Ptysiak Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00828_zps05d92453.jpg[/url] moja Pepsi :loveu: Ciocia coś nie teges z sygnaturką masz bo nie przekierowuje na Waszą galerię ;) Quote
angineuuka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 bo nie ma przed threads napisane forum. Teraz tak to już jest ;] miałam ci wczoraj o tym napisać, ale wyszło jak wyszło :evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='dOgLoV'] z sikaniem zero poprawy , ktoś mi polecił ( nie pamietam kto :oops:) żeby rozłożyć folię w miejscach gdzie sika , że kot nie nasika na folię i niestety u Ibri nie ma rzeczy niemożliwych , wczoraj rozłożyłam folię na schodku na jakim sika ciągle i dzisiaj wchodzę , patrze a folia cala zasikana ;)[/QUOTE] powiedz mi kochana jak ty to robisz (lub co zażywasz), że masz jeszcze do tego kociska tyle cierpliwości i tolerancji, że jej nie oskalpowałaś za to ciągłe lanie:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='agaga21']powiedz mi kochana jak ty to robisz (lub co zażywasz), że masz jeszcze do tego kociska tyle cierpliwości i tolerancji, że jej nie oskalpowałaś za to ciągłe lanie:diabloti:[/QUOTE] Ja też bym ją ubiła :diabloti: Aga, a może spróbujcie takiego zwykłego piasku jaki jest w piaskownicy ;) Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Cześć Onku :) macie się z tą kotą, oj macie.... Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ja też bym ją ubiła :diabloti:[/QUOTE] i u mnie nie miała by darowane..chyba by łaziła w pampersach albo coś:evil_lol: Quote
kalyna Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 U nas byłby zakaz wchodzenia do domu... a tak Łatek dorobił się tylko zakazu w wchodzeniu do pokoju rodziców :evil_lol: u mnie i w łazience może spać do bólu, o ile zachowuje czystość ;) teraz zdałam sobie sprawę, ze nawet kota wychowaliśmy tak, aby sygnalizował potrzeby.. biedna są te nasze zwierzaki... :shake: Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='kalyna'] teraz zdałam sobie sprawę, ze nawet kota wychowaliśmy tak, aby sygnalizował potrzeby.. biedna są te nasze zwierzaki... :shake:[/QUOTE] Terroryści jesteście, trzeba Was do TOZu zgłosić :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='M&S']Terroryści jesteście, trzeba Was do TOZu zgłosić :evil_lol:[/QUOTE] wiem :-( i kto to powierzył nam zwierzaczki :( poprzednia Milka i Czarna też pokazywały, że chcą wyjść.. Choć Łatek jest w komitywie z Ciapkiem i jak nikt nie zwraca uwagi na Łatka to Ciap udaje, ze chce wyjść :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Ptysiak'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00828_zps05d92453.jpg[/URL] moja Pepsi :loveu: Ciocia coś nie teges z sygnaturką masz bo nie przekierowuje na Waszą galerię ;)[/QUOTE] moja :diabloti: o dziekuje , nawet nie wiedziałam :oops: [quote name='Angi']bo nie ma przed threads napisane forum. Teraz tak to już jest ;] miałam ci wczoraj o tym napisać, ale wyszło jak wyszło :evil_lol:[/QUOTE] uooo matko , co chwile cos zmieniaja i jak sie w tym wszystkim połapać :shake: [quote name='agaga21']powiedz mi kochana jak ty to robisz (lub co zażywasz), że masz jeszcze do tego kociska tyle cierpliwości i tolerancji, że jej nie oskalpowałaś za to ciągłe lanie:diabloti:[/QUOTE] chyba za bardzo ją kocham bo inaczej dawno przerobiła bym ją na dywanik pod meble :angryy: dopóki góra jest nie używana i wchodzę tam tylko po karmę to mi to nie przeszkadza aż tak bardzo , trzeba sie przyzwyczaić że raz dziennie trzeba wziąć wiadro z wodą i domestosem i heya myć schody , czasami mam chwile słabości i wyzywam sama do siebie ale zawsze wtedy Sebastian mnie poucza że Ibri już tak ma i to gadanie w niczym mi nie pomoże ;) od czasu do czasu mi ktoś coś poleci wypróbowuję w nadziei że pomoże , zawsze jest później rozczarowanie i dalej latam z mopem i szoruję schody ;) jedynie skuteczna rzecz to był odstraszacz od Magdy z tym że zaczęła po prostu lać niżej gdzie odstraszacz się nie włączał , taka cwana bestyjka z niej ;) [quote name='magdabroy']Ja też bym ją ubiła :diabloti: Aga, a może spróbujcie takiego zwykłego piasku jaki jest w piaskownicy ;)[/QUOTE] hmmmm , mam nawet dostęp do takiego piasku tylko czy to nie spowodowało by że Pepsi przestała by robić do kuwety ?? [quote name='M&S']Cześć Onku :) macie się z tą kotą, oj macie....[/QUOTE] hejka ;) oj mamy mamy ale i tak jest kochana :loveu: [quote name='marta.k9080']i u mnie nie miała by darowane..chyba by łaziła w pampersach albo coś:evil_lol:[/QUOTE] hehehehehe :diabloti: [quote name='kalyna']U nas byłby zakaz wchodzenia do domu... a tak Łatek dorobił się tylko zakazu w wchodzeniu do pokoju rodziców :evil_lol: u mnie i w łazience może spać do bólu, o ile zachowuje czystość ;) teraz zdałam sobie sprawę, ze nawet kota wychowaliśmy tak, aby sygnalizował potrzeby.. biedna są te nasze zwierzaki... :shake:[/QUOTE] trzeba koniecznie was gdzieś zgłosić :diabloti: a dlczego nie jedziesz z Wiki na championy ?? :roll: [quote name='M&S']Terroryści jesteście, trzeba Was do TOZu zgłosić :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie ! :diabloti: [quote name='kalyna']wiem :-( i kto to powierzył nam zwierzaczki :( poprzednia Milka i Czarna też pokazywały, że chcą wyjść.. Choć Łatek jest w komitywie z Ciapkiem i jak nikt nie zwraca uwagi na Łatka to Ciap udaje, ze chce wyjść :evil_lol:[/QUOTE] kiedyś się na was zemszczą , wszystkie ! :diabloti: Quote
kalyna Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='dOgLoV']trzeba koniecznie was gdzieś zgłosić :diabloti: a dlczego nie jedziesz z Wiki na championy ?? :roll: kiedyś się na was zemszczą , wszystkie ! :diabloti:[/QUOTE] Taaaa :grins: a nawet nie wiem.. Leszno już mi nie po drodze jest... A Wy będziecie? Nawet tak nie żartuj :eviltong: a może ten odstraszacz w różnych miejscach poustawiać? Bo nasz Łatencjusz to i lał i srał w pokoju rodziców.. tyle, że on nie kastrowany jest... nie rozróżnia potrzeb :grin: A ile macie tych kuwet? Quote
*Magda* Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='dOgLoV'] hmmmm , mam nawet dostęp do takiego piasku tylko czy to nie spowodowało by że Pepsi przestała by robić do kuwety ?? [/QUOTE] Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;) Quote
Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Przyszyj jej do c...ki balonik:diabloti: Quote
M&S Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='magdabroy']Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;)[/QUOTE] No właśnie ;) Quote
łamAga Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='M&S']I wieczorkiem wpadam do Was :)[/QUOTE] hej hej hej ;) [quote name='Ty$ka']Hejka Aga ;)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='kalyna']Taaaa :grins: a nawet nie wiem.. Leszno już mi nie po drodze jest... A Wy będziecie? Nawet tak nie żartuj :eviltong: a może ten odstraszacz w różnych miejscach poustawiać? Bo nasz Łatencjusz to i lał i srał w pokoju rodziców.. tyle, że on nie kastrowany jest... nie rozróżnia potrzeb :grin: A ile macie tych kuwet?[/QUOTE] jeszcze nie wiemy czy bedziemy ale Wiki pisała do mnie i stąd wiem że Ciebie nie będzie , chciała żebyśmy chociaz my byli ;) to nie zdało by egzaminu bo w końcu przeniosła by się z laniem na pokoje :shake: a to już by nie było fajne :eviltong: [quote name='magdabroy']Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;)[/QUOTE] w sumie tak ;) [quote name='Aleks89']Przyszyj jej do c...ki balonik:diabloti:[/QUOTE] wolała bym pieluche :eviltong: [quote name='M&S']No właśnie ;)[/QUOTE] mozna spróbować ;) Wróciliśmy właśnie od weta , wet spojrzał Ibri do pyszczka i powiedział " o qulwa " :-( znowu jest niedobrze :-( a już jeździmy z nią znowu co 2-3 dni na zastrzyki :-( w piątek ma być znowu usypiana i będzie miała czyszczone dziąsła :placz: a teraz cały czas chodzi i miauczy w niebo głosy , nie wiemy o co jej chodzi :roll: jedzenie ma , picie ma , ale chciała wyjśc do wiatrołapu , Sebastian ją wypuścił i ucichła , znowu szuka samotności , nie jest dobrze .......... :roll: mało tego u weta , wyciągnęliśmy Ibri z transporterka , a jakas baba się wpakowała do gabinetu z bokserem , bokser zobaczył Ibri i hop z zębami , Sebastian zakrył ją ręką i jemu sie oberwało , głupia , nieodpowiedzialna baba :angryy: Quote
łamAga Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='magdabroy']Biedna Ibri :( A Sebastian cały?[/QUOTE] oj biedna :-( tak , lekko go tylko zachaczył na szczescie ale babka mogła by pomyśleć zanim wejdzie z psem do gabinetu ze tam może być inne zwierze :roll: [quote name='Ty$ka']O raaany :([/QUOTE] :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Oj Ibri kiciu:glaszcze: ja bym pewnie tej babcie puściła soczystą wiązankę...:motz: Quote
łamAga Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Oj Ibri kiciu:glaszcze: ja bym pewnie tej babcie puściła soczystą wiązankę...:motz:[/QUOTE] Sebastian nie chciał jej wyzywac bo to jakaś znajoma veta była , ale inaczej by ją chyba z ziemią zrównał .... Quote
Aleks89 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Babsko durne...mam nadzieje ,że zostało porządnie przez was zj....ne z góry do dołu.:angryy: Quote
Guest wolfheart Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='dOgLoV']Sebastian nie chciał jej wyzywac bo to jakaś znajoma veta była , ale inaczej by ją chyba z ziemią zrównał ....[/QUOTE] gratuluję opanowania,mnie go w takich sytuacjach brakuje Quote
łamAga Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='Aleks89']Babsko durne...mam nadzieje ,że zostało porządnie przez was zj....ne z góry do dołu.:angryy:[/QUOTE] tylko krzyknął i zmierzył babę zabójczym wzrokiem , dużo zawdzięczamy temu vetu a to była jego znajoma wiec trzeba było zachować zjebke dla siebie .... [quote name='marta.k9080']gratuluję opanowania,mnie go w takich sytuacjach brakuje[/QUOTE] Uwierz , Sebastianowi też , w innych okolicznościach wyniósł by tę babkę na butach ;) Quote
Recommended Posts