 20 zł deklaracji stałych! Quote
wiosna Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Oczywiście wiem, że to jest wymagane, ale mi po prostu brakuje rąk. Dzisiaj wstałam o 5 żeby poopisywać na stronie psy z wczorajszej interwencji. Postaram się poprawić z rozliczeniami. A na tej interwencji odebrałam szczeniaka - Nadinkę II, istne ksero. Nawet na łapach ma tyle samo białych włosów, jak siostra. Nazwałam ją Navia. [URL="http://proanimals.org/index.php?option=com_content&view=article&id=187%3Anavia&catid=37%3Azwierzeta-psy&Itemid=11&lang=pl"][IMG]http://www.proanimals.org/img_zwierzeta/psy/navia_01.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ra_dunia Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 O jej! Rzeczywiście klon... Mam tylko nadzieję, że szybciej się przełamie niż ta nasza Nadine. Quote
agata51 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Matko jedyna, zawieruszyła mi się fiszka Nadine! Na dniach wpłacę za IX i X. Przepraszam. Quote
Ra_dunia Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Ludzi jednak odstrasza dzikość naszej Nadinki :( nikt jej nie chce przygarnąć... :( Quote
Recommended Posts