Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00828_zps05d92453.jpg[/url] moja Pepsi :loveu:

Ciocia coś nie teges z sygnaturką masz bo nie przekierowuje na Waszą galerię ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
z sikaniem zero poprawy , ktoś mi polecił ( nie pamietam kto :oops:) żeby rozłożyć folię w miejscach gdzie sika , że kot nie nasika na folię i niestety u Ibri nie ma rzeczy niemożliwych , wczoraj rozłożyłam folię na schodku na jakim sika ciągle i dzisiaj wchodzę , patrze a folia cala zasikana ;)[/QUOTE]

powiedz mi kochana jak ty to robisz (lub co zażywasz), że masz jeszcze do tego kociska tyle cierpliwości i tolerancji, że jej nie oskalpowałaś za to ciągłe lanie:diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']powiedz mi kochana jak ty to robisz (lub co zażywasz), że masz jeszcze do tego kociska tyle cierpliwości i tolerancji, że jej nie oskalpowałaś za to ciągłe lanie:diabloti:[/QUOTE]

Ja też bym ją ubiła :diabloti:

Aga, a może spróbujcie takiego zwykłego piasku jaki jest w piaskownicy ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja też bym ją ubiła :diabloti:[/QUOTE]

i u mnie nie miała by darowane..chyba by łaziła w pampersach albo coś:evil_lol:

Posted

U nas byłby zakaz wchodzenia do domu... a tak Łatek dorobił się tylko zakazu w wchodzeniu do pokoju rodziców :evil_lol:
u mnie i w łazience może spać do bólu, o ile zachowuje czystość ;)

teraz zdałam sobie sprawę, ze nawet kota wychowaliśmy tak, aby sygnalizował potrzeby.. biedna są te nasze zwierzaki... :shake:

Posted

[quote name='kalyna']
teraz zdałam sobie sprawę, ze nawet kota wychowaliśmy tak, aby sygnalizował potrzeby.. biedna są te nasze zwierzaki... :shake:[/QUOTE]

Terroryści jesteście, trzeba Was do TOZu zgłosić :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Terroryści jesteście, trzeba Was do TOZu zgłosić :evil_lol:[/QUOTE]

wiem :-( i kto to powierzył nam zwierzaczki :(

poprzednia Milka i Czarna też pokazywały, że chcą wyjść..
Choć Łatek jest w komitywie z Ciapkiem i jak nikt nie zwraca uwagi na Łatka to Ciap udaje, ze chce wyjść :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00828_zps05d92453.jpg[/URL] moja Pepsi :loveu:

Ciocia coś nie teges z sygnaturką masz bo nie przekierowuje na Waszą galerię ;)[/QUOTE]

moja :diabloti:

o dziekuje , nawet nie wiedziałam :oops:

[quote name='Angi']bo nie ma przed threads napisane forum. Teraz tak to już jest ;]

miałam ci wczoraj o tym napisać, ale wyszło jak wyszło :evil_lol:[/QUOTE]

uooo matko , co chwile cos zmieniaja i jak sie w tym wszystkim połapać :shake:

[quote name='agaga21']powiedz mi kochana jak ty to robisz (lub co zażywasz), że masz jeszcze do tego kociska tyle cierpliwości i tolerancji, że jej nie oskalpowałaś za to ciągłe lanie:diabloti:[/QUOTE]

chyba za bardzo ją kocham bo inaczej dawno przerobiła bym ją na dywanik pod meble :angryy:

dopóki góra jest nie używana i wchodzę tam tylko po karmę to mi to nie przeszkadza aż tak bardzo , trzeba sie przyzwyczaić że raz dziennie trzeba wziąć wiadro z wodą i domestosem i heya myć schody , czasami mam chwile słabości i wyzywam sama do siebie ale zawsze wtedy Sebastian mnie poucza że Ibri już tak ma i to gadanie w niczym mi nie pomoże ;) od czasu do czasu mi ktoś coś poleci wypróbowuję w nadziei że pomoże , zawsze jest później rozczarowanie i dalej latam z mopem i szoruję schody ;) jedynie skuteczna rzecz to był odstraszacz od Magdy z tym że zaczęła po prostu lać niżej gdzie odstraszacz się nie włączał , taka cwana bestyjka z niej ;)

[quote name='magdabroy']Ja też bym ją ubiła :diabloti:

Aga, a może spróbujcie takiego zwykłego piasku jaki jest w piaskownicy ;)[/QUOTE]

hmmmm , mam nawet dostęp do takiego piasku tylko czy to nie spowodowało by że Pepsi przestała by robić do kuwety ??

[quote name='M&S']Cześć Onku :)

macie się z tą kotą, oj macie....[/QUOTE]

hejka ;)

oj mamy mamy ale i tak jest kochana :loveu:

[quote name='marta.k9080']i u mnie nie miała by darowane..chyba by łaziła w pampersach albo coś:evil_lol:[/QUOTE]

hehehehehe :diabloti:

[quote name='kalyna']U nas byłby zakaz wchodzenia do domu... a tak Łatek dorobił się tylko zakazu w wchodzeniu do pokoju rodziców :evil_lol:
u mnie i w łazience może spać do bólu, o ile zachowuje czystość ;)

teraz zdałam sobie sprawę, ze nawet kota wychowaliśmy tak, aby sygnalizował potrzeby.. biedna są te nasze zwierzaki... :shake:[/QUOTE]

trzeba koniecznie was gdzieś zgłosić :diabloti:

a dlczego nie jedziesz z Wiki na championy ?? :roll:

[quote name='M&S']Terroryści jesteście, trzeba Was do TOZu zgłosić :evil_lol:[/QUOTE]

dokładnie ! :diabloti:

[quote name='kalyna']wiem :-( i kto to powierzył nam zwierzaczki :(

poprzednia Milka i Czarna też pokazywały, że chcą wyjść..
Choć Łatek jest w komitywie z Ciapkiem i jak nikt nie zwraca uwagi na Łatka to Ciap udaje, ze chce wyjść :evil_lol:[/QUOTE]

kiedyś się na was zemszczą , wszystkie ! :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']trzeba koniecznie was gdzieś zgłosić :diabloti:

a dlczego nie jedziesz z Wiki na championy ?? :roll:

kiedyś się na was zemszczą , wszystkie ! :diabloti:[/QUOTE]

Taaaa :grins:

a nawet nie wiem.. Leszno już mi nie po drodze jest... A Wy będziecie?

Nawet tak nie żartuj :eviltong:

a może ten odstraszacz w różnych miejscach poustawiać?

Bo nasz Łatencjusz to i lał i srał w pokoju rodziców.. tyle, że on nie kastrowany jest...
nie rozróżnia potrzeb :grin:

A ile macie tych kuwet?

Posted

[quote name='dOgLoV']
hmmmm , mam nawet dostęp do takiego piasku tylko czy to nie spowodowało by że Pepsi przestała by robić do kuwety ??
[/QUOTE]

Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;)

Posted

[quote name='M&S']I wieczorkiem wpadam do Was :)[/QUOTE]

hej hej hej ;)

[quote name='Ty$ka']Hejka Aga ;)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='kalyna']Taaaa :grins:

a nawet nie wiem.. Leszno już mi nie po drodze jest... A Wy będziecie?

Nawet tak nie żartuj :eviltong:

a może ten odstraszacz w różnych miejscach poustawiać?

Bo nasz Łatencjusz to i lał i srał w pokoju rodziców.. tyle, że on nie kastrowany jest...
nie rozróżnia potrzeb :grin:

A ile macie tych kuwet?[/QUOTE]

jeszcze nie wiemy czy bedziemy ale Wiki pisała do mnie i stąd wiem że Ciebie nie będzie , chciała żebyśmy chociaz my byli ;)

to nie zdało by egzaminu bo w końcu przeniosła by się z laniem na pokoje :shake: a to już by nie było fajne :eviltong:

[quote name='magdabroy']Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz ;)[/QUOTE]

w sumie tak ;)

[quote name='Aleks89']Przyszyj jej do c...ki balonik:diabloti:[/QUOTE]

wolała bym pieluche :eviltong:

[quote name='M&S']No właśnie ;)[/QUOTE]

mozna spróbować ;)

Wróciliśmy właśnie od weta , wet spojrzał Ibri do pyszczka i powiedział " o qulwa " :-( znowu jest niedobrze :-( a już jeździmy z nią znowu co 2-3 dni na zastrzyki :-( w piątek ma być znowu usypiana i będzie miała czyszczone dziąsła :placz: a teraz cały czas chodzi i miauczy w niebo głosy , nie wiemy o co jej chodzi :roll: jedzenie ma , picie ma , ale chciała wyjśc do wiatrołapu , Sebastian ją wypuścił i ucichła , znowu szuka samotności , nie jest dobrze .......... :roll:

mało tego u weta , wyciągnęliśmy Ibri z transporterka , a jakas baba się wpakowała do gabinetu z bokserem , bokser zobaczył Ibri i hop z zębami , Sebastian zakrył ją ręką i jemu sie oberwało , głupia , nieodpowiedzialna baba :angryy:

Posted

[quote name='magdabroy']Biedna Ibri :(

A Sebastian cały?[/QUOTE]

oj biedna :-(

tak , lekko go tylko zachaczył na szczescie ale babka mogła by pomyśleć zanim wejdzie z psem do gabinetu ze tam może być inne zwierze :roll:

[quote name='Ty$ka']O raaany :([/QUOTE]

:roll:

Guest wolfheart
Posted

Oj Ibri kiciu:glaszcze:

ja bym pewnie tej babcie puściła soczystą wiązankę...:motz:

Posted

[quote name='marta.k9080']Oj Ibri kiciu:glaszcze:

ja bym pewnie tej babcie puściła soczystą wiązankę...:motz:[/QUOTE]

Sebastian nie chciał jej wyzywac bo to jakaś znajoma veta była , ale inaczej by ją chyba z ziemią zrównał ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Sebastian nie chciał jej wyzywac bo to jakaś znajoma veta była , ale inaczej by ją chyba z ziemią zrównał ....[/QUOTE]

gratuluję opanowania,mnie go w takich sytuacjach brakuje

Posted

[quote name='Aleks89']Babsko durne...mam nadzieje ,że zostało porządnie przez was zj....ne z góry do dołu.:angryy:[/QUOTE]

tylko krzyknął i zmierzył babę zabójczym wzrokiem , dużo zawdzięczamy temu vetu a to była jego znajoma wiec trzeba było zachować zjebke dla siebie ....

[quote name='marta.k9080']gratuluję opanowania,mnie go w takich sytuacjach brakuje[/QUOTE]

Uwierz , Sebastianowi też , w innych okolicznościach wyniósł by tę babkę na butach ;)