Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupa zdarzyła się wyjątkowo. Krecik jest bardzo dobrze wychowana. Same się zastanawiamy skąd ona to wszystko wie. I że przed ulicą trzeba się zatrzymać, i że trzeba się nogi trzymać, i że załatwiać się można tylko na dworze i całe mnóstwo innych rzeczy. Przecież chyba nikt jej tego nie uczył? No kochane psisko z niej jest i wesolutkie i mądre. Mamie się trafił prawdziwy skarb.

Posted

faalka,Krecia żyła na wsi,musiała sobie radzić,żeby przeżyć,a bieda wszystkiego nauczy.W dodatku wie,że wygrała los na loteri i stara się,żeby Twojej Mamie wynagrodzić.Pozdrawiam i dziękuję za Krecika,a dla niej buzi w noseczek.

Posted

faalka,Krecia żyła na wsi,musiała sobie radzić,żeby przeżyć,a bieda wszystkiego nauczy.W dodatku wie,że wygrała los na loteri i stara się,żeby Twojej Mamie wynagrodzić.Pozdrawiam i dziękuję za Krecika,a dla niej buzi w noseczek.

Posted

Ale numer,co za wspaniały pies.Jaki on musi być szczęśliwy,że mu taka zabawa to pikuś.Po raz pierwszy w życiu zobaczyłam coś takiego.Uśmiałam się. . . .

• 3 weeks later...
Posted

U Kreci wszystko w najlepszym porządku :multi: Przytyło jej się nieco, choć mama przyrzeka, że nie ma żadnego dokarmiania, tylko ustalone pory jedzenia. W związku z przybieraniem został biednej Kreci ograniczony ryż.

U mojej mamy natomiast niezbyt fajnie, bo skręciła sobie nogę w kostce i niestety nie wolno jej chodzić :( Mieszka w tej chwili u swojej siostry. Spacerami zajmuje się moja ciocia i jej córka. Mam nadzieję, że mama zacznie chodzić za jakiś tydzień. W każdym razie Kreci nowa sytuacja zupełnie nie przeszkadza, bo już wcześniej ten dom był "jej" domem.

Posted

Pozdrawiamy Twoją Mamę,życzymy aby noga wróciła do sprawności.Proszę podziękuj również cioci,że opiekuje się nie tylko mamą,ale i Kretką.Również pozdrowienia córci cioci.Dla Kreci i Ciebie buziolki. . . .pa,pa.

Oj,Krecia,trafiło ci sie pieseczku,oj trafiło.

Posted

Dziękuję za dobre myśli i pozdrowienia :p Przekaże mamie i rodzince :p

Zapomniałam napisać, że 2 tyg. temu byliśmy w Kielcach i widzieliśmy Krecika na żywo :loveu: Jest kochana, wesolutka, wariowała na śniegu jak szalona :lol: Poznała nas i od razu się wpakowała nam do łózka. Dodam, że to łóżko to właściwie jest jej, bo wypoczywa na nim, kiedy chce mieć chwilę samotności :lol: Trochę się obawialiśmy czy nam odstąpi trochę powierzchni do spania.

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

U nas wszystko w najlepszym porządku :) Krecia bez zmian - zadowolona, zdrowa, wesoła i szczęsliwa :) Wspaniała towarzyszka. W tej psince jest tyle radości życia. Czasem zaśmiewamy się z niej - jak łapie wiewiórki albo ucieka przed falami ;)
Wysyłam linki do zdjęć w prywatnej wiadomości. A tutaj jedno z samą Krecią. Wyścigi w Parku Skaryszewskim.

Posted

Myślę, że jej dobrze. Czuje się bezpieczna. Mnie się najbardziej podoba jak puszcza się sprintem w wielgachnych susach - tak, jak na tym zdjęciu tutaj. Mały, krótkołapy, latający wariat :lol:

Posted

To widać,że szczęśliwa i bezpieczna,mały,kochany samolocik.Pokazałam zdjęcia dla mojej Luki i mówie do niej: "popatrz Lusia,jakie Kretka miała szczęście,a ty maluszku siedzisz i w bramę patrzysz" i wiecie co Luka na to? - ona powiedziała,hau,hau,hau. . . . . .
Faalka,dziękuję.

• 1 month later...
Posted

Witaj faalka.Śliczna Krecia,antałeczek z niej sie zrobił.Taka kluseczka kochana.Jej nawet się nie śniło na pewno,że nad morzem nóżki w słonej wodzie moczyć będzie,a tu proszę. . . . . .
Faalka,tyle sie dzieje u nas każdego dnia,że nawet nie ma kiedy pytać o Krecię.Wiemy,że trafiło jej sie wspaniale i ciesze się bardzo i dziękuję.Proszę o więcej zdjęć. . . .proszę nas nie drażnić tylko jednym. . . . .

Posted

Zdjęć jest więcej. Jak będę miała trochę czasu to pokażę :)

Krecik przytył trochę. Po raz trzeci zostały jej ograniczone porcje. Może jakoś przystopuje z tym zaokrąglaniem się :lol:

Krecia była nad morzem bardzo odważna i nawet pływała :multi:

Posted

Niedługo minie rok od kiedy jest u mamy. Rozmawiałyśmy ostatnio na ten temat i doszłyśmy do wniosku, że były sobie po prostu przeznaczone. I już.

Posted

faalka napisał(a):
Niedługo minie rok od kiedy jest u mamy. Rozmawiałyśmy ostatnio na ten temat i doszłyśmy do wniosku, że były sobie po prostu przeznaczone. I już.

rok????? a mi się wydawalo, że to bylo tak niedawno

Posted

Też nie mogę w to uwierzyć :roll: A tu rok minie 20 września.

Zapomniałam powiedzieć, że Krecia jest psem tresowanym :p Zna komedy "siad" i "leżeć" :loveu: