angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Poka repa! ( to ona ma urojną ciążę, tak?) Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='kalyna']pokryliście i nawet nie pokazaliście repa :diabloti: Qwedni może cofnęła się do czasów szczenięcych :evil_lol:[/QUOTE] Taaaaaa , w umowie mieliśmy podpunkt żeby nie ujawniać repa :eviltong: co roku sie tak cofa :eviltong: [quote name='marta.k9080']przypatrz się:diabloti: a to nie wpływa jakoś na Qwendi?[/QUOTE] moze na dworze są bo poszła sobie obrażona że nie moze siedziec za tapczanem i wróciła tylko na jedzenie , zjadła i poszła znowu na dwór :diabloti: nie , za bardzo na nią nie wpływa , jedynie jest obawa żeby nie dostała raka sutka , ale jak sie wie co trzeba robić to raczej ryzyko jest minimalne .... Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Angi']Poka repa! ( to ona ma urojną ciążę, tak?)[/QUOTE] Nie mogę :shake::eviltong: Tak , co roku ma ciąże urojona :roll: Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 ja bym się jednak obawiała... Ale jak to ja :lol: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Angi']ja bym się jednak obawiała... Ale jak to ja :lol:[/QUOTE] Qwendi jest pod stałą opieką weterynarza , nie ma się czego obawiać ;) Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 To dawać ją do faceta, niech w końcu ma prawdziwą ciążę :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Każda urojka źle wpływa na sukę tzn na jej psychikę i na jej stan zdrowia ;) Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='magdabroy']To dawać ją do faceta, niech w końcu ma prawdziwą ciążę :diabloti:[/QUOTE] dopiero za rok :eviltong: [quote name='Izabela124.']Każda urojka źle wpływa na sukę tzn na jej psychikę i na jej stan zdrowia ;)[/QUOTE] ale to jest nie do przeskoczenia :shake: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] ale to jest nie do przeskoczenia :shake:[/QUOTE]Ależ oczywiście, że jest :) Albo ciąża albo sterylka. Jak suka ma raz urojkę to zawsze będzie miała i tylko te dwie opcje mogą pomóc Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Ależ oczywiście, że jest :) Albo ciąża albo sterylka. Jak suka ma raz urojkę to zawsze będzie miała i tylko te dwie opcje mogą pomóc[/QUOTE] dokładnie... przy czym 100% daje tylko sterylka.. nie jest powiedziane, że ciąża pomoże... Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='kalyna']dokładnie... przy czym 100% daje tylko sterylka.. nie jest powiedziane, że ciąża pomoże...[/QUOTE] Zgadza się :) Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Tina {*} miała tylko raz w życiu ciążę urojoną... Jednak wg. to jednak źle działa. Ale wetem nie jestem. Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Ciąża raczej tego nie wyeliminuje mi się wydaję :shake: Quote
Izabela124. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Ciąża raczej tego nie wyeliminuje mi się wydaję :shake:[/QUOTE]Wyeliminuje na czas ciąży ha ha Tzn jedna urojka mniej w czasie ciąży. Więc lepiej zastanówcie się co dalej z Qwendi robić planujecie, bo urojki nie są dobre Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Wyeliminuje na czas ciąży ha ha Tzn jedna urojka mniej w czasie ciąży. Więc lepiej zastanówcie się co dalej z Qwendi robić planujecie, bo urojki nie są dobre[/QUOTE] Nie wiem , na razie planujemy jeden miot a później będziemy myśleć czy będą kolejne czy sterylka ;) Quote
M&S Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Hello :) A dlaczego jeszcze rok chcecie czekać? Ile Qwendi ma lat? Może trzeba zdecydować się wcześniej na krycie, albo zrobić sterylkę. Quote
łamAga Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='M&S']Hello :) A dlaczego jeszcze rok chcecie czekać? Ile Qwendi ma lat? Może trzeba zdecydować się wcześniej na krycie, albo zrobić sterylkę.[/QUOTE] Tybetany mają cieczkę raz do roku i nie ma możliwości pokryć jej już w tym bo cieczkę już miała :) Qwendi ma 4 lata ;) hejka ;) Quote
Ty$ka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Hej. ;) Kurde, niefajnie z tą ciążą urojoną... Quote
łamAga Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='Ty$ka']Hej. ;) Kurde, niefajnie z tą ciążą urojoną...[/QUOTE] No nie fajnie ;) byliśmy na spacerku , zimno jak diabli brrrr , ale jakoś daliśmy rade ;) ciekawe kiedy zacznie sie ocieplac i bedzie mozna isc na spacerek z przyjemnością :roll: Quote
*Magda* Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='dOgLoV'] byliśmy na spacerku , zimno jak diabli brrrr , ale jakoś daliśmy rade ;) ciekawe kiedy zacznie sie ocieplac i bedzie mozna isc na spacerek z przyjemnością :roll:[/QUOTE] Dzień dobry :) A my mieliśmy bardzo przyjemny spacerek :) Chyba idzie wiosna :lol: Quote
łamAga Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) A my mieliśmy bardzo przyjemny spacerek :) Chyba idzie wiosna :lol:[/QUOTE] nawet mnie nie denerwuj :angryy: u nas mróz jak nie wiem :roll: Quote
kalyna Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='dOgLoV']nawet mnie nie denerwuj :angryy: u nas mróz jak nie wiem :roll:[/QUOTE] fajnie :loveu::loveu::loveu: tylko strasznie ślisko jest :nonono2: zdjęcia robiłaś? Quote
łamAga Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='kalyna']fajnie :loveu::loveu::loveu: tylko strasznie ślisko jest :nonono2: zdjęcia robiłaś?[/QUOTE] niooo slisko jak chole...... , musiałam uważać żeby nie zaliczyć gleby bo bym spadła pewnie prosto na aparat :diabloti: tak tak , coś tam porobiłam , wieczorem wstawię , ale wkurza mnie takie focenie bo Qwendi to przewaznie idzie przodem i jedynie co to mogę jej strzelić fotkę doopy , wyprzedzić jej nie wyprzedze bo wtedy przyspiesza jeszcze bardziej i znowu jest z przodu :angryy: Quote
kalyna Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ja się wybrałam na zakupy i szłam przez park... znowu piruety odwalałam :angryy: to i tak nie jest źle z Qwendą... Sonia wiecznie chodzi z nosem przy ziemi :evil_lol: Quote
WATACHA Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 U Ciebie zawsze "kupa" do nadrabiania, ale się dziś pewnie nie wyrobię ;) Quote
Recommended Posts