łamAga Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='vege*']Wróciłam już, jest troszkę chłodniej ale za to komary strasznie gryzą :eviltong:[/QUOTE] tak źle i tak nie dobrze :diabloti: [quote name='Angi']a ja jem płatki śniadaniowe na kolację. :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Naklejka']umrzesz. ..[/QUOTE] [quote name='Angi']oszukuję przeznaczenie. :diabloti:[/QUOTE] [quote name='vege*']ja wczoraj na kolację jadłam :p[/QUOTE] a to płatki są trujące ?? :diabloti: Quote
Naklejka Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Aga, znów nie zajarzyłaś? Płatki sniadaniowe, jak sama nazwa wskazuje są na śniadanie, nie na kolację :evil_lol: Dlatego zjedzenie ich na kolacje jest najprawdopodobniej szkodliwe, o ile nie zabójcze :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='Naklejka']Aga, znów nie zajarzyłaś? Płatki sniadaniowe, jak sama nazwa wskazuje są na śniadanie, nie na kolację :evil_lol: Dlatego zjedzenie ich na kolacje jest najprawdopodobniej szkodliwe, o ile nie zabójcze :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Angi']Aga prawie nigdy nie kojarzy :P[/QUOTE] fakt :splat: przeczytałam książkę :multi: Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 no tak teraz nikogo nie ma ale jak ja pójdę spać to bydą glyndzić do północy albo i dalej :motz: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='vege*']ja jestem :grins:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']I ja jestem :)[/QUOTE] [quote name='Angi']ja już powróciłam :grins:[/QUOTE] o tej godzinie co jedynie możecie mnie kołdra przykryć :eviltong: Quote
angineuuka Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 to podaj adres :p to przyjadę i cię przykryję :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']to podaj adres :p to przyjadę i cię przykryję :evil_lol:[/QUOTE] Jas....a 11 :eviltong: quwa ej siedze i zasypiam nie wiem co się dzieje :eviltong: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']w ciąży jesteś :evil_lol:[/QUOTE] taaaaaaaaaaaaaaaaa :splat:a płatki śniadaniowe się je na kolacje :eviltong: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']no pewnie :grins:[/QUOTE] Sebastian patrzy co piszę i sie pyta " a co się stanie jak zjesz płatki śniadaniowe na kolacje ?? " :roflt: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']Powiedz mu, że ma spróbować... :evil_lol:[/QUOTE] lepiej ni bo powie że mam mu iść zrobić :eviltong: tak jak teraz mi truję żebym mu poszła arbuza ukroić :diabloti: Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='Angi']ma rączki? niech sam pokroi :diabloti:[/QUOTE] też mu tak powiedziałam , to mu się chyba odechciało bo nie poszedł :eviltong: Quote
vege* Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='dOgLoV']też mu tak powiedziałam , to mu się chyba odechciało bo nie poszedł :eviltong:[/QUOTE] U mnie też tak jest. Tata zazwyczaj krzyczy, żeby mu bułkę mleczną przynieść. Jak mówię, że bozia mu rączki i nóżki dała to jakoś mu się odechciewa tej bułki:diabloti: Quote
Recommended Posts