Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto pies,którego opisać można samymi pozytywami, choć i tak przez tyle lat nikt nie zwrócił na niego uwagi...

Halik to pies starszy spokojny. Prze tyle już lat próbuje zwrócić na siebie uwagę człowieka. Lubi głaskanie i wręcz przepada za smakołykami. Ładnie chodzi na smyczy, zgadza się z innymi psiakami.
W jego oczach nie widać niczego innego prócz lęku, zresztą, jaki może być pies z ponad dziesięcioletnim bagażem na karku...
Ten pies nie pamięta już co to domowe ciepło, ludzka dłoń... Czy jeszcze mu ktoś o tym przypomni?

Tematem dzisiejszego wykładu będzie - " Geografia lęku" ...
Spójrzcie w moje oczy a zobaczycie, że tak naprawdę nie ma ona granic ... początek jej w mym sercu.

Profesor Halik, opowie o swoich wyprawach między jednym boksem a drugim - o wyprawie z przypadku. O tym, że widział w swoim życiu kilka bud, misek, ... Na jego wykładach ignoranci zawsze przysypiają. Śpi cała sala ludzkiego braku serc od ponad 10 lat. Czasem gdy kogoś wybudzi i zapyta - co zrozumiałeś z mojego wykładu - ? usłyszy ciszę swojej egzystencji po nic i dla nikogo.
Gdybym była Halikiem, w oknie ludzkich oczu ujrzała jak wiele mnie w życiu ominęło, wolałabym zasnąć nie znając ... Przeraża mnie to, jak wiele tracą ... już nawet nie z dnia na dzień ale z minuty na minutę bo tak należy liczyć ich wiek.
Halik ...

Kontakt w sprawie adopcji
Renata
[email protected]
tel. 600 401 564

W razie problemów z transportem istnieje możliwość pomocy!

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde zdjęcia tak wszystkie z jednej strony, zdjęcia są małe żeby się powiększyły to kliknijcie na to wybrane :siara:Wiem wiecie o tym ale napisać nie zaszkodzi...;)

Takie zdolniejsze Ciotki od nas prosimy o banerek, a ja zajmę się ogłoszeniami:p

Posted

Witaj Haliczku:loveu:
Gratulacje Karolcia:lol: Coś z tymi zdjęciami nie tak...dobrze jeżeli foty bedą widoczne w poście a zwłaszcza w pierwszym. Jeżeli nie dasz rady poprawić tego daj mi znać to spróbuję Ci pomóc.

Posted

Halinio wczoraj taki powściągliwy był na początku, ale jak w końcu dał sie pogłaskać, tak pyszczysko przywarło do mojej ręki i trochę tego miziactwa było....:lol:
I parę foteczek ( Haliczek należy do tych piesków, które maja w nosie foty;) )