Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']O matko :mdleje:[/QUOTE]
Też tak zareagowałam :evil_lol:

A mówiłam, że jagodowe to... szału nie ma :evil_lol:

[url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/283408_501569883187502_2082975733_n.jpg[/url] buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Doceniam tylko to, że dzięki wujkowi mogłam pogłaskać borsuka :D Coprawda już był wypchany, ale upolowany przez niego ;)
Tyle razy mogłam jeść dziczyznę, ale tylko raz się skusiłam ;) To nie dla mnie :shake: Więc te wszystkie dziki, sarenki, gęsi itp. mogą sobie żyć dowoli ;)
Choć teraz (gdybym mieszkała w PL) pewnie bym brała od wujka dziczyznę dla Tory, żeby urozmaicić jej barf :)[/QUOTE]

Ja nie mam nic do myśliwych , mam kolege myśliwego ktory jeździ na polowania z psem ( dogiem z majorki :loveu::loveu::loveu::loveu: całkowity bład , bo te psy maja zakaz polowań ale nie moja sprawa ) i nawet go lubie ale nie rozumiem tego że zabijaja bezbronne zwierzątka :roll:

[quote name='Ptysiak']
A mówiłam, że jagodowe to... szału nie ma :evil_lol:

[/QUOTE]

mówiłaś i nie posłuchałam :angryy: a teraz sacze to piwo i sącze i co łyk czuje jak bym piła perfum , więcej go nie kupie :shake: mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie czekoladowe to sie skusze :evil_lol: a jagodowe to nawet w promocji było za 2,99 :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']mówiłaś i nie posłuchałam :angryy: a teraz sacze to piwo i sącze i co łyk czuje jak bym piła perfum , więcej go nie kupie :shake: mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie czekoladowe to sie skusze :evil_lol: a jagodowe to nawet w promocji było za 2,99 :evil_lol:[/QUOTE]
Trzeba było starszych słuchać :evil_lol: nie dziwię się,że promocję zrobili :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Trzeba było starszych słuchać :evil_lol: nie dziwię się,że promocję zrobili :evil_lol:[/QUOTE]

Mądry polak po szkodzie :evil_lol:

Sebastian właśnie przed chwilą spojrzał na mnie i mówi " nie smakuje Ci to piwo ??" chyba musiałam mieć dziwna minę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tez sie nie dziwie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mądry polak po szkodzie :evil_lol:

[B]Sebastian właśnie przed chwilą spojrzał na mnie i mówi " nie smakuje Ci to piwo ??" chyba musiałam mieć dziwna minę[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tez sie nie dziwie :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja też szukałam galerii od Angi ale teraz już wiem, że nie mają :(

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja też szukałam galerii od Angi ale teraz już wiem, że nie mają :([/QUOTE]

No to nie ma na co czekać ..... zakładać !!!!

Posted

[quote name='Angi']Nie boję się :evil_lol:[/QUOTE]
Chyba nie wiesz co piszesz... ja mam koszatniczkę dewastatora a na imię ma Lou Ciprian to prawie jak Lucyper :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Chyba nie wiesz co piszesz... ja mam koszatniczkę dewastatora a na imię ma Lou Ciprian to prawie jak Lucyper :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
jedna z moich koszatniczek także taka byłą :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']U mnie też zimno :( O 9 rano było 6 stopni :roll: Dziś na spacerek Theoś poszedł w kombinezonie zimowym :)[/QUOTE]

U nas własnie leje :roll:

uooo ale pewnie słodko wyglądał :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']U nas własnie leje :roll:

uooo ale pewnie słodko wyglądał :loveu:[/QUOTE]

U nas na szczęście słoneczko :multi:

Słodko, tylko troszkę za duży na niego jeszcze :D Nawet mu rękawiczek nie zakładałam, bo rączki miał całe schowane w rękawach ;)

Posted

[quote name='magdabroy']U nas na szczęście słoneczko :multi:

Słodko, tylko troszkę za duży na niego jeszcze :D Nawet mu rękawiczek nie zakładałam, bo rączki miał całe schowane w rękawach ;)[/QUOTE]

Na pewno mu było mega cieplutko :loveu::loveu::loveu::loveu: