angineuuka Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Ja, jeżeli miałabym mieć rasowego kota to mco albo sfinksa :lol: Ewentualnie syjama :) Quote
M&S Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Angi']Ja, jeżeli miałabym mieć rasowego kota to[...] albo sfinksa :lol: Ewentualnie syjama :)[/QUOTE] Obcy, ósmy pasażer...:evil_lol: Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Pierwsza a zarazem najgorsza nocka za mną uffffff , toczyłam walkę ze snem i malutkim procentem ale wygrałam i doczołgałam się do domu ale sponiewierało mnie dzisiaj nieźle , tak więc idę spać i wstanę jak się obudzę :diabloti: tzn pewnie nie prędko :diabloti: a Wy mi tu zdajcie relacje z tego co się na świecie działo podczas mojej podróży w świat snów ;) miłego dnia życzę ;) Quote
M&S Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Pierwsza a zarazem najgorsza nocka za mną uffffff , toczyłam walkę ze snem i malutkim procentem ale wygrałam i doczołgałam się do domu ale sponiewierało mnie dzisiaj nieźle , tak więc idę spać i wstanę jak się obudzę :diabloti: tzn pewnie nie prędko :diabloti: a Wy mi tu zdajcie relacje z tego co się na świecie działo podczas mojej podróży w świat snów ;) miłego dnia życzę ;)[/QUOTE] A co tak cię sponiewierało:roll: Śpij słodko, na niebie słoneczko za chmurkami. Quote
*Magda* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Mam nadzieję, że się wyśpisz ;) Doberek Aga :) Quote
vege* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='M&S']A co tak cię sponiewierało:roll:[/QUOTE] nie wnikaj :evil_lol::diabloti: Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='M&S']A co tak cię sponiewierało:roll: Śpij słodko, na niebie słoneczko za chmurkami.[/QUOTE] Dziękuję :lol: ogólnie praca mnie sponiewierała , zawsze pierwszą nockę mam bardzooo ciężką , człowiek wstaje o 9tej rano a idzie spać dopiero na drugi dzień koło 9 tej , dla takiego śpiocha jak ja to wielki wyczyn ;) buzia mnie bolała od ziewania , myślałam że połknę całą halę razem z pracownikami :diabloti: na szczęście nie tylko ja tak wyglądałam , było mi raźniej hehe [quote name='magdabroy']Mam nadzieję, że się wyśpisz ;) Doberek Aga :)[/QUOTE] wyspałam się , chyba :lol: hejka ;) [quote name='vege*']nie wnikaj :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] zboczuszek :eviltong: [quote name='marta.k9080']ojoj biedna Ty:shake:[/QUOTE] dałam radę ;) [quote name='magdabroy']Wstawaj, ile można spać :mad:[/QUOTE] wstałam , wstałam :lol: spałam u brata w pokoju więc jak wrócił po 15stej to mnie obudził , Marysieńka dzisiaj nieźle wariowała więc się budziłam co chwilę ale poki co czuję się nawet wyspana ;) Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Kocham przechodzić na wystawach obok ringu z CAO :roll: [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=351533001613662&set=vb.139114222807522&type=2&theater[/URL] Quote
Guest wolfheart Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 ten pies wygląda jak cielak w porównaniu z babka co go trzyma.... Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']Kocham przechodzić na wystawach obok ringu z CAO :roll: [URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=351533001613662&set=vb.139114222807522&type=2&theater[/URL][/QUOTE] widziałam to już daaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu :P Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='marta.k9080']ten pies wygląda jak cielak w porównaniu z babka co go trzyma....[/QUOTE] nio azjaty są wielkie .... [quote name='Angi']widziałam to już daaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu :P[/QUOTE] ja dopiero dzisiaj :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 a ja nie rozumiem ludzi, którzy mają większe psy i nie potrafią nad nimi zapanować... :roll: Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Angi']a ja nie rozumiem ludzi, którzy mają większe psy i nie potrafią nad nimi zapanować... :roll:[/QUOTE] a ja nie rozumiem ludzi którzy na wystawach cieszą sie z tego że ich pies zaatakował innego , a u azjatów zdarza się to notorycznie , kiedyś Qwendi mało głowy nie straciła jak tylko przechodziliśmy koło ringów azjatów , ni stąd ni zowąd jak sie rzucił jeden to Qwendi az pisnęła tak sie wystraszyła .... Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja nie rozumiem ludzi którzy na wystawach cieszą sie z tego że ich pies zaatakował innego , a u azjatów zdarza się to notorycznie , kiedyś Qwendi mało głowy nie straciła jak tylko przechodziliśmy koło ringów azjatów , ni stąd ni zowąd jak sie rzucił jeden to Qwendi az pisnęła tak sie wystraszyła ....[/QUOTE] to też jest chore jak dla mnie. Kaganiec powinien być obowiązkowy dla takich psów. Tzn. nie tylko azjatów, Na wystawie w Katowicach widziałam jak cao dziabnął labradorkę... Quote
vege* Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Oj tak przy CAO zawsze jest ciekawie :roll: Ja jak byłam w lato w Starej Miłosnej to przy takich siedziskach zadaszonych siedział sobie facet z ogromnym samcem CAO, który w pewnym momencie rzucił się na BA, który był na szczęście w klatce w cieniu z właścicielką bo nie wiem co by z tego psa zostało, CAO ogólnie był na smyczy przywiązany, ciągle się na coś rzucał, wszystko mu przeszkadzało. Potem jakieś dwa samce się chwyciły i nie mogli ich rozdzielić, masakra, siła tych psów jest przerażająca. A co do filmiku to na ring nie powinni wpuszczać takich osób, które nie potrafią nad własnym psem zapanować :/ Nowofundlandkę mojej przyjaciółki w nos ugryzł pinczer mini i go rozkrwawił :shake: Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Angi']to też jest chore jak dla mnie. Kaganiec powinien być obowiązkowy dla takich psów. Tzn. nie tylko azjatów, Na wystawie w Katowicach widziałam jak cao dziabnął labradorkę...[/QUOTE] z Cao zawsze jest jakaś rozróba :shake: [quote name='vege*']Oj tak przy CAO zawsze jest ciekawie :roll: Ja jak byłam w lato w Starej Miłosnej to przy takich siedziskach zadaszonych siedział sobie facet z ogromnym samcem CAO, który w pewnym momencie rzucił się na BA, który był na szczęście w klatce w cieniu z właścicielką bo nie wiem co by z tego psa zostało, CAO ogólnie był na smyczy przywiązany, ciągle się na coś rzucał, wszystko mu przeszkadzało. Potem jakieś dwa samce się chwyciły i nie mogli ich rozdzielić, masakra, siła tych psów jest przerażająca. A co do filmiku to na ring nie powinni wpuszczać takich osób, które nie potrafią nad własnym psem zapanować :/ Nowofundlandkę mojej przyjaciółki w nos ugryzł pinczer mini i go rozkrwawił :shake:[/QUOTE] Nio ja tez byłam świadkiem na wystawie w Głogowie jak mały pinczerek ugryzł duzego psa ale nie pamietam rasy :roll: Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 ej, a od jakiej rasy był skrót ba? Bo nie umiem ogarnąć :P Quote
łamAga Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Angi']ej, a od jakiej rasy był skrót ba? Bo nie umiem ogarnąć :P[/QUOTE] buldog angielki ?? Quote
angineuuka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='dOgLoV']buldog angielki ??[/QUOTE] o właśnie, dzięki :lol: Quote
Recommended Posts