kalyna Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 No to ja Lady Pank nie widziałam.. więcej i tak przed kompem siedziałam, albo za psami latałam.. a tv włączone było.. ;) to w sumie nawet dobrze, ze większości nie widziałam ;) ee jak ma 93 to nie masz co się martwić.. ja miałam zbyt niski cukier i tez paniki co nie miara była.. a okazało się,że muszę odżywiać się zdrowo czyli o określonych godzinach :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='M&S']A pieniądze, to skąd mieliby mieć?[/QUOTE] niech się za robotę wezmą :cool1: [quote name='kalyna']No to ja Lady Pank nie widziałam.. więcej i tak przed kompem siedziałam, albo za psami latałam.. a tv włączone było.. ;) to w sumie nawet dobrze, ze większości nie widziałam ;) ee jak ma 93 to nie masz co się martwić.. ja miałam zbyt niski cukier i tez paniki co nie miara była.. a okazało się,że muszę odżywiać się zdrowo czyli o określonych godzinach :evil_lol:[/QUOTE] ja nawet nie wiem na jakim kanale był lady pank bo skakalismy z Wroclawia do Warszawy co chwilę , zwłaszcza jak na scene wychodził Misiek :roll: nie wiem dlaczego ale jakos go nie trawię i nie rozumiem jego humoru , zachowuje sie jak by mu brakowało jakiejś klepki :roll: Quote
Amber Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [QUOTE]jak na scene wychodził Misiek :roll: nie wiem dlaczego ale jakos go nie trawię i nie rozumiem jego humoru , zachowuje sie jak by mu brakowało jakiejś klepki :roll:[/QUOTE] Bo mu brakuje w istocie :diabloti: Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='Angi']bo mu brakuje klepki :P[/QUOTE] [quote name='Amber']Bo mu brakuje w istocie :diabloti:[/QUOTE] co za zgodność :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: początkowo myślałam że np w 'dzień świra " miał taką rolę , miał grac idiotę i tyle ale później w innych programach też był dziwakiem w "pierwsza milosc" jako kaśka też imbecyl :shake: nie wiem skąd takich biorą Quote
Amber Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Tak wygląda człowiek co za dużo wstrzykiwał, wciągał i pił ;) Można nim straszyć dzieci i puszczać jako materiał poglądowy w szkole o skutkach uzależnienia :eviltong: Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='Amber']Tak wygląda człowiek co za dużo wstrzykiwał, wciągał i pił ;) Można nim straszyć dzieci i puszczać jako materiał poglądowy w szkole o skutkach uzależnienia :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre dobre na miejscu jego ojca nie przyznawała bym się do niego :roll: Quote
M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na miejscu jego ojca nie przyznawała bym się do niego :roll:[/QUOTE] Chyba specjalnie się nie przyznaje...;) Quote
angineuuka Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 można. Jednak on sam przyznał, że już nie bierze :evil_lol: Wydaje mi się, że on po prostu taki jest :D Quote
Amber Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 On był już przedtem taki nieogarnięty, ale używkami się doprawił. Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='M&S']Chyba specjalnie się nie przyznaje...;)[/QUOTE] fakt .... ale raz widziałam ich w jednym programie ... "stary" Koterski nie wyglądał na szczęśliwego .... Qurw.....a sąsiadom sie o fajerwerkach przypomniało , Neron znowu w szoku nie wie co zrobić :angryy: Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='Angi']można. Jednak on sam przyznał, że już nie bierze :evil_lol: Wydaje mi się, że on po prostu taki jest :D[/QUOTE] [quote name='Amber']On był już przedtem taki nieogarnięty, ale używkami się doprawił.[/QUOTE] Bierze czy nie bierze głowę już i tak ma zrytą :shake: Quote
M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='dOgLoV']fakt .... ale raz widziałam ich w jednym programie ... "stary" Koterski nie wyglądał na szczęśliwego .... Qurw.....a sąsiadom sie o fajerwerkach przypomniało , Neron znowu w szoku nie wie co zrobić :angryy:[/QUOTE] Dziwisz się, taki cuudny synuś;) U mnie już walili jak tylko szaro się zrobiło....debile. Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='M&S']Dziwisz się, taki cuudny synuś;) U mnie już walili jak tylko szaro się zrobiło....debile.[/QUOTE] Rodziców i dzieci sie nie wybiera :roll: Ci sąsiedzi mnie troszke zdziwili bo sami mają 4 psy , a taką serię puścili że 10 min non stop waliło :roll: Quote
Amber Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [QUOTE]Bierze czy nie bierze głowę już i tak ma zrytą :shake: [/QUOTE] To prawda. Ja się tylko dziwię po co jeszcze gdziekolwiek go biorą, a już do TV to naprawdę... Może bazuje się na tym, że część osób sądzi, że on tylko udaje? Bo na zdrowy chłopski rozum to jest "śmianie" się z upośledzonego człowieka :p Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='Amber']To prawda. Ja się tylko dziwię po co jeszcze gdziekolwiek go biorą, a już do TV to naprawdę... Może bazuje się na tym, że część osób sądzi, że on tylko udaje? Bo na zdrowy chłopski rozum to jest "śmianie" się z upośledzonego człowieka :p[/QUOTE] Ja myślę że biorą go tylko ze względu na to jakich ma rodziców , albo sądzą że tacy idioci przyciągają widzów i zwiększają oglądalność .... Quote
M&S Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Rodziców i dzieci sie nie wybiera :roll: Ci sąsiedzi mnie troszke zdziwili bo sami mają 4 psy , a taką serię puścili że 10 min non stop waliło :roll:[/QUOTE] To fakt, nie wybiera... Może ich psy nie reagują, albo ludzie mają je gdzieś? Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='M&S'] Może ich psy nie reagują, albo ludzie mają je gdzieś?[/QUOTE] raczej to drugie , to dziwni ludzie , mają dwa labradory , suczke i samca , wiadomo w jakich celach , dwa domy dalej zresztą jest córka tych psiaków :roll: poza tym jamnika i jakiegos mieszańca małego , w koło domu wyłożyli wszystko kamykami ozdobnymi i porobili drewniane kładeczki żeby psy po nich chodziły i nie niszczyły im kamyczków !!!! a jak psy rozpiera energia to wypuszczają je same bez opieki na ulicę one przybiegają pod nasz płot i zaczyna się jatka , tamte psy kontra nasze , pomijając fakt ze jazgot jest niesamowity trzeba podkreslic ze nasze psy sa na posesji bezpieczne a one na ulicy gdzie w kazdym momencie mogą zostać przejechane ale cóż , pieski muszą sie wyszaleć a kamyczków zniszczyć nie mogą :angryy: Quote
łamAga Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='M&S']Debile, należałoby im zabrać te psy:angryy:[/QUOTE] Mój mąż powiedział że jak te akcje będą sie powtarzać ( z wypuszczaniem psów pod nasz płot ) to zawoła SM , jak nie mają czasu na 4 psy to niech tyle nie mają , pola mamy niedaleko wiec wybiegac je mają gdzie , wystarczy chcieć .... a teraz ide spać bo powieki mam coraz cięższe , jutro chcemy isc na psi spacerek to wreszcie będą jakieś psie zdjęcia ;) dobranoc ;) Quote
kalyna Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Noo to nie zazdroszczę takich sąsiadów.. no mnie tez trafia szlag jak puszczają wolno psy koło naszego podwórka.. często w takim czasie, kiedy moje sobie biegają wolno. No i jadka jest taka, ze hej... boję się o te psy, coby im cos się nie stało.. nie wspomnę, że z przodu mamy kuty płot, przez który mordy przejdą.. Ha moje są cwane, bo mordy poza płot nie wsadzają, ale obce tego nie wiedzą... Ba wczoraj trzymałam za obroże S i G. bo szły sobie 3 pieski z właścicielami po 22 na spacerek.. pierwszy raz widziałam, aby szli z psami koło nas i potem chodnikiem..i na dodatek w sylwestra :mdleje: potem jednego wzięli na smycz.. Quote
Amber Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='dOgLoV']raczej to drugie , to dziwni ludzie , mają dwa labradory , suczke i samca , wiadomo w jakich celach , dwa domy dalej zresztą jest córka tych psiaków :roll: poza tym jamnika i jakiegos mieszańca małego , w koło domu wyłożyli wszystko kamykami ozdobnymi i porobili drewniane kładeczki żeby psy po nich chodziły i nie niszczyły im kamyczków !!!! a jak psy rozpiera energia to wypuszczają je same bez opieki na ulicę one przybiegają pod nasz płot i zaczyna się jatka , tamte psy kontra nasze , pomijając fakt ze jazgot jest niesamowity trzeba podkreslic ze nasze psy sa na posesji bezpieczne a one na ulicy gdzie w kazdym momencie mogą zostać przejechane ale cóż , pieski muszą sie wyszaleć a kamyczków zniszczyć nie mogą :angryy:[/QUOTE] :mdleje::mdleje::mdleje: Oni się chyba do psychiatryka bardziej nadają. Kładeczki mnie zniszczyły :diabloti: Quote
M&S Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/125/125419oj4wb3q90x.gif[/img][/url] Buziaki dla sfory;) Quote
Recommended Posts