Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Sieeeema stadko w ten przepiękny, słoneczny, ciepły dzień. :loveu:[/QUOTE]

Słoneczny? U nas leje :)
My ślemy pozdrowienia na to deszczowe ( przynajmniej u nas ) popołudnie. :)

Posted

Hejka laseczki :lol:

jestem w szoku jak tutaj mało spamu :cool3:

dzisiaj też was nie poodwiedzam , w weekend chyba nie wyjde z czytania wątków :roll:

a moze jutro mi sie uda bo ma lać to nic nie bede robiła , dzisiaj umyłam okno to zaczęło sobie teraz padac :angryy: i pomalowałam deski ale na szczęście schowałam je do szopki :lol:

a teraz ide dopić kawe i ajkieś lumpy sobie do pracy wyprasować ;)

więc miłego dnia ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka laseczki :lol:

jestem w szoku jak tutaj mało spamu :cool3:

dzisiaj też was nie poodwiedzam , w weekend chyba nie wyjde z czytania wątków :roll:

a moze jutro mi sie uda bo ma lać to nic nie bede robiła , dzisiaj umyłam okno to zaczęło sobie teraz padac :angryy: i pomalowałam deski ale na szczęście schowałam je do szopki :lol:
;)[/QUOTE]

no cusz, rzycie :evil_lol:

Posted (edited)

A dzisiaj mamy piękne słoneczko :loveu:

i nawet trochę zdjęć kotkom popstrykałam , aż mi bateria siadła w aparacie :diabloti:

edit:

w ogóle jaki miałam dzisiaj sen :mdleje:

ogólnie to byłam na wystawie , ale tam było pełno jakiś takich sklepów z ciuchami i w ogóle , nagle znalazłam sie na polanie gdzie były wystawiane psy , chodziłam sobie i robiłam zdjęcia , napotkałam hodowczynie Bisurman ( właścicielke Samara :loveu:) zatrzymałam sie i robiłam jej psom zdjęcia , Ona była jeszcze z jakąś babka i ta babka zaczęła mi pozowac do zdjęc z psami , za chwile sie obejrzałam a za mną siedziała Agnieszka od Oscara i miała na smyczy tybetana to go pogłaskałam i sobie poszłam dalej , nagle mnie olśniło że zaraz bedą wystawiane tybki a ja nie wiem nawet na jakim ringu , zaczęłam go szukac ale nie mogłam znaleźć :crazyeye: nagle podbiegła do mnie jakaś dziewczyna i mowi że ona jest z Dogomani i czy ją poznaje ( wyglądała jak Iza od Kissa ) ja na nia patrze i mówie , jedynie co to stawiam na Wiki4 :evil_lol: a ona że nie ale nie chciała mi powiedzieć kim jest :roll: no i razem zaczęłyśmy szukać ringu tybetanów , nagle patrze idzie tybetan wiec mówie do niej " chodź idziemy za nimi to znajdziemy ring" ale wybiegamy zza zakretu a tego tybetana juz nie było tylko same hovawart -y :evil_lol: no to "koleżanka" mówi " idziemy do mojej koleżanki ona ma katalog to nam powie na jakim ringu są tybetany , biegniemy , biegniemy ale jej koleżanki nie znalazłyśmy , mówie do " niej" że zadzwonie do Sebastiana to mi powie gdzie jest , wyciągam telefon a on jakis taki cienki a długi opcje jak w laptopie i w ogóle nie ma takiego imienia w książce kontaktów :roll: więc wpadłam na pomysł żeby biec na tą polane gdzie robiłam " Bisurmance" zdjęcia bo skoro Ona tam była to na pewno gdzieś tam jest tybków ring , i biegniemy przez jakieś ulice , jakieś wąskie uliczki pełne sklepików i nagle patrze a zaczyna się takie wielkie jak by targowisko chińskie i mówie " ej jak tu sa Chiny to pewnie gdzieś tu jest ten ring " no to biegniemy , patrze jest budynek z rozsuwanymi drzwiami a na wejściu stoi mój kierownik i mówi " dalej chodźcie to tutaj " weszłysmy do środka a tam pełno drzwi rozsuwanych , weszłyśmy do jednych a tam pełno chińczyków , zaglądam do nastepnego a ta rzeczy tych chinoli , jakies kurtki , kozaki , pałki bejsbolowe :crazyeye: zaglądam do nastepnego pomieszczenia a tam jakieś krzesełka jak by widownia i ring taki bokserski , normalnie jak by się miały odbywac walki psów :crazyeye: myślę sobie " muszę znaleźć Sebastiana " ......... i w tym momencie się obudziłam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

jestem normalna :peace:

Edited by dOgLoV
Posted

a na osłodę macie 5 zdjęć z dzisiaj :)

więcej jak będe miała więcej czasu ;)

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02616_zps6557fea1.jpg[/IMG]

przebudzenie motylka do życia :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02623_zps564ef646.jpg[/IMG]

pijemy wodę :lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02631_zps8bb4ce8d.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02633_zps531d0e0e.jpg[/IMG]

a tak ładnie nam kwitnie wisienka :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02642_zpsd1886588.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

Aga weź se urlop spędź go w domku bez klamek...może Cię jeszcze odratują:diabloti:
No i wiesz,te gustowne kaftaniki z baaaaardzo długimi rękawami...:evil_lol:

A zdjęcia śliczne:p

Posted

[quote name='dOgLoV']jestem normalna :peace:[/QUOTE]

jaja sobie robisz? :roflt::roflt:

obawiam się, że Twój stan jest bardzo poważny i wymaga natychmiastowego leczenia :eviltong:
yyy jesteś pracoholikiem :lol:

a Ibri :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
w ogóle jaki miałam dzisiaj sen :mdleje:
[...]
[/QUOTE]

:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:
Też tak będę miała na starość? :placz:

Posted

[quote name='wiki4']:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:
Też tak będę miała na starość? :placz:[/QUOTE]

niewykluczone :eviltong:

Aga, idź się lecz :P

Posted

[quote name='kalyna']
obawiam się, że Twój stan jest bardzo poważny i wymaga natychmiastowego leczenia :eviltong:
[/QUOTE]

A ja myślę, że na leczenie już jest za późno :diabloti:

Posted

Padłam :lol:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02616_zps6557fea1.jpg[/url] o Boziu, jaka sierocka mina :loveu: