Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania90']Ja w szpitalu spedzilam 2mies :shake: i za nic w swiecie nie zamierzam tam wrocic:shake:[/QUOTE]

ja tylko 7 dni + operacja, rehabilitacja i kontrole...
Niby nic jednak na psychice zostaje. :p

Posted

Doberek ;)

Wyspać sie nie wyspałam , nie mozna sie wyspac wstając o 5tej rano , jeszcze zawsze budze sie chwile przed budzikiem , dzisiaj tez patrze na zagarek a tam , 4: 46 se myśle , zajebiści....... za chwile usłysze budzik :angryy: i juz od rana chodzę zła :evil_lol:

Co do kościoła to napisze tak , jestem wierząca ale wierzę w Boga a nie w kościół , Bóg jest wszędzie i nie muszę iść od kościoła żeby się do niego pomodlić a w szpitalu byłam tylko 2 razy , jak się urodziłam i jak sobie palec odcięłam :evil_lol: pierwszego zdarzenia nie pamiętam a drugie bylo całkiem fajne i śmieszne :evil_lol: siedze z zakrwawioną ręką na kozetce , wchodzi jakiś człowiek we fartuchu , szykuje nitki igły itd wchodzi zaspany lekarz ( bo to 5ta godzina z czymś była ) patrzy na mój palec ( a raczej jego brak ) i mówi :" a gdzie ma pani reszte palca ??" na co odpowiedziałam " w domu , na krajalnicy " a on : " ahaaa , to ja tu nie mam czego szyć , proszę owinąć pani ten palec żeby krew nie ciekła ja wystawie wypis ze szpitala i z mojej strony to wszystko " :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV'] :evil_lol: siedze z zakrwawioną ręką na kozetce , wchodzi jakiś człowiek we fartuchu , szykuje nitki igły itd wchodzi zaspany lekarz ( bo to 5ta godzina z czymś była ) patrzy na mój palec ( a raczej jego brak ) i mówi :" a gdzie ma pani reszte palca ??" na co odpowiedziałam " w domu , na krajalnicy " a on : " ahaaa , to ja tu nie mam czego szyć , proszę owinąć pani ten palec żeby krew nie ciekła ja wystawie wypis ze szpitala i z mojej strony to wszystko " :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: .

Posted

Ale ten palec w końcu masz doszyty? :evil_lol:

Ja w szpitalu byłam jak się urodziłam, a później byłam na dwóch szyciach tętnicy, a tak to takie zwykłe pójścia na prześwietlenia, nastawianie nadgarstka, wkładanie ręki w szyny, takie tam pierdoły :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ale ten palec w końcu masz doszyty? :evil_lol:

Ja w szpitalu byłam jak się urodziłam, a później byłam na dwóch szyciach tętnicy, a tak to takie zwykłe pójścia na prześwietlenia, nastawianie nadgarstka, wkładanie ręki w szyny, takie tam pierdoły :evil_lol:[/QUOTE]

Nie mam :D

wróciliśmy ze szpitala a moj mąż poszedł go poszukać i za chwile słysze z kuchni " ooo zobacz , jest twój palec , jaki białyyyy , ooo ma nawet paznokieć " :evil_lol:

ohoho Ty to miałas widzę przeboje :/

Posted

[quote name='vege*']Ale ten palec w końcu masz doszyty? :evil_lol:

Ja w szpitalu byłam jak się urodziłam, a później byłam na dwóch szyciach tętnicy, a tak to takie zwykłe pójścia na prześwietlenia, nastawianie nadgarstka, wkładanie ręki w szyny, takie tam pierdoły :evil_lol:[/QUOTE]

aa, w wakacje też byłam w szpitalu :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie mam :D

wróciliśmy ze szpitala a moj mąż poszedł go poszukać i za chwile słysze z kuchni " ooo zobacz , jest twój palec , jaki białyyyy , ooo ma nawet paznokieć " :evil_lol:

ohoho Ty to miałas widzę przeboje :/[/QUOTE]
No to współczuję tego palca :/

Ja o moich wypadkach mogłabym książkę napisać, u Ptysiakowej kiedyś moje wypadki wypisywałam, to cud, że ja jeszcze chodzę w całości :evil_lol:
[quote name='Angi']aa, w wakacje też byłam w szpitalu :D[/QUOTE]
Właśnie co zrobiłaś? :lol:

Posted

[quote name='vege*']No to współczuję tego palca :/

Ja o moich wypadkach mogłabym książkę napisać, u Ptysiakowej kiedyś moje wypadki wypisywałam, to cud, że ja jeszcze chodzę w całości :evil_lol:

Właśnie co zrobiłaś? :lol:[/QUOTE]

eee w ogóle nie widać ze był obcięty , ładnie się zarósł , mam z lekka skos na nim ale jak mam długi paznokieć to nie rzuca się w oczy ale boli do dnia dzisiejszego , na klawiaturze nim nie mogę np pisać ;)

To widze ze jesteś spokrewniona ze mna i Ptysiakową :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']

[IMG]http://i46.tinypic.com/3461105.jpg[/IMG][/QUOTE]

tak a'propos tego zdjęcia(oczekiwań i rzeczywistości) skojarzyło mi się to:
[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527322_361153717308775_260085152_n.jpg[/img]
:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']tak a'propos tego zdjęcia(oczekiwań i rzeczywistości) skojarzyło mi się to:
[IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527322_361153717308775_260085152_n.jpg[/IMG]
:evil_lol:[/QUOTE]

a feeeeeeeeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie to ochydne :diabloti:

Posted

Dobry wieczór :)

[quote name='dOgLoV']a jaka miał fajna pupę ten lekarz :cool3:[/QUOTE]

A Sebastian o tym wie :mad:

Ja w szpitalach spędziłam pół dzieciństwa, ale jakoś nie mam z tym problemu ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)

A Sebastian o tym wie :mad:

Ja w szpitalach spędziłam pół dzieciństwa, ale jakoś nie mam z tym problemu ;)[/QUOTE]

Hejka ;)

Sebastianowi nie podobaja sie męskie pośladki wiec nawet mu nie mowiłam że lekarz ma ładne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooo a dlaczego tak dużo czasu w szpitalu spędziłas ?? :roll:

zaraz wam napisze jaki miałam przed chwila telefon :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Siedzę sobie , patrze dzwoni mama , trochę się wystraszyłam bo se myślę po co mama dzwoni o tej porze :crazyeye:

odbieram a mama sie pizga i nie umie powiedzieć o co jej chodzi

poczekałam aż się uspokoi , chwile to potrwało i zaczęła mówić :

mama: dzwoniła do mnie przed chwilą Bulinka ( moja bratowa ) że ma problem , bo przyszło jej pismo że jeżeli w ciągu dwóch tygodni nie ureguluje opłaty za psa to przyślą jej komornika który wykona wyrok :crazyeye: a ona NIE MA PSA i nigdy nie miała :roflt::roflt::roflt::roflt:i co ona ma teraz zrobić :evil_lol:

wiecie co Ci idioci z urzędu wykombinowali ??

ja zmieniłam nazwisko i przemeldowałam się do męża , za psa nie zapłaciłam w tym roku :oops: po prostu zapomniałam , latanie z weselem , później ucięcie tego palca itd , po prostu mi sie zapomniało , wpisali moje dane zeby wziąć adres na jaki wysłac ponaglenie i rybka , nie ma już takiej pani i nie ma juz takiego adresu przy psie z takim numerkiem :cool3: to co teraz zrobimy ?? wpiszemy sobie Imię i Nazwisko a adres sam się znajdzie , no i wpisali moje stare dane i wyskoczyla im moja bratowa ( mamy to samo imię i nosiłyśmy to samo nazwisko :evil_lol: ) no to heya wysyłamy ponaglenie :stupid:

Posted

[quote name='dOgLoV']
oooo a dlaczego tak dużo czasu w szpitalu spędziłas ?? :roll:
[/QUOTE]

Jak byłam mała, to ciągle chorowałam na anginę :roll: Wtedy zawsze lądowałam w szpitalu na leczeniu. Wkońcu wyrwali mi najpierw trzeci migdałek, a potem pozostałe dwa ;) A jak miałam 9 lat, to wykryli mi wrzody na żołądku :roll: No i szpital, senatorium itp. :)

To Twoja bratowa dorobiła się Nerona :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']eee w ogóle nie widać ze był obcięty , ładnie się zarósł , mam z lekka skos na nim ale jak mam długi paznokieć to nie rzuca się w oczy ale boli do dnia dzisiejszego , na klawiaturze nim nie mogę np pisać ;)

To widze ze jesteś spokrewniona ze mna i Ptysiakową :evil_lol:[/QUOTE]
Aaa, myślałam, że z połowy palca nie masz :evil_lol:

No na to wychodzi, że spokrewnione jesteśmy, ja od dziecka taka nieszczęśliwa jestem z tymi wypadkami :evil_lol:

[quote name='agaga21']tak a'propos tego zdjęcia(oczekiwań i rzeczywistości) skojarzyło mi się to:
[IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527322_361153717308775_260085152_n.jpg[/IMG]
:evil_lol:[/QUOTE]
Fuj, akurat jadłam i musiałam zobaczyć tego gila :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Siedzę sobie , patrze dzwoni mama , trochę się wystraszyłam bo se myślę po co mama dzwoni o tej porze :crazyeye:

odbieram a mama sie pizga i nie umie powiedzieć o co jej chodzi

poczekałam aż się uspokoi , chwile to potrwało i zaczęła mówić :

mama: dzwoniła do mnie przed chwilą Bulinka ( moja bratowa ) że ma problem , bo przyszło jej pismo że jeżeli w ciągu dwóch tygodni nie ureguluje opłaty za psa to przyślą jej komornika który wykona wyrok :crazyeye: a ona NIE MA PSA i nigdy nie miała :roflt::roflt::roflt::roflt:i co ona ma teraz zrobić :evil_lol:

wiecie co Ci idioci z urzędu wykombinowali ??

ja zmieniłam nazwisko i przemeldowałam się do męża , za psa nie zapłaciłam w tym roku :oops: po prostu zapomniałam , latanie z weselem , później ucięcie tego palca itd , po prostu mi sie zapomniało , wpisali moje dane zeby wziąć adres na jaki wysłac ponaglenie i rybka , nie ma już takiej pani i nie ma juz takiego adresu przy psie z takim numerkiem :cool3: to co teraz zrobimy ?? wpiszemy sobie Imię i Nazwisko a adres sam się znajdzie , no i wpisali moje stare dane i wyskoczyla im moja bratowa ( mamy to samo imię i nosiłyśmy to samo nazwisko :evil_lol: ) no to heya wysyłamy ponaglenie :stupid:[/QUOTE]
Ahahaha genialne :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak byłam mała, to ciągle chorowałam na anginę :roll: Wtedy zawsze lądowałam w szpitalu na leczeniu. Wkońcu wyrwali mi najpierw trzeci migdałek, a potem pozostałe dwa ;) A jak miałam 9 lat, to wykryli mi wrzody na żołądku :roll: No i szpital, senatorium itp. :)

To Twoja bratowa dorobiła się Nerona :evil_lol:[/QUOTE]

ojojoj to nieciekawie :/

taaaa :evil_lol: mało tego , za tydzień odwiedzi ja komornik bo to tydzien temu dostała pismo ale zapomniala zadzwonić :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Aaa, myślałam, że z połowy palca nie masz :evil_lol:

No na to wychodzi, że spokrewnione jesteśmy, ja od dziecka taka nieszczęśliwa jestem z tymi wypadkami :evil_lol:

Fuj, akurat jadłam i musiałam zobaczyć tego gila :evil_lol:

Ahahaha genialne :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

nieeee tak na skos miałam ścięty z połową paznokcia ;)

ja odpukac wypadków jakiś takich nie mam , ale niezdara jestem i zawsze sie sama kaleczę :cool1:

hahahahaha smacznego :eviltong:

nie ma to jak urzędy :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
a Ibri niedobra , każdego bije , wczoraj moja teściowa dostala w papę :evil_lol:
[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']
ostatnio Sebastian idzie do kibla i słysze takie "ałaaaaa" Ibri siedziała na drapaku i jak przechodzil to dostał w łeb :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]Boska jest :evil_lol: Ale nagadaliście :mad: