Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']Nie wymagajmy od wiosny zbyt wiele. Ona ma co robić. Nadinko, buziaki.[/QUOTE]

A kto nie ma? Mnie chodzi głownie o kwestie finansowe, wysyłam pieniądze z bazarku i chcę wiedzieć, czy dotarły, bo to nie moje pieniądze, tylko ludzi, którzy oczekują potwierdzenia, a tego nie ma i nie ma:(

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiosna zawsze prosi aby w sprawach pilnych kontaktowac się z Nia telefonicznie.
Niestety ostatnimi czasy nie ma w ogóle czasu na zaglądanie na Dogo. W sumie nie dziwię się.

Warto zadzwonic do Niej i zapytac co u pannicy słychac :) oraz podpytac o finanse.

Posted

Telepatycznie mnie przywołałyście!
Ja wiem, że jestem na wątkach bardzo rzadko, ale tak to już niestety jest i chyba pozostanie, że pod telefonem jestem zawsze, a na dogomanii od okazji do okazji.

Tutaj jest rozliczenie Nadinki:
[QUOTE]-------------------------------------------
03.09.2010 +45,00 Anna10025
03.09.2010 -300,00 hotel wrzesień
06.09.2010 +40,00 spadek po Brutusku (Obraczus)
06.09.2010 +100,00 Aga33-76
08.09.2010 +30,00 Radunia
10.09.2010 +115,00 Agusiazet (bazarek)
21.09.2010 +20,00 Agusiazet (wrzesień)
23.09.2010 +30,00 AgusiaP
===========================
-458,00[/QUOTE]

Z ogłoszeń miałam jeden telefon, państwo przyjechali do mnie zobaczyc Nadinkę, ale okazało się, że nijak się ona do tego domku nie nadaje - chociaż Pani świetna, przemiła i bardzo do psów łagodna, to Nadia by im w 10 minut zwiała - nie ma tam ogrodzenia, które sprawiłoby kłopot, brama jest otwierana jak się autem wjeżdża i nie ma żadnego kojca, żeby takiej ucieczce zapobiec. Pani jednak zdecydowała się adoptować inną biedną bardzo sunię dogomaniacką jaką u nas zobaczyła - wystraszoną, ale bardzo spokojną Misię.
Trudno z domem dla Nadinki, malutka ze mną się bawi, zaczepia, a jak ktoś przychodzi obcy, kogo ona nie zna, to tylko nos widać wystający z budy ;(
Na smyczy chodzi ładnie, ale tutaj to samo - ja mieszkam na odludziu, ona tutaj sobie biega spokojnie, ale ja nie mam możliwości oswajania jej z ruchem, autami, chodzącymi ludźmi... Nadinka powinna mieszkać w spokojnej okolicy, gdzie będzie mogła spokojnie i powoli patrzeć na otoczenie i się do wszystkiego przyzwyczajać.

Aha - czy to od kogoś z tego wątku dostaliśmy absolutnie niespodziewany i przemiły prezent? :loveu:

Posted

oj to dobrze, że telepatycznie ;) bo ja oczywiście w zalataniu totalnym już się miałam kajać, że nie zadzwoniłam do Ciebie.
Wiosenko - sprawdź całość rozliczenia bo według mnie mylisz się na swoją niekorzyść... (parę stron temu wstawiłam wyliczenie, w którym miejscu według mnie nastąpiła pomyłka).

Posted

Nie wpłaciłam we wrześniu PRZEPRASZAM ale nie mam nawet złotówki na koncie nie otrzymałam jeszcze pieniędzy za pracę z sierpnia miałam miec w okolicach 15-17 września ale nie było później miałam mieć po 20 a teraz dzowniłam będzie koło środy być musi tylko kiedy . Przepraszam na pewno wpłacę , staram się regulować na bieżąco wszystkie deklaracje ale od kiedy straciłam stałe źródło dochodu czyli kuroniówkę od tego momentu są jakieś dorywcze pieniądze tylko w tym miesieąc wrzęsniu ich niestety nie było [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

Posted

Laura - rozumiemy, nie martw się. Ważne, że z Nadinką jesteś :)

Kto jeszcze dorzuci grosik do kasy Nadinki? Pięknie prosimy :modla:
Brakuje tylko 20 zł deklaracji stałych!

Posted

Oczywiście wiem, że to jest wymagane, ale mi po prostu brakuje rąk. Dzisiaj wstałam o 5 żeby poopisywać na stronie psy z wczorajszej interwencji. Postaram się poprawić z rozliczeniami.

A na tej interwencji odebrałam szczeniaka - Nadinkę II, istne ksero. Nawet na łapach ma tyle samo białych włosów, jak siostra. Nazwałam ją Navia.
[URL="http://proanimals.org/index.php?option=com_content&view=article&id=187%3Anavia&catid=37%3Azwierzeta-psy&Itemid=11&lang=pl"][IMG]http://www.proanimals.org/img_zwierzeta/psy/navia_01.jpg[/IMG][/URL]