Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to widze,ze imprezka sie udala:eviltong::diabloti:
ja z wczorajszej wrocilam dzisiaj o 5 rano:crazyeye:a spalam do 13:diabloti:
ale czuje sie fatalnie i teraz zaluje:shake:ale tak mam zawsze,ze po wszystkiemu pytam sama siebie i po co mi to bylo:shake:
masaka umieram:crazyeye:

Posted

[quote name='Angi']jeszcze nie wiem, co będzie we wrześniu :P Może wybiorę psa zamiast aparatu ;)[/QUOTE]

hmmmm trudny wybór .....

[quote name='natija']no to widze,ze imprezka sie udala:eviltong::diabloti:
ja z wczorajszej wrocilam dzisiaj o 5 rano:crazyeye:a spalam do 13:diabloti:
ale czuje sie fatalnie i teraz zaluje:shake:ale tak mam zawsze,ze po wszystkiemu pytam sama siebie i po co mi to bylo:shake:
masaka umieram:crazyeye:[/QUOTE]

No to twoja imprezka też widzę udana :diabloti:

ja tez tak zawsze miałam , w dzień picia było fajnie , picie fajeczki .....a na drugo dzień nie potrafiłam z łóżka wstać pytając sie po co mi to było :roll: wypij sobie jakąś maślaneczkę albo co , powinno przejść ;)

Posted

[quote name='Angi']sama nie wiem... Ale chyba z psem poczekam te 2 lata. Mam plany co do psa... ;)[/QUOTE]
ja brałabym psa, chyba, że w tym czasie nie byłoby interesującego mnie miotu:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
swojego czasu sie piło co weekend , i to nie małe ilości :diabloti: i to nie jakieś redsy czy radlerki :eviltong: podstawa to dębowe mocne , żubry czy nawet małe mocne Jako :diabloti:
[/QUOTE]

Nawet mi nie przypominaj o co tygodniowych imprezach jak się miało -naście lat :roll: do tej pory nie mogę pić żubrówki ani soku jabłkowego :evil_lol:

Aguś, a Ty nie masz dziś czasem z Sebkiem święta?? :hmmmm:

Posted

Mi się imprezowanie i chlanie znudziło, jedno piwko na spotkaniach mi starczy :)
Pierwsza klasa w LO była szalona, teraz jest grzecznie i spokojnie, raczej... :evil_lol:

Angi, serio chcesz kolejnego psa? Ja przy mojej dwójce nie chcę kolejnego.

Posted

[quote name='Angi']sama nie wiem... Ale chyba z psem poczekam te 2 lata. Mam plany co do psa... ;)[/QUOTE]

poczekaj aż Qwendi dopuścimy , sprzedamy Ci w promocyjnej cenie , po znajomości :eviltong:

[quote name='natija']maslanke jak bym wypila to by dopiero byla masakra:shake:
herbatki pije ziolowe,moze przejdzie[/QUOTE]

mi pomagała maślanka , albo orzechówka , po łyżce orzechówki leciałam do kibla i oddałam wszystko z całego tygodnia , pół godzinki i byłam jak nowo narodzona :diabloti:
[quote name='vege*']ja brałabym psa, chyba, że w tym czasie nie byłoby interesującego mnie miotu:evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti:
[quote name='magdabroy']Nawet mi nie przypominaj o co tygodniowych imprezach jak się miało -naście lat :roll: do tej pory nie mogę pić żubrówki ani soku jabłkowego :evil_lol:

Aguś, a Ty nie masz dziś czasem z Sebkiem święta?? :hmmmm:[/QUOTE]

ojojoj po żubrówce z sokiem jabłkowym miałam takie zakończenie roku szkolnego z nauczycielami ! że nigdy go nie zapomne , nigdy ! :diabloti:

a no mamy mamy :oops: ale to taka dziwna data ze jest jeszcze dzień ojca i właśnie uciekamy do mojego tatusia :loveu: a no i Kubuś ma dzisiaj chrzciny ( brat Antosia ) moze jakies zdjecia dostane bo brat jest chrzestnym :lol:

[quote name='Naklejka']Mi się imprezowanie i chlanie znudziło, jedno piwko na spotkaniach mi starczy :)
Pierwsza klasa w LO była szalona, teraz jest grzecznie i spokojnie, raczej... :evil_lol:

Angi, serio chcesz kolejnego psa? Ja przy mojej dwójce nie chcę kolejnego.[/QUOTE]

dokładnie , ja tez jedno dwa i to o małej zawartości alkoholu ;)

Ja bym chciała jeszcze jednego , takiego bardzo bardzo bardzo spokojnego dla równowagi z tymi dwoma diablami jakie mam :roll:

[quote name='Angi']Chciałabym. ;)[/QUOTE]

kto by nie chciał ;)

no to uciekam do tatusia , jak wrócimy i sie ogarne to moze coś wrzuce ze spacerku ale kilka zdjec bo mam jeszcze z zaległego spacerku , wole zachowac chronologie dodawania zdjec bo sie pogubie :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja bym chciała jeszcze jednego , takiego [B]bardzo bardzo bardzo spokojnego[/B] dla równowagi z tymi dwoma diablami jakie mam :roll:
[/QUOTE]
niufek jest idealny :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja bym chciała jeszcze jednego , takiego bardzo bardzo bardzo spokojnego dla równowagi z tymi dwoma diablami jakie mam :roll:[/QUOTE]

zanudziłabyś się :eviltong:
ja mam w sumie 2 diabły i trzeci przy nich jest flegmatyczny...mimo, że dla wielu nie jest spokojnym psem... mi czegoś brakuje.... ;)

Posted (edited)

a moje psy się coś ogarnęły, nic nie broją... Nie gryzą się. Nudno już :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: edit : Alpina nabroiła xD

Edited by Angi
Posted

[quote name='magdabroy']Nawet mi nie przypominaj o co tygodniowych imprezach jak się miało -naście lat :roll: do tej pory nie mogę pić żubrówki ani soku jabłkowego :evil_lol:

[/QUOTE]

Ja mam wstręt do żurawinówki :roll:

Posted

ja tez tak mowilam o ostatniej imprezie miesiat temu,ze juz nie wypije vodki :eviltong:i co wczoraj zas vodke pilam:diabloti:i teraz mam za soje,glupie babsko ze mnie ,niczego sie nie nauczylam:shake:

Posted

[quote name='Aleks89']Aga-przekaż Sławeczkowi ,że jestem nim zafascynowany :evil_lol:Znów obczaiłem całą jego gal na fb :P :lol:[/QUOTE]
Ty to zawsze wszystkich wyczaisz,nikt si przed Toba nie ukryje:diabloti:

Posted

[quote name='natija']Ty to zawsze wszystkich wyczaisz,nikt si przed Toba nie ukryje:diabloti:[/QUOTE]

Jego to już obczajam od roku.Tylko to tak samo jak ładne tak samo jest durne:lol: