Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musimy poczekać na Negri i jej wyjaśnienia, a wątek niech prowadzi Radunia, tak dla jasności!!! Wierzę, że się wszystko wyjaśni z pieniędzmi, a my wpłacajmy do wiosny!!! Nadinka musi tam zostać przecież!!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Musimy poczekać na Negri i jej wyjaśnienia, a wątek niech prowadzi Radunia, tak dla jasności!!! Wierzę, że się wszystko wyjaśni z pieniędzmi, a my wpłacajmy do wiosny!!! Nadinka musi tam zostać przecież!!![/QUOTE]

Dokładnie tak.

Posted

Ra_duniu za listopad wpłaciłam deklarację, a jej tu nie ma. Wpłacałam przez przekaz pocztowy ,a tak to zawsze robię przelew bankowy. Trochę późno rozgrzebywać sprawę na poczcie, mam nadzieję , że ta kasa doszła, a to tylko jakieś niedopatrzenie Negri, która wtedy robiła te rozliczenia.

Posted

Widzę, że wpłacałaś regularnie. A Twoje przelewy były od października? Czyli za październik też? Sorry, ze tak pytam, ale ogarnięcie tych deklaracji wcale nie jest proste...

[B]Wiosno[/B] - wiem, że wiesz ;) kto jest anonimowym darczyńcom. Czy mogłabyś się upewnić, że wpłaty od tej osoby będą przychodziły na Twoje konto?
I jeszcze jedno - czy raz w miesiącu możesz wkleić tu rozliczenie? Bardzo proszę...

Posted

[FONT=Garamond][SIZE=3]Negri napisała do mnie maila, jej sytuacja osobista jest "obrzydliwie ciężka".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]Oto fragment wiadomości od Negri: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]"Pieniądze dla Nadin, na które z pewnością czeka Wiosna - są u mnie. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]Zrobię przelew na jej konto i pełne zestawienie wpłat. Muszę jednak odzyskać możliwość zalogowania się na dogomanii, aby sprawdzić ostatnie rozliczenia. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Garamond][SIZE=3]Na dogo już nie wrócę, bo zawiodłam zaufanie wielu osób".[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]Wszystkie kwestie/zaległości finansowe zostaną załatwione przez Negri w najbliższym czasie za bezpośrednim kontaktem z Wiosną.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]Nieuczciwość nie jest w stylu Negri, uwierzcie mi... :([/SIZE][/FONT]

[/FONT]

Posted

[quote name='Aga-33-76'][FONT=Garamond][SIZE=3]Negri napisała do mnie maila, jej sytuacja osobista jest "obrzydliwie ciężka".[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]Oto fragment wiadomości od Negri: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]"Pieniądze dla Nadin, na które z pewnością czeka Wiosna - są u mnie. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]Zrobię przelew na jej konto i pełne zestawienie wpłat. Muszę jednak odzyskać możliwość zalogowania się na dogomanii, aby sprawdzić ostatnie rozliczenia. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Garamond][SIZE=3][B]Na dogo już nie wrócę, bo zawiodłam zaufanie wielu osób".[/B][/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]Wszystkie kwestie/zaległości finansowe zostaną załatwione przez Negri w najbliższym czasie za bezpośrednim kontaktem z Wiosną.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Garamond][SIZE=3]Nieuczciwość nie jest w stylu Negri, uwierzcie mi... :([/SIZE][/FONT]

[/FONT][/QUOTE]

Ciekawe co to oznacza :( bardzo szkoda :(

Posted

[quote name='Ra_dunia']No to wątek przejęty...
Zaraz postaram się wszystko zaktualizować. Proszę potem o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza.[/QUOTE]

noo Raduniu..widze, ze dzialasz ostro....nie moglam zalapac co to za watek mam w suskrypcjach Czarna, dzika...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
super, ze jestescie dalej na watku i nie zostawiliscie Nadinki i Wiosny samej sobie...Nadia zrobila naprawde duze postepy od czasu kiedy przyszla do Wiosny....obecnie ma faceta:razz::razz: /NAdia oczywiscie:eviltong:/, mieszka z czarnym jak Ona Chojrakiem wyrwanym z Olkusza

Posted

Aga - przekaż Negrii, że ma wracać ;) My wyrozumiali jesteśmy, tylko się bardzo martwimy... Załatwi wszystko z Wiosną i będzie po sprawie ;)
Teraz kontrola nad dalszymi finansami przejęta, wątek zaktualizowany.

Czy ktoś zawiadomił już wszystkich darczyńców o zmianie konta? Wydaje mi się, że wszyscy już wiedzą - prawda?

Posted

Uważam, że Radunia ma rację!!! Nikt się na Negrii jakoś specjalnie nie obraził, stało, co się stało, a życie pełne jest różnych zaskakujących na plus i na minus zawirowań! Wróć na Dogo, tyle psiaków nadal potrzebuje pomocy!

Posted

banerek dla Nadine:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/145955"][IMG]http://i46.tinypic.com/rk96dv.gif[/IMG][/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/145955"][IMG]http://i49.tinypic.com/2gskf3t.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Ra_dunia']Aga - przekaż Negrii, że ma wracać ;) My wyrozumiali jesteśmy, tylko się bardzo martwimy... Załatwi wszystko z Wiosną i będzie po sprawie ;)
Teraz kontrola nad dalszymi finansami przejęta, wątek zaktualizowany.

Czy ktoś zawiadomił już wszystkich darczyńców o zmianie konta? Wydaje mi się, że wszyscy już wiedzą - prawda?[/QUOTE]

Mam z Negri jedynie kontakt mailowy; wiadomość przekazałam.

Posted

Kochane, dziękuję Wam bardzo za obecność tutaj i ożywienie wątku.
Postaram się dzisiaj wieczorem zasiąść i przeczytać dokładnie wcześniejsze Wasze posty, wstawię też rozliczenie, ale odzywam się teraz żebyście wiedziały, że staram się tutaj być i zaglądać możliwie często.

Posted

Anna i Agata - wpisałam Wasze wpłaty z gwiazdką ;) jako że na rozliczeniu od Negrii wstawionym na wątku ich nie było.
Proszę sprawdzajcie czy są wpisane wpłaty, a te, które nie były uwzględnione będę właśnie wpisywała z * .

Wiosno - będę bardzo wdzięczna za rozliczenie :D

Posted

[quote name='agusiazet']Uważam, że Radunia ma rację!!! Nikt się na Negrii jakoś specjalnie nie obraził, stało, co się stało, a życie pełne jest różnych zaskakujących na plus i na minus zawirowań! Wróć na Dogo, tyle psiaków nadal potrzebuje pomocy![/QUOTE]

Jestem tego samego zdania!!!

Posted

[B]Ra_dunia[/B] ustawilam sie w kolejce na watku sterylkowym : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniaków-było-mniej[/URL])

Mam tam stala deklaracje, wiec jest szanse na zwrot 100% ceny sterylki.

[B]WIOSNA poprosze o informacje ile kosztowac bedzie sterylka Nadine. Potrzebuje rowniez namiary na klinike, w ktorej odbedzie sie zabieg (wymogi akcji sterylkowej). [/B]