Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Kolorowych snów :)[/QUOTE]

dziekuje ;)

[quote name='Ptysiak']Dobrej nocy :loveu:

Dziwni są fajni :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ty$ka']Dobrej nocy :loveu:

Ej, Agnieszka Ty się nie śmiej... Ja też mam tak z tym snem - a jeszcze jest lepsze, gdy kieruję swoim snem (wiem, że to sen i myślę co chcę by było w tym śnie i to to jest) :evil_lol: To dopiero dziwactwo :evil_lol:[/QUOTE]

dzieki ;)

to ja mam tak że jak mi sie np śni że dostałam list i chce go przeczytac a wiem ze to sen to sie od razu budze :eviltong:

[quote name='marta.k9080']heeej

tak sobie zaglądnęłam na pierwsze strony Twojego wątku i...nie no,Neron wyglądał jako szczeniak dokładnie tak jak moja sunia!No powiedz ,że nie:crazyeye:[/QUOTE]

hejka ;)

dokładnie to samo zauwazyłam u Ciebie w watku :cool3: oni sa niemal identyczni :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Aleks89']Doglove-Nie myślałaś o wydaniu książki ze swojego życia?:evil_lol:Ja kupie na pewno ,dziewczyny co tu piszą pewno też.[/QUOTE]

hehehehehe kto by chciał te bzdety czytać :eviltong:

Posted

[quote name='agaga21']musiałaś mi o tym przypomnieć???:placz: wyparłam to z pamięci jakiś czas temu ![/QUOTE]

przepraszam :oops: ale dlaczego mam sama cierpiec i nie jesc truskawkowych jogurtów :evil_lol:

[quote name='Agata A.']Widzę, że tu tez z utęsknieniem na zimę czekacie:)
[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08195.jpg[/URL] a tu ogonek sie chyba popsuł ze zmęczenia może:):)

Witamy po przerwie[/QUOTE]

hejka ;)

Qwendi pozazdrosciła Neronowi zwisu :evil_lol:

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='Ty$ka']Cześć :loveu:

Znów śniło Ci się, że śnisz? :lol:[/QUOTE]

hello :evil_lol:

dzisiaj chyba mi sie nic nie snilo , albo nie pamietam :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Hej Aga :)[/QUOTE]

hello :lol:

[quote name='phase']Dobry wieczorek. ;)[/QUOTE]

dobry dobry ale krótki ;)

Przepraszam wszystkich ze dzisiaj was nie odwiedze ale niestety nie miałam czasu ,a teraz juz musze zmykać z kompa :angryy: obiecuje ze jutro nadrobię wasze wątki :loveu: ale nie gadajcie za duzo bo znowu nie zdaze wam odpisac :eviltong:

ps . dostałam dzisiaj mega fajowy prezent :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: ale od kogo i jaki to jutro wam napisze :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ps . dostałam dzisiaj mega fajowy prezent :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: ale od kogo i jaki to jutro wam napisze :eviltong:[/QUOTE]

Chyba wiem o kogo i o co chodzi :hmmmm::evil_lol:

Kolorowych snów :)

Posted

[quote name='dOgLoV']przepraszam :oops: ale dlaczego mam sama cierpiec i nie jesc truskawkowych jogurtów :evil_lol:[/QUOTE] oj tyyyy!:mad:

[quote name='dOgLoV']ps . dostałam dzisiaj mega fajowy prezent :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: ale od kogo i jaki to jutro wam napisze :eviltong:[/QUOTE]ciekawość mnie zżera :)

Posted

Dzień dobry :)

Ja chętnie poczytałabym książkę gdybyś napisała :evil_lol:

A prezencik to się domyślam od Kogo :)

Co tu tak mało jakoś nagadane?? :roll::diabloti:

Posted

Hello wszystkim ;)

miałam malowac deski ale jak to bywa w moim przypadku pędzel rozleciał mi się w rękach i koniec malowania :evil_lol: ale za to mam dzisiaj czas dla was :multi:

więc do rzeczy :cool3:

oto prezent jaki dostałam :

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08457.jpg[/IMG]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

po tym pudełku powinniscie sie domyślić od kogo ten prezent dostałam :eviltong:

a tutaj już on sam :lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08458.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08460.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08461.jpg[/IMG]

jest jeszcze w czesciach pierwszych bo nigdzie po drodze z pracy nie dostałam baterii :angryy:

ale jest bajerancki :loveu:

jeszcze raz dziekuje Madziu :calus:

Posted

[quote name='Izabela124.']No to teraz koty niech się mają na baczności :evil_lol:[/QUOTE]

zwłaszcza Ibri :evil_lol:
[quote name='phase']Pudełko wymiata. :roflt:
Koty strzeżcie się!

[SIZE=1]Zdjęcia dawaj. [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE]

nooo zachowam sobie je na pamiątke :loveu:

zaraz jakies znajde :eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a z jakiego miejsca chcecie wygonić koteczki ? :diabloti:[/QUOTE]

Ibri sika nam na schodach na strych :mad: postawimy tam odstraszacz mam nadzieje ze zadziała prawidłowo i ze kot nam sie nie roztrzasnie o sufit :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wariatka :eviltong:
Chciałam do środka wsadzić zdjęcie Theosia, ale nie chciałam robić z siebie idiotki :oops:[/QUOTE]

uoooooooooooooooooooooo :placz::placz::placz::placz:

mogłaś mi tego nie pisać :placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']uoooooooooooooooooooooo :placz::placz::placz::placz:

mogłaś mi tego nie pisać :placz:[/QUOTE]

Jak będę niedługo wywoływać zdjęcia Theosia, to pomyślę o cioci Agnieszce ;) Także, któregoś dnia może przyjdzie pocztą niespodzianka :razz: [SIZE=1]Adres już mam :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Aleksandra95']To oby się sprawdziło.:)[/QUOTE]

też sie modle zeby wreszcie poskutkowalo cos na ta mała kochana złosnice ;)

[quote name='magdabroy']Jak będę niedługo wywoływać zdjęcia Theosia, to pomyślę o cioci Agnieszce ;) Także, któregoś dnia może przyjdzie pocztą niespodzianka :razz: [SIZE=1]Adres już mam :evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]

było by super :multi::multi::multi::multi:

kocham zdjecia na papierze , to najwieksza i najlepsza pamiatka jaka mozna mieć :loveu: