natija Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 no to widze,ze imprezka sie udala:eviltong::diabloti: ja z wczorajszej wrocilam dzisiaj o 5 rano:crazyeye:a spalam do 13:diabloti: ale czuje sie fatalnie i teraz zaluje:shake:ale tak mam zawsze,ze po wszystkiemu pytam sama siebie i po co mi to bylo:shake: masaka umieram:crazyeye: Quote
łamAga Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='Angi']jeszcze nie wiem, co będzie we wrześniu :P Może wybiorę psa zamiast aparatu ;)[/QUOTE] hmmmm trudny wybór ..... [quote name='natija']no to widze,ze imprezka sie udala:eviltong::diabloti: ja z wczorajszej wrocilam dzisiaj o 5 rano:crazyeye:a spalam do 13:diabloti: ale czuje sie fatalnie i teraz zaluje:shake:ale tak mam zawsze,ze po wszystkiemu pytam sama siebie i po co mi to bylo:shake: masaka umieram:crazyeye:[/QUOTE] No to twoja imprezka też widzę udana :diabloti: ja tez tak zawsze miałam , w dzień picia było fajnie , picie fajeczki .....a na drugo dzień nie potrafiłam z łóżka wstać pytając sie po co mi to było :roll: wypij sobie jakąś maślaneczkę albo co , powinno przejść ;) Quote
angineuuka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 sama nie wiem... Ale chyba z psem poczekam te 2 lata. Mam plany co do psa... ;) Quote
natija Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 maslanke jak bym wypila to by dopiero byla masakra:shake: herbatki pije ziolowe,moze przejdzie Quote
vege* Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='Angi']sama nie wiem... Ale chyba z psem poczekam te 2 lata. Mam plany co do psa... ;)[/QUOTE] ja brałabym psa, chyba, że w tym czasie nie byłoby interesującego mnie miotu:evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] swojego czasu sie piło co weekend , i to nie małe ilości :diabloti: i to nie jakieś redsy czy radlerki :eviltong: podstawa to dębowe mocne , żubry czy nawet małe mocne Jako :diabloti: [/QUOTE] Nawet mi nie przypominaj o co tygodniowych imprezach jak się miało -naście lat :roll: do tej pory nie mogę pić żubrówki ani soku jabłkowego :evil_lol: Aguś, a Ty nie masz dziś czasem z Sebkiem święta?? :hmmmm: Quote
Naklejka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Mi się imprezowanie i chlanie znudziło, jedno piwko na spotkaniach mi starczy :) Pierwsza klasa w LO była szalona, teraz jest grzecznie i spokojnie, raczej... :evil_lol: Angi, serio chcesz kolejnego psa? Ja przy mojej dwójce nie chcę kolejnego. Quote
łamAga Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 [quote name='Angi']sama nie wiem... Ale chyba z psem poczekam te 2 lata. Mam plany co do psa... ;)[/QUOTE] poczekaj aż Qwendi dopuścimy , sprzedamy Ci w promocyjnej cenie , po znajomości :eviltong: [quote name='natija']maslanke jak bym wypila to by dopiero byla masakra:shake: herbatki pije ziolowe,moze przejdzie[/QUOTE] mi pomagała maślanka , albo orzechówka , po łyżce orzechówki leciałam do kibla i oddałam wszystko z całego tygodnia , pół godzinki i byłam jak nowo narodzona :diabloti: [quote name='vege*']ja brałabym psa, chyba, że w tym czasie nie byłoby interesującego mnie miotu:evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='magdabroy']Nawet mi nie przypominaj o co tygodniowych imprezach jak się miało -naście lat :roll: do tej pory nie mogę pić żubrówki ani soku jabłkowego :evil_lol: Aguś, a Ty nie masz dziś czasem z Sebkiem święta?? :hmmmm:[/QUOTE] ojojoj po żubrówce z sokiem jabłkowym miałam takie zakończenie roku szkolnego z nauczycielami ! że nigdy go nie zapomne , nigdy ! :diabloti: a no mamy mamy :oops: ale to taka dziwna data ze jest jeszcze dzień ojca i właśnie uciekamy do mojego tatusia :loveu: a no i Kubuś ma dzisiaj chrzciny ( brat Antosia ) moze jakies zdjecia dostane bo brat jest chrzestnym :lol: [quote name='Naklejka']Mi się imprezowanie i chlanie znudziło, jedno piwko na spotkaniach mi starczy :) Pierwsza klasa w LO była szalona, teraz jest grzecznie i spokojnie, raczej... :evil_lol: Angi, serio chcesz kolejnego psa? Ja przy mojej dwójce nie chcę kolejnego.[/QUOTE] dokładnie , ja tez jedno dwa i to o małej zawartości alkoholu ;) Ja bym chciała jeszcze jednego , takiego bardzo bardzo bardzo spokojnego dla równowagi z tymi dwoma diablami jakie mam :roll: [quote name='Angi']Chciałabym. ;)[/QUOTE] kto by nie chciał ;) no to uciekam do tatusia , jak wrócimy i sie ogarne to moze coś wrzuce ze spacerku ale kilka zdjec bo mam jeszcze z zaległego spacerku , wole zachowac chronologie dodawania zdjec bo sie pogubie :diabloti: Quote
Naklejka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Jakbym miała brać jakiegoś psa, to coś pokroju Arniego, albo z jeszcze większym motorkiem w tyłku, ale nie miałabym na takiego psa czasu. Quote
vege* Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ja bym chciała jeszcze jednego , takiego [B]bardzo bardzo bardzo spokojnego[/B] dla równowagi z tymi dwoma diablami jakie mam :roll: [/QUOTE] niufek jest idealny :diabloti: Quote
kalyna Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja bym chciała jeszcze jednego , takiego bardzo bardzo bardzo spokojnego dla równowagi z tymi dwoma diablami jakie mam :roll:[/QUOTE] zanudziłabyś się :eviltong: ja mam w sumie 2 diabły i trzeci przy nich jest flegmatyczny...mimo, że dla wielu nie jest spokojnym psem... mi czegoś brakuje.... ;) Quote
angineuuka Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 (edited) a moje psy się coś ogarnęły, nic nie broją... Nie gryzą się. Nudno już :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: edit : Alpina nabroiła xD Edited June 23, 2013 by Angi Quote
Luzia Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='magdabroy']Nawet mi nie przypominaj o co tygodniowych imprezach jak się miało -naście lat :roll: do tej pory nie mogę pić żubrówki ani soku jabłkowego :evil_lol: [/QUOTE] Ja mam wstręt do żurawinówki :roll: Quote
natija Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 ja tez tak mowilam o ostatniej imprezie miesiat temu,ze juz nie wypije vodki :eviltong:i co wczoraj zas vodke pilam:diabloti:i teraz mam za soje,glupie babsko ze mnie ,niczego sie nie nauczylam:shake: Quote
natija Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 to sie ciesz przynajmniej dzisiaj nie umierasz:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='natija']to sie ciesz przynajmniej dzisiaj nie umierasz:diabloti:[/QUOTE] A Bogdan narzeka na żołądek :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Aga-przekaż Sławeczkowi ,że jestem nim zafascynowany :evil_lol:Znów obczaiłem całą jego gal na fb :P :lol: Quote
natija Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 no widzisz to on dziajiaj taki biedny jak ja:diabloti: Quote
natija Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='Aleks89']Aga-przekaż Sławeczkowi ,że jestem nim zafascynowany :evil_lol:Znów obczaiłem całą jego gal na fb :P :lol:[/QUOTE] Ty to zawsze wszystkich wyczaisz,nikt si przed Toba nie ukryje:diabloti: Quote
*Magda* Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='natija']no widzisz to on dziajiaj taki biedny jak ja:diabloti:[/QUOTE] Tak to jest jak się miesza wódkę z piwem :diabloti: Quote
natija Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 a tam,ja nie mieszalam tym razem a tez umieram:shake: Quote
Aleks89 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='natija']Ty to zawsze wszystkich wyczaisz,nikt si przed Toba nie ukryje:diabloti:[/QUOTE] Jego to już obczajam od roku.Tylko to tak samo jak ładne tak samo jest durne:lol: Quote
natija Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 [quote name='Aleks89']Jego to już obczajam od roku.Tylko to tak samo jak ładne tak samo jest durne:lol:[/QUOTE] no jak wszyscy faceci:diabloti: Quote
Recommended Posts