łamAga Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='magdabroy']Proszę: [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Morwa_biała[/URL] W smaku pychota :loveu:[/QUOTE] dziękuję :lol: jak jeżyna wygląda :lol: pewnie by mi smakowała bo ja jeżynki i malinki lubię :loveu: Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Taka większa jeżynka i słodsza :loveu: Maliny będziemy sadzić jak wyrwiemy żywopłot i postawimy siatkę ;) Quote
łamAga Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='magdabroy']Taka większa jeżynka i słodsza :loveu: Maliny będziemy sadzić jak wyrwiemy żywopłot i postawimy siatkę ;)[/QUOTE] to na pewno jest przepyszna :loveu::loveu::loveu::loveu: jak ja bym juz chciała mieć ładny zadbany ogród , wielką magnolie , duzo tulipanów , konwalii i bzu :loveu: Quote
*Magda* Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Nawet mi nie pisz o konawaliach :mad: Posadziłam, to mi ptaki wyżarły :angryy: A sąsiada kwitną już konwalie :loveu: Quote
łamAga Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='magdabroy']Nawet mi nie pisz o konawaliach :mad: Posadziłam, to mi ptaki wyżarły :angryy: A sąsiada kwitną już konwalie :loveu:[/QUOTE] nam koty pościnały pazurkami :mad: ale coś tam jeszcze się zostało :loveu: trzeba sie do lasu wybrać na chaber :diabloti: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='M&S']Dzień dobry Onku :) Miłego dnia.[/QUOTE] dziękuję ;) u nas leje od samego rana , w zasadzie to chyba nie przestało padać od wczoraj ani na chwilke :shake: w nocy w ogóle się nie wyspałam ..... wasze koty też są takie miziaste jak nasza Ibri ?? całą noc chodzi po mnie i mruczy , ociera sie łebkiem żeby ją głaskać :mdleje: zostawiłam na parapecie puszkę od piwa , Sebastian mówi " weź tą puszkę sprzątnij bo w nocy Ibri ją zwali i narobi hałasu" a mi sie tak nie chciało wstać i jej wynieść , no i w nocy ją zwaliła :diabloti: Sebastian podskoczył na łóżku bo się wystraszył i mówi " Qurwa wiedziałem " :evil_lol: śmiac mi się chciało ale sie powstrzymałam , później postanowiła się pobawić szeleszczącymi papierkami po cukierkach :mdleje:oszaleć idzie :roll: co dziennie sobie obiecuję że na noc ją będę wywalała z pokoju a pozniej ona tak słodko śpi na parapecie że nie mam serca tego zrobić :roll: dzisiaj zamknę oczy i ją wyniose :lol: Quote
M&S Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 U nas lało całą noc, teraz nie pada. Ja też kiepsko spalam tej nocy. Koty oczywiście z lubością śpią ze mną w łóżku, najlepiej gdybym pozwoliła im leżeć na mojej głowie:diabloti: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='M&S']U nas lało całą noc, teraz nie pada. Ja też kiepsko spalam tej nocy. Koty oczywiście z lubością śpią ze mną w łóżku, najlepiej gdybym pozwoliła im leżeć na mojej głowie:diabloti:[/QUOTE] pójdziemy do pracy to sie wypogodzi ;) Nasza Pepsi zawsze położy sie w nogach i śpi całą noc a Ibri tak jak piszesz , najlepiej by nam sie na głowach położyła :mad: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [B]deszczowe , niedzielne lenistwo .... [/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC026709-Kopia_zps6a14463d.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Dobrze, że ja nie mam takich nocnych problemów z Lumpkiem ;) Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='magdabroy']Dobrze, że ja nie mam takich nocnych problemów z Lumpkiem ;)[/QUOTE] nio , ciesz się ciesz ;) teraz lezy na parapecie i śpi a w nocy znowu będzie wariowała :lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='marta.k9080']deszczowo dzień dobry :)[/QUOTE] hejka ;) u nas ciągle bez ustanku pada , juz mnie tyłek od siedzenia w domu boli więc idę połazić do galerii , bo oszaleję :roll: wieczorkiem tu wrócę ;) Quote
Luzia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='dOgLoV']nio , ciesz się ciesz ;) teraz lezy na parapecie i śpi a w nocy znowu będzie wariowała :lol:[/QUOTE] to obudź i nie daj cholerze spać w dzień :diabloti: ja tak z kotami robiłam, cały dzień zajmowałam je zabawą to w nocy grzecznie śpiochały :loveu: ( szczury mają u mnie tak samo przekichane :diabloti: ) Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='dOgLoV'] u nas ciągle bez ustanku pada , juz mnie tyłek od siedzenia w domu boli więc idę połazić do galerii , bo oszaleję :roll: [/QUOTE] Nie cierpię w sklepach takich spacerowiczów :mad: W sklepie się robi zakupy, a nie spaceruje :eviltong: Quote
Luzia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Jak aura nie sprzyja, to spacerować gdzieś trzeba, nie znasz się :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 witamy się:) Pogoda dobija mi ,normalnie szlak trafia:angryy: nic nie ma do roboty:diabloti: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Luzia']to obudź i nie daj cholerze spać w dzień :diabloti: ja tak z kotami robiłam, cały dzień zajmowałam je zabawą to w nocy grzecznie śpiochały :loveu: ( szczury mają u mnie tak samo przekichane :diabloti: )[/QUOTE] ja nie mam serca ich budzic jak tak słodko śpią :eviltong: Pepsi potrafi być w nocy grzeczna a śpi cały dzien tak jak i Ibri a ta mała cholera przechodzi samą siebie w nocy :mad: [quote name='magdabroy']Nie cierpię w sklepach takich spacerowiczów :mad: W sklepie się robi zakupy, a nie spaceruje :eviltong:[/QUOTE] Oj tam Oj tam , coś tam kupiłam , ale ogólnie sobie tylko połaziłam :diabloti: szukałam w Obi kocimiętki i nie było w tesco tez nie było , moze w ogrodniczym znajde ;) [quote name='Luzia']Jak aura nie sprzyja, to spacerować gdzieś trzeba, nie znasz się :diabloti:[/QUOTE] dokładnie !!!! :diabloti: [quote name='unikatowydiament']witamy się:) Pogoda dobija mi ,normalnie szlak trafia:angryy: nic nie ma do roboty:diabloti:[/QUOTE] a u nas właśnie zaczyna przebijac się słoneczko , standard , weekend sie konczy :roll: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Aleksandra95']Witamy się :)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='wiki4']Bry wieczór :loveu:[/QUOTE] no cześć córeczko :loveu: przy kolejnym spotkaniu mnie nie poznasz , z nudów się cały czas obżeram , niedługo tapczan sie pode mna załamie :diabloti: Quote
wiki4 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='dOgLoV']no cześć córeczko :loveu: przy kolejnym spotkaniu mnie nie poznasz , z nudów się cały czas obżeram , niedługo tapczan sie pode mna załamie :diabloti:[/QUOTE] Własnej matki nie poznać? :evil_lol: Na szczeście tatuś i Qwenda się nie zmieniają. A właśnie, wybieracie się do Leszna w czerwcu? Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='wiki4']Własnej matki nie poznać? :evil_lol: Na szczeście tatuś i Qwenda się nie zmieniają. A właśnie, wybieracie się do Leszna w czerwcu?[/QUOTE] i tak bywa :diabloti: tatuś też sporo przytył :diabloti: Qwendi tez nabrała troche masy :evil_lol: ojj tak daleko jeszcze nie sięgam na razie zastanawiamy się nad kaliszem :) Quote
Recommended Posts