Ptysiak Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Jaja sobie robisz? :mad: Tyle tu nagadane i ani pół zdjęcia :angryy: Te L-4 za bardzo Cie rozleniwiło :shake::evil_lol: Quote
phase Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Pewnie przekręca się na drugi bok. :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='phase']Malusieńka blizna na kostce. A 2 razy pod rząd w lato spadłam ze schodów i miałam 2 razy nogę w szynie. :evil_lol:[/QUOTE] O kurczaczek :shake: jest mi razniej , nie tylko ulegam czestym dziwnym przygodom :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Jaja sobie robisz? :mad: Tyle tu nagadane i ani pół zdjęcia :angryy: Te L-4 za bardzo Cie rozleniwiło :shake::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wczoraj nie ruszyłam się w ogóle z domu , Sebastian pojechał do pracy a ja siedziałam w domu :roll: dzisiaj jest na szczescie na rano a jutro swieto i dzien wolny od pracy to zdjecia będa ;) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE] dzien dobry ;) [quote name='phase']Pewnie przekręca się na drugi bok. :evil_lol:[/QUOTE] o tej godzinie pomalu szykowałam sie do wyjscia z łózka :evil_lol: [quote name='justysiek']hej Aga:loveu:[/QUOTE] hello;) Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV'] wczoraj nie ruszyłam się w ogóle z domu , Sebastian pojechał do pracy a ja siedziałam w domu :roll: dzisiaj jest na szczescie na rano a jutro swieto i dzien wolny od pracy to zdjecia będa ;) [/QUOTE] no to aparat w dłoń i zrób zdjęcia podwórkowe no i kociaczków :loveu: czy palec na to nie pozwala? Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna']no to aparat w dłoń i zrób zdjęcia podwórkowe no i kociaczków :loveu: czy palec na to nie pozwala?[/QUOTE] Palec pozwala ;) ale co to za focenie jak Qwenda lezy cały dzien a kociaki chowają się po kątach ;) Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 u ciebie też leje i wieje?:shake: brrrrrrrrrrrr:oops: Quote
Agata A. Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Dzień dobry U mnie leje, ale nie wieje:) Hantek zapuszcza sierść w kojcu:) Quote
phase Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']O kurczaczek :shake: jest mi razniej , nie tylko ulegam czestym dziwnym przygodom :evil_lol:[/QUOTE] Miałam limo pod i nad okiem. :diabloti: Ale już milczę. :grins: [quote name='dOgLoV']o tej godzinie pomalu szykowałam sie do wyjscia z łózka :evil_lol:[/QUOTE] No to byłam blisko. :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='justysiek']u ciebie też leje i wieje?:shake: brrrrrrrrrrrr:oops:[/QUOTE] U nas nawet słoneczko sie przebija ale zimnawo jest brrr [quote name='Agata A.']Dzień dobry U mnie leje, ale nie wieje:) Hantek zapuszcza sierść w kojcu:)[/QUOTE] Dzień dobry niech porasta bo zimno sie robi :lol: ja sie nie moge doczekac aż Qwendi porosnie sierscia bo teraz to taki łysolek jest :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']U nas nawet słoneczko sie przebija ale zimnawo jest brrr Dzień dobry niech porasta bo zimno sie robi :lol: ja sie nie moge doczekac aż Qwendi porosnie sierscia bo teraz to taki łysolek jest :evil_lol:[/QUOTE] to macie lepiej, u nas zimno i wieje, leje, łeeeeeeeeee:-( a bedziecie robić Qwendi uprawnienia? Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='justysiek']to macie lepiej, u nas zimno i wieje, leje, łeeeeeeeeee:-( a bedziecie robić Qwendi uprawnienia?[/QUOTE] Ja bym osobiscie wolała deszcz ;) tak , musimy w ogle wysłac Qwendy championat do związku itd ale zawsze o tym zapominamy :oops: [quote name='Aleksandra95']U nas dzisiaj pada.:([/QUOTE] fajnie macie :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV'] ale co to za focenie jak Qwenda lezy cały dzien a kociaki chowają się po kątach ;)[/QUOTE] ee coś te Twoje zwierzaki nie chcą współpracować :lol: [quote name='dOgLoV'] ja sie nie moge doczekac aż Qwendi porosnie sierscia bo teraz to taki łysolek jest :evil_lol:[/QUOTE] tak samo z Sonią jest.. aż tak głupio się ją głaska, bo jest taka beznadziejna w dotyku... przywykłam do jej misiowatej sierści.... Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja bym osobiscie wolała deszcz ;) tak , musimy w ogle wysłac Qwendy championat do związku itd ale zawsze o tym zapominamy :oops: fajnie macie :evil_lol:[/QUOTE] oooooo to kiedyś będziecie mieli szczeniaczki?:loveu: ja z Sebkiem ostatnio rozmawiałam i kupimy sobie suczkę DON-a albo użytka. Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna']ee coś te Twoje zwierzaki nie chcą współpracować :lol: tak samo z Sonią jest.. aż tak głupio się ją głaska, bo jest taka beznadziejna w dotyku... przywykłam do jej misiowatej sierści....[/QUOTE] No nie chcą , poszłam im zrobić pare fotek , zaraz wam pokaże jakie sa żywiołowe :shake: [quote name='justysiek']oooooo to kiedyś będziecie mieli szczeniaczki?:loveu: ja z Sebkiem ostatnio rozmawiałam i kupimy sobie suczkę DON-a albo użytka.[/QUOTE] Na pewno nie w tym roku , moze za 2 -3 lata ;) musimy znależć odpowieniego kandydata no i wlasciciele psa tez musza wyrazic chec pokrycia nim naszej suki ;) ooo :multi: super to kiedy działacie ?? :cool3: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [B]Pepsia zjadła parę kuleczek .... [/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07544.jpg[/IMG] [B].... i poszła posiedzieć na słoneczku [/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07550.jpg[/IMG] [B]Qwendi jak zawsze zaspana pilnuje domu [/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07546.jpg[/IMG] [B]a Ibri poluje na pozostałości wody w baseniku [/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07552.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07554.jpg[/IMG] Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 ale się u Ciebie dzieje :lol: u nas tylko Gandzia pogonił kota :mad: a to przez Ciapka, bo go podpuścił.... A Neron kiedy na stałe przyjeżdża do was? Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']No nie chcą , poszłam im zrobić pare fotek , zaraz wam pokaże jakie sa żywiołowe :shake: Na pewno nie w tym roku , moze za 2 -3 lata ;) musimy znależć odpowieniego kandydata no i wlasciciele psa tez musza wyrazic chec pokrycia nim naszej suki ;) ooo :multi: super to kiedy działacie ?? :cool3:[/QUOTE] za rok najwcześniej chyba że Cezar będzie grzeczny wcześniej:evil_lol: choć już widzę jak się moja mama i teściowa dowie... powiedzą, żebym lepiej dziecko sobie zrobiła a nie psa kupowała. Qwendi jest piękna to ze zgoda raczej nie bedzie problemu. Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='kalyna']ale się u Ciebie dzieje :lol: u nas tylko Gandzia pogonił kota :mad: a to przez Ciapka, bo go podpuścił.... A Neron kiedy na stałe przyjeżdża do was?[/QUOTE] No , ciekawie jest u nas jak na filmie historycznym normalnie <ziewa> hihihihi dobry Ciapol :evil_lol: Dzisiaj chyba go wezme na noc ale musze pogadac z Sebastianem zeby Qwendzie zaciagnal do nas do pokoju na cala noc bo inaczej Neron bedzie piszczał pod drzwiami :shake: a na stałe , hmmm jak bedzie płot a jak na razie robota płotu idzie jak krew z nosa , jest zaczete pierwsze sprzęsło a potrzebnych jest 18 :roll: Quote
łamAga Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='justysiek']za rok najwcześniej chyba że Cezar będzie grzeczny wcześniej:evil_lol: choć już widzę jak się moja mama i teściowa dowie... powiedzą, żebym lepiej dziecko sobie zrobiła a nie psa kupowała. Qwendi jest piękna to ze zgoda raczej nie bedzie problemu.[/QUOTE] O to super :multi: Ja ciagle szłysze takie teksty :multi: a czego ja sie nawysłuchiwałam jak Ibri kupowałam :shake: głowa boli :evil_lol: U tybetanów nie jest tak łatwo , posiedziała bys troszkę na forum m*o*l*o*s*y ( oddzielone gwiazdkami bo inaczej admin mi i tak zagwiazdkuje wyraz :evil_lol:) to byś się za głowę złapała jakie czasem sa tam kłótnie :shake: Quote
kalyna Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']No , ciekawie jest u nas jak na filmie historycznym normalnie <ziewa> a na stałe , hmmm jak bedzie płot a jak na razie robota płotu idzie jak krew z nosa , jest zaczete pierwsze sprzęsło a potrzebnych jest 18 :roll:[/QUOTE] Buahahahaha :lol: to i tak lepiej Wam idzie niż nam :lol: my nawet go zamówionego jeszcze nie mamy, a niby miał być zrobiony na początku wakacji :roll: Quote
Ada_Mirra Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='justysiek']oooooo to kiedyś będziecie mieli szczeniaczki?:loveu: ja z Sebkiem ostatnio rozmawiałam i kupimy sobie suczkę DON-a albo użytka.[/QUOTE] szczyniaczki :loveu: no to zazdroszczę :loveu: :D a co u Was słychać? no i wpółczuje z Twoim palcem i kolanem [b]justyśka[/b] ;( Quote
justysiek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='dOgLoV']O to super :multi: Ja ciagle szłysze takie teksty :multi: a czego ja sie nawysłuchiwałam jak Ibri kupowałam :shake: głowa boli :evil_lol: U tybetanów nie jest tak łatwo , posiedziała bys troszkę na forum m*o*l*o*s*y ( oddzielone gwiazdkami bo inaczej admin mi i tak zagwiazdkuje wyraz :evil_lol:) to byś się za głowę złapała jakie czasem sa tam kłótnie :shake:[/QUOTE] tak? niektórzy są dziwni... ale to chyba w każdej rasie tacy hodowcy się znajdą. no ja słucham cały czas, masakra. Quote
Recommended Posts