karolciasz28 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Oto pies,którego opisać można samymi pozytywami, choć i tak przez tyle lat nikt nie zwrócił na niego uwagi... Halik to pies starszy spokojny. Prze tyle już lat próbuje zwrócić na siebie uwagę człowieka. Lubi głaskanie i wręcz przepada za smakołykami. Ładnie chodzi na smyczy, zgadza się z innymi psiakami. W jego oczach nie widać niczego innego prócz lęku, zresztą, jaki może być pies z ponad dziesięcioletnim bagażem na karku... Ten pies nie pamięta już co to domowe ciepło, ludzka dłoń... Czy jeszcze mu ktoś o tym przypomni? Tematem dzisiejszego wykładu będzie - " Geografia lęku" ... Spójrzcie w moje oczy a zobaczycie, że tak naprawdę nie ma ona granic ... początek jej w mym sercu. Profesor Halik, opowie o swoich wyprawach między jednym boksem a drugim - o wyprawie z przypadku. O tym, że widział w swoim życiu kilka bud, misek, ... Na jego wykładach ignoranci zawsze przysypiają. Śpi cała sala ludzkiego braku serc od ponad 10 lat. Czasem gdy kogoś wybudzi i zapyta - co zrozumiałeś z mojego wykładu - ? usłyszy ciszę swojej egzystencji po nic i dla nikogo. Gdybym była Halikiem, w oknie ludzkich oczu ujrzała jak wiele mnie w życiu ominęło, wolałabym zasnąć nie znając ... Przeraża mnie to, jak wiele tracą ... już nawet nie z dnia na dzień ale z minuty na minutę bo tak należy liczyć ich wiek. Halik ... Kontakt w sprawie adopcji Renata [email protected] tel. 600 401 564 W razie problemów z transportem istnieje możliwość pomocy! Quote
karolciasz28 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Kurde zdjęcia tak wszystkie z jednej strony, zdjęcia są małe żeby się powiększyły to kliknijcie na to wybrane :siara:Wiem wiecie o tym ale napisać nie zaszkodzi...;) Takie zdolniejsze Ciotki od nas prosimy o banerek, a ja zajmę się ogłoszeniami:p Quote
majuska Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witaj Haliczku:loveu: Gratulacje Karolcia:lol: Coś z tymi zdjęciami nie tak...dobrze jeżeli foty bedą widoczne w poście a zwłaszcza w pierwszym. Jeżeli nie dasz rady poprawić tego daj mi znać to spróbuję Ci pomóc. Quote
karolciasz28 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Foty były i nie ma... Wyświetlają Wam się bo mi nie:placz: Mujuska pomocy!!:oops::placz: Quote
karolciasz28 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Witaj Haliczku z wieczora:loveu: Ja już nie wiem, i foty się wyświetlają:roll: Quote
karolciasz28 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Szpilka Ty chyba robisz banerki? Jeżeli tak to my z Haliczkiem prosimy:lol: Quote
majuska Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja widze tylko ostatnia fotkę, ... niestety taka ona dołująca , uświadamia nam , że nadciąga ta straszna zwłaszcza dla dziadeczków pora roku....:shake: Quote
karolciasz28 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Nadciąga...:-( i przed zimą by pasowało Haliczka ze schronu wyciągnąć tylko jak?:shake: Quote
majuska Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ogłaszać dziadka ostro na początek potrzeba!!! Quote
karolciasz28 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Dzięki Szpileczko wielkie za banerek :buzi: Quote
Becia66 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 I ty się Haliczku kochany doczekałes wątku......:multi: Brawo Karolcia..... Trzeba mu tylko lepsze foty zrobić..... Quote
karolciasz28 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Witamy Becie:lol: Haliczku chciałabym aby to był jeden z najkrótszych wątków... Dobrej nocy psinko... Nocki już zimne a Ty marzniesz...:-( Quote
Becia66 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 karolciasz28 napisał(a): Haliczku chciałabym aby to był jeden z najkrótszych wątków... no mielismy juz takie ekspresowe wątki....oby ten też takim był...:roll: Quote
karolciasz28 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Na Haliczku tak jak radziła majuska od jutra ostro Cię poogłaszam:lol: Musimy mieć nadzieję, przecież nadchodzi zima:-(:shake: Quote
Becia66 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Profesor Halik mówi wszystkim dobranoc.....:sleep: Quote
maarit Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 becia66 napisał(a):Profesor Halik mówi wszystkim dobranoc.....:sleep: Dobranoc Haliku:loveu: Quote
karolciasz28 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Hliczku myślę o Tobie. Pewnie siedzisz teraz i czekasz na TEN MOMENT.:shake: Który nie nadchodzi już tak długo. Quote
karolciasz28 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Dobrej nocy piesku :sleep2: Quote
maarit Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Na 1............. i jeszcze raz:evil_lol: Quote
majuska Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Halinio wczoraj taki powściągliwy był na początku, ale jak w końcu dał sie pogłaskać, tak pyszczysko przywarło do mojej ręki i trochę tego miziactwa było....:lol: I parę foteczek ( Haliczek należy do tych piesków, które maja w nosie foty;) ) Quote
Recommended Posts