Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Cześć Onku w słoneczny, ale chłodny dzień:)[/QUOTE]

hejka ;)

nasze sloneczko z wczoraj powędrowalo do was , u nas dzsiaj szaro buro i ponuro ....

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

nasze sloneczko z wczoraj powędrowalo do was , u nas dzsiaj szaro buro i ponuro ....[/QUOTE]

przykro, u Was opuściło...

Posted

[quote name='dOgLoV'][URL]http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Abdusamatow-straszy-zima-wszech-czasow-Mamy-sie-bac,wid,16036203,wiadomosc.html?ticaid=111694[/URL]

:diabloti:[/QUOTE]

Niech się leczy :mad:

Posted

[quote name='M&S']Niech się leczy :mad:[/QUOTE]

Taaa :roll:

jak by to sie prawdzilo to chyba zamieszkała bym we firmie , nie chciało by mi sie na takim mrozie dreptać do pracy :shake:

Posted

Dzień dobry ;)

u mnie na szczescie takie mucho-pająki nie lataja :eviltong: ale to z telefonem to cała prawda o mnie , zawsze mam wyciszony telefon i nigdy go nie słysze , ostatnio własnie szukalam w domu telefonu i Sebastian stwierdził ze kiedys go nie znajde bo mam wyciszony wiecznie i po dzwonku nawet go nie znajde :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']też mam wiecznie wyciszony :diabloti:[/QUOTE]

czasami ktos ma fuksa ze jak dzwoni to akurat spojrze na telefon i widze ze sie swieci to odbiore ale wiekszosc razy musze oddzwaniać :eviltong:

Posted

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC05154_zps5444a387.jpg[/URL] OMG :mdleje: ubiłabym chyba za sam pomysł, a o wlezieniu tam nie wspomnę :crazyeye: