Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bira']Qwendi ma miny na tych zdjeciach, jakby miala usnac na stojaco ;-)
a winogronka... podeslij troche do mnie :-)[/QUOTE]

pewnie miała nawet na to ochote , gdzie nie usiądzie to śpi , moze ma cukrzyce :evil_lol:

winogronka juz prawie ni ma :roll:

[quote name='M&S']Cześć Onku:)[/QUOTE]

hej ;)

[quote name='justysiek']Marysia:loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Izabela124.']Witaj :)
Małe dzieci są takie śmieszne :lol:[/QUOTE]

mi sie podoba jak zaczynają mówić :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Cześć cioteczko :)[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Agusia :)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE]

dzien dobry ,a raczej dobry wieczór :lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No i znowu dzień dobry :evil_lol:[/QUOTE]

Dzien dobry :evil_lol:

[quote name='phase']Cześć imienniczko. :grins: ;)[/QUOTE]

hej hej ;)

[quote name='justysiek']cześć Aga:)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='WATACHA']Doglove gdzie się podziewasz?To wszystko pewnie przez te pająki w łazience ;)[/QUOTE]

dokładnie ! :angryy:

[quote name='M&S']Dzień dobry:)[/QUOTE]

Dzien dobry ;)

[quote name='agaciaaa']Te bawiące się swoimi pindolami? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ten dzisiejszy sie nie bawił pindolem bo był z lekka niezywy :evil_lol: ale o nim to za chwile :angryy:

[quote name='magdabroy']Aga buszuje po innych galeriach, a swoją zaniedbuje :eviltong:[/QUOTE]

:oops::oops::oops::oops:

jakos tak wyszło , zdjec brak to i zapomłam o mojej glerii :oops:

[quote name='Ada_Mirra']hop hop ;) mnie tydzien nie było a tu tak mało do nadrabiania oj nie ładnie :mad:[/QUOTE]

to tylko sie cieszyć :cool3:

Posted

Wracajac do pająków , kiedys tego mojego chłopa zabije , dzisiaj rano ide zaspana do łazienki , patrze klapa podniesiona w kiblu i se mysle " no oczywiście Sebastian mowi ze spuszcza klape , pewnie sasiad był sie wylac i nie spuścił :evil_lol:" chwytam ja zeby ja opuścić patrze do kibla a tam wielki ogromny pająk , fuj , taki jakiego wkleiłam na nk i facebooka :roll: juz utopiony ale był tak ochydny ze zamknełam kibel całkiem i sie nie wysikałam :angryy: zrobiłam to dopiero w pracy a pozniej mnie całe podbrzusze bolało :mad: a mój maz jak sie go w sms-ie spytałam co ten olbrzym robił w naszym kiblu odpowiedział ze spokojem w literkach " ooo nie spłukał sie ?" :mad: no lac takiego to mało :roll: póżniej mi napisał że jak go widział to jeszcze żył ale Pepsi i Ibri użadziły sobie zabawe i do zabiły a że im nie smakował to do zostawiły wiec wrzucił go do kibelka i myslał że spłukał :roll: jutro ide do Obi po preparat jaki mi Ada poleciła , styraciłam cierpliwość :roll:

ide sprawdzic czy moge juz deski malowac na drugiej stronie a później was poodwiedzam ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
ten dzisiejszy sie nie bawił pindolem bo był z lekka niezywy :evil_lol: ale o nim to za chwile :angryy:

[/QUOTE]

Pewnie za długo się bawił tym pindolem, nie spał, nie pił, nie jadł i tak to się konczą takie zabawy jak to się umiaru nie ma ;)

Posted

[quote name='Ada_Mirra']to jedz po ten preparat jedz ;)[/QUOTE]

mam nadzieje ze w Obi dostane to cudo ;)
[quote name='WATACHA']Pewnie za długo się bawił tym pindolem, nie spał, nie pił, nie jadł i tak to się konczą takie zabawy jak to się umiaru nie ma ;)[/QUOTE]

nooo ja mam nadzieje ze u mnie tylko takie nałogi seksu są i bede je znajdywała tylko w takiej odsłonie :evil_lol: