Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Phase-bawisz mnie do łez słonko:) Doglov-no w końcu ktos musiał ujawnić prawdę:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']To ja już teraz wszystko rozumiem ;) Bałaś się go zagadać w sklepie, więc wynalazłaś go w internecie :evil_lol:[/QUOTE] To nie tak do konca , jak pracowal w sklepie to ja w ogole nie miałam zamiaru go zagadywac :evil_lol: pozniej on mnie znalazł na necie dosyc długo pisalismy ja usunelam fotke i kontakt sie urwał po paru latach zalozylam na nowo i ja na niego wpadłam patrze jakiego ma psa słodkiego no to zagadałam :evil_lol: wyszło na to ze jestemy sobie przeznaczeni ze tak ciagle sie znajdujemy :evil_lol: [quote name='phase']aaa to chyba że. :)[/QUOTE] ludzi z neta nie trzeba sie bac pod warunkiem ze wie sie o nich wszystko ;) Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Aleks89']Phase-bawisz mnie do łez słonko:) Doglov-no w końcu ktos musiał ujawnić prawdę:evil_lol:[/QUOTE] nie kłócić mi sie tu ! :mad: ale dlaczego Ty ?? ja nikomu nie mówiłam że Ty gejem jesteś :roll::eviltong: Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Aleks89']Phase-bawisz mnie do łez słonko:) [/QUOTE] Aleks jak możesz to b. Cię proszę nie komentuj moich postów, jeżeli masz coś do napisania to nie zaśmiecaj kolejnego wątku tylko pisz PW. Tak, tak, napisałabyś pewnie, że i tak nie zamierzałbyś pisać PW, więc odpuść. Nie każdego da się lubić, więc po prostu nie stawajmy sobie na drodze. ;) Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']Dobranoc, ja znikam :sleep2::bye:[/QUOTE] Miłej nocy :D Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']Dobranoc, ja znikam :sleep2::bye:[/QUOTE] Dobranoc :calus: Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Doglov-wybacz ,ale muszę phase-Ty masz jakąś ruje all the time ,że jesteś non stop taka drażliwa jak tchórzofretka? Quote
kalyna Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV'] nie bałam się , poszłam na to spotkanie z Neronem wiec spoko i w miejsce całkiem publiczne , poza tym kojarzyłam go ze sklepu zoologicznego ( kiedyś tam pracował ) wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol:[/QUOTE] Z Neronem to Ty niczego się nie boisz :lol: no i w sumie to z praktycznej części, żadne z Wam tych jaj nie miało :D Ty się nie śmiej, ale seryjni mordercy niczym się nie wyróżniają w środowisku :lol: A;le powtarzam, Ty byłaś nie dość, że z Olbrzymem to jeszcze ONkiem :D chwilke mnie nie było, a wszędzie tak nagadane, ze wsio mi opadło :mdleje: Quote
justysiek Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='dOgLoV']ale się nie śmiej :eviltong: na fotka pl :evil_lol:[/QUOTE] ja też Sebka na necie poznałam:razz: cześć Aga. Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dzień dobry :) Ja też Sebka poznałam przez neta. W grze :evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08157.jpg[/URL] świetne :loveu: I cudne zdjęcia pająków :loveu: Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Aleks89']Doglov-wybacz ,ale muszę phase-Ty masz jakąś ruje all the time ,że jesteś non stop taka drażliwa jak tchórzofretka?[/QUOTE] :chainsaw: [quote name='kalyna']Z Neronem to Ty niczego się nie boisz :lol: no i w sumie to z praktycznej części, żadne z Wam tych jaj nie miało :D Ty się nie śmiej, ale seryjni mordercy niczym się nie wyróżniają w środowisku :lol: A;le powtarzam, Ty byłaś nie dość, że z Olbrzymem to jeszcze ONkiem :D chwilke mnie nie było, a wszędzie tak nagadane, ze wsio mi opadło :mdleje:[/QUOTE] dokładnie ja i Neron jesteśmy bezjadrowce :evil_lol: [quote name='M&S']Cześć Onku:) Miłej soboty.[/QUOTE] hej :) wzajemnie ;) [quote name='justysiek']ja też Sebka na necie poznałam:razz: cześć Aga.[/QUOTE] czesc :multi: od razu mi raźniej :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Ja też Sebka poznałam przez neta. W grze :evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08157.jpg[/URL] świetne :loveu: I cudne zdjęcia pająków :loveu:[/QUOTE] Dzień dobry ;) wow nieźle :evil_lol: ja w sieciowe gry nie gram :shake: ale Sebastian tak , jezdzil swojego czasu nawet na spotkania z tymi ludzmi z gier :evil_lol: pająki nie są cudne :shake: są obrzydliwe :evil_lol: weszłam na chwile i zaraz znikam , tesciowa dzisiaj wyprawia urodziny Igorkowi ( Sebastiana chrześniakowi ) i teraz sprzatamy pozniej goscie przyjada wiec wejde dopiero jak sobie pojadą ;) Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dzień Dobry! Ja już u siebie posprzątałam :) Więc życzę miłego sprzątania! Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ty$ka']Dzień Dobry! Ja już u siebie posprzątałam :) Więc życzę miłego sprzątania![/QUOTE] Hello ;) ja juz cały dom posprzątałam na nasz pokoj juz nie mam siły :roll: Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Hejka. ;) A ja skończyłam robić naleśniki. :grins: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ja już nie gram w takie gierki, znudziły mi się ;) Ale Diablo II nigdy mi się chyba nie przeje :evil_lol: Miłego sprzątania i przyjmowania gości :) Ja właśnie wróciłam z zakupów i powoli sobie sprzątam moją ruderę :diabloti: Sebek na wesele wybył to mam dwa dni wolnego. Już wydzwaniał bo dałam mu dwie koszule i nie wiedział, którą ubrać. Dobrze, że zabrał tylko jeden garnitur i nie musi robić fryzury bo chyba by się załamał :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='phase']Hejka. ;) A ja skończyłam robić naleśniki. :grins:[/QUOTE] naleśniki :loveu: [quote name='Ptysiak']Ja już nie gram w takie gierki, znudziły mi się ;) Ale Diablo II nigdy mi się chyba nie przeje :evil_lol: Miłego sprzątania i przyjmowania gości :) Ja właśnie wróciłam z zakupów i powoli sobie sprzątam moją ruderę :diabloti: Sebek na wesele wybył to mam dwa dni wolnego. Już wydzwaniał bo dałam mu dwie koszule i nie wiedział, którą ubrać. Dobrze, że zabrał tylko jeden garnitur i nie musi robić fryzury bo chyba by się załamał :evil_lol:[/QUOTE] A ja Diablo w ogóle nie czaję :shake: Sebastian z Igorkiem teraz łupia w 3jkę a ja patrze na to i nie moge zczaić co oni tam robią :shake: a gra warcraft III to juz w ogóle porazka a jak peon Orków zaczyna gadac " praca , praca , czego Ty chcieć " to dostaje białej gorączki i najchetniej bym mu ten komputer przez okno wywaliła ale szkoda siatki na komary :angryy::angryy::angryy::angryy: dziekuje dziekuje :loveu: Oj biedny Sebastian :roll: zostawiłaś biednego chlopa na pastwę losu :roll: ehhh Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 buhahaha :evil_lol: Widzę, że bym z Tobą raczej nie pograła :evil_lol: A mi DIII się totalnie nie podoba, porażka jak dla mnie i szkoda kasy na to :shake: Oj tam na pastwę od razu... Jest u rodziców to mama mu pomoże się ubrać :evil_lol: No i ma przynajmniej trochę wolności ;) Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ptysiak']buhahaha :evil_lol: Widzę, że bym z Tobą raczej nie pograła :evil_lol: A mi DIII się totalnie nie podoba, porażka jak dla mnie i szkoda kasy na to :shake: Oj tam na pastwę od razu... Jest u rodziców to mama mu pomoże się ubrać :evil_lol: No i ma przynajmniej trochę wolności ;)[/QUOTE] No chyba ze w Crasha :evil_lol: Sebastian za plecami mi powiedział " [B]A mi DIII się totalnie nie podoba, porażka jak dla mnie i szkoda kasy na to :shake:" - [/B]dla mnie też :evil_lol: tylko II jka a ja kasy nie wydawałem bo gram w gre Igora :evil_lol: a Igor - a mi tak:evil_lol: ale Igaś gra na czitach wiec co on tam wie o grze :evil_lol: mamusia go przypilnuje zeby był grzeczny :evil_lol: tylko żeby za bardzo nie wykorzystał tej wolności , mam nadzieje że mu przypomniałaś że za duzo ma sie nie nachylać :evil_lol: Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='dOgLoV']naleśniki :loveu: [/QUOTE] Z twarogiem, jeszcze mam brzoskwinki i Nutellę.:grins: Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='phase']Z twarogiem, jeszcze mam brzoskwinki i Nutellę.:grins:[/QUOTE] to ja z brzoskwinką poproszę :cool3: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='dOgLoV']No chyba ze w Crasha :evil_lol: Sebastian za plecami mi powiedział " [B]A mi DIII się totalnie nie podoba, porażka jak dla mnie i szkoda kasy na to :shake:" - [/B]dla mnie też :evil_lol: tylko II jka a ja kasy nie wydawałem bo gram w gre Igora :evil_lol: a Igor - a mi tak:evil_lol: ale Igaś gra na czitach wiec co on tam wie o grze :evil_lol: mamusia go przypilnuje zeby był grzeczny :evil_lol: tylko żeby za bardzo nie wykorzystał tej wolności , mam nadzieje że mu przypomniałaś że za duzo ma sie nie nachylać :evil_lol:[/QUOTE] Jak mam grać w Crasha to wolę chyba iść na spacer :evil_lol: To mądrze zrobił Sebastian z tym DIII :) a za to co sądzi o DII już Go lubię :diabloti: To może ja też pożyczę od Igora skoro i tak już wydał kasę... :roll::evil_lol: Mamusi na weselu nie będzie ;) Sebek idzie z bratem :evil_lol: O schylaniu Mu mówiłam, jeszcze ma dzwonić to przypomnę :evil_lol: Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='dOgLoV']to ja z brzoskwinką poproszę :cool3:[/QUOTE] Jeszcze cieplutkie. ;) Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ptysiak']Jak mam grać w Crasha to wolę chyba iść na spacer :evil_lol: To mądrze zrobił Sebastian z tym DIII :) a za to co sądzi o DII już Go lubię :diabloti: To może ja też pożyczę od Igora skoro i tak już wydał kasę... :roll::evil_lol: Mamusi na weselu nie będzie ;) Sebek idzie z bratem :evil_lol: O schylaniu Mu mówiłam, jeszcze ma dzwonić to przypomnę :evil_lol:[/QUOTE] Oj a bym mogła w to grac cały dzień :evil_lol: Dostał ta grę na urodziny :roll: to co ze ma dopiero 10 lat i co jedynie to bym mu gre samochodową kupiła jakies wyscigi albo cos bo pozniej w nocy sie budzi i placze ze go cos goni albo chca go zabić :roll: ooo to takie meskie wesele :evil_lol: koniecznie mu przypomnij bo pozniej bedzie Ci narzekał ze go pupa boli :evil_lol: [quote name='phase']Jeszcze cieplutkie. ;)[/QUOTE] mniami :loveu: Quote
Recommended Posts