łamAga Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Angi']powodzenia w niedzielę :)[/QUOTE] nie dziękuję :lol: przyjedz na wystawę ;) Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem :diabloti:[/QUOTE] to dobrze ze chociaż wiesz :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='dOgLoV']nie dziękuję :lol: przyjedz na wystawę ;)[/QUOTE] przyjedź po mnie :lol: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Angi']przyjedź po mnie :lol:[/QUOTE] zabierz sie z nalepką :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='dOgLoV']zabierz sie z nalepką :eviltong:[/QUOTE] Chyba Naklejką :hmmmm: Quote
angineuuka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='dOgLoV']zabierz sie z nalepką :eviltong:[/QUOTE] hahahaha, nalepką . Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Angi']hahahaha, nalepką .[/QUOTE] to prawie jak naklejka :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='dOgLoV']to prawie jak naklejka :diabloti:[/QUOTE] prawie robi wielką różnicę, wiesz :diabloti: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Angi']prawie robi wielką różnicę, wiesz :diabloti:[/QUOTE] wiem :eviltong: Quote
łamAga Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='Naklejka']Śmiejcie się dalej :evil_lol:[/QUOTE] My sie wcale nie śmiejemy :diabloti: [quote name='Angi']nalepka brzmi lepiej niż naklejka :lol:[/QUOTE] tak bardziej słodko :evil_lol: dobranoc laski ide spac bo rano sie nie zwleke z łóżka :roll: Quote
kalyna Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='dOgLoV']zabierz sie z nalepką :eviltong:[/QUOTE] przepraszam, ale muszę :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Oscar Patric Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 dzień dobry,miłego popołudnia,buziole zasyłamy:) Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 zgodze się, nalepka brzmi słodziej ;) a co do temperatury to mnie tam nie przeszkadza :D codziennie z Toro chodzimy sie taplać w wodzie i opalać :) w środe w końcu trening !!!! :loveu: chciałam wcześniej ale nie miałam czasu jechać i nikt sie nie pisał, a samej mi sie nie chce :P Quote
Naklejka Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Niufciak']zgodze się, nalepka brzmi słodziej ;) [/QUOTE] Tym bardziej do mnie nie pasuje :evil_lol: Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Naklejka']Tym bardziej do mnie nie pasuje :evil_lol:[/QUOTE] nie jesteś słodka ? :razz: Quote
Naklejka Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Niufciak']nie jesteś słodka ? :razz:[/QUOTE] Eee.... nie? :lol: Quote
KT Arts Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Naklejka']Eee.... nie? :lol:[/QUOTE] hahahah :D no to nalepka brzmi nie słodko :P ale i tak słodko :P Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='kalyna']przepraszam, ale muszę :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Sebastian tak kiedyś powiedział i mi się spodobało :loveu: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry,miłego popołudnia,buziole zasyłamy:)[/QUOTE] hejka , dzień doberek , miłego wieczorku ;) [quote name='Niufciak']zgodze się, nalepka brzmi słodziej ;) a co do temperatury to mnie tam nie przeszkadza :D codziennie z Toro chodzimy sie taplać w wodzie i opalać :) w środe w końcu trening !!!! :loveu: chciałam wcześniej ale nie miałam czasu jechać i nikt sie nie pisał, a samej mi sie nie chce :P[/QUOTE] ale macie fajnie z tymi treningami :loveu: [quote name='Naklejka']Tym bardziej do mnie nie pasuje :evil_lol:[/QUOTE] pasuje właśnie :eviltong: [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] hello ;) u nas dzisiaj cały dzień co chwile leje :roll: wyczaiłam nowego lecha :cool3: pomarańczowego :evil_lol: ciekawe jak bydzie smakował :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 u nas jest zimno 5'C aktualnie i wygląda deszczowo... o takiego lecha jeszcze nie piłam... Quote
łamAga Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='marta.k9080']u nas jest zimno 5'C aktualnie i wygląda deszczowo... o takiego lecha jeszcze nie piłam...[/QUOTE] u nas jest 10 stopni ale zimno jest i pada :roll: jak wypiję kawkę to się za niego zabiorę i napisze jak smakuję :evil_lol: ale mi bedzie jutro smutno ze Neron zostaje a Qwenda jedzie z nami :roll: Quote
*Magda* Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] wyczaiłam nowego lecha :cool3: pomarańczowego :evil_lol: ciekawe jak bydzie smakował :evil_lol:[/QUOTE] A piłaś tego nowego reeds'a ananasowo-grejfrutowy? Quote
Guest wolfheart Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 napisz:cool3: ja też nie lubię rozstawać się z Lunką na dłużej Quote
Recommended Posts