*Magda* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Hej Aga :) Co tak mało zdjęć? I czemu tylko 1 strona do czytania :mad: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='magdabroy']Hej Aga :) Co tak mało zdjęć? I czemu tylko 1 strona do czytania :mad:[/QUOTE] widzisz,bo Ciebie nie bylo:eviltong: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='natija']widzisz,bo Ciebie nie bylo:eviltong:[/QUOTE] Jestem niezastąpiona :multi: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='natija']ja i do zimniejszego pokoju dawalam i nic,a latem na sloncu byly i nic:angryy:[/QUOTE] trudno mi cokolwiek doradzić bo My o niego w ogóle nie dbamy , jest sobie po prostu , od czasu do czasu go podlewamy a w lato wystawiamy na pełne słońce i kwitnie zawsze :loveu: [quote name='magdabroy']Hej Aga :) Co tak mało zdjęć? I czemu tylko 1 strona do czytania :mad:[/QUOTE] a jakos tak wyszło , mało zdjęciowy weekend , za to za 2-3 tygodnie bedzie dużooooooooooo niespodziankowych fot :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='dOgLoV']a jakos tak wyszło , mało zdjęciowy weekend , za to za 2-3 tygodnie bedzie dużooooooooooo niespodziankowych fot :diabloti:[/QUOTE] Wypad na koniki? Quote
kalyna Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='dOgLoV']a jakos tak wyszło , mało zdjęciowy weekend , za to za 2-3 tygodnie bedzie dużooooooooooo niespodziankowych fot :diabloti:[/QUOTE] walnęła informacją i co dalej? zdradź chociaż jakieś szczegóły :cool3: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='magdabroy']Wypad na koniki?[/QUOTE] [quote name='natija']zdradz juz cosik:cool3:[/QUOTE] [quote name='kalyna']walnęła informacją i co dalej? zdradź chociaż jakieś szczegóły :cool3:[/QUOTE] nie nie koniki sie nie zapowiadają chociaż mozna by sie w sumie wybrac bo w tym roku jeszcze nie byliśmy ;) będą zdjęcia Qwendi w innej scenerii niż zawsze :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='dOgLoV']nie nie koniki sie nie zapowiadają chociaż mozna by sie w sumie wybrac bo w tym roku jeszcze nie byliśmy ;) będą zdjęcia Qwendi w innej scenerii niż zawsze :evil_lol:[/QUOTE] Czyli będzie się ruszać, a nie leżeć :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='magdabroy']Czyli będzie się ruszać, a nie leżeć :evil_lol:[/QUOTE] buahahahhahhaha byc może się okaże :eviltong: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='natija']a gdzie sie wybierasz:cool3:[/QUOTE] nie powiem wam :eviltong: zobaczycie :eviltong: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ale jestes:eviltong: a kiedy sie wybierasz:cool3: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 20 stego ;) wiec 2 dni nie bedzie mnie na dogo :) Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='dOgLoV']20 stego ;) wiec 2 dni nie bedzie mnie na dogo :)[/QUOTE] A mnie się czepia jak mnie nie ma na dogo :mad: PW :razz: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='magdabroy']A mnie się czepia jak mnie nie ma na dogo :mad: PW :razz:[/QUOTE] bo Ciebie nie ma często a mnie raz na kiedyś :eviltong: [quote name='natija']no to jeszcze troche:roll:[/QUOTE] przeleci :cool1: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='dOgLoV']bo Ciebie nie ma często a mnie raz na kiedyś :eviltong: [/QUOTE] Moja wina, że jestem bardziej imprezowa niż Ty :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='magdabroy']Moja wina, że jestem bardziej imprezowa niż Ty :evil_lol:[/QUOTE] Twoja :roll::eviltong: Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 dwie imprezowiczki sie spotkaly i jedna drugiej wytyka:eviltong: Quote
*Magda* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Twoja :roll::eviltong:[/QUOTE] Wybacz :modla: Quote
łamAga Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='natija']dwie imprezowiczki sie spotkaly i jedna drugiej wytyka:eviltong:[/QUOTE] ej ja w ogóle nie imprezuje :shake: Quote
agaciaaa Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Nadrobiłam i domagam się więcej fot ;) Ale masz psy niezabawkowe, szok :crazyeye: nie wyobrażam sobie, żeby Sara olała jakąkolwiek zabawkę :lol: Quote
Recommended Posts