*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Jak mieliśmy z Bogdanem na te same zmiany, to ja zawsze czekałam godzinę :roll: Na rano on zaczynał o 5, a ja o 6; na popołudniu ja kończyłam o 22, a on o 23 ;) Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Aga to niedługo czekałaś no i towarzystwo też miałaś :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Jak mieliśmy z Bogdanem na te same zmiany, to ja zawsze czekałam godzinę :roll: Na rano on zaczynał o 5, a ja o 6; na popołudniu ja kończyłam o 22, a on o 23 ;)[/QUOTE] to Ty miałaś lepiej , ale za to musiałaś czekać :roll: ja wolałam poczekać niż zaiwaniać w deszczu z buta taki hektar :roll: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']Aga to niedługo czekałaś no i towarzystwo też miałaś :evil_lol:[/QUOTE] ale to starsi panowie koledzy nie w moim typie :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']to Ty miałaś lepiej , ale za to musiałaś czekać :roll: [/QUOTE] Zawsze miałam książkę w aucie ;) Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ale to starsi panowie koledzy nie w moim typie :eviltong:[/QUOTE] A no to nie fajnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='magdabroy']Zawsze miałam książkę w aucie ;)[/QUOTE] aaa to sie nie nudziłaś ;) [quote name='vege*']A no to nie fajnie :evil_lol:[/QUOTE] w pracy nie ma na kim za bardzo oka zawiesić :shake: Quote
vege* Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 To Sebek nie jest chociaż zazdrosny :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='vege*']To Sebek nie jest chociaż zazdrosny :evil_lol:[/QUOTE] on rzadko kiedy jest zazdrosny :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 hej...ledwo żyjemy:shake: chyba spłonę dzisiaj Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='unikatowydiament']hejka:) :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='marta.k9080']hej...ledwo żyjemy:shake: chyba spłonę dzisiaj[/QUOTE] hejka ;) ja ledwo siedzę , ta pogoda mnie wykończy .... [quote name='Ty$ka']Cześć Aguś :loveu:[/QUOTE] hellooooooooo :loveu: wiecie co , jestem bardziej nienormalna niż myślałam :splat:dzisiaj drugi raz w tym tygodniu ubralam skarpetki nie do pary :mdleje: a patrzyłam czy aby biorę takie same :niewiem: Quote
Guest wolfheart Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] wiecie co , jestem bardziej nienormalna niż myślałam :splat:dzisiaj drugi raz w tym tygodniu ubralam skarpetki nie do pary :mdleje: a patrzyłam czy aby biorę takie same :niewiem:[/QUOTE] zaklep se miejsce do okulisty:diabloti: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Trzy bobry :evil_lol:[/QUOTE] widzę że humorek dopisuje :diabloti: pewnie masz chłodno :roll: [quote name='marta.k9080']zaklep se miejsce do okulisty:diabloti:[/QUOTE] ale to ja w domu mam tylko słaby wzrok bo jak docieram do pracy to od razu widze ze mam złe skarpetki :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] ale to ja w domu mam tylko słaby wzrok bo jak docieram do pracy to od razu widze ze mam złe skarpetki :diabloti:[/QUOTE] aha czyli standardowo,to nie oczy tylko głowa:diabloti: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='marta.k9080']aha czyli standardowo,to nie oczy tylko głowa:diabloti:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 wypiłam kawę i teraz mi jeszcze bardziej gorąco :shake: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='marta.k9080']wypiłam kawę i teraz mi jeszcze bardziej gorąco :shake:[/QUOTE] Ja pije kawe i co chwile wycieram brodę bo mi cieknie pot z niej :placz: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']widzę że humorek dopisuje :diabloti: pewnie masz chłodno :roll: [/QUOTE] Dopisuje choć jestem padnięta :roll: Mam 20 stopni ;) [quote name='marta.k9080']wypiłam kawę i teraz mi jeszcze bardziej gorąco :shake:[/QUOTE] Ja wypiłam dziś 4 :grins: Rano do śniadania jedną, potem dwie u natiji i jak wróciłam, to zrbiłam sobie jeszcze jedną :) [quote name='dOgLoV']Ja pije kawe i co chwile wycieram brodę bo mi cieknie pot z niej :placz:[/QUOTE] A może to nie cieknie pot, tylko coś innego :diabloti: Quote
łamAga Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy']Dopisuje choć jestem padnięta :roll: Mam 20 stopni ;) Ja wypiłam dziś 4 :grins: Rano do śniadania jedną, potem dwie u natiji i jak wróciłam, to zrbiłam sobie jeszcze jedną :) A może to nie cieknie pot, tylko coś innego :diabloti:[/QUOTE] Jeju daj mi te 20 stopni ja Ci dam nasze 28 :placz: 4 kawy ?? :crazyeye: z czego dwie u Natiji ?? :mad: teraz to przegłaś :angryy::eviltong: miałam fajnego demota na temat " cieknięcia" ale nie zapisałam go :angryy: ma ktoś moze jakąś opinie na temat tego urządzenia ?? [URL]http://allegro.pl/jonizator-powietrza-ozonator-nawilzacz-domowy-hit-i3387158049.html[/URL] bo nie wiem czy kupić czy warto ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='magdabroy'] A może to nie cieknie pot, tylko coś innego :diabloti:[/QUOTE] śmietana.....od kawy:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Jeju daj mi te 20 stopni ja Ci dam nasze 28 :placz: 4 kawy ?? :crazyeye: z czego dwie u Natiji ?? :mad: teraz to przegłaś :angryy::eviltong: ma ktoś moze jakąś opinie na temat tego urządzenia ?? [URL]http://allegro.pl/jonizator-powietrza-ozonator-nawilzacz-domowy-hit-i3387158049.html[/URL] bo nie wiem czy kupić czy warto ;)[/QUOTE] Dawaj, zamieniamy się :p Byłam dziś szczepić młodego, a od pediatry do natiji jest 3km, to pojechałam na kawkę :grins: No i wypiłam aż dwie :D Za 4 tygodnie znowu na szczepienie, to może natija też mnie poczęstuje kawą :razz: A chcesz jonizator czy zwykły nawilżacz powietrza? Quote
Recommended Posts