łamAga Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']Oj Aguś, leż w łóżku i się wygrzewaj. Na mnie też lepiej działa Sudafet. Fotki są boskie, aż nie wiem, które wybrać :loveu: Jakie masz szkło? ;)[/QUOTE] Już gorączki nie mam ale katar potężny :shake: szkło mam dt 4-5.6/55-200 ;) [quote name='WATACHA']Mój mąż na pewno by przełożył imieniny, nie "zmuszałby" mnie do obsługiwania gości.Twój nie ma litości , niedobry :([/QUOTE] tylko że on już je przekładał , miał mieć wyprawiane tydzen temu ale że ja byłam u mamy cały tydzien i nic bym mu nie zrobiła to poprosiłam go zeby przełożył :roll: no i przełożył .... [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00737_zps38c5cf0f.jpg[/URL] to zdecydowanie najlepsze:evil_lol: Mam nadzieję,że przeżyjesz imieniny "wyrodnego" męża:mad:[/QUOTE] przeżylam z chusteczką przy nosie :lol: [quote name='Aleks89']Jak sie daje sobą pomiatać to tak się ma:)[/QUOTE] sie nie daję wcale :eviltong: powiedziałam ze ja swoich nie wyprawiam i nie wyprawiałam :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] Qwendi jeszcze trochę by porosła i by się juz chyba nie ruszyła tyle ma w tym roku podszerstka :lol: [/QUOTE] Ale będziesz miała czesania na wiosnę :diabloti: Quote
łamAga Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='magdabroy']Ale będziesz miała czesania na wiosnę :diabloti:[/QUOTE] już się doczekać nie mogę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 a ja mam wreszcie FURminator(podróbkę):diabloti: i czesanie Luny to sama przyjemność...dla mnie:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja mam wreszcie FURminator(podróbkę):diabloti: i czesanie Luny to sama przyjemność...dla mnie:evil_lol:[/QUOTE] Ja mam furminator i Nerona sie fajnie czesze ale Qwendzi nim nie wyczeszesz :shake: Quote
Guest wolfheart Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja mam furminator i Nerona sie fajnie czesze ale Qwendzi nim nie wyczeszesz :shake:[/QUOTE] a czym ją czeszesz? Quote
WATACHA Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV'] sie nie daję wcale :eviltong: powiedziałam ze ja swoich nie wyprawiam i nie wyprawiałam :diabloti:[/QUOTE] To , żeś się postawiła:evil_lol: Quote
łamAga Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='marta.k9080']a czym ją czeszesz?[/QUOTE] takim szerokim grzebieniem , innego nie wbijesz w jej podszerstek :shake: [quote name='WATACHA']To , żeś się postawiła:evil_lol:[/QUOTE] no ba ! a jakiego focha walnął ze nie chce wyprawiać :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja mam furminator i Nerona sie fajnie czesze ale Qwendzi nim nie wyczeszesz :shake:[/QUOTE] A próbowałaś grabie z obrotowymi zębami? U nas się świetnie sprawdza :) Podobno fajny jest też trymer, ale kurcze... na chwilę obecną zapomniałam dokładnie jaki ;P Quote
WATACHA Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']takim szerokim grzebieniem , innego nie wbijesz w jej podszerstek :shake: [B]no ba ! a jakiego focha walnął ze nie chce wyprawiać[/B] :eviltong:[/QUOTE] Ooooooooo a mój to by się ucieszył.My mało gościnni jesteśmy :).Wyprawiamy jak nam się opłaca ;). Quote
łamAga Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']A próbowałaś grabie z obrotowymi zębami? U nas się świetnie sprawdza :) Podobno fajny jest też trymer, ale kurcze... na chwilę obecną zapomniałam dokładnie jaki ;P[/QUOTE] pierwsze słysze o obrotowym grzebieniu :oops: trymer chyba ścina siersc wiec to odpada :shake: [quote name='WATACHA']Ooooooooo a mój to by się ucieszył.My mało gościnni jesteśmy :).Wyprawiamy jak nam się opłaca ;).[/QUOTE] Ja też jestem mało gościnna ale mój mąż bardzooo , imieniny mamy dzien po dniu on 20stego ja mam 21wszego :diabloti: jak zapraszał gosci to kategorycznie zabroniłam im mowic ze tez mam , oni nie wiedza kiedy mam bo dopiero co weszłam w tą rodzinę :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']pierwsze słysze o obrotowym grzebieniu :oops: trymer chyba ścina siersc wiec to odpada :shake:[/QUOTE] Obrotowy grzebień na Morusie sprawdza się super, szczególnie w miejscach bardziej owłosionych ;P. Fajnie ściąga sierść, dzięki temu łatwiej przeżywam linienie, bo ściąga niemal wszystko, tylko wadą jest to, że trochę Morusa ciągnie (ale to ja nie jestem delikatna :P) i się przy tym trochę wkurza :lol: Quote
angineuuka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 a ja musiałabym jakiś grzebień królikowi kupić... :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Angi']a ja musiałabym jakiś grzebień królikowi kupić... :evil_lol:[/QUOTE] My mamy szczotkę z włosia i się sprawdza :P Quote
WATACHA Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='dOgLoV']pierwsze słysze o obrotowym grzebieniu :oops: trymer chyba ścina siersc wiec to odpada :shake: Ja też jestem mało gościnna ale mój mąż bardzooo , imieniny mamy dzien po dniu on 20stego ja mam 21wszego :diabloti: jak zapraszał gosci to kategorycznie zabroniłam im mowic ze tez mam , oni nie wiedza kiedy mam bo dopiero co weszłam w tą rodzinę :diabloti:[/QUOTE] Nie no w takim wypadku to bym powiedziała, bo i tak przyjdą i tak, a może by coś fajnego kupili w prezencie ;) Quote
angineuuka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Ty$ka']My mamy szczotkę z włosia i się sprawdza :P[/QUOTE] okej, to sprawię sobie takową :lol: Quote
YxNinaxY Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 jak zdrówko?? Matko.. dla mnie dużo sierści ma Hunter a co dopiero taki misiek jak Qwendi:-o Quote
Donvitow Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ale z takiego futrzaka można sweter zrobić. Widziałem kiedyś na wystawie wystawców Chow chow w swetrach z futrzaków. Nie wytrzymałem i zapytałem jak robią paski/ bo swetry były w paski/. Rozdzielają sierść z grzbietu i brzucha i paski im wychodzą.:) Obrotówka jest super Tylko na Qendi muszą być długie bolce/ z 3 cm/ Quote
YxNinaxY Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 nie wiem czy chciałabym chodzić w sweterku z psa :D tzn. z psiej sierści Quote
Donvitow Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='YxNinaxY']nie wiem czy chciałabym chodzić w sweterku z psa :D tzn. z psiej sierści[/QUOTE] Czemu nie.:) A na wystawie dodatkowy " bajer". PS. Mój ukochany sweter do kolan który służył mi wiernie zimą na nartach i latem pod namiotem przez 15 lat.!!!:) był z wielbłądziej wełny.:) Quote
YxNinaxY Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 yy w sumie to nie wiem jakoś tak mnie to nie kręci ;P wolę psa przytulać niż nosić na sobie :P Quote
Donvitow Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Egoistka. psiak by się cieszył że " mamusia" ma takie samo fajne futerko.:) Quote
Recommended Posts