Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to ja Lady Pank nie widziałam.. więcej i tak przed kompem siedziałam, albo za psami latałam.. a tv włączone było.. ;)

to w sumie nawet dobrze, ze większości nie widziałam ;)

ee jak ma 93 to nie masz co się martwić.. ja miałam zbyt niski cukier i tez paniki co nie miara była.. a okazało się,że muszę odżywiać się zdrowo czyli o określonych godzinach :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']A pieniądze, to skąd mieliby mieć?[/QUOTE]

niech się za robotę wezmą :cool1:

[quote name='kalyna']No to ja Lady Pank nie widziałam.. więcej i tak przed kompem siedziałam, albo za psami latałam.. a tv włączone było.. ;)

to w sumie nawet dobrze, ze większości nie widziałam ;)

ee jak ma 93 to nie masz co się martwić.. ja miałam zbyt niski cukier i tez paniki co nie miara była.. a okazało się,że muszę odżywiać się zdrowo czyli o określonych godzinach :evil_lol:[/QUOTE]

ja nawet nie wiem na jakim kanale był lady pank bo skakalismy z Wroclawia do Warszawy co chwilę , zwłaszcza jak na scene wychodził Misiek :roll: nie wiem dlaczego ale jakos go nie trawię i nie rozumiem jego humoru , zachowuje sie jak by mu brakowało jakiejś klepki :roll:

Posted

[QUOTE]jak na scene wychodził Misiek :roll: nie wiem dlaczego ale jakos go nie trawię i nie rozumiem jego humoru , zachowuje sie jak by mu brakowało jakiejś klepki :roll:[/QUOTE]
Bo mu brakuje w istocie :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']bo mu brakuje klepki :P[/QUOTE]

[quote name='Amber']Bo mu brakuje w istocie :diabloti:[/QUOTE]

co za zgodność :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

początkowo myślałam że np w 'dzień świra " miał taką rolę , miał grac idiotę i tyle ale później w innych programach też był dziwakiem w "pierwsza milosc" jako kaśka też imbecyl :shake: nie wiem skąd takich biorą

Posted

Tak wygląda człowiek co za dużo wstrzykiwał, wciągał i pił ;) Można nim straszyć dzieci i puszczać jako materiał poglądowy w szkole o skutkach uzależnienia :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Tak wygląda człowiek co za dużo wstrzykiwał, wciągał i pił ;) Można nim straszyć dzieci i puszczać jako materiał poglądowy w szkole o skutkach uzależnienia :eviltong:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobre dobre

na miejscu jego ojca nie przyznawała bym się do niego :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na miejscu jego ojca nie przyznawała bym się do niego :roll:[/QUOTE]

Chyba specjalnie się nie przyznaje...;)

Posted

[quote name='M&S']Chyba specjalnie się nie przyznaje...;)[/QUOTE]

fakt .... ale raz widziałam ich w jednym programie ... "stary" Koterski nie wyglądał na szczęśliwego ....

Qurw.....a sąsiadom sie o fajerwerkach przypomniało , Neron znowu w szoku nie wie co zrobić :angryy:

Posted

[quote name='Angi']można.
Jednak on sam przyznał, że już nie bierze :evil_lol:
Wydaje mi się, że on po prostu taki jest :D[/QUOTE]

[quote name='Amber']On był już przedtem taki nieogarnięty, ale używkami się doprawił.[/QUOTE]

Bierze czy nie bierze głowę już i tak ma zrytą :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']fakt .... ale raz widziałam ich w jednym programie ... "stary" Koterski nie wyglądał na szczęśliwego ....

Qurw.....a sąsiadom sie o fajerwerkach przypomniało , Neron znowu w szoku nie wie co zrobić :angryy:[/QUOTE]

Dziwisz się, taki cuudny synuś;)

U mnie już walili jak tylko szaro się zrobiło....debile.

Posted

[quote name='M&S']Dziwisz się, taki cuudny synuś;)

U mnie już walili jak tylko szaro się zrobiło....debile.[/QUOTE]

Rodziców i dzieci sie nie wybiera :roll:

Ci sąsiedzi mnie troszke zdziwili bo sami mają 4 psy , a taką serię puścili że 10 min non stop waliło :roll:

Posted

[QUOTE]Bierze czy nie bierze głowę już i tak ma zrytą :shake: [/QUOTE]
To prawda. Ja się tylko dziwię po co jeszcze gdziekolwiek go biorą, a już do TV to naprawdę... Może bazuje się na tym, że część osób sądzi, że on tylko udaje? Bo na zdrowy chłopski rozum to jest "śmianie" się z upośledzonego człowieka :p

Posted

[quote name='Amber']To prawda. Ja się tylko dziwię po co jeszcze gdziekolwiek go biorą, a już do TV to naprawdę... Może bazuje się na tym, że część osób sądzi, że on tylko udaje? Bo na zdrowy chłopski rozum to jest "śmianie" się z upośledzonego człowieka :p[/QUOTE]

Ja myślę że biorą go tylko ze względu na to jakich ma rodziców , albo sądzą że tacy idioci przyciągają widzów i zwiększają oglądalność ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Rodziców i dzieci sie nie wybiera :roll:

Ci sąsiedzi mnie troszke zdziwili bo sami mają 4 psy , a taką serię puścili że 10 min non stop waliło :roll:[/QUOTE]

To fakt, nie wybiera...

Może ich psy nie reagują, albo ludzie mają je gdzieś?

Posted

[quote name='M&S']

Może ich psy nie reagują, albo ludzie mają je gdzieś?[/QUOTE]

raczej to drugie , to dziwni ludzie , mają dwa labradory , suczke i samca , wiadomo w jakich celach , dwa domy dalej zresztą jest córka tych psiaków :roll: poza tym jamnika i jakiegos mieszańca małego , w koło domu wyłożyli wszystko kamykami ozdobnymi i porobili drewniane kładeczki żeby psy po nich chodziły i nie niszczyły im kamyczków !!!! a jak psy rozpiera energia to wypuszczają je same bez opieki na ulicę one przybiegają pod nasz płot i zaczyna się jatka , tamte psy kontra nasze , pomijając fakt ze jazgot jest niesamowity trzeba podkreslic ze nasze psy sa na posesji bezpieczne a one na ulicy gdzie w kazdym momencie mogą zostać przejechane ale cóż , pieski muszą sie wyszaleć a kamyczków zniszczyć nie mogą :angryy:

Posted

[quote name='M&S']Debile, należałoby im zabrać te psy:angryy:[/QUOTE]

Mój mąż powiedział że jak te akcje będą sie powtarzać ( z wypuszczaniem psów pod nasz płot ) to zawoła SM , jak nie mają czasu na 4 psy to niech tyle nie mają , pola mamy niedaleko wiec wybiegac je mają gdzie , wystarczy chcieć ....

a teraz ide spać bo powieki mam coraz cięższe , jutro chcemy isc na psi spacerek to wreszcie będą jakieś psie zdjęcia ;)

dobranoc ;)

Posted

Noo to nie zazdroszczę takich sąsiadów.. no mnie tez trafia szlag jak puszczają wolno psy koło naszego podwórka.. często w takim czasie, kiedy moje sobie biegają wolno. No i jadka jest taka, ze hej... boję się o te psy, coby im cos się nie stało.. nie wspomnę, że z przodu mamy kuty płot, przez który mordy przejdą.. Ha moje są cwane, bo mordy poza płot nie wsadzają, ale obce tego nie wiedzą... Ba wczoraj trzymałam za obroże S i G. bo szły sobie 3 pieski z właścicielami po 22 na spacerek.. pierwszy raz widziałam, aby szli z psami koło nas i potem chodnikiem..i na dodatek w sylwestra :mdleje: potem jednego wzięli na smycz..

Posted

[quote name='dOgLoV']raczej to drugie , to dziwni ludzie , mają dwa labradory , suczke i samca , wiadomo w jakich celach , dwa domy dalej zresztą jest córka tych psiaków :roll: poza tym jamnika i jakiegos mieszańca małego , w koło domu wyłożyli wszystko kamykami ozdobnymi i porobili drewniane kładeczki żeby psy po nich chodziły i nie niszczyły im kamyczków !!!! a jak psy rozpiera energia to wypuszczają je same bez opieki na ulicę one przybiegają pod nasz płot i zaczyna się jatka , tamte psy kontra nasze , pomijając fakt ze jazgot jest niesamowity trzeba podkreslic ze nasze psy sa na posesji bezpieczne a one na ulicy gdzie w kazdym momencie mogą zostać przejechane ale cóż , pieski muszą sie wyszaleć a kamyczków zniszczyć nie mogą :angryy:[/QUOTE]
:mdleje::mdleje::mdleje:

Oni się chyba do psychiatryka bardziej nadają. Kładeczki mnie zniszczyły :diabloti: