Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']yyy jakie ladne:loveu: bolalo?[/QUOTE]

dzieki :loveu: no troszke bolało nie da sie ukryć ale da sie wytrzymac wiec polecam :lol:

[quote name='sator_k_']To teraz na On-ki jesteś skazana ;)[/QUOTE]

Onki to mój świat :lol:

[quote name='Ainee']Łał, bardzo fajnie wygląda :) jak wrażenia?[/QUOTE]

dzieki :loveu: samo robienie tatoo malo przyjemne ale dla takiego efektu warto troche pocierpiec ;)

w przyblizeniu wyglada mniej wiecej tak :

[IMG]http://img801.imageshack.us/img801/3404/dsc06077kr.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Daga & Maks']super też tatuaż wygląda :D[/QUOTE]

Thx :cool1:

[quote name='*anusia&ajlu*']no to na drugim ramieniu dla rownowagi Qwendzie :D[/QUOTE]

Buahahahahahhaa ramienia by mi nie wystarczyło :eviltong: juz z tym Onkiem był problem żeby go umieścić :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Cześć, fajny tatuaż:)[/QUOTE]

Dziekuje ;) Milo mi ze sie podoba ;)

[quote name='Paula03']Super tatuaż! Śliczny!
Ja bym się nie odważyła ;)[/QUOTE]

Dziekuje ;)

Nie ma sie czego bac ;) trzeba byc tylko zdecydowanym ze sie go chce bo to na cale życie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Buahahahahahhaa ramienia by mi nie wystarczyło :eviltong: juz z tym Onkiem był problem żeby go umieścić :evil_lol:[/QUOTE]
Ja bym właśnie ten tatuaż bardziej widziała na łopatce ;) Ale ogólnie ładny :)

Posted

[quote name='Ania :)']Ja bym właśnie ten tatuaż bardziej widziała na łopatce ;) Ale ogólnie ładny :)[/QUOTE]

Koleś który mnie tatuował też proponował łopatke ale mi zależało na zakryciu już istniejacego tatuazu więc inne miejsce nie wchodziło w gre ;)

[quote name='wiki4']Ooo, łaadny :loveu: Nie mogło aż tak boleć, skoro dałaś radę napisać sms :evil_lol:[/QUOTE]

sms do Wiki zawsze !!!! :evil_lol:

[quote name='polaco92']wow piekny tatuaz,ale zeby takie cos na ciele sobie robic...hmm

odwazna jestes;-)[/QUOTE]

dziekuje :lol: , nie takie rzeczy ludzie robia sobie na ciele :evil_lol:

[quote name='M&S']Cześć onku:)

Miłego dnia!!!![/QUOTE]

Witamy :lol: dziekujemy i rowniez zyczymy milego dnia ;)

Zdjec na razie nie ma z racji tego ze aparat jest w naprawie , jakas opcja nie dzialala :roll: co prawda mam kompakta ale jak czlowiek przyzwyczai sie dop lustra to kompaktem mu sie nie chce focic :evil_lol:

Posted

[quote name='Sylwia K'][URL]http://img826.imageshack.us/img826/5140/dsc05046e.jpg[/URL] nieźle wykonany, ja też zawsze chciałam mieć tatuaż ale nigdy nie miałam odwagi aby go zrobić:oops:[/QUOTE]

Ból przy robieniu tatuażu jest niczym w porównaniu przy swedzeniu w czasie gojenia :evil_lol: wczoraj myslalam ze oszaleje , swedzialo mnie masakrycznie a podrapac nie moglam :angryy:

to dopiero pierwsza sesja byla , za niecaly miesiac mam nastepna i jeszcze dodaje do tego napis ;)