Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja nawet nie próbuję wyjść na dwór , siedzę i się pocę , już zaczynam sie powoli czuć :roll: a jak pomysle że czeka mnie jeszcze podróż samochodem do weta to mnie skręca :roll:[/QUOTE]

A co, nie macie klimy?

Posted

[quote name='magdabroy']A co, nie macie klimy?[/QUOTE]

mamy , nawet swierzo co wyczyszczona i naładowaną ale mamy tak blisko weta ze nie zdazy sie nawet rozbujać :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']mamy , nawet swierzo co wyczyszczona i naładowaną ale mamy tak blisko weta ze nie zdazy sie nawet rozbujać :shake:[/QUOTE]

To Sebek odpala auto i włącza klimę ;) a jak będzie już ok, to Ty wsiadasz :)

Posted

[quote name='magdabroy']To Sebek odpala auto i włącza klimę ;) a jak będzie już ok, to Ty wsiadasz :)[/QUOTE]

coś Ty zbyt niecierpliwy jest ;)
[quote name='Angi']mnie nawet w basenie ciepło było :evil_lol:[/QUOTE]

nie dziwie sie :eviltong:

Posted

Jest masakrycznie źle na dworze, na prawdę nie da się oddychać. Już wolę zimę, zamarznięty nos, rzęsy jak i całą twarz niż takie upały, nienawidzę upałów od zawsze :shake:

Posted

]

[quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='vege*']Jest masakrycznie źle na dworze, na prawdę nie da się oddychać. Już wolę zimę, zamarznięty nos, rzęsy jak i całą twarz niż takie upały, nienawidzę upałów od zawsze :shake:[/QUOTE]

ja mocnej zimy to nie chce ale troche chłodniej mogło by się zrobić ;)

[quote name='Angi']mam podwójne deja vu :p[/QUOTE]

boooo??

[quote name='vege*']super :eviltong: robimy Adze długi spam?:diabloti:[/QUOTE]

nie zdazycie :eviltong:
[quote name='Angi']Zaraz przyczłapie ;p ale możemy 8)[/QUOTE]

przyczłapałam się :eviltong:

Posted

super żę w środę 7dmego będę już w pracy :roll: jeżeli prognozy sie sprawdza to mnie stamtąd chyba wyniosą jak u nas na hali przy temperaturze 28stopni na dworze jest 43 stopni to ciekawe ile bedzie jak na dworze bedzie 40 a odczuwalna 54 ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Ruda to Twoja siostra ?? :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Rusz głową czasami :eviltong: Mam przecież Rudą- kotkę :eviltong:
A poza tym moja siostra ruda nie jest, hmmm.... prędzej mogłaby być blondynką :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Rusz głową czasami :eviltong: Mam przecież Rudą- kotkę :eviltong:
A poza tym moja siostra ruda nie jest, hmmm.... prędzej mogłaby być blondynką :lol:[/QUOTE]

wiem , żartowałam :eviltong: miała by przynajmniej kolege :lol: