angineuuka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='ania90']Ja w szpitalu spedzilam 2mies :shake: i za nic w swiecie nie zamierzam tam wrocic:shake:[/QUOTE] ja tylko 7 dni + operacja, rehabilitacja i kontrole... Niby nic jednak na psychice zostaje. :p Quote
Aleks89 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 W szpitalach spędziłem pół dzieciństwa przywykłem nie było tak źle.Wole szpital niż msze. Quote
Ty$ka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Cześć Aga. Jak minął Ci dzionek? ;) Też unikam szpitali jak ognia. Nie lubię ich, mam do nich kompletny wstręt ;P Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Doberek ;) Wyspać sie nie wyspałam , nie mozna sie wyspac wstając o 5tej rano , jeszcze zawsze budze sie chwile przed budzikiem , dzisiaj tez patrze na zagarek a tam , 4: 46 se myśle , zajebiści....... za chwile usłysze budzik :angryy: i juz od rana chodzę zła :evil_lol: Co do kościoła to napisze tak , jestem wierząca ale wierzę w Boga a nie w kościół , Bóg jest wszędzie i nie muszę iść od kościoła żeby się do niego pomodlić a w szpitalu byłam tylko 2 razy , jak się urodziłam i jak sobie palec odcięłam :evil_lol: pierwszego zdarzenia nie pamiętam a drugie bylo całkiem fajne i śmieszne :evil_lol: siedze z zakrwawioną ręką na kozetce , wchodzi jakiś człowiek we fartuchu , szykuje nitki igły itd wchodzi zaspany lekarz ( bo to 5ta godzina z czymś była ) patrzy na mój palec ( a raczej jego brak ) i mówi :" a gdzie ma pani reszte palca ??" na co odpowiedziałam " w domu , na krajalnicy " a on : " ahaaa , to ja tu nie mam czego szyć , proszę owinąć pani ten palec żeby krew nie ciekła ja wystawie wypis ze szpitala i z mojej strony to wszystko " :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='dOgLoV'] :evil_lol: siedze z zakrwawioną ręką na kozetce , wchodzi jakiś człowiek we fartuchu , szykuje nitki igły itd wchodzi zaspany lekarz ( bo to 5ta godzina z czymś była ) patrzy na mój palec ( a raczej jego brak ) i mówi :" a gdzie ma pani reszte palca ??" na co odpowiedziałam " w domu , na krajalnicy " a on : " ahaaa , to ja tu nie mam czego szyć , proszę owinąć pani ten palec żeby krew nie ciekła ja wystawie wypis ze szpitala i z mojej strony to wszystko " :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: . Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='Angi']:evil_lol: .[/QUOTE] a jaka miał fajna pupę ten lekarz :cool3: Quote
vege* Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ale ten palec w końcu masz doszyty? :evil_lol: Ja w szpitalu byłam jak się urodziłam, a później byłam na dwóch szyciach tętnicy, a tak to takie zwykłe pójścia na prześwietlenia, nastawianie nadgarstka, wkładanie ręki w szyny, takie tam pierdoły :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='vege*']Ale ten palec w końcu masz doszyty? :evil_lol: Ja w szpitalu byłam jak się urodziłam, a później byłam na dwóch szyciach tętnicy, a tak to takie zwykłe pójścia na prześwietlenia, nastawianie nadgarstka, wkładanie ręki w szyny, takie tam pierdoły :evil_lol:[/QUOTE] Nie mam :D wróciliśmy ze szpitala a moj mąż poszedł go poszukać i za chwile słysze z kuchni " ooo zobacz , jest twój palec , jaki białyyyy , ooo ma nawet paznokieć " :evil_lol: ohoho Ty to miałas widzę przeboje :/ Quote
angineuuka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='vege*']Ale ten palec w końcu masz doszyty? :evil_lol: Ja w szpitalu byłam jak się urodziłam, a później byłam na dwóch szyciach tętnicy, a tak to takie zwykłe pójścia na prześwietlenia, nastawianie nadgarstka, wkładanie ręki w szyny, takie tam pierdoły :evil_lol:[/QUOTE] aa, w wakacje też byłam w szpitalu :D Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='Angi']aa, w wakacje też byłam w szpitalu :D[/QUOTE] co se zrobiłaś ??;P Quote
vege* Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie mam :D wróciliśmy ze szpitala a moj mąż poszedł go poszukać i za chwile słysze z kuchni " ooo zobacz , jest twój palec , jaki białyyyy , ooo ma nawet paznokieć " :evil_lol: ohoho Ty to miałas widzę przeboje :/[/QUOTE] No to współczuję tego palca :/ Ja o moich wypadkach mogłabym książkę napisać, u Ptysiakowej kiedyś moje wypadki wypisywałam, to cud, że ja jeszcze chodzę w całości :evil_lol: [quote name='Angi']aa, w wakacje też byłam w szpitalu :D[/QUOTE] Właśnie co zrobiłaś? :lol: Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='vege*']No to współczuję tego palca :/ Ja o moich wypadkach mogłabym książkę napisać, u Ptysiakowej kiedyś moje wypadki wypisywałam, to cud, że ja jeszcze chodzę w całości :evil_lol: Właśnie co zrobiłaś? :lol:[/QUOTE] eee w ogóle nie widać ze był obcięty , ładnie się zarósł , mam z lekka skos na nim ale jak mam długi paznokieć to nie rzuca się w oczy ale boli do dnia dzisiejszego , na klawiaturze nim nie mogę np pisać ;) To widze ze jesteś spokrewniona ze mna i Ptysiakową :evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='marta.k9080'] [IMG]http://i46.tinypic.com/3461105.jpg[/IMG][/QUOTE] tak a'propos tego zdjęcia(oczekiwań i rzeczywistości) skojarzyło mi się to: [img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527322_361153717308775_260085152_n.jpg[/img] :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='agaga21']tak a'propos tego zdjęcia(oczekiwań i rzeczywistości) skojarzyło mi się to: [IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527322_361153717308775_260085152_n.jpg[/IMG] :evil_lol:[/QUOTE] a feeeeeeeeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie to ochydne :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Dobry wieczór :) [quote name='dOgLoV']a jaka miał fajna pupę ten lekarz :cool3:[/QUOTE] A Sebastian o tym wie :mad: Ja w szpitalach spędziłam pół dzieciństwa, ale jakoś nie mam z tym problemu ;) Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) A Sebastian o tym wie :mad: Ja w szpitalach spędziłam pół dzieciństwa, ale jakoś nie mam z tym problemu ;)[/QUOTE] Hejka ;) Sebastianowi nie podobaja sie męskie pośladki wiec nawet mu nie mowiłam że lekarz ma ładne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: oooo a dlaczego tak dużo czasu w szpitalu spędziłas ?? :roll: zaraz wam napisze jaki miałam przed chwila telefon :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:padłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Siedzę sobie , patrze dzwoni mama , trochę się wystraszyłam bo se myślę po co mama dzwoni o tej porze :crazyeye: odbieram a mama sie pizga i nie umie powiedzieć o co jej chodzi poczekałam aż się uspokoi , chwile to potrwało i zaczęła mówić : mama: dzwoniła do mnie przed chwilą Bulinka ( moja bratowa ) że ma problem , bo przyszło jej pismo że jeżeli w ciągu dwóch tygodni nie ureguluje opłaty za psa to przyślą jej komornika który wykona wyrok :crazyeye: a ona NIE MA PSA i nigdy nie miała :roflt::roflt::roflt::roflt:i co ona ma teraz zrobić :evil_lol: wiecie co Ci idioci z urzędu wykombinowali ?? ja zmieniłam nazwisko i przemeldowałam się do męża , za psa nie zapłaciłam w tym roku :oops: po prostu zapomniałam , latanie z weselem , później ucięcie tego palca itd , po prostu mi sie zapomniało , wpisali moje dane zeby wziąć adres na jaki wysłac ponaglenie i rybka , nie ma już takiej pani i nie ma juz takiego adresu przy psie z takim numerkiem :cool3: to co teraz zrobimy ?? wpiszemy sobie Imię i Nazwisko a adres sam się znajdzie , no i wpisali moje stare dane i wyskoczyla im moja bratowa ( mamy to samo imię i nosiłyśmy to samo nazwisko :evil_lol: ) no to heya wysyłamy ponaglenie :stupid: Quote
*Magda* Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='dOgLoV'] oooo a dlaczego tak dużo czasu w szpitalu spędziłas ?? :roll: [/QUOTE] Jak byłam mała, to ciągle chorowałam na anginę :roll: Wtedy zawsze lądowałam w szpitalu na leczeniu. Wkońcu wyrwali mi najpierw trzeci migdałek, a potem pozostałe dwa ;) A jak miałam 9 lat, to wykryli mi wrzody na żołądku :roll: No i szpital, senatorium itp. :) To Twoja bratowa dorobiła się Nerona :evil_lol: Quote
vege* Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='dOgLoV']eee w ogóle nie widać ze był obcięty , ładnie się zarósł , mam z lekka skos na nim ale jak mam długi paznokieć to nie rzuca się w oczy ale boli do dnia dzisiejszego , na klawiaturze nim nie mogę np pisać ;) To widze ze jesteś spokrewniona ze mna i Ptysiakową :evil_lol:[/QUOTE] Aaa, myślałam, że z połowy palca nie masz :evil_lol: No na to wychodzi, że spokrewnione jesteśmy, ja od dziecka taka nieszczęśliwa jestem z tymi wypadkami :evil_lol: [quote name='agaga21']tak a'propos tego zdjęcia(oczekiwań i rzeczywistości) skojarzyło mi się to: [IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527322_361153717308775_260085152_n.jpg[/IMG] :evil_lol:[/QUOTE] Fuj, akurat jadłam i musiałam zobaczyć tego gila :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Siedzę sobie , patrze dzwoni mama , trochę się wystraszyłam bo se myślę po co mama dzwoni o tej porze :crazyeye: odbieram a mama sie pizga i nie umie powiedzieć o co jej chodzi poczekałam aż się uspokoi , chwile to potrwało i zaczęła mówić : mama: dzwoniła do mnie przed chwilą Bulinka ( moja bratowa ) że ma problem , bo przyszło jej pismo że jeżeli w ciągu dwóch tygodni nie ureguluje opłaty za psa to przyślą jej komornika który wykona wyrok :crazyeye: a ona NIE MA PSA i nigdy nie miała :roflt::roflt::roflt::roflt:i co ona ma teraz zrobić :evil_lol: wiecie co Ci idioci z urzędu wykombinowali ?? ja zmieniłam nazwisko i przemeldowałam się do męża , za psa nie zapłaciłam w tym roku :oops: po prostu zapomniałam , latanie z weselem , później ucięcie tego palca itd , po prostu mi sie zapomniało , wpisali moje dane zeby wziąć adres na jaki wysłac ponaglenie i rybka , nie ma już takiej pani i nie ma juz takiego adresu przy psie z takim numerkiem :cool3: to co teraz zrobimy ?? wpiszemy sobie Imię i Nazwisko a adres sam się znajdzie , no i wpisali moje stare dane i wyskoczyla im moja bratowa ( mamy to samo imię i nosiłyśmy to samo nazwisko :evil_lol: ) no to heya wysyłamy ponaglenie :stupid:[/QUOTE] Ahahaha genialne :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='magdabroy']Jak byłam mała, to ciągle chorowałam na anginę :roll: Wtedy zawsze lądowałam w szpitalu na leczeniu. Wkońcu wyrwali mi najpierw trzeci migdałek, a potem pozostałe dwa ;) A jak miałam 9 lat, to wykryli mi wrzody na żołądku :roll: No i szpital, senatorium itp. :) To Twoja bratowa dorobiła się Nerona :evil_lol:[/QUOTE] ojojoj to nieciekawie :/ taaaa :evil_lol: mało tego , za tydzień odwiedzi ja komornik bo to tydzien temu dostała pismo ale zapomniala zadzwonić :diabloti: Quote
łamAga Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='vege*']Aaa, myślałam, że z połowy palca nie masz :evil_lol: No na to wychodzi, że spokrewnione jesteśmy, ja od dziecka taka nieszczęśliwa jestem z tymi wypadkami :evil_lol: Fuj, akurat jadłam i musiałam zobaczyć tego gila :evil_lol: Ahahaha genialne :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] nieeee tak na skos miałam ścięty z połową paznokcia ;) ja odpukac wypadków jakiś takich nie mam , ale niezdara jestem i zawsze sie sama kaleczę :cool1: hahahahaha smacznego :eviltong: nie ma to jak urzędy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='dOgLoV'] a Ibri niedobra , każdego bije , wczoraj moja teściowa dostala w papę :evil_lol: [/QUOTE] [quote name='dOgLoV'] ostatnio Sebastian idzie do kibla i słysze takie "ałaaaaa" Ibri siedziała na drapaku i jak przechodzil to dostał w łeb :roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]Boska jest :evil_lol: Ale nagadaliście :mad: Quote
Recommended Posts