kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Albo nauczyć biegać Cezara... widziałam na szkoleniu jak Pan chciała się przebiec z swoją suką i ona przed nim biegła, bez nawoływania itp :loveu: hahah jak czytałam jak ludzie uczyli psy kłusować to leżałam.. no ale to tez jest jakieś wyjście...:) jak bylibyście gdzieś w wlkp, to mogłabym Wam pomóc.. Quote
Naklejka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol: Nie nie , Hurmudzu jest z polski ale nie mozemy nim kryć bo z tego co pamietam ( o ile dobrze kojarze) to Sebastian mowil ze Hurmudzu jest spokrewniony z Qwendą albo cos pokrecilam teraz juz nie wiem[/QUOTE] Tak, są spokrewnieni. Ja też bardzo nie lubię stylu wystawiania ONków, podwójnego handlingu, hałasu :roll: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Naklejka']Tak, są spokrewnieni. [/QUOTE] tak mi sie właśnie wydawało Qwendi dziadek jest ojcem Hurmudzu zostałam doinformowana :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Kilka godzin i tyle nagadane :crazyeye: Chyba muszę sobie odpuścić Waszą galerię :eviltong::diabloti: Quote
Naklejka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']tak mi sie właśnie wydawało Qwendi dziadek jest ojcem Hurmudzu zostałam doinformowana :evil_lol:[/QUOTE] Tak :P Tianwei Yuanyuan.... Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='magdabroy']Kilka godzin i tyle nagadane :crazyeye: Chyba muszę sobie odpuścić Waszą galerię :eviltong::diabloti:[/QUOTE] Ja w połowie też wymiękłam :evil_lol: ale dałam radę :diabloti: Za 2-3 lata jak będą szczeniaki to może... hmmm... może bym kupiła Tybetanka małego :loveu: akurat Ptyś już będzie duży i odchowany... muszę pokazać Sebie Tybetany. On zawsze zakochuje się w psach jakiejś rasy jak mu zacznę truć by oglądał zdjęcia :evil_lol::diabloti: Quote
Naklejka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Charakter tych psów spowodował, że się w nich zakochałam :P A co do wyglądu, no cóż... jestem bardzo wymagająca ;) Ale życie z tybetanem nie jest łatwe, uparte to takie, że czasem cierpliwości nie starcza, szczególnie kiedy jest młode, koło 3 roku jest już fajnie :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Naklejka']Charakter tych psów spowodował, że się w nich zakochałam :P A co do wyglądu, no cóż... jestem bardzo wymagająca ;) Ale życie z tybetanem nie jest łatwe, uparte to takie, że czasem cierpliwości nie starcza, szczególnie kiedy jest młode, koło 3 roku jest już fajnie :loveu:[/QUOTE] Tak jak to czytam to jeszcze bardziej zachciewa mi się Tybetana :loveu: Uparte? Ja też bywam bardzo uparta... będzie do mnie pasował :evil_lol: Zresztą mój pies też bywa bardzo uparty ;) Quote
Ty$ka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 I znów rozmowa nt kto chce tybetanka :P Ja lubię psy niezależne, ale bez przesady. Upór ja też mam, ale wiem, że gdyby mnie pies miał w ogóle gdzieś to bym szlagu dostała. No i szukam psa aktywnego, który dotrzyma mi kroku w aktywnościach i psa, który nie potrzebuje dużo pielęgnacji ani częstych wizyt u weta (czyli nie dotyka rasy 157 chorób genetycznych)... Słowem - lubię MT, ale na zdjęciach, w realu bym się z MT nie dogadała. A Qwendi mnie swoim lenistwem rozwala :lol: Pozytywnie, rzecz jasna :eviltong: Quote
Naklejka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja też chcę tybetanka :D Ale sobie na nią poczekam mniej więcej tyle lat, co czekałam na Jetsa. Tybetany są specyficzne i każdy jest inny, jedne bardziej otwarte i posłuszne, inne bardzo agresywne i niezależne. Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Właśnie oznajmiłam mojemu Sebastianowi, że za jakieś 2-3 lata kupujemy sunię Tybetana :evil_lol: Oczywiście to kwestia kilku spraw: - czy będziecie mieli szczeniaczki - czy będzie sunia no i najważniejsze -o ile zgodzicie się nam sprzedać, :) Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='magdabroy']Kilka godzin i tyle nagadane :crazyeye: Chyba muszę sobie odpuścić Waszą galerię :eviltong::diabloti:[/QUOTE] ja wam dam opuszczac cos w tym wątku :mad::eviltong: [quote name='Naklejka']Tak :P Tianwei Yuanyuan....[/QUOTE] dokładnie ;) [quote name='Naklejka']Charakter tych psów spowodował, że się w nich zakochałam :P A co do wyglądu, no cóż... jestem bardzo wymagająca ;) Ale życie z tybetanem nie jest łatwe, uparte to takie, że czasem cierpliwości nie starcza, szczególnie kiedy jest młode, koło 3 roku jest już fajnie :loveu:[/QUOTE] Tybetany są strasznie uparte !!!! strasznie !!!! [quote name='Ptysiak']Tak jak to czytam to jeszcze bardziej zachciewa mi się Tybetana :loveu: Uparte? Ja też bywam bardzo uparta... będzie do mnie pasował :evil_lol: Zresztą mój pies też bywa bardzo uparty ;)[/QUOTE] Oj ale przy tybetanie wymiekacie i Ty i Ptyś :evil_lol: [quote name='Naklejka']Ja też chcę tybetanka :D Ale sobie na nią poczekam mniej więcej tyle lat, co czekałam na Jetsa. Tybetany są specyficzne i każdy jest inny, jedne bardziej otwarte i posłuszne, inne bardzo agresywne i niezależne.[/QUOTE] Qwenda jest miśkiem do rany przyłóż ale jezeli chodzi o osoby obce to jest bardzooooo agresywna ;) [quote name='Ptysiak']Właśnie oznajmiłam mojemu Sebastianowi, że za jakieś 2-3 lata kupujemy sunię Tybetana :evil_lol: Oczywiście to kwestia kilku spraw: - czy będziecie mieli szczeniaczki - czy będzie sunia no i najważniejsze -o ile zgodzicie się nam sprzedać, :)[/QUOTE] a więc jezeli bedziemy mieli szczeniaki i bedzie sunia to mozecie już czuć sie jej właścicielami ;) nie ma najmniejszego problemu ;) Quote
Ty$ka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Właśnie oznajmiłam mojemu Sebastianowi, że za jakieś 2-3 lata kupujemy sunię Tybetana :evil_lol:[/QUOTE] I jak Zareagował? :) Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 :multi: Czyli Tarja jest moja w przyszłości :loveu: I ostrzegam, że już zdania nie zmienię. Czekałam na Lunę 2 lata. Ptyś zjawił się tak spontanicznie. Więc i teraz poczekam ;) Quote
*Magda* Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ja wam dam opuszczac cos w tym wątku :mad::eviltong: [/QUOTE] Mniej gadania, więcej zdjęć, to będzie mi łatwiej ogarnąć ;) Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']:multi: Czyli Tarja jest moja w przyszłości :loveu: I ostrzegam, że już zdania nie zmienię. Czekałam na Lunę 2 lata. Ptyś zjawił się tak spontanicznie. Więc i teraz poczekam ;)[/QUOTE] ja pisałam całkiem poważnie ;) juz nawet imie wybrałaś :evil_lol: [quote name='magdabroy']Mniej gadania, więcej zdjęć, to będzie mi łatwiej ogarnąć ;)[/QUOTE] mam fotki z dzisiaj ale jeszcze nie zgrane , i dwa filmiki :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV'] mam fotki z dzisiaj ale jeszcze nie zgrane , i dwa filmiki :evil_lol:[/QUOTE] To zamiast gadać, bierz się za zgrywanie :eviltong: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ja pisałam całkiem poważnie ;) juz nawet imie wybrałaś :evil_lol:[/QUOTE] Ja także :) No tak wyszło :evil_lol: nie macie odwrotu, będziecie dziadkami :evil_lol::loveu: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja także :) No tak wyszło :evil_lol: nie macie odwrotu, będziecie dziadkami :evil_lol::loveu:[/QUOTE] hihihihi :evil_lol: czyli teraz wystarczy dopuścić Qwendke :evil_lol: ale to na prawde bedzie albo za rok albo za 2 , chociaz raczej za 2 bedzie bardziej realne ;) Quote
*Magda* Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']czyli teraz wystarczy dopuścić Qwendke :evil_lol: ale to na prawde bedzie albo za rok albo za 2 , chociaz raczej za 2 bedzie bardziej realne ;)[/QUOTE] A może tak razem będziecie chować psi i ludzki miot :cool3: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='magdabroy']A może tak razem będziecie chować psi i ludzki miot :cool3:[/QUOTE] noo fajnie by było :evil_lol: chciałam wstawić filmiki na YT ale mi nie chce otworzyć żadnej strony poza dogo :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Mnie to bardziej na rękę jeśli to będzie za 2 ;) Ale jakby było wcześniej to też nie popuszczę :) Będziemy rodzinką :evil_lol: I Madzia dobrze kombinuje ;) Quote
*Magda* Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']I Madzia dobrze kombinuje ;)[/QUOTE] Kombinator to moje drugie imię :evil_lol: Theoś potrzebuje kuzyna/kę :) Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Mnie to bardziej na rękę jeśli to będzie za 2 ;) Ale jakby było wcześniej to też nie popuszczę :) [B]Będziemy rodzinką[/B] :evil_lol: I Madzia dobrze kombinuje ;)[/QUOTE] jak fajnie :evil_lol: [quote name='magdabroy']Kombinator to moje drugie imię :evil_lol: Theoś potrzebuje kuzyna/kę :)[/QUOTE] ale wiecie mi sie wydawało że to co Magda pisała to sie tyczyło mnie i Izabelli :evil_lol: bedziemy sie starali zeby było jak najwczesniej ;) Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']chciałam wstawić filmiki na YT ale mi nie chce otworzyć żadnej strony poza dogo :evil_lol:[/QUOTE] to jest przeznaczenie :lol: no i jakie tu plany sa układane.. no fajnie byłoby oglądać taki miot szczeniaków, jak rosną, jakie mają charakterki, no i ogólnie wszystko.. :loveu: Quote
Recommended Posts