Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']

Ooo moze takie cos by na Ibri podziałało :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Sraja mi w kilku miejscach. Dokładnie w trzech:evil_lol:

Muszę poszukać, zapytam w zoologu a jak nie to na necie poszperam :)
Dzięki :)[/QUOTE]

Jutro zrobię fotę i pokażę Wam jak to wygląda ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Jutro zrobię fotę i pokażę Wam jak to wygląda ;)[/QUOTE]

o super bede wiedziała czego szukac , Ibri jest płochliwa wiec taki dzwiek powietrza na pewno ja odstraszy :multi:

Posted

[quote name='Ptysiak'][URL]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24444/odstraszacz-kotow_490px.jpeg[/URL] to coś takiego może ?[/QUOTE]

Te moje wyglądają jak puszka sprey'a a na górze jest fotokomórka i wylot powietrza :)

Posted

[quote name='magdabroy']Te moje wyglądają jak puszka sprey'a a na górze jest fotokomórka i wylot powietrza :)[/QUOTE]
Z tego co oglądałam to są różne, poczekam na zdjęcie. Jeśli masz sprawdzone to wolę takie jak Twoje ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
tak w ogóle jak juz przy kotach jestesmy to Pepsi ma kare , wczoraj przeszła do sasiada na podwórko , założylismy jej puszorki ( na Ibri poskutkowaly ) , ja dzisiaj maluje sobie deski na podwórku , słysze cos trzaska i trzaska , ja patrze a juz na samej górze płotu z płyt siedzi Pepsi i hyc do sasiada :mad: jak zobaczyła że na nia patrze to pedem przeskakiwała z powrotem :mad: łobuz jeden , od razu poszła do domu i [B]spała obrażona[/B] na szafie :mad:[/QUOTE]

i kto to powinien być obrażony :lol:
ehh jak ja się ciesze (odpukać), że nie mamy takich problemów z kotami ;)

Posted

[quote name='kalyna']i kto to powinien być obrażony :lol:
ehh jak ja się ciesze (odpukać), że nie mamy takich problemów z kotami ;)[/QUOTE]

My niestety bedziemy takie juz mieli , nawet jak płot powstanie to one przechodza juz od sasiada strony wiec to miejsce zapamietaja a w tym miejscu płota zmieniac nie bedziemy :angryy:

Posted

moje też w sumie po sąsiadach chodzą, ale robią to niezauważalnie i same wracają..
ale najczęściej chodzą po naszym polu, bądź sąsiada.. :) i uważają na samochody :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']moje też w sumie po sąsiadach chodzą, ale robią to niezauważalnie i same wracają..
ale najczęściej chodzą po naszym polu, bądź sąsiada.. :) i uważają na samochody :loveu:[/QUOTE]

Pepsiak chyba do tej pory właśnie tak robił , wychodzil i nic o tym nie wiedzieliśmy aż ją przyuważylismy :mad:

my mieszkamy na mało uczeszczanej ulicy wiec o samochody sie tak nie boję jak o to że komuś moze sie spodobac któryś z naszych kotów i sobie go weźmie a pozniej np mu sie znudzi i bedzie go maltretował albo coś :-( wiem mam straszne wizje ale ludzie teraz są okrutni :shake:

Posted

[quote name='Ptysiak']Niestety są...
Ale koty nie sa takie głupie żeby dać sie tak łatwo ukraść :)[/QUOTE]

Ibri pewnie by sie nie dała złapac ale Pepsiak jest ufna , moge ja wyniesc razem z fotelem i nie drgnie , Ibri ucieka jak sie juz do niej podchodzi ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ibri pewnie by sie nie dała złapac ale Pepsiak jest ufna , moge ja wyniesc razem z fotelem i nie drgnie , Ibri ucieka jak sie juz do niej podchodzi ;)[/QUOTE]
Moja Pepsi nawet niech się nie ważą kraść :mad:

Posted

[quote name='Ptysiak']Moja Pepsi nawet niech się nie ważą kraść :mad:[/QUOTE]
hihihihhi :evil_lol:

wczoraj ją przenosiłam z miejsca na miejsce bo mi przeszkadzała w zrobieniu tapczanu to nawet oczu nie otwarła :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hihihihhi :evil_lol:

wczoraj ją przenosiłam z miejsca na miejsce bo mi przeszkadzała w zrobieniu tapczanu to nawet oczu nie otwarła :evil_lol:[/QUOTE]
No moja słodka kochana Pepsi :loveu: Lubi spać tak jak ja :evil_lol:

Posted

[quote name='kalyna']poza tym kot zawsze wróci do swojego domu..
moje stare koty po kilku nastu dniach wracały :D[/QUOTE]

Tez jestem tego samego zdania a jak nam Ibri uciekla , nie było jej z godzine to Sebastian już marudzil ze sie nie znajdzie , wychodzil co chwile na dwor wracal i dalej marudził a ja mu powtarzałam ze ma usiasc Ibri sama wroci , ten dalej swoje :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No moja słodka kochana Pepsi :loveu: Lubi spać tak jak ja :evil_lol:[/QUOTE]

I jaaa :evil_lol: mnie mozna wyniesc razem z lozkiem i sie nie obudze :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']I jaaa :evil_lol: mnie mozna wyniesc razem z lozkiem i sie nie obudze :evil_lol:[/QUOTE]

Obawiam się, że mnie to można by było wyrzucić z łóżka na ziemię, ukraść łóżko a ja i tak bym spała :evil_lol:
A czasami można i ze mną porozmawiać ale ja tego nie pamiętam i podobno bardzo od rzeczy mówię :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Obawiam się, że mnie to można by było wyrzucić z łóżka na ziemię, ukraść łóżko a ja i tak bym spała :evil_lol:
[/QUOTE]

oo mam tak samo :D
a co gorsza jak o coś mnie zapytają to odpowiadam im chamsko.. i nic nie pamiętam...

mama mnie raz budziła do kościoła, a ja jej odpowiedziałam, ze już byłam w kościele.. dała mi spokój.. a ja byłam wściekła, ze mnie nie obudziła :lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Obawiam się, że mnie to można by było wyrzucić z łóżka na ziemię, ukraść łóżko a ja i tak bym spała :evil_lol:
A czasami można i ze mną porozmawiać ale ja tego nie pamiętam i podobno bardzo od rzeczy mówię :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ze mna aż tak źle to chyba nie jest :eviltong:

ale koty jak po mnie chodza to zawsze sie budze :evil_lol:

uwazaj o co Cie pytaja bo wtedy podobno sie mowi prawde :eviltong:

ze mna rozmawiali na spiku do czasu , zaczelo ich draznic to ze cos do mnie mowia ja z nimi rozmawiam a pozniej sie wypieram ze nic nie obiecałam albo ze nic takiego nie mowilam i w ogole pierwsze slysze :evil_lol:

[quote name='kalyna']oo mam tak samo :D
a co gorsza jak o coś mnie zapytają to odpowiadam im chamsko.. i nic nie pamiętam...

mama mnie raz budziła do kościoła, a ja jej odpowiedziałam, ze już byłam w kościele.. dała mi spokój.. a ja byłam wściekła, ze mnie nie obudziła :lol:[/QUOTE]

Ile razy ja miałam pretensje ze mnie nie budza a mnie budzili :evil_lol:

ale dobra ide spac bo jutro o 7dmej mam pobudkę :eviltong:

Posted

Ja to omówię głównie jedno :"nie śpię" :evil_lol: albo jakieś brednie typu uciekaj bo nas dogonią itd... :roll:

Na mnie się czasami Ptyś kładzie i też nie czuję. Sebek mówi, że czasami wtedy mamroczę coś w stylu : Sebastian przesuń się ... i śpię dalej :evil_lol: