Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka laski ;)

weszłam tylko powiedzieć cześć ;) jak o 5tej wstałam i wyszłam tak wróciłam jakąś godzine temu , Ci robotnicy od pieca mnie wykończą :angryy: jutro o 11 mają skończyć robotę to mam nadzieje wszystko wróci do normy ;)

więć kolorowych i mam nadzieje do poklikania jutro ;)

Guest wolfheart
Posted

u nas jak robili płytki w łazience,to byli od 9.00 rano do 19.00 przeklęłam ich po stokroć:p
dobranoc :)

Posted

[quote name='marta.k9080']u nas jak robili płytki w łazience,to byli od 9.00 rano do 19.00 przeklęłam ich po stokroć:p
dobranoc :)[/QUOTE]

u nas mieli być 4 dni , okazało sie ze jeszcze tylko dzisiaj będą , zawieźliśmy o 5tej rano Nerona do moich rodziców żeby nie latał i nie przeszkadzał , po pracy pojechałam do nich zjadłam obiad wykąpałam się Sebastian po mnie przyjechał , koło 21 raczyli skończyć więc wróciliśmy do domu i się okazało że jutro też jeszcze będą i znowu trzeba rano jechać z Neronem do moich rodziców i po pracy go odebrać :angryy: gdyby nie to że to firma sąsiada to bym chyba ich zabiła za to przeciąganie :mad:

a teraz ide spać , chociaż i tak z góry wiem że się już nie wyśpię :roll: dobranoc ;) jutro was poodwiedzam ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A jak Cię jutro tu nie będzie, to masz w ryja :mad::eviltong::loveu:[/QUOTE]

ode mnie też :peace::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie bijcie mnie :eviltong: dzisiaj będę na dogo .... [B]mam nadzieję [/B]:eviltong:[/QUOTE]

W moim słowniku nie ma takiego czegoś jak "mam nadzieję" :mad::eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']W moim słowniku nie ma takiego czegoś jak "mam nadzieję" :mad::eviltong:[/QUOTE]

oj tam oj tam :eviltong:

[quote name='M&S']Doberek:):)[/QUOTE]

dzień dobry ;)

chociaż wcale nie dobry :shake:

[quote name='Angi']nadzieja matką głupich :P[/QUOTE]

ale zawsze matką :eviltong:

[quote name='unikatowydiament']Ja bić nie będę:eviltong:mogę tylko ukatrupić:diabloti:[/QUOTE]

nie będzie takiej potrzeby :lol:

[quote name='vege*']cześć Aga :) dawno mnie u ciebie nie było i nie wiem co się u was dzieje :oops:[/QUOTE]

hejka ;)

a to bardzo nieładnie :mad::eviltong:

[quote name='magdabroy']Dlaczego Cię tu jeszcze nie ma :mad::eviltong:[/QUOTE]

już jestem :lol:

Kurcze Angi ma w pape , ostatnio pytała mnie czy kicham i mam katar , trochę kichałam ale dzisiaj jest masakra , kicham cały czas a z nosa cieknie mi woda , nie do wytrzymnia :placz: Sebastian stwierdził że nie ma sensu zebym sie odczulała bo bylica nie pyli a ja nadal mam kichaczke i katar :mad: głupek :roll::eviltong: