angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 w tym roku będę jeszcze w Krakowie, ot i koniec ... ;) Katowice i Kraków obowiązkowe. Jak będę miała swojego psiaka z rodowodem to trochę więcej pojeżdżę. Ale nie wiadomo kiedy to będzie :D Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']w tym roku będę jeszcze w Krakowie, ot i koniec ... ;) Katowice i Kraków obowiązkowe. Jak będę miała swojego psiaka z rodowodem to trochę więcej pojeżdżę. Ale nie wiadomo kiedy to będzie :D[/QUOTE] Kraków i Katowice są za daleko :roll: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Wymarzłam strasznie, mama narzekała i narzekała :evil_lol: W tamtym roku był upał w Opolu... :roll: Aga, zginiesz za to zdjęcie, ale nie ja Ciebie zabiję ino moja matka :diabloti: Qwendi jest bardzo ładną suką i taką czarną :loveu: Futro też ma świetne :loveu: No i oczy! Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Kraków i Katowice są za daleko :roll:[/QUOTE] Trudno. Mam nadzieję, że w tym roku się nie spale w tym Krakowie, jak dojechałam do Zabrza po tej wystawie to myślałam że umrę :D . A będziemy ( z Nalepką, jak będzie chciała jechać :) ) Tam na weekend 8) Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale wyglądalismy jak głupki siedzac na chodniku godzine z leżącym psem :lol: [B]a panowie policjanci jak zobaczyli Qwende z tyłu samochodu to z 500 zł mandatu zjechali na 50[/B] :diabloti:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Angi']Jak będę miała swojego psiaka z rodowodem to trochę więcej pojeżdżę. Ale nie wiadomo kiedy to będzie :D[/QUOTE] A co planujesz w przyszłości? :) [quote name='Naklejka']Wymarzłam strasznie, mama narzekała i narzekała :evil_lol: W tamtym roku był upał w Opolu... :roll: Aga, zginiesz za to zdjęcie, ale nie ja Ciebie zabiję ino moja matka :diabloti: Qwendi jest bardzo ładną suką i taką czarną :loveu: Futro też ma świetne :loveu: No i oczy![/QUOTE] A ja powiem, że jakoś podobieństwa między tobą a twoją mamą nie widzę :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='vege*'] A co planujesz w przyszłości? :) [B]A ja powiem, że jakoś podobieństwa między tobą a twoją mamą nie widzę[/B] :evil_lol:[/QUOTE] a dokładniej to sama nie wiem, nie planuję jeszcze przyszłości a jest kilka ras jakie mi się marzą. :lol: Zobaczymy, co życie mi przyniesie . A ja widzę :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka']Wymarzłam strasznie, mama narzekała i narzekała :evil_lol: W tamtym roku był upał w Opolu... :roll: Aga, zginiesz za to zdjęcie, ale nie ja Ciebie zabiję ino moja matka :diabloti: Qwendi jest bardzo ładną suką i taką czarną :loveu: Futro też ma świetne :loveu: No i oczy![/QUOTE] W tamtym roku chyba nie bylismy w Opolu ale dzisiaj było strasznie :roll: oj tam nie pokazuj jej tego zdjęcia :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: dziękuję :oops: :loveu: ale miałaś okazję zobaczyć jaki leń jest z Qwendki , tylko by spała małpa jedna :mad: Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']a dokładniej to sama nie wiem, nie planuję jeszcze przyszłości a jest kilka ras jakie mi się marzą. :lol: Zobaczymy, co życie mi przyniesie . A ja widzę :evil_lol:[/QUOTE] Mi się marzą 4 rasy, ale oprócz tej jednej mojej w każdej innej mimo wszystko mi coś nie pasuje bo nie mają tego czegoś co ma niuf :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Gratulacje :multi: :multi: :multi: [quote name='dOgLoV']Ale wyglądalismy jak głupki siedzac na chodniku godzine z leżącym psem :lol: a panowie policjanci jak zobaczyli Qwende z tyłu samochodu to z 500 zł mandatu zjechali na 50 :diabloti:[/QUOTE] pewnie się wystraszyli :evil_lol: [quote name='Angi']Jak będę miała swojego psiaka z rodowodem to trochę więcej pojeżdżę. Ale nie wiadomo kiedy to będzie :D[/QUOTE] co planujesz?? mi się wystawy nie widzą, na pewno nie z Owczarkiem :roll: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ajangadu :eviltong:[/QUOTE] Prościej było nazwać Gadugadu :evil_lol: [quote name='vege*'] A ja powiem, że jakoś podobieństwa między tobą a twoją mamą nie widzę :evil_lol:[/QUOTE] Ja też nie widzę :shake: Naklejka, a Ty u tej cioci na obiedzie to w Opolu byłaś czy gdzieś pod Opolem? Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='magdabroy'] Ja też nie widzę :shake: Naklejka, a Ty u tej cioci na obiedzie to w Opolu byłaś czy gdzieś pod Opolem?[/QUOTE] Wszyscy widzą :roll: Ale budowę mamy identyczna :P Ja ogólnie jakiegoś podobieństwa wielkiego do mamy nie widzę, moja siostra też nie jest podobna, a brat to już w ogóle... Jak się urodził to miał białe włosy, no i ma niebieskie oczy :evil_lol: W Opolu :) Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka'] W Opolu :)[/QUOTE] A jaka dzielnica? Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka']Wszyscy widzą :roll: Ale budowę mamy identyczna :P Ja ogólnie jakiegoś podobieństwa wielkiego do mamy nie widzę, moja siostra też nie jest podobna, a brat to już w ogóle... Jak się urodził to miał białe włosy, no i ma niebieskie oczy :evil_lol: [/QUOTE] No, a ja znowu widzę. Np : nos :evil_lol: ale siostra podobna nie jest, a brata to za bardzo nie pamiętam :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='magdabroy']A jaka dzielnica?[/QUOTE] Nie znam Opola, nie znam adresu :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka']Nie znam Opola, nie znam adresu :eviltong:[/QUOTE] Jak można nie znać adresu pod który się jedzie :eviltong: Pytałam z ciekawości, bo ja w PL ma 20km do Opola i mam rodzinę w Opolu :) Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='magdabroy']Jak można nie znać adresu pod który się jedzie :eviltong: Pytałam z ciekawości, bo ja w PL ma 20km do Opola i mam rodzinę w Opolu :)[/QUOTE] też nie zawsze znam ;) Tak, to na pewno oni! :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='magdabroy']Jak można nie znać adresu pod który się jedzie :eviltong: Pytałam z ciekawości, bo ja w PL ma 20km do Opola i mam rodzinę w Opolu :)[/QUOTE] Ja nie prowadzę :evil_lol: Jestem tam bardzo rzadko ;) Tam jakaś klinika wet całodobowa była blisko :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']też nie zawsze znam ;) Tak, to na pewno oni! :evil_lol:[/QUOTE] :eviltong: Chodziło mi, że znam Opole, a nie że to ta sama rodzina :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka']Ja nie prowadzę :evil_lol: Jestem tam bardzo rzadko ;) Tam jakaś klinika wet całodobowa była blisko :eviltong:[/QUOTE] To są takie 2 kliniki ;) Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Naklejka']Ja nie prowadzę :evil_lol: Jestem tam bardzo rzadko ;) Tam jakaś klinika wet całodobowa była blisko :eviltong:[/QUOTE] raz do roku, w kwietniu. Przypadek? Nie sądzę :evil_lol: [quote name='magdabroy']:eviltong: Chodziło mi, że znam Opole, a nie że to ta sama rodzina :eviltong:[/QUOTE] jo, jo! Quote
*Magda* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Angi'] jo, jo![/QUOTE] Ty mi tu n ie "jojuj" :mad::eviltong: Quote
Naklejka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='magdabroy']To są takie 2 kliniki ;)[/QUOTE] Ta na takiej małej uliczce, jakby w domku jednorodzinnym :P [quote name='Angi']raz do roku, w kwietniu. Przypadek? Nie sądzę :evil_lol: jo, jo![/QUOTE] No wujek ma urodziny w tym czasie :evil_lol: Ja tam nie jeżdżę, jak już to sami rodzice :P Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='magdabroy']Prościej było nazwać [B]Gadugadu [/B]:evil_lol: [/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: człowiek by sobie języka przynajmniej nie połamał :diabloti: Położyłam sie na chwilę i mi sie zasnęło , teraz sie czuje jeszcze gorzej niż przed drzemką , a Sebastian do teraz sie pizga bo jak mnie obudził to podobno podskoczyłam az do sufitu z wielkimi oczami :lol: więc miłego wieczorku ;) ide sie szykować do pracy ;) Quote
Recommended Posts