Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To ja już teraz wszystko rozumiem ;) Bałaś się go zagadać w sklepie, więc wynalazłaś go w internecie :evil_lol:[/QUOTE]

To nie tak do konca , jak pracowal w sklepie to ja w ogole nie miałam zamiaru go zagadywac :evil_lol: pozniej on mnie znalazł na necie dosyc długo pisalismy ja usunelam fotke i kontakt sie urwał po paru latach zalozylam na nowo i ja na niego wpadłam patrze jakiego ma psa słodkiego no to zagadałam :evil_lol: wyszło na to ze jestemy sobie przeznaczeni ze tak ciagle sie znajdujemy :evil_lol:

[quote name='phase']aaa to chyba że. :)[/QUOTE]

ludzi z neta nie trzeba sie bac pod warunkiem ze wie sie o nich wszystko ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Phase-bawisz mnie do łez słonko:)

Doglov-no w końcu ktos musiał ujawnić prawdę:evil_lol:[/QUOTE]

nie kłócić mi sie tu ! :mad:

ale dlaczego Ty ?? ja nikomu nie mówiłam że Ty gejem jesteś :roll::eviltong:

Posted

[quote name='Aleks89']Phase-bawisz mnie do łez słonko:)
[/QUOTE]
Aleks jak możesz to b. Cię proszę nie komentuj moich postów, jeżeli masz coś do napisania to nie zaśmiecaj kolejnego wątku tylko pisz PW. Tak, tak, napisałabyś pewnie, że i tak nie zamierzałbyś pisać PW, więc odpuść. Nie każdego da się lubić, więc po prostu nie stawajmy sobie na drodze. ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
nie bałam się , poszłam na to spotkanie z Neronem wiec spoko i w miejsce całkiem publiczne , poza tym kojarzyłam go ze sklepu zoologicznego ( kiedyś tam pracował ) wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol:[/QUOTE]

Z Neronem to Ty niczego się nie boisz :lol:
no i w sumie to z praktycznej części, żadne z Wam tych jaj nie miało :D

Ty się nie śmiej, ale seryjni mordercy niczym się nie wyróżniają w środowisku :lol: A;le powtarzam, Ty byłaś nie dość, że z Olbrzymem to jeszcze ONkiem :D

chwilke mnie nie było, a wszędzie tak nagadane, ze wsio mi opadło :mdleje:

Posted

Dzień dobry :)

Ja też Sebka poznałam przez neta. W grze :evil_lol:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08157.jpg[/URL] świetne :loveu:

I cudne zdjęcia pająków :loveu:

Posted

[quote name='Aleks89']Doglov-wybacz ,ale muszę

phase-Ty masz jakąś ruje all the time ,że jesteś non stop taka drażliwa jak tchórzofretka?[/QUOTE]

:chainsaw:

[quote name='kalyna']Z Neronem to Ty niczego się nie boisz :lol:
no i w sumie to z praktycznej części, żadne z Wam tych jaj nie miało :D

Ty się nie śmiej, ale seryjni mordercy niczym się nie wyróżniają w środowisku :lol: A;le powtarzam, Ty byłaś nie dość, że z Olbrzymem to jeszcze ONkiem :D

chwilke mnie nie było, a wszędzie tak nagadane, ze wsio mi opadło :mdleje:[/QUOTE]

dokładnie ja i Neron jesteśmy bezjadrowce :evil_lol:

[quote name='M&S']Cześć Onku:)

Miłej soboty.[/QUOTE]

hej :)

wzajemnie ;)

[quote name='justysiek']ja też Sebka na necie poznałam:razz:
cześć Aga.[/QUOTE]

czesc :multi:

od razu mi raźniej :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Ja też Sebka poznałam przez neta. W grze :evil_lol:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08157.jpg[/URL] świetne :loveu:

I cudne zdjęcia pająków :loveu:[/QUOTE]

Dzień dobry ;)

wow nieźle :evil_lol: ja w sieciowe gry nie gram :shake: ale Sebastian tak , jezdzil swojego czasu nawet na spotkania z tymi ludzmi z gier :evil_lol:

pająki nie są cudne :shake: są obrzydliwe :evil_lol:

weszłam na chwile i zaraz znikam , tesciowa dzisiaj wyprawia urodziny Igorkowi ( Sebastiana chrześniakowi ) i teraz sprzatamy pozniej goscie przyjada wiec wejde dopiero jak sobie pojadą ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Dzień Dobry!
Ja już u siebie posprzątałam :) Więc życzę miłego sprzątania![/QUOTE]

Hello ;)

ja juz cały dom posprzątałam na nasz pokoj juz nie mam siły :roll:

Posted

Ja już nie gram w takie gierki, znudziły mi się ;) Ale Diablo II nigdy mi się chyba nie przeje :evil_lol:

Miłego sprzątania i przyjmowania gości :)

Ja właśnie wróciłam z zakupów i powoli sobie sprzątam moją ruderę :diabloti: Sebek na wesele wybył to mam dwa dni wolnego. Już wydzwaniał bo dałam mu dwie koszule i nie wiedział, którą ubrać. Dobrze, że zabrał tylko jeden garnitur i nie musi robić fryzury bo chyba by się załamał :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Hejka. ;)
A ja skończyłam robić naleśniki. :grins:[/QUOTE]

naleśniki :loveu:

[quote name='Ptysiak']Ja już nie gram w takie gierki, znudziły mi się ;) Ale Diablo II nigdy mi się chyba nie przeje :evil_lol:

Miłego sprzątania i przyjmowania gości :)

Ja właśnie wróciłam z zakupów i powoli sobie sprzątam moją ruderę :diabloti: Sebek na wesele wybył to mam dwa dni wolnego. Już wydzwaniał bo dałam mu dwie koszule i nie wiedział, którą ubrać. Dobrze, że zabrał tylko jeden garnitur i nie musi robić fryzury bo chyba by się załamał :evil_lol:[/QUOTE]

A ja Diablo w ogóle nie czaję :shake: Sebastian z Igorkiem teraz łupia w 3jkę a ja patrze na to i nie moge zczaić co oni tam robią :shake: a gra warcraft III to juz w ogóle porazka a jak peon Orków zaczyna gadac " praca , praca , czego Ty chcieć " to dostaje białej gorączki i najchetniej bym mu ten komputer przez okno wywaliła ale szkoda siatki na komary :angryy::angryy::angryy::angryy:

dziekuje dziekuje :loveu:

Oj biedny Sebastian :roll: zostawiłaś biednego chlopa na pastwę losu :roll: ehhh

Posted

buhahaha :evil_lol:
Widzę, że bym z Tobą raczej nie pograła :evil_lol:
A mi DIII się totalnie nie podoba, porażka jak dla mnie i szkoda kasy na to :shake:

Oj tam na pastwę od razu... Jest u rodziców to mama mu pomoże się ubrać :evil_lol: No i ma przynajmniej trochę wolności ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']buhahaha :evil_lol:
Widzę, że bym z Tobą raczej nie pograła :evil_lol:
A mi DIII się totalnie nie podoba, porażka jak dla mnie i szkoda kasy na to :shake:

Oj tam na pastwę od razu... Jest u rodziców to mama mu pomoże się ubrać :evil_lol: No i ma przynajmniej trochę wolności ;)[/QUOTE]

No chyba ze w Crasha :evil_lol:

Sebastian za plecami mi powiedział " [B]A mi DIII się totalnie nie podoba, porażka jak dla mnie i szkoda kasy na to :shake:" - [/B]dla mnie też :evil_lol: tylko II jka a ja kasy nie wydawałem bo gram w gre Igora :evil_lol: a Igor - a mi tak:evil_lol: ale Igaś gra na czitach wiec co on tam wie o grze :evil_lol:

mamusia go przypilnuje zeby był grzeczny :evil_lol: tylko żeby za bardzo nie wykorzystał tej wolności , mam nadzieje że mu przypomniałaś że za duzo ma sie nie nachylać :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No chyba ze w Crasha :evil_lol:

Sebastian za plecami mi powiedział " [B]A mi DIII się totalnie nie podoba, porażka jak dla mnie i szkoda kasy na to :shake:" - [/B]dla mnie też :evil_lol: tylko II jka a ja kasy nie wydawałem bo gram w gre Igora :evil_lol: a Igor - a mi tak:evil_lol: ale Igaś gra na czitach wiec co on tam wie o grze :evil_lol:

mamusia go przypilnuje zeby był grzeczny :evil_lol: tylko żeby za bardzo nie wykorzystał tej wolności , mam nadzieje że mu przypomniałaś że za duzo ma sie nie nachylać :evil_lol:[/QUOTE]
Jak mam grać w Crasha to wolę chyba iść na spacer :evil_lol:

To mądrze zrobił Sebastian z tym DIII :) a za to co sądzi o DII już Go lubię :diabloti:
To może ja też pożyczę od Igora skoro i tak już wydał kasę... :roll::evil_lol:

Mamusi na weselu nie będzie ;) Sebek idzie z bratem :evil_lol:
O schylaniu Mu mówiłam, jeszcze ma dzwonić to przypomnę :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak mam grać w Crasha to wolę chyba iść na spacer :evil_lol:

To mądrze zrobił Sebastian z tym DIII :) a za to co sądzi o DII już Go lubię :diabloti:
To może ja też pożyczę od Igora skoro i tak już wydał kasę... :roll::evil_lol:

Mamusi na weselu nie będzie ;) Sebek idzie z bratem :evil_lol:
O schylaniu Mu mówiłam, jeszcze ma dzwonić to przypomnę :evil_lol:[/QUOTE]

Oj a bym mogła w to grac cały dzień :evil_lol:

Dostał ta grę na urodziny :roll: to co ze ma dopiero 10 lat i co jedynie to bym mu gre samochodową kupiła jakies wyscigi albo cos bo pozniej w nocy sie budzi i placze ze go cos goni albo chca go zabić :roll:

ooo to takie meskie wesele :evil_lol: koniecznie mu przypomnij bo pozniej bedzie Ci narzekał ze go pupa boli :evil_lol:

[quote name='phase']Jeszcze cieplutkie. ;)[/QUOTE]

mniami :loveu: