Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To ile Ty za psy płacisz? Bo ja mam podatek za psa mniejszy niż za auto :eviltong:[/QUOTE]
tak za disela,ale za benzyne place 120 wiec mniej niz za psa:eviltong:

Posted

[quote name='Angi']a ja na mieście jak z psem jestem, to qpy wyrzucam do normalnego kosza. Nie ma specjalnego kosza, a jak gdzieś jest to są tam śmieci... :P[/QUOTE]

a ja nie chodze z psami na miasto :eviltong:

[quote name='natija']ja tez wrzucam do normalnego kosza:)a podatek u nas jest droszy od podadku za auto,masakra:shake:[/QUOTE]

złodzieje :roll: i tez za kazdego psa osobno płacicie ??

[quote name='Angi']a mój pies ostatnio zaczął srać na pasach:mdleje:[/QUOTE]

hahahaha to miałaś fajna atrakcje :diabloti:

[quote name='kalyna']taaa i woreczki... ale w środku miasta. Koło nas to czasem ciężko o kosz na zwykłe śmieci na naszej ulicy...
Ja mieszkam na obrzeżach i nie wybieram się do centrum z psami. Więc i tak z tego nie korzystam, co gorsza, koło mnie jest czasem tak nasrane, że dziękuję.. No i sąsiedzi na głos narzekają, że tyle kup itp. i może to jeszcze moja wina :roll:[/QUOTE]

skąd ja to znam :roll:

[quote name='magdabroy']To ile Ty za psy płacisz? Bo ja mam podatek za psa mniejszy niż za auto :eviltong:[/QUOTE]

moze masz mniejsze auto :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Nie taka zła ta Twoja teściowa :lol:[/QUOTE]

czasami mie rozbawić , podobno wybiera sie na rade miejską i również poruszy temat dojazdów z naszego osiedla do centrum :angryy: dzisiaj znowu szłam z pracy z buta bo autobusu oczywiscie nie było :angryy:

[quote name='unikatowydiament']cieszymy się że z Neronkiem jest lepiej:multi:[/QUOTE]

My równiez :multi::multi::multi::multi:

Laski , że ja nie zapomniałam przyjść na własny ślub to się dziwie :splat:

wczoraj idę do pracy i oświecili mnie że badania okresowe mam do 2giego :roll: no to po pracy musiałam zapitalac do apteki po kubeczek na mocz ( apteki od 8smej wiec musiałam czekac ) póżniej nawrotka do przychodni oddac mocz i pobrac krew ( ciekawe co za wyniki i wyjdą po nocce ) a jutro z wynikami do lekarza który przyjmuje od 10tej :mdleje:padam na pape , łeb mi chce pęknąć :roll:

Posted

[quote name='natija']tak za disela,ale za benzyne place 120 wiec mniej niz za psa:eviltong:[/QUOTE]

Kuźwa, ja za Torę płacę 72 euro na rok, więc jak Ty możesz płacić więcej :hmmmm:

Aga, ja się zastanawiam jak Ty sobie dajesz radę na tym świecie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kuźwa, ja za Torę płacę 72 euro na rok, więc jak Ty możesz płacić więcej :hmmmm:

Aga, ja się zastanawiam jak Ty sobie dajesz radę na tym świecie :evil_lol:[/QUOTE]

sama sie nad tym zastanawiam :roll: powinni mi przypomnieć przeciez przez 2 lata mam prawo zapomnieć :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']sama sie nad tym zastanawiam :roll: powinni mi przypomnieć przeciez przez 2 lata mam prawo zapomnieć :eviltong:[/QUOTE]

No fakt, w naszym wieku, to skleroza jest w stadium zaawansowanym :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']No fakt, w naszym wieku, to skleroza jest w stadium zaawansowanym :evil_lol:[/QUOTE]

moja mama mi zawsze powtarza że ja nie mam sklerozy tylko jestem za bardzo roztrzepana , robię kilka rzeczy na raz a mysle o 500set rzeczach jendocześnie i pozniej o niczym nie pamiętam :shake:

jak by co to ide spac :eviltong: za dwie godzinki wrócę :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']moja mama mi zawsze powtarza że ja nie mam sklerozy tylko jestem za bardzo roztrzepana , robię kilka rzeczy na raz a mysle o 500set rzeczach jendocześnie i pozniej o niczym nie pamiętam :shake:

jak by co to ide spac :eviltong: za dwie godzinki wrócę :eviltong:[/QUOTE]

często mam tak samo jak Ty:diabloti: chociaż ja to nie roztrzepana jestem,ale zamyślona :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']a to ja idę się z psami pobawić :grins:[/QUOTE]

pobawilas sie ?? :eviltong:

[quote name='magdabroy']Została Ci godzinka i 5 minut :diabloti:[/QUOTE]

ale mi wyliczasz sen ej :eviltong:

[quote name='marta.k9080']często mam tak samo jak Ty:diabloti: chociaż ja to nie roztrzepana jestem,ale zamyślona :evil_lol:[/QUOTE]

mamy coś wspólnego :diabloti:

[quote name='magdabroy']2h minęły, gdzie jesteś :mad:[/QUOTE]

jestem jestem :eviltong:

ale ktos musi mi zrobić kawe i sniadanie do pracy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ale mi wyliczasz sen ej :eviltong:

ale ktos musi mi zrobić kawe i sniadanie do pracy :eviltong:[/QUOTE]

Trzeba było nie pisać za ile wrócisz :eviltong:

To jak znajdziesz kogoś do robienia kawy, to niech mi też zrobi ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Trzeba było nie pisać za ile wrócisz :eviltong:

To jak znajdziesz kogoś do robienia kawy, to niech mi też zrobi ;)[/QUOTE]

tak stawiałam na 2 h :eviltong:

pewnie tym kimś będe ja sama :mad:

Guest wolfheart
Posted

o kawie mowa,moja się dzisiaj rozlała po części,jak Luna łapała muchę i skoczyła na mnie...a kawusia chlup po całym stole:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']o kawie mowa,moja się dzisiaj rozlała po części,jak Luna łapała muchę i skoczyła na mnie...a kawusia chlup po całym stole:diabloti:[/QUOTE]

Pewne jej nie zrobiłas to postanowiła Tobie też wylac :eviltong:

prosze Magda :lol:

[IMG]http://static.freepik.com/darmowe-zdjecie/filiżanka-kawy-z-materiału-obrazu_38-4424.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Pewne jej nie zrobiłas to postanowiła Tobie też wylac :eviltong:[/QUOTE]

Luna lubi jogurt kawowy:p

Posted

hejka ;)

zobaczcie jakich mamy zajebistych lekarzy w mieście :angryy:

kiedys wam o tej prawie pisałam to teraz mozecie o niej posłuchac ....

[URL]http://www.infostrow.pl/index.php/wiadomosci-o/item/1818-problem-porodowki-w-tvp-video.html[/URL]