Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Oj to szkoda :( Ale dzięki za chęci :) Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.'] EDIT: Grtuluję![/QUOTE] dziekujemy :) [quote name='Izabela124.']Oj to szkoda :( Ale dzięki za chęci :)[/QUOTE] nie ma za co ;) chetnie bym je pofociła , były na ringu gdzie było jedzenie i sklepiki więc było tam fajnie ciepluchno i ładnie oswietlone , ale jak przyszlismy to już były wystawiane pudle więc poszlismy do "siebie" ;) Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='biscuit']Gratulacje brązika!!! :)[/QUOTE] dziękujemy :lol: ale macie fajny bannerek :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Ale chociaż zdjęcia Qwendi masz? :razz: Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Ale chociaż zdjęcia Qwendi masz? :razz:[/QUOTE] Tak , tybcie mam , pare mastifów angielskich i chyba duze psy pasterskie ;) fociłam tylko to co było przed nami na ringu ;) Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='phase']I ode mnie gratulacje! :):) Brawo![/QUOTE] dziękujemy :lol: chciałam dodać chociaż jedno zdjęcie Qwendy na ringu ale nie idzie :roll: zamiast zdjęcia widac kwadracik :roll: Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09445.jpg[/IMG] sie udało :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Angi']gratuluję! Katalog masz? ;>[/QUOTE]Dołączam do pytania :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09445.jpg[/url] przednie łapki do tyłu i tylne i będzie idealnie :) Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Angi']gratuluję! Katalog masz? ;>[/QUOTE] dziekuje ;) [quote name='Izabela124.']Dołączam do pytania :) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09445.jpg[/URL] przednie łapki do tyłu i tylne i będzie idealnie :)[/QUOTE] mam katalog :) mam gdzies z innym kontowaniem ale dzisiaj mi sie juz nie chce przerabiac ;) opis ma b.dobry , kontowanie tez jest niby b.dobre ale widac tamte suki podobały sie sedziemu bardziej ;) był bardzo rygorystyczny , jeden z mastifów angielskim skoczył w jego strone to go zdyskwalifikował :shake: Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='dOgLoV'] mam katalog :) mam gdzies z innym kontowaniem ale dzisiaj mi sie juz nie chce przerabiac ;) opis ma b.dobry , kontowanie tez jest niby b.dobre ale widac tamte suki podobały sie sedziemu bardziej ;) był bardzo rygorystyczny , jeden z mastifów angielskim skoczył w jego strone to go zdyskwalifikował :shake:[/QUOTE]To ja poproszę stawkę chińskich grzywaczy w klasach, psy: młodzieży, otwarta, suki: młodzieży. Oczywiście jeśli to nie problem :) Ogólnie z wystawy jesteście zadowoleni? A ten zdyskwalifikowany pies chciał ugryźć sędziego? Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.']To ja poproszę stawkę chińskich grzywaczy w klasach, psy: młodzieży, otwarta, suki: młodzieży. Oczywiście jeśli to nie problem :) Ogólnie z wystawy jesteście zadowoleni? A ten zdyskwalifikowany pies chciał ugryźć sędziego?[/QUOTE] Ja jestem zadowolona a Sebastian wolał by byc wyżej ;) chyba chciał go chapnąć , gdyby to zrobił po tym jak dotknął jego jajeczek to może by to przemilczała ale on tylko podszedł a pies hop na niego , nie spodobało mu się to :shake: oczywiście to żaden problem ;) [B]Psy [/B] klasa młodzieży : - Inguri Nesjana - Moelmo 's Killer Instinct klasa otwarta : - Asmodeusz Valkiria Knight - Kalikst Bałandaszek Nadobnisie i koczkodany [B]Suki[/B] klasa młodzieży : - Dolores Exotic World - Isabela Nesjana - Norma Grzywkomania prosze bardzo ;) jak by cos brakowało to pisz , edytuję ;) Quote
angineuuka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 to ja poproszę stawkę tybciów( i westie, o ile dziś były bo ja nie obeznana :P ) Quote
Izabela124. Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dziękuję Ci pięknie! :loveu: Na jaką teraz wystawę się wybieracie? Jak pies chciał ugryźć to wcale się nie dziwię, że sędzia go zdyskwalifikował Quote
*Magda* Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Angi']za daleko mieszkasz :evil_lol: :D[/QUOTE] Ty się tu nie wykręcaj :mad: [quote name='Ptysiak']Skończę lepić pierogi i wpadnę :evil_lol:[/QUOTE] Z czym te pierogi? :loveu: Jeszcze raz gratulacje dla Qwenduchy :loveu: Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Tybetany :loveu: [B]Psy [/B] klasa młodzieży : - Chenporewa Lucku Legro - Um-Berto Bisurman klasa pośrednia : - Kunzang Bal Bhagya To Bisurman - Tshapo Dom Tybetan Dream klasa otwarta : - Ayyangadoo Jokker - Chenporewa Kam-Bu Ketu Tybetan Dream [B]Suki [/B]klasa młodzieży : -Balveer maha-Ratha - Forte Quercus Rubra Sankra klasa pośrednia : - Drakyi Hariti Shangrila - Ayyangadoo Lil-Lulung - Tenzin Kipu Tybetan Dream klasa otwarta : - Aziza Lhassa Valley - Tashi Noshay Tybetan Dream klasa championów : - Joshi Bisurman - Ooya Bohemia Sirague - Qwendi Gampo Nan Sakya Westy były ale to troche potrwa bo było ich dużoooo :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Dziękuję Ci pięknie! :loveu: Na jaką teraz wystawę się wybieracie? Jak pies chciał ugryźć to wcale się nie dziwię, że sędzia go zdyskwalifikował[/QUOTE] ale prosze bardzo :loveu: jeszce nie wiemy bo to na pewno bedzie dopiero w przyszłym roku :roll: a nie ma jeszcze rozpiski ;) [quote name='magdabroy'] Jeszcze raz gratulacje dla Qwenduchy :loveu:[/QUOTE] dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 co ty gadasz że nie ma rozpiski jak jest [url]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=wys_lis2013[/url] Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 West Highland White Terrier :lol: [B]Psy [/B] klasa baby: - Carlos Snow Star klasa młodzieży - Christmas Knight Proncesa Blanca - Demon Śnieżnobiała Zgraja - Denis Czar Krakowa - Give Me A French Kiss du Moulin De Mac Gregor - Ice-T Blataj - Magic Master Urwiska Szkocji - Marley Bila Amfora - Tommy Storczykowa - Upside Down Magie Blanche klasa pośrednia : - Gajusz Juliusz Cesar From Vixan klasa otwarta : - Charosmack Cool Days - Mr Kamaro Ahimenes - My Hairy Braveheart Victoris klasa championów : - Borat Śnieżnobiała Zgraja - Crystal Don Carlos From Lady World - Ever For Ever Lady World - Day Star Irsimos - Jonathan Sunshine Celebration - Sono Nabucco Da Magie Blanche - White Exellent Lord Of Royal Lord [B]Suki [/B] klasa szczeniąt : - Jocco Chocco Lady World klasa młodzieży : - Blubell Bailey Clan Abigeus - Maybe Devil In Disguise - Melania Biała Osa klasa pośrednia : - Julia Roberts Demerino - Leonardh's Toxic Smile - Viva magie Blanche klasa otwarta : - Magic Zuzanna Urwiska Szkocji - Petit Etoile A Partir De Voldemort - Tiramisu devil In Disguise klasa championów: - Crazy Cripsy From Lady World - Lavititita Od Bobika Quote
łamAga Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Angi']co ty gadasz że nie ma rozpiski jak jest [URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=wys_lis2013[/URL][/QUOTE] Rozpiska jest ale zero informacji :eviltong: najważniejszych jak np kto sędziuje :eviltong: Quote
M&S Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Dołączam do pytania :) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09445.jpg[/URL] przednie łapki do tyłu i tylne i będzie idealnie :)[/QUOTE] Zgadzam się:) Quote
Recommended Posts