phase Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Sieeeema stadko w ten przepiękny, słoneczny, ciepły dzień. :loveu: Quote
Karro Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='phase']Sieeeema stadko w ten przepiękny, słoneczny, ciepły dzień. :loveu:[/QUOTE] Słoneczny? U nas leje :) My ślemy pozdrowienia na to deszczowe ( przynajmniej u nas ) popołudnie. :) Quote
Luzia Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Bo wątróbkę trzeba umieć dobrze przyrządzić żeby była smaczna :cool3: Quote
łamAga Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Hejka laseczki :lol: jestem w szoku jak tutaj mało spamu :cool3: dzisiaj też was nie poodwiedzam , w weekend chyba nie wyjde z czytania wątków :roll: a moze jutro mi sie uda bo ma lać to nic nie bede robiła , dzisiaj umyłam okno to zaczęło sobie teraz padac :angryy: i pomalowałam deski ale na szczęście schowałam je do szopki :lol: a teraz ide dopić kawe i ajkieś lumpy sobie do pracy wyprasować ;) więc miłego dnia ;) Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 [quote name='dOgLoV']Hejka laseczki :lol: jestem w szoku jak tutaj mało spamu :cool3: dzisiaj też was nie poodwiedzam , w weekend chyba nie wyjde z czytania wątków :roll: a moze jutro mi sie uda bo ma lać to nic nie bede robiła , dzisiaj umyłam okno to zaczęło sobie teraz padac :angryy: i pomalowałam deski ale na szczęście schowałam je do szopki :lol: ;)[/QUOTE] no cusz, rzycie :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 hej:) Ja dzisiaj też okna myłąm i też mi deszcz padał:diabloti: Quote
*Magda* Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ja umyłam okna rano, piękne słoneczko było i 27 stopni :) A teraz jest tylko 20 i pada deszcz :roll::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Ja jak umyłam okna to już wieczorem widziałam na jednej szybie ptasie gówno... Quote
Talucha Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 U mnie tak jest za każdym razem przy myciu okien, że zaraz deszcz pada :diabloti: Quote
łamAga Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 (edited) A dzisiaj mamy piękne słoneczko :loveu: i nawet trochę zdjęć kotkom popstrykałam , aż mi bateria siadła w aparacie :diabloti: edit: w ogóle jaki miałam dzisiaj sen :mdleje: ogólnie to byłam na wystawie , ale tam było pełno jakiś takich sklepów z ciuchami i w ogóle , nagle znalazłam sie na polanie gdzie były wystawiane psy , chodziłam sobie i robiłam zdjęcia , napotkałam hodowczynie Bisurman ( właścicielke Samara :loveu:) zatrzymałam sie i robiłam jej psom zdjęcia , Ona była jeszcze z jakąś babka i ta babka zaczęła mi pozowac do zdjęc z psami , za chwile sie obejrzałam a za mną siedziała Agnieszka od Oscara i miała na smyczy tybetana to go pogłaskałam i sobie poszłam dalej , nagle mnie olśniło że zaraz bedą wystawiane tybki a ja nie wiem nawet na jakim ringu , zaczęłam go szukac ale nie mogłam znaleźć :crazyeye: nagle podbiegła do mnie jakaś dziewczyna i mowi że ona jest z Dogomani i czy ją poznaje ( wyglądała jak Iza od Kissa ) ja na nia patrze i mówie , jedynie co to stawiam na Wiki4 :evil_lol: a ona że nie ale nie chciała mi powiedzieć kim jest :roll: no i razem zaczęłyśmy szukać ringu tybetanów , nagle patrze idzie tybetan wiec mówie do niej " chodź idziemy za nimi to znajdziemy ring" ale wybiegamy zza zakretu a tego tybetana juz nie było tylko same hovawart -y :evil_lol: no to "koleżanka" mówi " idziemy do mojej koleżanki ona ma katalog to nam powie na jakim ringu są tybetany , biegniemy , biegniemy ale jej koleżanki nie znalazłyśmy , mówie do " niej" że zadzwonie do Sebastiana to mi powie gdzie jest , wyciągam telefon a on jakis taki cienki a długi opcje jak w laptopie i w ogóle nie ma takiego imienia w książce kontaktów :roll: więc wpadłam na pomysł żeby biec na tą polane gdzie robiłam " Bisurmance" zdjęcia bo skoro Ona tam była to na pewno gdzieś tam jest tybków ring , i biegniemy przez jakieś ulice , jakieś wąskie uliczki pełne sklepików i nagle patrze a zaczyna się takie wielkie jak by targowisko chińskie i mówie " ej jak tu sa Chiny to pewnie gdzieś tu jest ten ring " no to biegniemy , patrze jest budynek z rozsuwanymi drzwiami a na wejściu stoi mój kierownik i mówi " dalej chodźcie to tutaj " weszłysmy do środka a tam pełno drzwi rozsuwanych , weszłyśmy do jednych a tam pełno chińczyków , zaglądam do nastepnego a ta rzeczy tych chinoli , jakies kurtki , kozaki , pałki bejsbolowe :crazyeye: zaglądam do nastepnego pomieszczenia a tam jakieś krzesełka jak by widownia i ring taki bokserski , normalnie jak by się miały odbywac walki psów :crazyeye: myślę sobie " muszę znaleźć Sebastiana " ......... i w tym momencie się obudziłam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: jestem normalna :peace: Edited May 8, 2013 by dOgLoV Quote
łamAga Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 a na osłodę macie 5 zdjęć z dzisiaj :) więcej jak będe miała więcej czasu ;) [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02616_zps6557fea1.jpg[/IMG] przebudzenie motylka do życia :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02623_zps564ef646.jpg[/IMG] pijemy wodę :lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02631_zps8bb4ce8d.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02633_zps531d0e0e.jpg[/IMG] a tak ładnie nam kwitnie wisienka :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02642_zpsd1886588.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Aga weź se urlop spędź go w domku bez klamek...może Cię jeszcze odratują:diabloti: No i wiesz,te gustowne kaftaniki z baaaaardzo długimi rękawami...:evil_lol: A zdjęcia śliczne:p Quote
Aleks89 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Na miejscu sebastiana poszedłbym do sądu po rozwód:evil_lol: Quote
kalyna Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='dOgLoV']jestem normalna :peace:[/QUOTE] jaja sobie robisz? :roflt::roflt: obawiam się, że Twój stan jest bardzo poważny i wymaga natychmiastowego leczenia :eviltong: yyy jesteś pracoholikiem :lol: a Ibri :loveu: Quote
wiki4 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='dOgLoV'] w ogóle jaki miałam dzisiaj sen :mdleje: [...] [/QUOTE] :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Też tak będę miała na starość? :placz: Quote
Naklejka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='wiki4']:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Też tak będę miała na starość? :placz:[/QUOTE] niewykluczone :eviltong: Aga, idź się lecz :P Quote
*Magda* Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='kalyna'] obawiam się, że Twój stan jest bardzo poważny i wymaga natychmiastowego leczenia :eviltong: [/QUOTE] A ja myślę, że na leczenie już jest za późno :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Padłam :lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02616_zps6557fea1.jpg[/url] o Boziu, jaka sierocka mina :loveu: Quote
Recommended Posts