WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 W sensie, że ciągle sobie dogryzamy, fajne to jest i śmieszne np wracaliśmy dziś samochodem i taka rozmowa się rozpoczęła Mąż;co za stary dziad hamuje już na zielonym, a na pomarańczowym już stoi Ja: może mu stanął M;pewnie ciebie zobaczył w lusterku i mu stanął ......a potem opaddł juz na wieki ;) Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='WATACHA']W sensie, że ciągle sobie dogryzamy, fajne to jest i śmieszne np wracaliśmy dziś samochodem i taka rozmowa się rozpoczęła Mąż;co za stary dziad hamuje już na zielonym, a na pomarańczowym już stoi Ja: może mu stanął M;pewnie ciebie zobaczył w lusterku i mu stanął ......a potem opaddł juz na wieki ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widze ze kocha Cie tak jak mój :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Sebkowi czytałam to co Ci Sebek powiedział i usłyszałam tylko: To Ona nie skumała od razu o co chodzi? Jakbym Ci tak powiedział to też byś pytała? Przecież to oczywiste... :mad::evil_lol: Quote
WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widze ze kocha Cie tak jak mój :evil_lol:[/QUOTE] Bez kitu, jak czytam te Twoje rozmowy z mężem to zupełnie tak jak u mnie przez pół dnia ;) Quote
*Magda* Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 :evil_lol: Szkoda, że mam męża a Sebastian żonę, bo bym się za niego wzięła ;) Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Sebkowi czytałam to co Ci Sebek powiedział i usłyszałam tylko: To Ona nie skumała od razu o co chodzi? Jakbym Ci tak powiedział to też byś pytała? Przecież to oczywiste... :mad::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widzisz , co Sebastian to Sebastian :evil_lol: [quote name='WATACHA']Bez kitu, jak czytam te Twoje rozmowy z mężem to zupełnie tak jak u mnie przez pół dnia ;)[/QUOTE] ale wiesz , my się znamy na żartach , a jak ktos tak idzie za nami i taką rozmowe słyszy to za niezłe czuby nas ma :evil_lol: [quote name='magdabroy']:evil_lol: Szkoda, że mam męża a Sebastian żonę, bo bym się za niego wzięła ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Aga chociaż Ci się nie nudzi, co dzień można się pośmiać:D Quote
WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale wiesz , my się znamy na żartach , a jak ktos tak idzie za nami i taką rozmowe słyszy to za niezłe czuby nas ma :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A u nas wszyscy myślą, że my się kłócimy :) Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='justysiek']Aga chociaż Ci się nie nudzi, co dzień można się pośmiać:D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='justysiek']Aga chociaż Ci się nie nudzi, co dzień można się pośmiać:D[/QUOTE] Niby tak , ale za to mój Sebek jest bardzo fochasty , a jak już zapoda fochodąsa to klękajcie narody :roll: Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='WATACHA']A u nas wszyscy myślą, że my się kłócimy :)[/QUOTE] u nas na początku tak myśleli , teraz sie przyzwyczaili ;) Quote
agaga21 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09047.jpg[/url] PADŁAM! jest boska!!!!!!! Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='agaga21'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09047.jpg[/URL] PADŁAM! jest boska!!!!!!![/QUOTE] uchole jej troszke zwiało bo straszny wiatr był przez to ma taką minę :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='agaga21'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09047.jpg[/URL] PADŁAM! jest boska!!!!!!![/QUOTE] A ja ją muszę ukraść :loveu::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']A ja ją muszę ukraść :loveu::evil_lol:[/QUOTE] kurcze , musze ją chyba ubezpieczyć od nagłych zniknięć :evil_lol: Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Niby tak , ale za to mój Sebek jest bardzo fochasty , a jak już zapoda fochodąsa to klękajcie narody :roll:[/QUOTE] tak?:evil_lol: nie wygląda na takiego dąsacza:D Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='justysiek']tak?:evil_lol: nie wygląda na takiego dąsacza:D[/QUOTE] nooo nie wygląda ale jest , i przy tym takie miny wali ze ja zamiast się wkurzyć to płacze ze śmiechu a on wtedy jeszcze bardziej sie focha :evil_lol: mam chyba ciąże urojoną :evil_lol: zjadłam chipsy serowo czosnkowe zapiłam piwem i teraz zagryzam lentylkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']kurcze , musze ją chyba ubezpieczyć od nagłych zniknięć :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: TYlko nie szukaj jej w Mysłowicach bo tu na pewno jej nie będzie :roll::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: TYlko nie szukaj jej w Mysłowicach bo tu na pewno jej nie będzie :roll::evil_lol:[/QUOTE] Nie no coś Ty , skąd by miała sie tam wziąć :siara: Sebek chyba by Cie zabił jak bys mu do domu jeszcze kota sprowadziła :evil_lol: Quote
justysiek Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']nooo nie wygląda ale jest , i przy tym takie miny wali ze ja zamiast się wkurzyć to płacze ze śmiechu a on wtedy jeszcze bardziej sie focha :evil_lol: mam chyba ciąże urojoną :evil_lol: zjadłam chipsy serowo czosnkowe zapiłam piwem i teraz zagryzam lentylkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] a czemu urojona?:) Quote
WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']nooo nie wygląda ale jest , i przy tym takie miny wali ze ja zamiast się wkurzyć to płacze ze śmiechu a on wtedy jeszcze bardziej sie focha :evil_lol: mam chyba ciąże urojoną :evil_lol: zjadłam chipsy serowo czosnkowe zapiłam piwem i teraz zagryzam lentylkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Mój za to się nie focha wcale, ewentualnie grozi mi przez chwilę rozwodem, ale zaraz mu przechodzi. Co to są letynki? Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='justysiek']a czemu urojona?:)[/QUOTE] w prawdziwej na 100% nie jestem wiec musi byc jakas taka zmyślona :evil_lol: od wczoraj tak mnie brzuch napitala ze lada chwila i dostane okres :roll: uwielbiam to :roll: Quote
łamAga Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='WATACHA']Mój za to się nie focha wcale, ewentualnie grozi mi przez chwilę rozwodem, ale zaraz mu przechodzi. Co to są letynki?[/QUOTE] od razu skojarzyła mi sie Halinka z Kiepskich " i spotkamy sie u adwokata :evil_lol:" [IMG]http://mlodelata.pl/img/exhibits/big/2025.jpg[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie no coś Ty , skąd by miała sie tam wziąć :siara: Sebek chyba by Cie zabił jak bys mu do domu jeszcze kota sprowadziła :evil_lol:[/QUOTE] Pewnie masz rację :evil_lol: Ale to zabiłby mnie na chwilę, potem by się przyzwyczaił i pokochał ;) Zawsze tak ma, na Niego to najlepiej przynieść i postawić przed faktem dokonanym :evil_lol: Chociaż ostatnio sam stwierdził, że chciałby pieska... Ale właściwie to nie piesek jak dla mnie tylko większy chomik :D On by chciał yorka miniaturkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts