agusiazet Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Musimy poczekać na Negri i jej wyjaśnienia, a wątek niech prowadzi Radunia, tak dla jasności!!! Wierzę, że się wszystko wyjaśni z pieniędzmi, a my wpłacajmy do wiosny!!! Nadinka musi tam zostać przecież!!! Quote
Ra_dunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Poprosiłam o przejęcie. Wątek musi być uaktualniony a Negrii jak widać nie ma obecnie takich możliwości. Quote
obraczus87 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='agusiazet']Musimy poczekać na Negri i jej wyjaśnienia, a wątek niech prowadzi Radunia, tak dla jasności!!! Wierzę, że się wszystko wyjaśni z pieniędzmi, a my wpłacajmy do wiosny!!! Nadinka musi tam zostać przecież!!![/QUOTE] Dokładnie tak. Quote
Ra_dunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 No to wątek przejęty... Zaraz postaram się wszystko zaktualizować. Proszę potem o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza. Quote
anna10025 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ra_duniu za listopad wpłaciłam deklarację, a jej tu nie ma. Wpłacałam przez przekaz pocztowy ,a tak to zawsze robię przelew bankowy. Trochę późno rozgrzebywać sprawę na poczcie, mam nadzieję , że ta kasa doszła, a to tylko jakieś niedopatrzenie Negri, która wtedy robiła te rozliczenia. Quote
Ra_dunia Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Widzę, że wpłacałaś regularnie. A Twoje przelewy były od października? Czyli za październik też? Sorry, ze tak pytam, ale ogarnięcie tych deklaracji wcale nie jest proste... [B]Wiosno[/B] - wiem, że wiesz ;) kto jest anonimowym darczyńcom. Czy mogłabyś się upewnić, że wpłaty od tej osoby będą przychodziły na Twoje konto? I jeszcze jedno - czy raz w miesiącu możesz wkleić tu rozliczenie? Bardzo proszę... Quote
Aga-33-76 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [FONT=Garamond][SIZE=3]Negri napisała do mnie maila, jej sytuacja osobista jest "obrzydliwie ciężka".[/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]Oto fragment wiadomości od Negri: [/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]"Pieniądze dla Nadin, na które z pewnością czeka Wiosna - są u mnie. [/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]Zrobię przelew na jej konto i pełne zestawienie wpłat. Muszę jednak odzyskać możliwość zalogowania się na dogomanii, aby sprawdzić ostatnie rozliczenia. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Garamond][SIZE=3]Na dogo już nie wrócę, bo zawiodłam zaufanie wielu osób".[/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]Wszystkie kwestie/zaległości finansowe zostaną załatwione przez Negri w najbliższym czasie za bezpośrednim kontaktem z Wiosną.[/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]Nieuczciwość nie jest w stylu Negri, uwierzcie mi... :([/SIZE][/FONT] [/FONT] Quote
__Lara Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Aga-33-76'][FONT=Garamond][SIZE=3]Negri napisała do mnie maila, jej sytuacja osobista jest "obrzydliwie ciężka".[/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]Oto fragment wiadomości od Negri: [/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]"Pieniądze dla Nadin, na które z pewnością czeka Wiosna - są u mnie. [/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]Zrobię przelew na jej konto i pełne zestawienie wpłat. Muszę jednak odzyskać możliwość zalogowania się na dogomanii, aby sprawdzić ostatnie rozliczenia. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Garamond][SIZE=3][B]Na dogo już nie wrócę, bo zawiodłam zaufanie wielu osób".[/B][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]Wszystkie kwestie/zaległości finansowe zostaną załatwione przez Negri w najbliższym czasie za bezpośrednim kontaktem z Wiosną.[/SIZE][/FONT] [FONT=Garamond][SIZE=3]Nieuczciwość nie jest w stylu Negri, uwierzcie mi... :([/SIZE][/FONT] [/FONT][/QUOTE] Ciekawe co to oznacza :( bardzo szkoda :( Quote
Lu_Gosiak Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Ra_dunia']No to wątek przejęty... Zaraz postaram się wszystko zaktualizować. Proszę potem o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza.[/QUOTE] noo Raduniu..widze, ze dzialasz ostro....nie moglam zalapac co to za watek mam w suskrypcjach Czarna, dzika...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: super, ze jestescie dalej na watku i nie zostawiliscie Nadinki i Wiosny samej sobie...Nadia zrobila naprawde duze postepy od czasu kiedy przyszla do Wiosny....obecnie ma faceta:razz::razz: /NAdia oczywiscie:eviltong:/, mieszka z czarnym jak Ona Chojrakiem wyrwanym z Olkusza Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Aga - przekaż Negrii, że ma wracać ;) My wyrozumiali jesteśmy, tylko się bardzo martwimy... Załatwi wszystko z Wiosną i będzie po sprawie ;) Teraz kontrola nad dalszymi finansami przejęta, wątek zaktualizowany. Czy ktoś zawiadomił już wszystkich darczyńców o zmianie konta? Wydaje mi się, że wszyscy już wiedzą - prawda? Quote
agusiazet Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Uważam, że Radunia ma rację!!! Nikt się na Negrii jakoś specjalnie nie obraził, stało, co się stało, a życie pełne jest różnych zaskakujących na plus i na minus zawirowań! Wróć na Dogo, tyle psiaków nadal potrzebuje pomocy! Quote
Ra_dunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 banerek dla Nadine: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/145955"][IMG]http://i46.tinypic.com/rk96dv.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/145955"][IMG]http://i49.tinypic.com/2gskf3t.gif[/IMG][/URL] Quote
Aga-33-76 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Ra_dunia']Aga - przekaż Negrii, że ma wracać ;) My wyrozumiali jesteśmy, tylko się bardzo martwimy... Załatwi wszystko z Wiosną i będzie po sprawie ;) Teraz kontrola nad dalszymi finansami przejęta, wątek zaktualizowany. Czy ktoś zawiadomił już wszystkich darczyńców o zmianie konta? Wydaje mi się, że wszyscy już wiedzą - prawda?[/QUOTE] Mam z Negri jedynie kontakt mailowy; wiadomość przekazałam. Quote
AgusiaP Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja jeszcze nie wpłaciłam za maj mojej dekleracji. Czy pieniążki mam wysłac na to konto na Patryk Grunt? Quote
agusiazet Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='AgusiaP']Ja jeszcze nie wpłaciłam za maj mojej dekleracji. Czy pieniążki mam wysłac na to konto na Patryk Grunt?[/QUOTE] Tak, konto jest na pierwszej stronie! Quote
agata51 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Negri, nie wygłupiaj się, wracaj! Melduję, że w styczniu też wysłałam kaskę - 5.01. Quote
wiosna Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kochane, dziękuję Wam bardzo za obecność tutaj i ożywienie wątku. Postaram się dzisiaj wieczorem zasiąść i przeczytać dokładnie wcześniejsze Wasze posty, wstawię też rozliczenie, ale odzywam się teraz żebyście wiedziały, że staram się tutaj być i zaglądać możliwie często. Quote
Ra_dunia Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Anna i Agata - wpisałam Wasze wpłaty z gwiazdką ;) jako że na rozliczeniu od Negrii wstawionym na wątku ich nie było. Proszę sprawdzajcie czy są wpisane wpłaty, a te, które nie były uwzględnione będę właśnie wpisywała z * . Wiosno - będę bardzo wdzięczna za rozliczenie :D Quote
anna10025 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Przepraszam ,że tak późno kasę za maj i od razu czerwiec przeleję dopiero w przyszłym tyg. Quote
Ra_dunia Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Anna - i dobrze :) przynajmniej pójdzie od razu na prawidłowe konto :) Quote
__Lara Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='agusiazet']Uważam, że Radunia ma rację!!! Nikt się na Negrii jakoś specjalnie nie obraził, stało, co się stało, a życie pełne jest różnych zaskakujących na plus i na minus zawirowań! Wróć na Dogo, tyle psiaków nadal potrzebuje pomocy![/QUOTE] Jestem tego samego zdania!!! Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Nadine wędruje na pierwszą prosić o grosik na sterylizację.... Quote
agata51 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Ra_dunia']Nadine wędruje na pierwszą prosić o grosik na sterylizację....[/QUOTE] Może uda mi się coś do czerwcowej dorzucić. Quote
obraczus87 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [B]Ra_dunia[/B] ustawilam sie w kolejce na watku sterylkowym : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-(by-bezdomniaków-było-mniej[/URL]) Mam tam stala deklaracje, wiec jest szanse na zwrot 100% ceny sterylki. [B]WIOSNA poprosze o informacje ile kosztowac bedzie sterylka Nadine. Potrzebuje rowniez namiary na klinike, w ktorej odbedzie sie zabieg (wymogi akcji sterylkowej). [/B] Quote
Recommended Posts