vege* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']ale jak są małe to sa piekne :loveu: mi sie juz "przejadły" duże psy :shake:[/QUOTE] Ale nie wiesz czy później ci nie wyrośnie rudy zamiast brązowy, na jednym zdjęciu miałaś :evil_lol: takie rude są fuj :P a mi nie, nigdy mi się nie 'przejedzą' :loveu: za to małych i średnich mam dość :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='vege*']Ale nie wiesz czy później ci nie wyrośnie rudy zamiast brązowy, na jednym zdjęciu miałaś :evil_lol: takie rude są fuj :P a mi nie, nigdy mi się nie 'przejedzą' :loveu: za to małych i średnich mam dość :evil_lol:[/QUOTE] no nie mam pewności :roll: tak samo nie miała bym pewności ze Donek którego kupie będzie tak owłosiony jak bym chciała ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='vege*']samojedy mają chyba 60 cm:evil_lol: albo niecałe xD[/QUOTE] niby tak (57cm wg Wikipedii) ,ale Luna ma 63cm jako suczka,więc samiec którego bym miała powinien mieć tak ze 70-75cm:loveu: Quote
vege* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']no nie mam pewności :roll: tak samo nie miała bym pewności ze Donek którego kupie będzie tak owłosiony jak bym chciała ;)[/QUOTE] dlatego ja chcę czarnego :loveu: podobno po kastracji psy mają więcej futra :evil_lol: [quote name='marta.k9080']niby tak (57cm wg Wikipedii) ,ale Luna ma 63cm jako suczka,więc samiec którego bym miała powinien mieć tak ze 70-75cm:loveu:[/QUOTE] a to planujesz kiedyś kolejnego ONa/DONa? :) Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='vege*']a to planujesz kiedyś kolejnego ONa/DONa? :)[/QUOTE] DONa w tym roku(o ile mam szczęście),koniecznie czarnego:loveu: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='vege*']dlatego ja chcę czarnego :loveu: podobno po kastracji psy mają więcej futra :evil_lol: a to planujesz kiedyś kolejnego ONa/DONa? :)[/QUOTE] Neron ma więcej nóg :diabloti: tzn ma dłuższe :eviltong: ja planuję Donka suczkę ale to bardzoooo odległe plany , i nie mam pewności czy w ostatniej chwili nie zmienie zdania i nie wezmę Cane Corso ale też nie mam pewności czy będzie czarny , jest mozliwosc ze z czarnego zrobi sie pregus a pręgowanego nie chcę :shake: Quote
Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01975_zps5456ab6d.jpg[/url] aaaaa :loveu::loveu::loveu: uwielbiam :loveu: Ja się Wam narażę, aleee... nie lubię ani niufów, ani dogów. Tzn. nie podobają mi się - te fafle i ta śliiinaaa :PP Jeszcze kopiowany dog jest fajny, ale taki naturlisch nie dla mnie zupełnie :P Jednak jak jakaś z Was sobie któregoś z nich sprawi, to będę się zachwycać, bo w końcu to nie ja będę mieć zaśliniony dom :eviltong::evil_lol: A samojedy są zawaliste :D I BOSy :loveu: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Ty$ka'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01975_zps5456ab6d.jpg[/URL] aaaaa :loveu::loveu::loveu: uwielbiam :loveu: Ja się Wam narażę, aleee... nie lubię ani niufów, ani dogów. Tzn. nie podobają mi się - te fafle i ta śliiinaaa :PP Jeszcze kopiowany dog jest fajny, ale taki naturlisch nie dla mnie zupełnie :P Jednak jak jakaś z Was sobie któregoś z nich sprawi, to będę się zachwycać, bo w końcu to nie ja będę mieć zaśliniony dom :eviltong::evil_lol: A samojedy są zawaliste :D I BOSy :loveu:[/QUOTE] MT też się ślinią zwłaszcza jak sie zdenerwują albo jak pija :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Ty$ka'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01975_zps5456ab6d.jpg[/URL] aaaaa :loveu::loveu::loveu: uwielbiam :loveu: [B]Ja się Wam narażę, aleee... nie lubię ani niufów, ani dogów. Tzn. nie podobają mi się - te fafle i ta śliiinaaa :PP Jeszcze kopiowany dog jest fajny, ale taki naturlisch nie dla mnie zupełnie :P Jednak jak jakaś z Was sobie któregoś z nich sprawi, to będę się zachwycać, bo w końcu to nie ja będę mieć zaśliniony dom :eviltong::evil_lol:[/B] A samojedy są zawaliste :D I BOSy :loveu:[/QUOTE] nie każdy musi je lubić ;) też nie lubię kilku ras psów, jednak jak by się tak stało, że miałabym je w domu to kochałabym je jak wymarzonego psiaka :D Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']MT też się ślinią zwłaszcza jak sie zdenerwują albo jak pija :diabloti:[/QUOTE] Tora jak pije, to mam całą kuchnię w wodzie :roll: Tak więc śliniący się niufek albo dog, nie jest mi straszny :D Quote
Ty$ka Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV']MT też się ślinią zwłaszcza jak sie zdenerwują albo jak pija :diabloti:[/QUOTE] Mój kundel też się ślini, ale tylko gdy go zamęczę :P Albo zobaczy ptaka, a wie że nie może go tknąć :lol: A tak to git i się cieszę :) [quote name='Angi']nie każdy musi je lubić ;) też nie lubię kilku ras psów, jednak jak by się tak stało, że miałabym je w domu to kochałabym je jak wymarzonego psiaka :D[/QUOTE] Nie no, ja tak samo mam, aczkolwiek wiem, że niuf czy dog to zupełnie nie moja bajka :P Quote
vege* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='marta.k9080']DONa w tym roku(o ile mam szczęście),koniecznie czarnego:loveu:[/QUOTE] Czarne DONy są piękne :loveu: fajnie by wyglądał w komplecie z długowłosym BOSem :) [quote name='dOgLoV']Neron ma więcej nóg :diabloti: tzn ma dłuższe :eviltong: ja planuję Donka suczkę ale to bardzoooo odległe plany , i nie mam pewności czy w ostatniej chwili nie zmienie zdania i nie wezmę Cane Corso ale też nie mam pewności czy będzie czarny , jest mozliwosc ze z czarnego zrobi sie pregus a pręgowanego nie chcę :shake:[/QUOTE] Ja suczki nie chcę, to na pewno. A CC mi sie podobają TYLKO kopiowane niestety :-( [quote name='Ty$ka'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01975_zps5456ab6d.jpg[/URL] aaaaa :loveu::loveu::loveu: uwielbiam :loveu: Ja się Wam narażę, aleee... nie lubię ani niufów, ani dogów. Tzn. nie podobają mi się - te fafle i ta śliiinaaa :PP Jeszcze kopiowany dog jest fajny, ale taki naturlisch nie dla mnie zupełnie :P Jednak jak jakaś z Was sobie któregoś z nich sprawi, to będę się zachwycać, bo w końcu to nie ja będę mieć zaśliniony dom :eviltong::evil_lol: A samojedy są zawaliste :D I BOSy :loveu:[/QUOTE] Mi akurat te ślinienie nie przeszkadza :evil_lol: [quote name='Angi']nie każdy musi je lubić ;) też nie lubię kilku ras psów, jednak jak by się tak stało, że miałabym je w domu to kochałabym je jak wymarzonego psiaka :D[/QUOTE] Ja np strasznie nie lubię TTB i ogólnie charakteru terierów, nie lubię też gr V i X. Charty są beznadziejne i z wyglądu i z charakteru :eviltong: [quote name='magdabroy']Tora jak pije, to mam całą kuchnię w wodzie :roll: Tak więc śliniący się niufek albo dog, nie jest mi straszny :D[/QUOTE] Do wszystkiego można się przyzwyczaić :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Mój kundel też się ślini, ale tylko gdy go zamęczę :P Albo zobaczy ptaka, a wie że nie może go tknąć :lol: A tak to git i się cieszę :) Nie no, ja tak samo mam, aczkolwiek wiem, że niuf czy dog to zupełnie nie moja bajka :P[/QUOTE] Moją bajką są ogólnie molosy :) Lubię też niektóre rasy z gr I :) Quote
Guest wolfheart Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='vege*']Czarne DONy są piękne :loveu: fajnie by wyglądał w komplecie z długowłosym BOSem [/QUOTE] marzę jeszcze o wilczastym....:loveu: Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='vege*'] Ja suczki nie chcę, to na pewno. A CC mi sie podobają TYLKO kopiowane niestety :-( [/QUOTE] a Ja samca nie chce na pewno ! ;) No mi też dlatego CC wchodzi w gre tylko import ;) Quote
łamAga Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='marta.k9080']marzę jeszcze o wilczastym....:loveu:[/QUOTE] takie cudo widziałam na wystawie :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02012_zps3d02f0e9.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='marta.k9080']marzę jeszcze o wilczastym....:loveu:[/QUOTE] W tej hodowli [URL]http://dobrzykow.com/hodowla.html[/URL] masz wilczaste szczeniaki (ONków) :loveu: Z tej hodowli jest tata mojej Tory :) Quote
vege* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='dOgLoV'] No mi też dlatego CC wchodzi w gre tylko import ;)[/QUOTE] o to fajnie :) [quote name='marta.k9080']marzę jeszcze o wilczastym....:loveu:[/QUOTE] mi się wilczaste średnio podobają :oops: [quote name='dOgLoV']takie cudo widziałam na wystawie :loveu: [/QUOTE] ładny :) Quote
KT Arts Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='vege*']Ale nie wiesz czy później ci nie wyrośnie rudy zamiast brązowy, na jednym zdjęciu miałaś :evil_lol: takie rude są fuj :P a mi nie, nigdy mi się nie 'przejedzą' :loveu: za to małych i średnich mam dość :evil_lol:[/QUOTE] te na zdjęciu to czeskie psy :) wygrałam z tym samcem w Krakowie w 2010 :P zawsze w sumie z nim wygrywałam bo do Polski przyjeżdża zawsze nie w formie :) W Polsce nie ma takich rudych niufów, a ja bedę mieć problem jak strace Toro i nie wykluczone że będę mieć brąza :D są większe i potężniejsze niż czarne czy łaciaty :) a są dwie hodowle z których bym wzięła :) szkoda kasy na import :P [quote name='marta.k9080']niby tak (57cm wg Wikipedii) ,ale Luna ma 63cm jako suczka,więc samiec którego bym miała powinien mieć tak ze 70-[B]75cm[/B]:loveu:[/QUOTE] Mój Toro ma mniej więcej tyle :) [quote name='marta.k9080']DONa w tym roku(o ile mam szczęście),koniecznie[B] czarnego[/B]:loveu:[/QUOTE] bo czarny to nie kolor, czarny to siła :diabloti: [quote name='dOgLoV']takie cudo widziałam na wystawie :loveu: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02012_zps3d02f0e9.jpg[/url][/QUOTE] to jest wilczak czechołow. Czambor ma na imię :D czeski import :) Quote
vege* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Niufciak']te na zdjęciu to czeskie psy :) wygrałam z tym samcem w Krakowie w 2010 :P zawsze w sumie z nim wygrywałam bo do Polski przyjeżdża zawsze nie w formie :) W Polsce nie ma takich rudych niufów, a ja bedę mieć problem jak strace Toro i nie wykluczone że będę mieć brąza :D są większe i potężniejsze niż czarne czy łaciaty :) a są dwie hodowle z których bym wzięła :) szkoda kasy na import :P [B]bo czarny to nie kolor, czarny to siła[/B] :diabloti: [/QUOTE] A z jakich polskich hodowli byś wzięła brąza? :) jak nie chcesz tu pisać to możesz na pw :) dokładnie:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='vege*']A z jakich polskich hodowli byś wzięła brąza? :) jak nie chcesz tu pisać to możesz na pw :) [/QUOTE] Ja też chcę wiedzieć ;) Quote
Ptysiak Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Śliczne zdjęcia wystawowe :loveu: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02012_zps3d02f0e9.jpg[/url] ale to cudo co pokazałaś na koniec to... ehhhh aż brak słów :loveu::loveu::loveu: Doczytałam, że idziesz do pracy. Pewnie już jesteś :evil_lol: A więc miłej pracy Aguś :) Quote
kalyna Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='magdabroy']W tej hodowli [URL]http://dobrzykow.com/hodowla.html[/URL] masz wilczaste szczeniaki (ONków) :loveu: Z tej hodowli jest tata mojej Tory :)[/QUOTE] a teraz to nie jest hodowla użytków? tzn. ostatni miot to użytki ;) wiecie jaki Ciapek jest czystym psem? on jak się napije, to czasem nawet kropeczki nie ma :loveu: Marta, to kiedy wilczasty? i użytek czy eksterier? Quote
*Magda* Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 [quote name='kalyna']a teraz to nie jest hodowla użytków? tzn. ostatni miot to użytki ;) [/QUOTE] Mają i użytki i eksteriery ;) Zresztą zobacz sobie na zakładkę psy/suki ;) Większość tych psów z tego co wiem od hodowcy Tory jest u kogoś i są na współwłasność :) Quote
łamAga Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='Niufciak']te na zdjęciu to czeskie psy :) wygrałam z tym samcem w Krakowie w 2010 :P zawsze w sumie z nim wygrywałam bo do Polski przyjeżdża zawsze nie w formie :) W Polsce nie ma takich rudych niufów, a ja bedę mieć problem jak strace Toro i nie wykluczone że będę mieć brąza :D są większe i potężniejsze niż czarne czy łaciaty :) a są dwie hodowle z których bym wzięła :) szkoda kasy na import :P Mój Toro ma mniej więcej tyle :) [B]bo czarny to nie kolor, czarny to siła[/B] :diabloti: to jest wilczak czechołow. Czambor ma na imię :D czeski import :)[/QUOTE] Kurcze ale obcykana jesteś w tych psach :lol: podoba mi sie to stwierdzenie :loveu: a ten czambor jakie ma rodowodowe imię ?? ;) [quote name='Ptysiak']Śliczne zdjęcia wystawowe :loveu: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC02012_zps3d02f0e9.jpg[/URL] ale to cudo co pokazałaś na koniec to... ehhhh aż brak słów :loveu::loveu::loveu: Doczytałam, że idziesz do pracy. Pewnie już jesteś :evil_lol: A więc miłej pracy Aguś :)[/QUOTE] dziękujemy :loveu: ooo dziekuje , dłużyło mi sie jak cholercia ale dałam rade , jeszcze tylko dzisiaj i WEEKEND :multi::multi::multi::multi: [quote name='kalyna'] wiecie jaki Ciapek jest czystym psem? on jak się napije, to czasem nawet kropeczki nie ma :loveu: [/QUOTE] widzisz jakiego masz czyścioszka :loveu: Quote
Recommended Posts