łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']Napiłabym się teraz piwa, ale Bogdan nie chce iść mi nalać, a ja mam lenia :roll:[/QUOTE]leniuszek ;)[quote name='Angi']Roko jest dobre :P[/QUOTE]takie se :P[quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :)[/QUOTE]dzień dobry ;)[quote name='M&S']Cześć Onku:)Miłej niedzieli.[/QUOTE]hejka ;)dziekujemy i wzajemnie ;) Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='dOgLoV']leniuszek ;) takie se :P[/QUOTE] I poszłam spać, bez wypitego piwa :roll: Pewnie przereklamowane :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']I poszłam spać, bez wypitego piwa :roll: Pewnie przereklamowane :evil_lol:[/QUOTE] ja juz nie pamietam kiedy ostatnio piłam piwo :shake: dokładnie , sok jak sok piłam lepsze ;) a teraz idziemy na spacerek z psami :razz: trochę zimno ale co zrobić , one od rana juz nas na krok nie odstępują bo wiedzą że pójdą na spacerek :lol: Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 To miłego spacerku :) Ucałuj Sebka :loveu::diabloti: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']To miłego spacerku :) Ucałuj Sebka :loveu::diabloti:[/QUOTE] dziękuję :loveu: no ja Ci zaraz ucałuję :mad: albo dobra , ja ucałuje Sebka a Ty ode mnie Bogdana :diabloti::eviltong: Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 To ja zmieniłam zdanie, nie całuj :eviltong: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']To ja zmieniłam zdanie, nie całuj :eviltong:[/QUOTE] cwaniara :eviltong: [quote name='vege*']Cześć gaduły :)[/QUOTE] hello :lol: [quote name='Angi']hej Aga :)[/QUOTE] Hej Angelika :lol: Quote
angineuuka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Co tam, masz jakieś zdjęcia? :lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Angi']Co tam, masz jakieś zdjęcia? :lol:[/QUOTE] coś tam mam ale jeszcze nie pozmniejszane :eviltong: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Angi']to ja poczekam :P[/QUOTE] to trochę poczekasz :eviltong: dopiero wybieram co można dodać :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 a co jeszcze powiesz? Masz dalej katar? :P Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Angi']a co jeszcze powiesz? Masz dalej katar? :P[/QUOTE] Katar mam ale o wiele mniejszy i czyje ze mi schodzi , dzisiaj sie Sebek ze mnie śmiał ze mam tak nie smarać bo sobie resztki mózgu wysmaram :diabloti: ale boje sie że wszystko wróci bo tabletki mi sie skonczyły i dzisiaj wzięłam te słabsze , dawka to jedna tabletka dziennie ale zastanawiam sie czy gdybym wzięła 2 dzinnie to coś by mi sie stało hmmmm Quote
angineuuka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Też mam mniejszy katar i mogę już oddychać normalnie nosem :grins: Ale zobaczymy co będzie, jak wrócę do domu.. Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 w domu są zwierzaki więc pewnie będzie ciut gorzej :roll: Quote
angineuuka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='dOgLoV']w domu są zwierzaki więc pewnie będzie ciut gorzej :roll:[/QUOTE] zobaczymy jutro ;) Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='unikatowydiament']doberek :)[/QUOTE] hej Oscarki ;) [quote name='Angi']zobaczymy jutro ;)[/QUOTE] jak jutro ? dzisiaj miałaś być w domu ??;) Quote
Recommended Posts