Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']oki :lol: nie omieszkam wam pokazac efektu ;) ale i tak mam slabe te paznokcie na maxa :roll: chyba na prawde zaczne wpieprzać skorupki od jajek :roll:[/QUOTE] Witaminy na paznokcie też są dobre bo przy okazji i na włosy i skórę(Bellisa jest fajna a nie droga). Może kup taką odżywkę - utwardzacz i maluj nią zawsze by była na płytkach. Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Witaminy na paznokcie też są dobre bo przy okazji i na włosy i skórę(Bellisa jest fajna a nie droga). Może kup taką odżywkę - utwardzacz i maluj nią zawsze by była na płytkach.[/QUOTE] belise jadłam , strasznie mnie po niej brzuch bolał , mam nawet gdzies jeszcze jeden listek bo musiałam przestać ją jeść :shake: własnie kupiłam sobie odżywkę [IMG]http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/25065/8w1-total-action-skoncentrowana-odzywka-do-paznokci-eveline_26401_4.jpg[/IMG] stosuje sie ja w ten sposób że naklada sie jednego dnia warstwę drugiego drugą trzeciego trzecia czwartego czwartą , piatego dnia zmywa i nakłada od nowa , niby paznokcie twardsze ale strasznie sie łamia nie wiem dlaczego :placz: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Teraz na jesień może jakieś osłabione są a potem Ci przejdzie. To jak nie możesz Bellisy to coś innego spróbuj. Poza wzmacnianiem od zewnątrz warto jakieś witaminy jeść bo czegoś w organizmie brakuje skoro się tak kruszą. Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Teraz na jesień może jakieś osłabione są a potem Ci przejdzie. To jak nie możesz Bellisy to coś innego spróbuj. Poza wzmacnianiem od zewnątrz warto jakieś witaminy jeść bo czegoś w organizmie brakuje skoro się tak kruszą.[/QUOTE] myśle nad kuracja skorupkowa , gotuje sie skorupki jajek 5 min po czym mielisz je w mlynku do kawy i zjadasz 2 gr dziennie Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']myśle nad kuracja skorupkowa , gotuje sie skorupki jajek 5 min po czym mielisz je w mlynku do kawy i zjadasz 2 gr dziennie[/QUOTE] Nie słyszałam o tym, ale jak działa to warto spróbować :) Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie słyszałam o tym, ale jak działa to warto spróbować :)[/QUOTE] nie znam nikogo kto to stosował ale zaraz poszukam na forach moze cos znajde i sie zorientuje czy w ogole warto , w pracy o tym mówiłam to koleżanka powiedziała " jajko ?? skorupka?? ale to z dupy kurze wyszło" na co jej odpowiedzialam , " kurczaki jesz a ta kura też kiedyś jakiejś innej kurze wyszła z dupy " :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Moja Tora je skorupki z jajek, ale na surowo :eviltong: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='magdabroy']Moja Tora je skorupki z jajek, ale na surowo :eviltong:[/QUOTE] Neron też :evil_lol: tzn nie na surowo ale mama ma w kuchni na podłodze postawione pudełko do którego wrzuca skorupki jaj i surowe i gotowane , czesto Neron kradnie i zjada :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja zawsze jak daje Torce jajko, to skorupkę kruszę i dodaję do jajka ;) Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='magdabroy']Ja zawsze jak daje Torce jajko, to skorupkę kruszę i dodaję do jajka ;)[/QUOTE] ja nigdy nie pomyslalam o tym zawsze dawałam Neronowi samo jajko ;) Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']ja nigdy nie pomyslalam o tym zawsze dawałam Neronowi samo jajko ;)[/QUOTE] No to teraz jesteś o jedną rzecz mądrzejsza ;) Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='magdabroy']No to teraz jesteś o jedną rzecz mądrzejsza ;)[/QUOTE] taaak , tylko ze Neron nie moze jesc juz jajek bo mu sierść wypada i sie drapie po bialku :shake: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']taaak , tylko ze Neron nie moze jesc juz jajek bo mu sierść wypada i sie drapie po bialku :shake:[/QUOTE] A żółtko?? Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='magdabroy']A żółtko??[/QUOTE] samo żółtko może ;) [quote name='Angi']przyszlam sie znow przywitac :D[/QUOTE] hej hej ;) dawaj zdjęcia :eviltong: jacy ludzie są okruni :placz: macie filmik z mojej miejscowości :placz: na dodatek to ta lisiarnia na "naszych polach " zawsze tam strasznie wali ze jak przechodzimy to musimy nosy zatykac bo nie da się przejść :roll: [video]http://www.ostrow24.tv/film/6676-lisia-tragedia.html[/video] ehhhhh :placz: Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Nie mogę takich filmów oglądać :shake::-( To dodawaj skorupkę do żółtka ;) Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='magdabroy']Nie mogę takich filmów oglądać :shake::-( To dodawaj skorupkę do żółtka ;)[/QUOTE] ja też , teraz mi smutno :-( ale to jak tu przyjdzie bo w domu na pewno nie beda pamietali ;) Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Madzia nie ma facebooka to wkleje jej tutaj obrazeczek do pooglądania :evil_lol: [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224115_227129614084514_1520419908_n.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Madzia nie ma facebooka to wkleje jej tutaj obrazeczek do pooglądania :evil_lol: [URL]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/224115_227129614084514_1520419908_n.jpg[/URL][/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] śmiesznie ale prawdziwe , znam jedna taka osobe , tak mnie wqurwia ze kiedys chyba nie wytrzymam :snipersm: Quote
angineuuka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']śmiesznie ale prawdziwe , znam jedna taka osobe , tak mnie wqurwia ze kiedys chyba nie wytrzymam :snipersm:[/QUOTE] też mam taką, dostała ode mnie kilka razy po łebie. :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='dOgLoV'] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09933.jpg[/IMG] [B] cdn .....[/B][/QUOTE] ale słodki usmiech:p:evil_lol: Luna też zjada jajko ze skorupka(pokruszoną).A jak jej daje całe gotowane to najpierw się nim bawi,a później walnie łapką, co by rozkruszyć trochę i sobie zjada. Quote
Recommended Posts