Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w tym roku będę jeszcze w Krakowie, ot i koniec ... ;)
Katowice i Kraków obowiązkowe. Jak będę miała swojego psiaka z rodowodem to trochę więcej pojeżdżę. Ale nie wiadomo kiedy to będzie :D

Posted

[quote name='Angi']w tym roku będę jeszcze w Krakowie, ot i koniec ... ;)
Katowice i Kraków obowiązkowe. Jak będę miała swojego psiaka z rodowodem to trochę więcej pojeżdżę. Ale nie wiadomo kiedy to będzie :D[/QUOTE]

Kraków i Katowice są za daleko :roll:

Posted

Wymarzłam strasznie, mama narzekała i narzekała :evil_lol: W tamtym roku był upał w Opolu... :roll:

Aga, zginiesz za to zdjęcie, ale nie ja Ciebie zabiję ino moja matka :diabloti:

Qwendi jest bardzo ładną suką i taką czarną :loveu: Futro też ma świetne :loveu: No i oczy!

Posted

[quote name='dOgLoV']Kraków i Katowice są za daleko :roll:[/QUOTE]

Trudno. Mam nadzieję, że w tym roku się nie spale w tym Krakowie, jak dojechałam do Zabrza po tej wystawie to myślałam że umrę :D . A będziemy ( z Nalepką, jak będzie chciała jechać :) ) Tam na weekend 8)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale wyglądalismy jak głupki siedzac na chodniku godzine z leżącym psem :lol: [B]a panowie policjanci jak zobaczyli Qwende z tyłu samochodu to z 500 zł mandatu zjechali na 50[/B] :diabloti:[/QUOTE]
:roflt: :roflt: :roflt:

[quote name='Angi']Jak będę miała swojego psiaka z rodowodem to trochę więcej pojeżdżę. Ale nie wiadomo kiedy to będzie :D[/QUOTE]
A co planujesz w przyszłości? :)

[quote name='Naklejka']Wymarzłam strasznie, mama narzekała i narzekała :evil_lol: W tamtym roku był upał w Opolu... :roll:

Qwendi jest bardzo ładną suką i taką czarną :loveu: Futro też ma świetne :loveu: No i oczy![/QUOTE]
A ja powiem, że jakoś podobieństwa między tobą a twoją mamą nie widzę :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']

A co planujesz w przyszłości? :)

[B]A ja powiem, że jakoś podobieństwa między tobą a twoją mamą nie widzę[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

a dokładniej to sama nie wiem, nie planuję jeszcze przyszłości a jest kilka ras jakie mi się marzą. :lol: Zobaczymy, co życie mi przyniesie .

A ja widzę :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Wymarzłam strasznie, mama narzekała i narzekała :evil_lol: W tamtym roku był upał w Opolu... :roll:

Qwendi jest bardzo ładną suką i taką czarną :loveu: Futro też ma świetne :loveu: No i oczy![/QUOTE]

W tamtym roku chyba nie bylismy w Opolu ale dzisiaj było strasznie :roll:

oj tam nie pokazuj jej tego zdjęcia :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

dziękuję :oops: :loveu:

ale miałaś okazję zobaczyć jaki leń jest z Qwendki , tylko by spała małpa jedna :mad:

Posted

[quote name='Angi']a dokładniej to sama nie wiem, nie planuję jeszcze przyszłości a jest kilka ras jakie mi się marzą. :lol: Zobaczymy, co życie mi przyniesie .

A ja widzę :evil_lol:[/QUOTE]
Mi się marzą 4 rasy, ale oprócz tej jednej mojej w każdej innej mimo wszystko mi coś nie pasuje bo nie mają tego czegoś co ma niuf :evil_lol:

Posted

Gratulacje :multi: :multi: :multi:

[quote name='dOgLoV']Ale wyglądalismy jak głupki siedzac na chodniku godzine z leżącym psem :lol: a panowie policjanci jak zobaczyli Qwende z tyłu samochodu to z 500 zł mandatu zjechali na 50 :diabloti:[/QUOTE]
pewnie się wystraszyli :evil_lol:
[quote name='Angi']Jak będę miała swojego psiaka z rodowodem to trochę więcej pojeżdżę. Ale nie wiadomo kiedy to będzie :D[/QUOTE]

co planujesz??

mi się wystawy nie widzą, na pewno nie z Owczarkiem :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ajangadu :eviltong:[/QUOTE]

Prościej było nazwać Gadugadu :evil_lol:

[quote name='vege*']
A ja powiem, że jakoś podobieństwa między tobą a twoją mamą nie widzę :evil_lol:[/QUOTE]

Ja też nie widzę :shake:

Naklejka, a Ty u tej cioci na obiedzie to w Opolu byłaś czy gdzieś pod Opolem?

Posted

[quote name='magdabroy']

Ja też nie widzę :shake:

Naklejka, a Ty u tej cioci na obiedzie to w Opolu byłaś czy gdzieś pod Opolem?[/QUOTE]

Wszyscy widzą :roll: Ale budowę mamy identyczna :P
Ja ogólnie jakiegoś podobieństwa wielkiego do mamy nie widzę, moja siostra też nie jest podobna, a brat to już w ogóle... Jak się urodził to miał białe włosy, no i ma niebieskie oczy :evil_lol:

W Opolu :)

Posted

[quote name='Naklejka']Wszyscy widzą :roll: Ale budowę mamy identyczna :P
Ja ogólnie jakiegoś podobieństwa wielkiego do mamy nie widzę, moja siostra też nie jest podobna, a brat to już w ogóle... Jak się urodził to miał białe włosy, no i ma niebieskie oczy :evil_lol:
[/QUOTE]
No, a ja znowu widzę. Np : nos :evil_lol:
ale siostra podobna nie jest, a brata to za bardzo nie pamiętam :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Nie znam Opola, nie znam adresu :eviltong:[/QUOTE]

Jak można nie znać adresu pod który się jedzie :eviltong:
Pytałam z ciekawości, bo ja w PL ma 20km do Opola i mam rodzinę w Opolu :)

Posted

[quote name='magdabroy']Jak można nie znać adresu pod który się jedzie :eviltong:
Pytałam z ciekawości, bo ja w PL ma 20km do Opola i mam rodzinę w Opolu :)[/QUOTE]

też nie zawsze znam ;)

Tak, to na pewno oni! :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak można nie znać adresu pod który się jedzie :eviltong:
Pytałam z ciekawości, bo ja w PL ma 20km do Opola i mam rodzinę w Opolu :)[/QUOTE]

Ja nie prowadzę :evil_lol: Jestem tam bardzo rzadko ;)
Tam jakaś klinika wet całodobowa była blisko :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Ja nie prowadzę :evil_lol: Jestem tam bardzo rzadko ;)
Tam jakaś klinika wet całodobowa była blisko :eviltong:[/QUOTE]

To są takie 2 kliniki ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Ja nie prowadzę :evil_lol: Jestem tam bardzo rzadko ;)
Tam jakaś klinika wet całodobowa była blisko :eviltong:[/QUOTE]
raz do roku, w kwietniu. Przypadek? Nie sądzę :evil_lol:
[quote name='magdabroy']:eviltong:

Chodziło mi, że znam Opole, a nie że to ta sama rodzina :eviltong:[/QUOTE]
jo, jo!

Posted

[quote name='magdabroy']To są takie 2 kliniki ;)[/QUOTE]

Ta na takiej małej uliczce, jakby w domku jednorodzinnym :P

[quote name='Angi']raz do roku, w kwietniu. Przypadek? Nie sądzę :evil_lol:

jo, jo![/QUOTE]

No wujek ma urodziny w tym czasie :evil_lol: Ja tam nie jeżdżę, jak już to sami rodzice :P

Posted

[quote name='magdabroy']Prościej było nazwać [B]Gadugadu [/B]:evil_lol:

[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

człowiek by sobie języka przynajmniej nie połamał :diabloti:

Położyłam sie na chwilę i mi sie zasnęło , teraz sie czuje jeszcze gorzej niż przed drzemką , a Sebastian do teraz sie pizga bo jak mnie obudził to podobno podskoczyłam az do sufitu z wielkimi oczami :lol:

więc miłego wieczorku ;) ide sie szykować do pracy ;)