Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie, ze miłe :) a panienka to juz chyba od swojego chłopaka większa ;> jak przygotowania do wystawy??? musze sie na jakąś przejechac...chociaż jako widz...i zobaczyć mastifki.....bo nie było mi jeszcze dane na żywo....

Posted

[quote name='Kateczka']pewnie, ze miłe :) a panienka to juz chyba od swojego chłopaka większa ;> jak przygotowania do wystawy??? musze sie na jakąś przejechac...chociaż jako widz...i zobaczyć mastifki.....bo nie było mi jeszcze dane na żywo....[/QUOTE]

Juz się nie moge tej wystawy doczekać , Qwendzi pewnie jest wszystko jedno bo Ty sobie a mastif tybetanski sobie wiec ta wystawa zleci pewnie po niej jak przyslowiowa woda po kurze :evil_lol: polecam obejrzec mastify na żywo i je wymiziać , milosc gwarantowana :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Cos trawa ma nienaturalny zielony :)[/QUOTE]

Kolory zależą od ustawień karty graficznej ;) poza tym to nie watek fotograficzny ani temat " najlepsze zdjęcie " żeby oceniać jakość fotek ;)

Posted

1. Trzeba skalibrować monitor
2. Jeżeli chodzi o odwzorowanie kolorów to nasze LCD nie umywają się do starych CRT - mam LCD, żeby nie było, zajmuje mniej miejsca i to jego jedyna zaleta
3. Samo odwzorowanie kolorów zależy w dużej mierze od obiektywu, oświetlenia, matrycy aparatu, balansu bieli

Posted

[quote name='dOgLoV']Kolory zależą od ustawień karty graficznej ;) poza tym to nie watek fotograficzny ani temat " najlepsze zdjęcie " żeby oceniać jakość fotek ;)[/QUOTE]
No chyba moge napisac co sadze o fotkach?

Posted

[quote name='dOgLoV']Juz się nie moge tej wystawy doczekać [/QUOTE]

której?
Będziecie teraz w Nowym Dworze Mazowieckim?
Ja się właśnie zastanawiam czy przyjechać no i mam wielki dylemat czy w sobotę czy w niedzielę...

Posted

[quote name='deer_1987']No chyba moge napisac co sadze o fotkach?

Nie no , oczywiście że możesz , tylko że ja na prawde nie wstawiam zdjęć żeby sie podobały lub nie i moim zdaniem na tym foto ta trawa mogla by być różowa i tak bym je wstawiła bo mam na celu pokazac zabawe moich psów a nie efekt fotografii ;)

[quote name='wiki4']http://img255.imageshack.us/img255/3391/dsc01781dm.jpg
Piękny :loveu:

Gratulujemy 100 stronki! :multi:

dziekujemy , dziekujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Sylwia K']której?
Będziecie teraz w Nowym Dworze Mazowieckim?
Ja się właśnie zastanawiam czy przyjechać no i mam wielki dylemat czy w sobotę czy w niedzielę...

Do dworu Mazowieckiego niestety mamy za daleko :shake: tym razem jedziemy do Opola ;)

[quote name='NATKA']Jaka przyczajka :evil_lol:
http://img27.imageshack.us/img27/4897/dsc01872xj.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziś było bardzo słonecznie i cieplutko , i pomimo tego że psy postanowiły znowu pobiegać sobie za sarenką przechadzkę można uznać za udaną :lol:

O to dzisiejsze fotki :lol:

cdn .....