maarit Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 karolciasz28 napisał(a):Haliczku czy doczekasz jeszcze ciepła ludzkich rąk?:-(:-(:-(:placz::placz: jak się za niego weźmiemy jak za Cygana to się uda... Quote
karolciasz28 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Gonia13 napisał(a):jak się za niego weźmiemy jak za Cygana to się uda... No to ja jeszcze dorzucę cafeanimal i alegratke,ale jutro:roll: Quote
maarit Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 karolciasz28 napisał(a):No to ja jeszcze dorzucę cafeanimal i alegratke,ale jutro:roll: Ja nawet nie mogę sięskupić - grypę mam czy coś...:shake: Quote
karolciasz28 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Gonia13 napisał(a):Ja nawet nie mogę sięskupić - grypę mam czy coś...:shake: Nie tylko Ty:shake::shake: Jest nas więcej;):shake::shake::shake::shake::shake: Ty Haliczku na grypę nie zachorujesz,ale źle Ci bez ludzia:shake::shake::-( Quote
maarit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No dostałam się w końcu do niego. Nie mogłam wejść... Ciągle zimno... i jak tak dalej będzie to zima będzie straszna w skutkach:-(:-( Quote
karolciasz28 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Gonia13 napisał(a):No dostałam się w końcu do niego. Nie mogłam wejść... Ciągle zimno... i jak tak dalej będzie to zima będzie straszna w skutkach:-(:-( Nie wiem co sie dzieje z dogo ja tez nie mogłam wejść:shake: Z tak do zimy, to naprawdę..:shake::shake::-( Quote
Becia66 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 karolciasz28 napisał(a):Nie wiem co sie dzieje z dogo ja tez nie mogłam wejść:-( linki sie nie otwierają, panel użytkownika zablokowany, cosik niedobrego sie dzieje...:shake: Quote
maarit Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 becia66 napisał(a):linki sie nie otwierają, panel użytkownika zablokowany, cosik niedobrego sie dzieje...:shake: po prostu "łokropność":shake: !!! Quote
majuska Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Póki co Haliczek nie marznie bardzo, biegał wczoraj z całą ekipa po sadku...ale zima wciąż bliżej:roll: Quote
karolciasz28 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='majuska']Póki co Haliczek nie marznie bardzo, biegał wczoraj z całą ekipa po sadku...ale zima wciąż bliżej:roll:[/QUOTE] Zbliża się wielkimi krokami, zaraz listopad, później grudzień a z tym się wiążą mocniejsze mrozy:shake::shake: Quote
maarit Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='karolciasz28']Zbliża się wielkimi krokami, zaraz listopad, później grudzień a z tym się wiążą mocniejsze mrozy:shake::shake:[/QUOTE] niestety....:placz: Quote
karolciasz28 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dziewczyny co jeszcze możemy zrobić żeby Halik końcu znalazł domek?:shake: Quote
maarit Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny co jeszcze możemy zrobić żeby Halik końcu znalazł domek?:shake:[/QUOTE] nie wiem....................................:shake: Quote
karolciasz28 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Gonia13']nie wiem....................................:shake:[/QUOTE] Ja mam pomysł! Może Metro? Livia i Borys ( jak czegoś nie pokręciłam), znaleźli domki właśnie przez tą gazetę, na pewno więcej psiaków niż tylko te dwa, może by spróbować? Tylko nie wiem jak tam dodać ogłoszenie Halinia.. Quote
SZPiLKA23 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 u mnie nie, jak nie ma ogolnie to uaktywnie Quote
maarit Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='karolciasz28']Ja mam pomysł! Może Metro? Livia i Borys ( jak czegoś nie pokręciłam), znaleźli domki właśnie przez tą gazetę, na pewno więcej psiaków niż tylko te dwa, może by spróbować? Tylko nie wiem jak tam dodać ogłoszenie Halinia..[/QUOTE] A ja tokompletnie nie w temacie... Chyba czas się nauczyć niektórych rzeczy:oops::oops::oops: Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jeżeli chodzi o Metro to tam losują do druku psiaki zamieszczone na cafeanimalu Livii sie udało bo pomogła jej w dostaniu się do gazety PapryczkaChili z dogo. Quote
karolciasz28 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='SZPiLKA23']u mnie nie, jak nie ma ogolnie to uaktywnie[/QUOTE] Jeśli możesz:lol: A może jeszcze guumetre? ( czy jak to się tam piszę) gdzieś wyczytałam że stamtąd duży odzew jest. Quote
maarit Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 gumtree tez nigdy nie robiłam:oops::oops::oops: Quote
karolciasz28 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='Gonia13']gumtree tez nigdy nie robiłam:oops::oops::oops:[/QUOTE] Ja spróbuje zrobić;):razz: Quote
karolciasz28 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Zrobiłam Haliczkowi gumtree. Quote
Recommended Posts