Jump to content
Dogomania

Miauczer-piękny, młody, przyjacielski kocur!! Wykastrowany! Czeka na domek!

Recommended Posts

Posted

[quote name='elinka']pseudohodowcy niech spadają! Nasza królewska Puma nie postawi ani jednej swojej łapki w takim miejscu :obrazic:[/QUOTE]

Lapki sie podpisuja :)

Zmiana Dogo i znowu problemy z logowaniem... Ale juz jest ok.

A on kanapowiec to...hmmm... On sie zachowuje jakby mial 3 miesiace a nie 2 lata :evil_lol: Biega jak opetany prawie przez caly dzien, psa zaczepia jak sie da, ulubiony jest psi ogonek, a jak merda na podlodze noooo to przechlapane :evil_lol: O 5 tez czasem zbudzi, a co tam :diabloti:

Fiorsteinbock, pytalas o czas jaki ma. Bardzo bym chciala, zeby do konca kwietnia znalazl domek... Beda problemy, ale przeciez go nie wyrzuce pierwszego maja :)

[IMG]http://images35.fotosik.pl/139/040dfc924d10c2a8med.jpg[/IMG]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W zasadzie obecnie ma tylko allegro (478 wyswietlen i cisza...) i chyba alegratke. Nowe zdjecia postaram sie dzis cyknac, ale nie teraz, bo teraz jest faza wariowania i szalenstwa :D Nie sposob mu zdjecie zrobic, za szybko sie przemieszcza :evil_lol_

• 2 weeks later...
Posted

Niestety, coś mi się wydaje, że o nowym domku dla Miauczerka to zapewne Caragh by nie zapomniała nas poinformować. Ale, ale! Niedawno się dowiedziałam, że u nas w Inowrocławiu jest fundacja Kocia Dolina, która min. pomaga w umieszczaniu ogłoszeń w necie o kotach poszukujących domów. Oto adres do pośrednictwa adopcyjnego tej fundacji, myślę, że warto tam zgłosić Miauczerka:

[URL]http://www.kociadolina.pl/fundacja,artykul,18,posrednictwo-adopcyjne.html[/URL]

Posted

[quote name='Doda_']Caragh co u Ciebie i miauczerka?
Martwię się, nie odpisujesz na smsy.
Czy dostałaś ode mnie kontakty do Jotki, Amikat ??[/QUOTE]

Dostalam kontakty, pewnie :) Tylko w szoku jestem, bo nie mam nic na koncie i odpisywalam Ci z GG. Jeszcze sie dziwie, ze pytasz tak czesto czemu nie pisze. Miauczerek domu stalego nie ma, przezylam problemy poczatkowo majowe, przez ktore myslalam, ze nie uda mi sie ich polaczyc z opieka nad kiciem, ale jest ok, wiec mozna na spokojnie szukac, jest czas :) Ufff

Posted

caragh - nie dostalam zadnych wiadomosci na gg, mam z nimi problemy wiec jakby co to najlepiej pisac na dogo, pw czy sms, na gg moze byc ale tylko wtedy kiedy jestem dostepna.

kontaktowalas z dziewczynami i co dalej ? pojedzie miauczerek na scc ?

• 3 weeks later...
Posted

Cisza, bo nic sie nie dzieje. Kicio ma sie dobrze :) Prawie przestal sie interesowac Rexowym ogonem :)

Co do zawiezienia Miauczerka do SCC... Ja doskonale wiem, ze to dobry sposob na adopcje kota. Jednakze Miauczerek do tej pory reaguje ucieczka na co gwaltowniejsze ruchy. W kontenerku czy klatce placze w nieboglosy. Nie potrafi byc zamkniety w jednym pokoju, bo placze, a juz w klatce to drzwiczki zdolny wyważyć. Poza tym strasznie boi sie obcych, przyzwyczajamy sie, ale powoli. Kiedys chowal sie pod wanne i nie ruszal az do opuszczenia mieszkania przez "intruza", teraz lekko sie wychyla z lazienki i obserwuje. Jest coraz odwazniejszy, fakt, ale i tak, jak czlowiek poglaskac chce, to on obmysla juz droge ucieczki :evil_lol: Oprocz mnie dal sie poglaskac TYLKO mojej przyjaciolce, ktora ostatnie 2 tygodnie bywala u mnie codziennie. Przy innych ucieka na powrot do lazienki. Wydaje mi sie, ze te dwa problemy wykluczaja SCC, bylby to zbyt duzy stres - zamkniecie i w zasadzie sami obcy...

• 3 weeks later...
Posted

Caragh, sorry, ze tak rzadko do Was zagladam :( Czas mi szyko plynie i nie potrafie ogarnac wielu kwestii.

Opisujesz podobne zachowanie jak u mojego Cezara. Moj niewychodzacy kot przezywa dramat jak jedziemy na wizyte u weta. Podczas czekania w kolejce kot mota sie w klatce i zalosnie pomiaukuje. Jak wrocimy do mieszkania, ucieka i chowa sie w zacisznej szafie. Musi minac kilka godzin zanim odwaznie z niej wyjdzie :(

Posted

martwię się ta ciszą, do caragh smsa wysłać nie mogę, po prostu nie da się wysłać.. chyba numer nieaktualny ?
odezwij się, jak będziesz mogła.

Posted

Tak, nowy numer, wysylalam Ci go zaraz po zmianie. Widocznie jeszcze nie wszystko dzialalo jak powinno. Wiec podam tu: 698246407.

A u nas brak wiadomosci to dobre wiadomosci ;) Nic sie nie dzieje, czas sobie plynie, zaczepiac psiego ogonka sie oduczyl, czasem sie tylko zapomni :) Zdrowy, rozbrykany, teraz sobie na lozku spi :)

'Zazdrosny' o piesia zawsze rano, gdy przychodza sie witac. Miauczerek jak tylko oczy otworze (a czasem i wczesniej :evil_lol: ) wskakuje by sobie czlowieka pougniatac i sie na nim polozyc. Jak w trakcie masazu z akupunktura ;) przyjdzie Rex na poranne witanko slysze takie "Miauuuu" jakby mowil: idz sobie, teraz jest moj czas na mizianie :evil_lol: Vice versa zreszta tez tak dziala, tyle, ze zamiast miauczenia sa niezidentyfikowane odglosy Rexa :evil_lol: