łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='justysiek']Ty leniuchu:eviltong:[/QUOTE] To wszystko wina tego L4 , się rozleniwiłam :evil_lol: [quote name='Ada_Mirra']hahaha ja właśnie zaraz dodaje Mirre, to może spróbuj wrzucać na imageshacka? tam sie zaznacza na jaki rozmiar ma zmiejszyć i sam zmniejsza :D[/QUOTE] Imageshacka w ogóle nie czaje , poz zmianach jakie wprowadzili w ogóle na niego nie wchodze wolę fotobucketa :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='dOgLoV']Imageshacka w ogóle nie czaje , poz zmianach jakie wprowadzili w ogóle na niego nie wchodze wolę fotobucketa :evil_lol:[/QUOTE] wprowadzili jakieś zmiany? :evil_lol: xD ja nic nie zauważyłam :D Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='Ada_Mirra']wprowadzili jakieś zmiany? :evil_lol: xD ja nic nie zauważyłam :D[/QUOTE] nooo zaczely mi wyskakiwać jakieś kwadraciki miniaturki nawet ze zdjęciami które miałam w kompie ale ich nie dodawałam :shake: dziwne to jakies takie było :shake: Quote
Ada_Mirra Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='dOgLoV']nooo zaczely mi wyskakiwać jakieś kwadraciki miniaturki nawet ze zdjęciami które miałam w kompie ale ich nie dodawałam :shake: dziwne to jakies takie było :shake:[/QUOTE] oo to u mnie nic takiego nie ma.. dziwna sprawa.. Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='Ada_Mirra']oo to u mnie nic takiego nie ma.. dziwna sprawa..[/QUOTE] Mój mąż też tak ma hmmm.... tak w ogóle musze sie na niego poskarżyć , dzisiaj przegiął 2 razy :mad: pierwszy raz przegiął kiedy wrócił z lasu , ja jestem uzależniona od kawy , wypijam jej dziennie 5 szklanek i nic poza nimi , zaczełam sie zle czuć i stwierdzilam ze chyba mam odwodniony organizm wiec postanowiłam ograniczyc picie kawy , Sebastian wrócił koło 3ciej ( powinnam miec juz wypite conajmniej 3 kawy) i mowie mu ze dzisiaj zrobiłam wielki postep bo dopiero jedną kawe wypiłam na co mi odparł " jaki postęp ?? wypiłas jedna bo MENŻA w domu nie było i nie miał Ci kto zrobić " :evil_lol: a za drugim razem to juz masakra :evil_lol: jesteśmy przed galeria i slysze stado swin , odwracam sie a tam jedzie samochod zaladowany świniami , mało myslac (że nie ejstesmy w domu tylko wśród ludzi) mówie " Kochanie patrz Twoja rodzinka jedzie na wakacje " ( chłopak obok parsknął śmiechem ) na co mój inteligentny mąż spojrzał i odpowiedział " nooo, teściowie " :evil_lol: ( tym tekstem chłopaka poskładał :evil_lol:) Quote
*Magda* Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Nie mogę przestać się śmiać z tych świń :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='Ty$ka']:roflt: Twój TŻ jest fenomenalny :roflt:[/QUOTE] przy nim lepiej sie nie odzywać w miejscu publicznym :evil_lol: [quote name='magdabroy']Nie mogę przestać się śmiać z tych świń :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] teraz mi też dowalil .... przeczytał to i mówi , ej czemu oni sie z Twoich rodziców śmieją :mad: chyba mu sie dzisiaj przyklei :eviltong: [quote name='M&S']dobre!!!!!![/QUOTE] :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Aż sobie musiałam znowu przeczytać o tych świniach :roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='magdabroy']Aż sobie musiałam znowu przeczytać o tych świniach :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Hahahahaha :evil_lol: jest taki kawał brzmiacy mniej wiecej tak jak nasza rozmowa i pewnie z tego to wziął , ale ja w takiej codziennej sytuacji bym chyba nie pomyslała zeby tego użyć :evil_lol: ten chłopak co stał kolo nas to pewnie jeszcze tam leży i sie smieje :evil_lol: Quote
M&S Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='magdabroy']Aż sobie musiałam znowu przeczytać o tych świniach :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Ja czytałam to kilka razy.....i co raz bardziej mi się podoba:megagrin: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Ciekawe czy moim rodzicom sie spodoba jak im opowiem tą sytuację :roflt: Quote
*Magda* Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='dOgLoV']Ciekawe czy moim rodzicom sie spodoba jak im opowiem tą sytuację :roflt:[/QUOTE] Przeczytałam to Bogdanowi, a on nie zatrybił o co chodzi :roll: Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='magdabroy']Przeczytałam to Bogdanowi, a on nie zatrybił o co chodzi :roll:[/QUOTE] Może nie lubi takich żartów o teściach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='dOgLoV']Może nie lubi takich żartów o teściach :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Przetłumaczyłam mu to z polskiego na nasze (:D:D:D) i jakoś go to nie śmieszy :shake: A ja mam nadal polewkę jak o tym myślę :roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Przetłumaczyłam mu to z polskiego na nasze (:D:D:D) i jakoś go to nie śmieszy :shake: A ja mam nadal polewkę jak o tym myślę :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a sobie wyobraź jaka ja miałam mine chciałam mu dojeb....a on mi dowalił że w pięty mi poszło ale zaczełam tak rechotac ze sie powstrzymać nie mogłam i jak głupia z takim bananem na papie chodziłam po sklepach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a sobie wyobraź jaka ja miałam mine chciałam mu dojeb....a on mi dowalił że w pięty mi poszło ale zaczełam tak rechotac ze sie powstrzymać nie mogłam i jak głupia z takim bananem na papie chodziłam po sklepach :evil_lol:[/QUOTE] Nie znam Sebastiana, ale już go lubię :) Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='magdabroy']Nie znam Sebastiana, ale już go lubię :)[/QUOTE] Kiedyś Cie z nim poznam ale nie odpowiadam za jego głupie żarty :eviltong: na pewno byście sie polubili :loveu: Quote
*Magda* Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Na pewno ;) Uciekam spać, dobranoc i do juterka ;) Quote
łamAga Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='magdabroy']Na pewno ;) Uciekam spać, dobranoc i do juterka ;)[/QUOTE] kolorowych snów i do jutra ;) Quote
kalyna Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Buahahaha :D ja czasem też nie wpadnę, aby dowalić jakimś tekstem od razu... Biedny ten chłopak, oby nie skonał od tego śmiechu :lol: Quote
łamAga Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 [quote name='kalyna']Buahahaha :D ja czasem też nie wpadnę, aby dowalić jakimś tekstem od razu... Biedny ten chłopak, oby nie skonał od tego śmiechu :lol:[/QUOTE] no ja tez mam nadzieje bo wtedy Sebastian by poszedł siedziec za nieumyslne spowodowanie spierci hyhy:evil_lol: [quote name='M&S']Hello Onku:) Miłego dnia.[/QUOTE] Dzien dobry;) wzajemnie , miłego dziona ;) chociaz chyba zapowiada sie dosc chłodnawy :roll: Quote
Recommended Posts