łamAga Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Taki jest efekt po jednej sesji ;) pozniej jeszcze bedzie sesja poprawkowa i wtedy dam koncowy efekt ;) [IMG]http://img826.imageshack.us/img826/5140/dsc05046e.jpg[/IMG] Quote
Ainee Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Łał, bardzo fajnie wygląda :) jak wrażenia? Quote
łamAga Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']yyy jakie ladne:loveu: bolalo?[/QUOTE] dzieki :loveu: no troszke bolało nie da sie ukryć ale da sie wytrzymac wiec polecam :lol: [quote name='sator_k_']To teraz na On-ki jesteś skazana ;)[/QUOTE] Onki to mój świat :lol: [quote name='Ainee']Łał, bardzo fajnie wygląda :) jak wrażenia?[/QUOTE] dzieki :loveu: samo robienie tatoo malo przyjemne ale dla takiego efektu warto troche pocierpiec ;) w przyblizeniu wyglada mniej wiecej tak : [IMG]http://img801.imageshack.us/img801/3404/dsc06077kr.jpg[/IMG] Quote
*anusia&ajlu* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 no to na drugim ramieniu dla rownowagi Qwendzie :D Quote
łamAga Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Daga & Maks']super też tatuaż wygląda :D[/QUOTE] Thx :cool1: [quote name='*anusia&ajlu*']no to na drugim ramieniu dla rownowagi Qwendzie :D[/QUOTE] Buahahahahahhaa ramienia by mi nie wystarczyło :eviltong: juz z tym Onkiem był problem żeby go umieścić :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 jeszcze plecy zostana na jakiegos innego psiaka :loveu: Quote
Paula03 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Super tatuaż! Śliczny! Ja bym się nie odważyła ;) Quote
łamAga Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='M&S']Cześć, fajny tatuaż:)[/QUOTE] Dziekuje ;) Milo mi ze sie podoba ;) [quote name='Paula03']Super tatuaż! Śliczny! Ja bym się nie odważyła ;)[/QUOTE] Dziekuje ;) Nie ma sie czego bac ;) trzeba byc tylko zdecydowanym ze sie go chce bo to na cale życie ;) Quote
Ania :) Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='dOgLoV']Buahahahahahhaa ramienia by mi nie wystarczyło :eviltong: juz z tym Onkiem był problem żeby go umieścić :evil_lol:[/QUOTE] Ja bym właśnie ten tatuaż bardziej widziała na łopatce ;) Ale ogólnie ładny :) Quote
wiki4 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ooo, łaadny :loveu: Nie mogło aż tak boleć, skoro dałaś radę napisać sms :evil_lol: Quote
polaco92 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 wow piekny tatuaz,ale zeby takie cos na ciele sobie robic...hmm odwazna jestes;-) Quote
łamAga Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Ania :)']Ja bym właśnie ten tatuaż bardziej widziała na łopatce ;) Ale ogólnie ładny :)[/QUOTE] Koleś który mnie tatuował też proponował łopatke ale mi zależało na zakryciu już istniejacego tatuazu więc inne miejsce nie wchodziło w gre ;) [quote name='wiki4']Ooo, łaadny :loveu: Nie mogło aż tak boleć, skoro dałaś radę napisać sms :evil_lol:[/QUOTE] sms do Wiki zawsze !!!! :evil_lol: [quote name='polaco92']wow piekny tatuaz,ale zeby takie cos na ciele sobie robic...hmm odwazna jestes;-)[/QUOTE] dziekuje :lol: , nie takie rzeczy ludzie robia sobie na ciele :evil_lol: [quote name='M&S']Cześć onku:) Miłego dnia!!!![/QUOTE] Witamy :lol: dziekujemy i rowniez zyczymy milego dnia ;) Zdjec na razie nie ma z racji tego ze aparat jest w naprawie , jakas opcja nie dzialala :roll: co prawda mam kompakta ale jak czlowiek przyzwyczai sie dop lustra to kompaktem mu sie nie chce focic :evil_lol: Quote
wiki4 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='dOgLoV'] sms do Wiki zawsze !!!! :evil_lol: [/QUOTE] Czuję się zaszczycona :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Sylwia K Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [URL]http://img826.imageshack.us/img826/5140/dsc05046e.jpg[/URL] nieźle wykonany, ja też zawsze chciałam mieć tatuaż ale nigdy nie miałam odwagi aby go zrobić:oops: Quote
łamAga Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Sylwia K'][URL]http://img826.imageshack.us/img826/5140/dsc05046e.jpg[/URL] nieźle wykonany, ja też zawsze chciałam mieć tatuaż ale nigdy nie miałam odwagi aby go zrobić:oops:[/QUOTE] Ból przy robieniu tatuażu jest niczym w porównaniu przy swedzeniu w czasie gojenia :evil_lol: wczoraj myslalam ze oszaleje , swedzialo mnie masakrycznie a podrapac nie moglam :angryy: to dopiero pierwsza sesja byla , za niecaly miesiac mam nastepna i jeszcze dodaje do tego napis ;) Quote
łamAga Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='wiki4']Jaki napis? :razz:[/QUOTE] A to już tajemnica :evil_lol: Quote
wiki4 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='dOgLoV']A to już tajemnica :evil_lol:[/QUOTE] Bez takich tuu! :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 a jaki ja bym mogla sobie napis zrobic ??:eviltong: Quote
Recommended Posts