monika15 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 filmiku nie dam rady obejrzeć, bo dziś już widziałam filmik o tym jak traktują krowy na ubój :( [quote name='dOgLoV']Madzia nie ma facebooka to wkleje jej tutaj obrazeczek do pooglądania :evil_lol: [url]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224115_227129614084514_1520419908_n.jpg[/url][/QUOTE] dobree:evil_lol: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Angi']też mam taką, dostała ode mnie kilka razy po łebie. :evil_lol:[/QUOTE] ja z pewnym przyczyn nie moge jej ..... :snipersm: [quote name='agaga21']wole nie oglądać o tych lisach...[/QUOTE] przykry widok :roll: [quote name='marta.k9080']ale słodki usmiech:p:evil_lol: Luna też zjada jajko ze skorupka(pokruszoną).A jak jej daje całe gotowane to najpierw się nim bawi,a później walnie łapką, co by rozkruszyć trochę i sobie zjada.[/QUOTE] Ciekawe czy Neron by zjadł takie całe jajko :cool3: bo wenda to tak , razem z kura by je zjadła :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE] dobry wieczór ;) [quote name='WATACHA']Ja nie dałam rady obejrzeć[/QUOTE] też niechętnie obejrzałam , ale nie spodziewałam sie ze ten lis ma dziasła w takim stanie :roll: a właściciel lisów twierdził że dopiero co zachorował :roll: eheee , niech buja las a nie nas :shake: [quote name='monika15']filmiku nie dam rady obejrzeć, bo dziś już widziałam filmik o tym jak traktują krowy na ubój :( [/QUOTE] też kawałek widziałam ale szybko zmieniłam kąt patrzenia :shake: próbujemy kłaść panele ale nam nie wychodzi , sa jakieś dziwne wsuwane i co wsuniemy to nam wyskoczą :angryy: paznokci jeszcze nie szorowałam ale paste BHP z piaskiem juz mam i szczoteczke tylko brakuje mi czasu :angryy: Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV']próbujemy kłaść panele ale nam nie wychodzi , sa jakieś dziwne wsuwane i co wsuniemy to nam wyskoczą :angryy: paznokci jeszcze nie szorowałam ale paste BHP z piaskiem juz mam i szczoteczke tylko brakuje mi czasu :angryy:[/QUOTE] A to panele z tak zwaną "fugą V"? Bo jeśli tak, to one są dziecinnie proste do układania ;) A ja już myślałam, że paluszki doszorowane :) Quote
vege* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) [quote name='dOgLoV']śmiesznie ale prawdziwe , znam jedna taka osobe , tak mnie wqurwia ze kiedys chyba nie wytrzymam :snipersm:[/QUOTE] Też mam taką dziewuchę w klasie, strasznie mnie denerwuje :/ Nawzajem się nienawidzimy od początku 1 kl liceum, wtedy ją poznałam i się zorientowałam co to za persona z niej. Omijamy siebie nawzajem, traktujemy jak powietrze, ale raz jak mnie wkurzyła tym puszczaniem plotek na mój temat, że nie wytrzymałam i dziewucha wylądowała na ścianie i się od niej odbiła, a w gratisie dostała piękną wiązankę przekleństw :loveu: Jak na razie mam spokój :evil_lol: Bo ja to jestem cholernie spokojna, ale do czasu, aż mnie ktoś nie zdenerwuje. [quote name='Angi']też mam taką, dostała ode mnie kilka razy po łebie. :evil_lol:[/QUOTE] lubię to! :evil_lol: A co do paznokci to ja przez wakacje sobie zniszczyłam ciągłym malowaniem paznokci lakierem, dosłownie co drugi dzień zmieniałam kolor i zaczęły mi się rozdwajać i łamać, siostra mi dała super odżywkę o nazwie NAIL TEK, stosuje się ją tak, że przez pięć dni nakładasz warstwę na warstwę po tych pięciu dniach zmywasz i od nowa i tak przez 6 tyg. Odbudowałam sobie super paznokcie, nic mi się nie łamie, nie rozdwaja, a paznokcie mam tak mocne, że mogłabym spokojnie w drewnianych ławkach rowy robić :evil_lol: Niestety odżywka jest dość droga, ok 50-60 zł, ale na prawdę warta polecenia i bardzo wydajna. Ja stosowałam przez 6 tyg dzień w dzień, moja siostra też tak samo, buteleczka ma 15 ml, a mam jeszcze połowę. Jak chcesz to jutro mogę zrobić i ci pokazać zdjęcie moich paznokci po kuracji ;-) Edited November 24, 2012 by vege* Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']A to panele z tak zwaną "fugą V"? Bo jeśli tak, to one są dziecinnie proste do układania ;) A ja już myślałam, że paluszki doszorowane :)[/QUOTE] kurcze nie wiem , one mają na łączeniach takie dziwne rowki do wsuwania jednego panela w drugi ale nie idzie wsunąć bo jak sie jedna strone wsunie to druga wyskoczy , wiec wtrzaskujemy je młotkiem , połowa pokoju zrobiona wiecej nie mam siły , Sebastian zresztą też .... teraz troszke jeszcze je przeleciałam tą pasta i powiem że o niebo lepiej już jest , jutro je jeszcze wymocze i jeszcze raz przejade tą pastą dopiero nałożę odżywkę [quote name='agaga21']jakiej firmy macie te panele?[/QUOTE] hmmm , nie wiem , w komfort je kupowaliśmy , straszne są w montażu , nigdy więcej takich nie kupię :shake: [quote name='unikatowydiament']miłego weekendu:)[/QUOTE] dziękujemy i wzajemnie :loveu: [quote name='vege*']Też mam taką dziewuchę w klasie, strasznie mnie denerwuje :/ Nawzajem się nienawidzimy od początku 1 kl liceum, wtedy ją poznałam i się zorientowałam co to za persona z niej. Omijamy siebie nawzajem, traktujemy jak powietrze, ale raz jak mnie wkurzyła tym puszczaniem plotek na mój temat, że nie wytrzymałam i dziewucha wylądowała na ścianie i się od niej odbiła, a w gratisie dostała piękną wiązankę przekleństw :loveu: Jak na razie mam spokój :evil_lol: Bo ja to jestem cholernie spokojna, ale do czasu, aż mnie ktoś nie zdenerwuje. lubię to! :evil_lol: A co do paznokci to ja przez wakacje sobie zniszczyłam ciągłym malowaniem paznokci lakierem, dosłownie co drugi dzień zmieniałam kolor i zaczęły mi się rozdwajać i łamać, siostra mi dała super odżywkę o nazwie NAIL TEK, stosuje się ją tak, że przez pięć dni nakładasz warstwę na warstwę po tych pięciu dniach zmywasz i od nowa i tak przez 6 tyg. Odbudowałam sobie super paznokcie, nic mi się nie łamie, nie rozdwaja, a paznokcie mam tak mocne, że mogłabym spokojnie w drewnianych ławkach rowy robić :evil_lol: Niestety odżywka jest dość droga, ok 50-60 zł, ale na prawdę warta polecenia i bardzo wydajna. Ja stosowałam przez 6 tyg dzień w dzień, moja siostra też tak samo, buteleczka ma 15 ml, a mam jeszcze połowę. Jak chcesz to jutro mogę zrobić i ci pokazać zdjęcie moich paznokci po kuracji ;-)[/QUOTE] Jakie wy bojowe oby dwie :evil_lol: wszystko bym dała żeby miec tak mocne paznokcie :roll: ja mam chyba z 15 lakierów i tez malowałam w każdy dzien innym ale nie wiedziałam że tym można sobie je popsuć :roll: koniecznie wklej mi zdjęcie swoich paznokci , jak zobacze ze sa piekne i "twarde" to zainwestuje nawet te 60 zł ;) kupiłam jeszcze dzisiaj Calcium + wit D3 do rozpuszczania ;) Quote
agaga21 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 aga, na opakowaniu masz napisane jaka to firma ;) pewnie źle coś robicie, dlatego się nie chcą składać. jak mi podasz ich nazwe(fabryke) to być może coś ci podpowiem, bo nasza firma handluje m.in. panelami. Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='agaga21']aga, na opakowaniu masz napisane jaka to firma ;) pewnie źle coś robicie, dlatego się nie chcą składać. jak mi podasz ich nazwe(fabryke) to być może coś ci podpowiem, bo nasza firma handluje m.in. panelami.[/QUOTE] :oops: egger ;) Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV']:oops: egger ;)[/QUOTE] Dobrze, że nie jesteś blondynką :diabloti: Quote
vege* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV'] Jakie wy bojowe oby dwie :evil_lol: wszystko bym dała żeby miec tak mocne paznokcie :roll: ja mam chyba z 15 lakierów i tez malowałam w każdy dzien innym ale nie wiedziałam że tym można sobie je popsuć :roll: koniecznie wklej mi zdjęcie swoich paznokci , jak zobacze ze sa piekne i "twarde" to zainwestuje nawet te 60 zł ;) [/QUOTE] No baaa:evil_lol: Jeszcze zapomniałam dodać, że ona strasznie śmierdzi potem :/ Szczerze to też nie wiedziałam, że aż tak można sobie popsuć lakierami paznokcie, ale ja dosłownie płakałam jak mi się tak rozdwajały i łamały :-( Ok to jutro ci wkleję zdjęcie, bo przy obecnym świetle nie będzie tego widać. Na allegro patrzyłam to tańsze tam są te odżywki bo do ok 45 zł z przesyłką ;-) Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']Dobrze, że nie jesteś blondynką :diabloti:[/QUOTE] ale czesto sie tak wlasnie zachowuje :eviltong: dzisiaj poszłam do intermarche i kupiłam tam potrzebne rzeczy miedzy innymi gumy do żucia i standardowo wzielam z lady wszystko poza gumami , jak sie zorientowalam było juz za daleko zeby sie wracac a ze jechalismy jeszcze do tesco po lody to wzielam lody i gumy , mialam doladowac kolezance konto bo nie miala jak isc kupic karty a pan w kasie mowi ze doladowania sa dwie kasy dalej to mowie do Sebastiana ze ma zapakowac zakupy ja juz ide do tamtej kasy , i co ???? gumy oczywiscie zostały znowu na ladzie :angryy: Quote
agaga21 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV']:oops: egger ;)[/QUOTE] a tam w eggerze masz instrukcję obrazkową ;) wkładasz pod kątem ok 45 stopni w drugi panel, który już leży i dociskasz. najpierw doczepiasz krótkie boki, potem długie. zobacz, na 5 stronie masz pokazane: [url]http://www.egger.com/downloads/bildarchiv/133000/1_133094_BR_Verlegeanleitung-Justclic-Fussboden_PL.pdf[/url] Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='vege*']No baaa:evil_lol: Jeszcze zapomniałam dodać, że ona strasznie śmierdzi potem :/ Szczerze to też nie wiedziałam, że aż tak można sobie popsuć lakierami paznokcie, ale ja dosłownie płakałam jak mi się tak rozdwajały i łamały :-( Ok to jutro ci wkleję zdjęcie, bo przy obecnym świetle nie będzie tego widać. Na allegro patrzyłam to tańsze tam są te odżywki bo do ok 45 zł z przesyłką ;-)[/QUOTE] niektórzy mam wrazenie nie wiedza do czego służy woda :roll: ja mam strasznie zniszczone paznokcie :placz: czekam z niecierpliwościa :multi: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='agaga21']a tam w eggerze masz instrukcję obrazkową ;) wkładasz pod kątem ok 45 stopni w drugi panel, który już leży i dociskasz. najpierw doczepiasz krótkie boki, potem długie. zobacz, na 5 stronie masz pokazane: [URL]http://www.egger.com/downloads/bildarchiv/133000/1_133094_BR_Verlegeanleitung-Justclic-Fussboden_PL.pdf[/URL][/QUOTE] tak tak , jest instrukcja i sa takie same obrazki jak tu podałaś ale te panele nie maja wlasnie takich łączeń , zaraz zrobie zdjęcie i wkleje jak to wygląda ;) Quote
*Magda* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV']ale czesto sie tak wlasnie zachowuje :eviltong: dzisiaj poszłam do intermarche i kupiłam tam potrzebne rzeczy miedzy innymi gumy do żucia i standardowo wzielam z lady wszystko poza gumami , jak sie zorientowalam było juz za daleko zeby sie wracac a ze jechalismy jeszcze do tesco po lody to wzielam lody i gumy , mialam doladowac kolezance konto bo nie miala jak isc kupic karty a pan w kasie mowi ze doladowania sa dwie kasy dalej to mowie do Sebastiana ze ma zapakowac zakupy ja juz ide do tamtej kasy , i co ???? gumy oczywiscie zostały znowu na ladzie :angryy:[/QUOTE] No blondynka wypisz, wymaluj :evil_lol::eviltong::loveu: Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='magdabroy']No blondynka wypisz, wymaluj :evil_lol::eviltong::loveu:[/QUOTE] i mąż blondyn :evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 to weź mi jeszcze prócz tego zdjęcia napisz co jest napisane na paczce na tej krótkiej stronie, jaki to dokładnie panel/kolekcja, jaką ma nazwę. Quote
vege* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) [quote name='dOgLoV']niektórzy mam wrazenie nie wiedza do czego służy woda :roll: ja mam strasznie zniszczone paznokcie :placz: czekam z niecierpliwościa :multi:[/QUOTE] Też mam takie wrażenie :/ Do tego uważa się za klasową gwiazdę -.- Gwarantuję, że ta odżywka ci tak wzmocni paznokcie, że sama będziesz w szoku :) Ok to jutro ci wkleję zdjęcie ;-) Edited November 24, 2012 by vege* Quote
łamAga Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='agaga21']to weź mi jeszcze prócz tego zdjęcia napisz co jest napisane na paczce na tej krótkiej stronie, jaki to dokładnie panel/kolekcja, jaką ma nazwę.[/QUOTE] nie wiem czy na zdjeciach cos widac co powinno byc widac do stwierdzenia jaki to montaż :roll: to jest e motion 32 clasic [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC09950.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC09951.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC09953.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC09954.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC09955.jpg[/IMG] [quote name='vege*'] Gwarantuję, że ta odżywka mi tak wzmocni paznokcie, że sama będziesz w szoku :) [/QUOTE] było by super ;) Quote
vege* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 No to proszę takie trochę kiepskie zdjęcie, jutro postaram się zrobić lepsze przy dziennym świetle ;-) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/11/1001326x.jpg/][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6731/1001326x.jpg[/IMG][/URL] ps. Nie zwracajcie uwagi na krzywo spiłowane, nigdy nie potrafię tak spiłować, żeby były identycznej długości :/ I też od razu mówię, nie maluję końcówek na biało, one już takie są chyba genetycznie :evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 aga, dziś pewnie już nie ruszycie tych paneli, jak chcesz to zadzwoń jutro do nas, to mąż połączy cie z naszym montażystą i ona wam wytłumaczy jak to łączyć. Quote
vege* Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='Angi']te gumy specjalnie? :evil_lol:[/QUOTE] Że o moje zdjęcie chodzi? Nie, nie specjalnie, przypadkiem tam leżały ;-) Quote
angineuuka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='vege*']Że o moje zdjęcie chodzi? Nie, nie specjalnie, przypadkiem tam leżały ;-)[/QUOTE] o twoje, jakoś mi się tak skojarzyło z tym co doglov pisała :D Quote
Recommended Posts