Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sensie, że ciągle sobie dogryzamy, fajne to jest i śmieszne
np wracaliśmy dziś samochodem i taka rozmowa się rozpoczęła
Mąż;co za stary dziad hamuje już na zielonym, a na pomarańczowym już stoi
Ja: może mu stanął
M;pewnie ciebie zobaczył w lusterku i mu stanął ......a potem opaddł juz na wieki ;)

Posted

[quote name='WATACHA']W sensie, że ciągle sobie dogryzamy, fajne to jest i śmieszne
np wracaliśmy dziś samochodem i taka rozmowa się rozpoczęła
Mąż;co za stary dziad hamuje już na zielonym, a na pomarańczowym już stoi
Ja: może mu stanął
M;pewnie ciebie zobaczył w lusterku i mu stanął ......a potem opaddł juz na wieki ;)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widze ze kocha Cie tak jak mój :evil_lol:

Posted

Sebkowi czytałam to co Ci Sebek powiedział i usłyszałam tylko: To Ona nie skumała od razu o co chodzi? Jakbym Ci tak powiedział to też byś pytała? Przecież to oczywiste... :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widze ze kocha Cie tak jak mój :evil_lol:[/QUOTE]

Bez kitu, jak czytam te Twoje rozmowy z mężem to zupełnie tak jak u mnie przez pół dnia ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Sebkowi czytałam to co Ci Sebek powiedział i usłyszałam tylko: To Ona nie skumała od razu o co chodzi? Jakbym Ci tak powiedział to też byś pytała? Przecież to oczywiste... :mad::evil_lol:[/QUOTE]

widzisz , co Sebastian to Sebastian :evil_lol:

[quote name='WATACHA']Bez kitu, jak czytam te Twoje rozmowy z mężem to zupełnie tak jak u mnie przez pół dnia ;)[/QUOTE]

ale wiesz , my się znamy na żartach , a jak ktos tak idzie za nami i taką rozmowe słyszy to za niezłe czuby nas ma :evil_lol:

[quote name='magdabroy']:evil_lol:
Szkoda, że mam męża a Sebastian żonę, bo bym się za niego wzięła ;)[/QUOTE]

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale wiesz , my się znamy na żartach , a jak ktos tak idzie za nami i taką rozmowe słyszy to za niezłe czuby nas ma :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

A u nas wszyscy myślą, że my się kłócimy :)

Posted

[quote name='justysiek']Aga chociaż Ci się nie nudzi, co dzień można się pośmiać:D[/QUOTE]

Niby tak , ale za to mój Sebek jest bardzo fochasty , a jak już zapoda fochodąsa to klękajcie narody :roll:

Posted

[quote name='agaga21'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09047.jpg[/URL]
PADŁAM! jest boska!!!!!!![/QUOTE]

uchole jej troszke zwiało bo straszny wiatr był przez to ma taką minę :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09047.jpg[/URL]
PADŁAM! jest boska!!!!!!![/QUOTE]
A ja ją muszę ukraść :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Niby tak , ale za to mój Sebek jest bardzo fochasty , a jak już zapoda fochodąsa to klękajcie narody :roll:[/QUOTE]

tak?:evil_lol: nie wygląda na takiego dąsacza:D

Posted

[quote name='justysiek']tak?:evil_lol: nie wygląda na takiego dąsacza:D[/QUOTE]

nooo nie wygląda ale jest , i przy tym takie miny wali ze ja zamiast się wkurzyć to płacze ze śmiechu a on wtedy jeszcze bardziej sie focha :evil_lol:

mam chyba ciąże urojoną :evil_lol: zjadłam chipsy serowo czosnkowe zapiłam piwem i teraz zagryzam lentylkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']kurcze , musze ją chyba ubezpieczyć od nagłych zniknięć :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
TYlko nie szukaj jej w Mysłowicach bo tu na pewno jej nie będzie :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
TYlko nie szukaj jej w Mysłowicach bo tu na pewno jej nie będzie :roll::evil_lol:[/QUOTE]

Nie no coś Ty , skąd by miała sie tam wziąć :siara:

Sebek chyba by Cie zabił jak bys mu do domu jeszcze kota sprowadziła :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']nooo nie wygląda ale jest , i przy tym takie miny wali ze ja zamiast się wkurzyć to płacze ze śmiechu a on wtedy jeszcze bardziej sie focha :evil_lol:

mam chyba ciąże urojoną :evil_lol: zjadłam chipsy serowo czosnkowe zapiłam piwem i teraz zagryzam lentylkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

a czemu urojona?:)

Posted

[quote name='dOgLoV']nooo nie wygląda ale jest , i przy tym takie miny wali ze ja zamiast się wkurzyć to płacze ze śmiechu a on wtedy jeszcze bardziej sie focha :evil_lol:

mam chyba ciąże urojoną :evil_lol: zjadłam chipsy serowo czosnkowe zapiłam piwem i teraz zagryzam lentylkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Mój za to się nie focha wcale, ewentualnie grozi mi przez chwilę rozwodem, ale zaraz mu przechodzi.
Co to są letynki?

Posted

[quote name='justysiek']a czemu urojona?:)[/QUOTE]

w prawdziwej na 100% nie jestem wiec musi byc jakas taka zmyślona :evil_lol:

od wczoraj tak mnie brzuch napitala ze lada chwila i dostane okres :roll:

uwielbiam to :roll:

Posted

[quote name='WATACHA']Mój za to się nie focha wcale, ewentualnie grozi mi przez chwilę rozwodem, ale zaraz mu przechodzi.
Co to są letynki?[/QUOTE]

od razu skojarzyła mi sie Halinka z Kiepskich " i spotkamy sie u adwokata :evil_lol:"

[IMG]http://mlodelata.pl/img/exhibits/big/2025.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie no coś Ty , skąd by miała sie tam wziąć :siara:

Sebek chyba by Cie zabił jak bys mu do domu jeszcze kota sprowadziła :evil_lol:[/QUOTE]
Pewnie masz rację :evil_lol: Ale to zabiłby mnie na chwilę, potem by się przyzwyczaił i pokochał ;) Zawsze tak ma, na Niego to najlepiej przynieść i postawić przed faktem dokonanym :evil_lol:
Chociaż ostatnio sam stwierdził, że chciałby pieska... Ale właściwie to nie piesek jak dla mnie tylko większy chomik :D On by chciał yorka miniaturkę :evil_lol: