łamAga Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 hejka laski ;) weszłam tylko powiedzieć cześć ;) jak o 5tej wstałam i wyszłam tak wróciłam jakąś godzine temu , Ci robotnicy od pieca mnie wykończą :angryy: jutro o 11 mają skończyć robotę to mam nadzieje wszystko wróci do normy ;) więć kolorowych i mam nadzieje do poklikania jutro ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 u nas jak robili płytki w łazience,to byli od 9.00 rano do 19.00 przeklęłam ich po stokroć:p dobranoc :) Quote
łamAga Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='marta.k9080']u nas jak robili płytki w łazience,to byli od 9.00 rano do 19.00 przeklęłam ich po stokroć:p dobranoc :)[/QUOTE] u nas mieli być 4 dni , okazało sie ze jeszcze tylko dzisiaj będą , zawieźliśmy o 5tej rano Nerona do moich rodziców żeby nie latał i nie przeszkadzał , po pracy pojechałam do nich zjadłam obiad wykąpałam się Sebastian po mnie przyjechał , koło 21 raczyli skończyć więc wróciliśmy do domu i się okazało że jutro też jeszcze będą i znowu trzeba rano jechać z Neronem do moich rodziców i po pracy go odebrać :angryy: gdyby nie to że to firma sąsiada to bym chyba ich zabiła za to przeciąganie :mad: a teraz ide spać , chociaż i tak z góry wiem że się już nie wyśpię :roll: dobranoc ;) jutro was poodwiedzam ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Hej :) remonty są uciążliwe :shake: Quote
angineuuka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 heh, a ja w przyszłym roku będę miała remont :mdleje: Quote
Izabela124. Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 A ja miałam remont swego pokoju i ma spokój, trzeba tylko meble nowe kupić, ale na to wciąż funduszy brak :evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 po co meble, pups lepszy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Angi']po co meble, pups lepszy :evil_lol:[/QUOTE]Lubię to :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 A jak Cię jutro tu nie będzie, to masz w ryja :mad::eviltong::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='magdabroy']A jak Cię jutro tu nie będzie, to masz w ryja :mad::eviltong::loveu:[/QUOTE] ode mnie też :peace::loveu: Quote
angineuuka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Aga dziś masz ode mnie w ryja :P Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Nie bijcie mnie :eviltong: dzisiaj będę na dogo .... mam nadzieję :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie bijcie mnie :eviltong: dzisiaj będę na dogo .... [B]mam nadzieję [/B]:eviltong:[/QUOTE] W moim słowniku nie ma takiego czegoś jak "mam nadzieję" :mad::eviltong: Quote
angineuuka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Nie bijcie mnie :eviltong: dzisiaj będę na dogo .... mam nadzieję :eviltong:[/QUOTE] nadzieja matką głupich :P Quote
Oscar Patric Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ja bić nie będę:eviltong:mogę tylko ukatrupić:diabloti: Quote
vege* Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 cześć Aga :) dawno mnie u ciebie nie było i nie wiem co się u was dzieje :oops: Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Dlaczego Cię tu jeszcze nie ma :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='magdabroy']W moim słowniku nie ma takiego czegoś jak "mam nadzieję" :mad::eviltong:[/QUOTE] oj tam oj tam :eviltong: [quote name='M&S']Doberek:):)[/QUOTE] dzień dobry ;) chociaż wcale nie dobry :shake: [quote name='Angi']nadzieja matką głupich :P[/QUOTE] ale zawsze matką :eviltong: [quote name='unikatowydiament']Ja bić nie będę:eviltong:mogę tylko ukatrupić:diabloti:[/QUOTE] nie będzie takiej potrzeby :lol: [quote name='vege*']cześć Aga :) dawno mnie u ciebie nie było i nie wiem co się u was dzieje :oops:[/QUOTE] hejka ;) a to bardzo nieładnie :mad::eviltong: [quote name='magdabroy']Dlaczego Cię tu jeszcze nie ma :mad::eviltong:[/QUOTE] już jestem :lol: Kurcze Angi ma w pape , ostatnio pytała mnie czy kicham i mam katar , trochę kichałam ale dzisiaj jest masakra , kicham cały czas a z nosa cieknie mi woda , nie do wytrzymnia :placz: Sebastian stwierdził że nie ma sensu zebym sie odczulała bo bylica nie pyli a ja nadal mam kichaczke i katar :mad: głupek :roll::eviltong: Quote
Aleksa. Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Oj, biedna :( i tak w ogóle cześć :D Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Aleksandra95']Oj, biedna :( i tak w ogóle cześć :D[/QUOTE] hejka ;):):):) Quote
Recommended Posts