Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ibri jest złośliwa ale bardzo kochana :loveu::loveu::loveu::loveu: własnie przed chwilą wskoczyła mi na kolana i się kazała głaskać :loveu: szkoda ze u moich rodzicow nie chciała wyjść z transporterka były by ciekawsze zdjęcia :roll: ale Neron cały czas obchodził w koło i Ibri warczała wiec nie chciałam jej dodatkowo stresować ;)

Posted

Aga Ty wiesz co na temat kotów z rodowodem, w sensie - jakie są związki, wystawy i jak zrobić kotu uprawnienia by móc rozmnażać bez problemów?

bo koleżanka mnie męczy ale ja o kotach nie mam pojęcia jak to jest:(

Marysia jak zawsze cudowna:loveu:

Posted

[quote name='justysiek']Aga Ty wiesz co na temat kotów z rodowodem, w sensie - jakie są związki, wystawy i jak zrobić kotu uprawnienia by móc rozmnażać bez problemów?

bo koleżanka mnie męczy ale ja o kotach nie mam pojęcia jak to jest:(

Marysia jak zawsze cudowna:loveu:[/QUOTE]

Niestety dokładnie sie nie orientuje ale jest kilka związków na pewno wiem ze jak u psów jest zwiazek kynologiczny to tam jest zwiazek felinologiczny ;) , co do reszty niestety sie nie orientujemy , mi sie kocie wystawy nie podobaja i na takie też nie jeździmy ;) raz bylismy przy okazji odebrania od hodowców Ibri na światowej wystawie kotów i w ogóle nie mogliśmy sie połapać co i jak , o co tam chodzi :shake:

Posted

[quote name='kalyna']fotki kocie wymiatają :loveu:

hmm to Ibri bardziej psia chce być niż kocia... warczy :evil_lol::evil_lol:

A Marysia rośnie jak na drożdżach :loveu:[/QUOTE]

Dziekuje :loveu:

taaa , warczy , syczy i co tylko :evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']doberek,pozdrawiamy:)

a focie suuuuuuuuuuper:loveu:

doberek ;)

dziekujemy :loveu:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:

http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09020.jpg ale słodka minka :loveu:

hejka ;)

dzieki :loveu:

[quote name='phase']Jestem wielbicielką Twoich zdjęć. :grins:
Miłego dnia. :)

ojej jak mi miło :oops:

[quote name='agaga21']fantastyczne zdjęcia kotów!!! szczególnie to http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08994.jpg to spojrzenie powala!
tutaj to oko mówiące "nie zbliżaj się jak jem, bo dostaniesz wpier...l" http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08992.jpg :diabloti:

kurde, ja chyba się kociara powoli robię:oops:

gdzie tam moje foty do Twoich :oops:

ja kiedyś nie przepadałam za kotami a teraz też się kociara robię i czesciej foce koty niż psy :evil_lol:

[quote name='Ada_Mirra']aż się zastanawiałam czy to na pewno Twoja galeria bo coś za mało do nadrabiania :evil_lol:

http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/4.jpg ojjj :loveu: Mircia też miała takie jaśniejsze "brwi" ale fajnie się wybarwił ;D

głosik na FB oddany :D

a kocie foty :loveu:

pozdrawiaaaamy ;D

dziękujemy :loveu:

cos ostatnio mało sie u mnie na watku dzieje bo nie wstawiać zdjęć :evil_lol:

Posted

A ja coś mam :multi: a ja coś mam :multi: a Wy nie :eviltong:

teraz musze cierpliwie czekać aż mąż mi wywierci dziury w ścianie na antyrame z dzieciaków zdjęciami :loveu:

Posted

[quote name='Aleks89']Ode mnie się foty bachorka nie doczekasz :diabloti:A byłby najśliczniejszy oczywiście :lol:[/QUOTE]

Nigdy nie mów nigdy :eviltong: geje też mają dzieci :eviltong:

Posted

A tfu jeszcze bym go wychował na tak wspaniałego człowieka jakim jestem i nie byłbym już wtedy niepowtarzalny :diabloti:Chyba ,że Tobie zrobie ,ale ty wychowujesz i nie chcesz alimentów stoi?

Posted

[quote name='Aleks89']A tfu jeszcze bym go wychował na tak wspaniałego człowieka jakim jestem i nie byłbym już wtedy niepowtarzalny :diabloti:Chyba ,że Tobie zrobie ,ale ty wychowujesz i nie chcesz alimentów stoi?[/QUOTE]

buahahahahahahhahaha a jak mi zaaplikujesz ten cudowny płyn ?? przyslesz pocztą ??:eviltong: