Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']oki :lol: nie omieszkam wam pokazac efektu ;) ale i tak mam slabe te paznokcie na maxa :roll: chyba na prawde zaczne wpieprzać skorupki od jajek :roll:[/QUOTE]
Witaminy na paznokcie też są dobre bo przy okazji i na włosy i skórę(Bellisa jest fajna a nie droga). Może kup taką odżywkę - utwardzacz i maluj nią zawsze by była na płytkach.

Posted

[quote name='Ptysiak']Witaminy na paznokcie też są dobre bo przy okazji i na włosy i skórę(Bellisa jest fajna a nie droga). Może kup taką odżywkę - utwardzacz i maluj nią zawsze by była na płytkach.[/QUOTE]

belise jadłam , strasznie mnie po niej brzuch bolał , mam nawet gdzies jeszcze jeden listek bo musiałam przestać ją jeść :shake:

własnie kupiłam sobie odżywkę

[IMG]http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/25065/8w1-total-action-skoncentrowana-odzywka-do-paznokci-eveline_26401_4.jpg[/IMG]

stosuje sie ja w ten sposób że naklada sie jednego dnia warstwę drugiego drugą trzeciego trzecia czwartego czwartą , piatego dnia zmywa i nakłada od nowa , niby paznokcie twardsze ale strasznie sie łamia nie wiem dlaczego :placz:

Posted

Teraz na jesień może jakieś osłabione są a potem Ci przejdzie.
To jak nie możesz Bellisy to coś innego spróbuj. Poza wzmacnianiem od zewnątrz warto jakieś witaminy jeść bo czegoś w organizmie brakuje skoro się tak kruszą.

Posted

[quote name='Ptysiak']Teraz na jesień może jakieś osłabione są a potem Ci przejdzie.
To jak nie możesz Bellisy to coś innego spróbuj. Poza wzmacnianiem od zewnątrz warto jakieś witaminy jeść bo czegoś w organizmie brakuje skoro się tak kruszą.[/QUOTE]

myśle nad kuracja skorupkowa , gotuje sie skorupki jajek 5 min po czym mielisz je w mlynku do kawy i zjadasz 2 gr dziennie

Posted

[quote name='dOgLoV']myśle nad kuracja skorupkowa , gotuje sie skorupki jajek 5 min po czym mielisz je w mlynku do kawy i zjadasz 2 gr dziennie[/QUOTE]
Nie słyszałam o tym, ale jak działa to warto spróbować :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie słyszałam o tym, ale jak działa to warto spróbować :)[/QUOTE]

nie znam nikogo kto to stosował ale zaraz poszukam na forach moze cos znajde i sie zorientuje czy w ogole warto , w pracy o tym mówiłam to koleżanka powiedziała " jajko ?? skorupka?? ale to z dupy kurze wyszło" na co jej odpowiedzialam , " kurczaki jesz a ta kura też kiedyś jakiejś innej kurze wyszła z dupy " :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Moja Tora je skorupki z jajek, ale na surowo :eviltong:[/QUOTE]

Neron też :evil_lol: tzn nie na surowo ale mama ma w kuchni na podłodze postawione pudełko do którego wrzuca skorupki jaj i surowe i gotowane , czesto Neron kradnie i zjada :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja zawsze jak daje Torce jajko, to skorupkę kruszę i dodaję do jajka ;)[/QUOTE]

ja nigdy nie pomyslalam o tym zawsze dawałam Neronowi samo jajko ;)

Posted

[quote name='magdabroy']No to teraz jesteś o jedną rzecz mądrzejsza ;)[/QUOTE]

taaak , tylko ze Neron nie moze jesc juz jajek bo mu sierść wypada i sie drapie po bialku :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']A żółtko??[/QUOTE]

samo żółtko może ;)

[quote name='Angi']przyszlam sie znow przywitac :D[/QUOTE]

hej hej ;) dawaj zdjęcia :eviltong:

jacy ludzie są okruni :placz: macie filmik z mojej miejscowości :placz: na dodatek to ta lisiarnia na "naszych polach " zawsze tam strasznie wali ze jak przechodzimy to musimy nosy zatykac bo nie da się przejść :roll:

[video]http://www.ostrow24.tv/film/6676-lisia-tragedia.html[/video]

ehhhhh :placz:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie mogę takich filmów oglądać :shake::-(

To dodawaj skorupkę do żółtka ;)[/QUOTE]

ja też , teraz mi smutno :-(

ale to jak tu przyjdzie bo w domu na pewno nie beda pamietali ;)

Posted

Madzia nie ma facebooka to wkleje jej tutaj obrazeczek do pooglądania :evil_lol:

[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224115_227129614084514_1520419908_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']Madzia nie ma facebooka to wkleje jej tutaj obrazeczek do pooglądania :evil_lol:

[URL]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224115_227129614084514_1520419908_n.jpg[/URL][/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

śmiesznie ale prawdziwe , znam jedna taka osobe , tak mnie wqurwia ze kiedys chyba nie wytrzymam :snipersm:

Posted

[quote name='dOgLoV']śmiesznie ale prawdziwe , znam jedna taka osobe , tak mnie wqurwia ze kiedys chyba nie wytrzymam :snipersm:[/QUOTE]

też mam taką, dostała ode mnie kilka razy po łebie. :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09933.jpg[/IMG]
[B]
cdn .....[/B][/QUOTE]

ale słodki usmiech:p:evil_lol:

Luna też zjada jajko ze skorupka(pokruszoną).A jak jej daje całe gotowane to najpierw się nim bawi,a później walnie łapką, co by rozkruszyć trochę i sobie zjada.