taxelina Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='dOgLoV']Samoyed !!!! powiedzial ze Don to zbyt dominująca rasa jak na takie stadko :roll: na królisia nie chce sie zgodzić :-([/QUOTE] To mu powiedz ze na wielkanoc to sie krolika ma :diabloti: Quote
łamAga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='deer_1987']To mu powiedz ze na wielkanoc to sie krolika ma :diabloti:[/QUOTE] On caly czas utrzymuje ze kroliki to sie je a nie hoduje :placz: Quote
taxelina Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='dOgLoV']On caly czas utrzymuje ze kroliki to sie je a nie hoduje :placz:[/QUOTE] Eh :( a szkoda bo to takie kochane zwierzaki :) Quote
łamAga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Powtorze News-a bo przeskoczyła strona na nastepną :evil_lol: : [B]A teraz News Sebastian zgodził sie na kolejnego psiaczka :multi: [B]powiedzial ze na zajączka go dostane :multi: [/B][/B] Quote
gops Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 dużego ? dacie radę wyprowadzać 3 duże psy ? ;) oczywiście super że się zgodził , ale pytam bo 2 a 3 to duża różnica wbrew pozorom . Quote
łamAga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='gops']dużego ? dacie radę wyprowadzać 3 duże psy ? ;) oczywiście super że się zgodził , ale pytam bo 2 a 3 to duża różnica wbrew pozorom .[/QUOTE] To ma byc samoyed wiec to nie az tak duzy pies a i z charakteru bardzo przyjazny :lol: Quote
gops Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='dOgLoV']To ma byc samoyed wiec to nie az tak duzy pies a i z harakteru bardzo przyjazny :lol:[/QUOTE] a to bardzo fajnie :lol:, suczka? Quote
łamAga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='gops']a to bardzo fajnie :lol:, suczka?[/QUOTE] suczka :loveu: Quote
gops Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 no to czekam na na jakieś fotki malucha jak juz będzie :) Quote
*Magda* Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 To na zajączka to już za kilka dni :crazyeye: Czy to znaczy, że już jest jakaś upatrzona hodowla? A może Sebastian miał na myśli zajączka, ale w przyszłym roku :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='deer_1987']Jakiego? :D A gdzie krolis? :([/QUOTE] [quote name='gops']dużego ? dacie radę wyprowadzać 3 duże psy ? ;) oczywiście super że się zgodził , ale pytam bo 2 a 3 to duża różnica wbrew pozorom .[/QUOTE] [quote name='gops']a to bardzo fajnie :lol:, suczka?[/QUOTE] [quote name='gops']no to czekam na na jakieś fotki malucha jak juz będzie :)[/QUOTE] [quote name='WATACHA']O kurcze szcześciara z Ciebie :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']To na zajączka to już za kilka dni :crazyeye: Czy to znaczy, że już jest jakaś upatrzona hodowla? A może Sebastian miał na myśli zajączka, ale w przyszłym roku :evil_lol:[/QUOTE] [B][SIZE=5] PRIMA APRILIS :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/SIZE][/B] Quote
*Magda* Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='dOgLoV'][B][SIZE=5] PRIMA APRILIS :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/SIZE][/B][/QUOTE] Małpa :mad::obrazic: Quote
gops Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 łeee a juz myślałam że pooglądam sobie białego malucha :) Quote
łamAga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Sorki dziewczyny ale nie moglam sie powstrzymac :evil_lol: a ze mam slabosc do tej rasy to akurat ją wybrałam :eviltong: Quote
WATACHA Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nawet przez myśl mi nie przeszło, ze to żarcik:mad: Quote
łamAga Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [quote name='WATACHA']Nawet przez myśl mi nie przeszło, ze to żarcik:mad:[/QUOTE] A ja bardzo ubolewam nad tym że to żarcik , super bylo by miec jeszcze jednego psiaczka ale jestem optymistka i wiem ze ani finansowo nas na to nie stać bo jeszcze mamy 2 koty ani fizycznie nie bylo by prosto zapanowac nad taką gromadką ;) Quote
kalyna Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 łoooo ale pojechałaś z tym żartem :grin::grin::grin: coś wierzyć mi się nie chciało, żeby zamiast DONa zgodziłaś się na Samojeda :cool3: ale ludzie zmienni są :evil_lol: Kto ma raz Owczarka i kocha tą rasą to już zawsze będzie je mieć :loveu::loveu: choć inne też zdarzyć się w stadzie mogą...więc miałam wątpliwości choć na prima aprilis nie wpadłabym i myślałam, że to nazwa hodowli jest :oops::oops::oops: a portfelik super jest... ale myślałam, że tam będzie fota Nerona :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='kalyna']a portfelik super jest... ale myślałam, że tam będzie fota Nerona :eviltong:[/QUOTE] To już wtedy chyba Sebastian byłby nie tylko zazdrosny, ale i wściekły :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 [quote name='kalyna']łoooo ale pojechałaś z tym żartem :grin::grin::grin: coś wierzyć mi się nie chciało, żeby zamiast DONa zgodziłaś się na Samojeda :cool3: ale ludzie zmienni są :evil_lol: Kto ma raz Owczarka i kocha tą rasą to już zawsze będzie je mieć :loveu::loveu: choć inne też zdarzyć się w stadzie mogą...więc miałam wątpliwości choć na prima aprilis nie wpadłabym i myślałam, że to nazwa hodowli jest :oops::oops::oops: a portfelik super jest... ale myślałam, że tam będzie fota Nerona :eviltong:[/QUOTE] Bardzo podoba mi sie charakter samojeda i ze wzgledu na niego chcialabym psiaczka tej rasy ale piękno Onków jest silniejsze mimo trudnego charakteru :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='magdabroy']To już wtedy chyba Sebastian byłby nie tylko zazdrosny, ale i wściekły :evil_lol:[/QUOTE] Oj chyba by wtedy focha strzelił :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 ale ja jestem zdolna : Ikona: na kompie mailam nie przestawiony zegarek i jak opetana szybko latalam zeby zdazyc do pracy dopiero z przed drzwi mama mnie wocila pytajac dlaczego ja dzisiaj tak wczesnie do pracy wychodze : Ikona: Quote
taxelina Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 zawsze mam ustawione zeby sie samo przestawialo :D Quote
łamAga Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 [quote name='deer_1987']zawsze mam ustawione zeby sie samo przestawialo :D[/QUOTE] W windowskie sam powinien sie przestawic ale ja już wiem kto est winny bo przeciez przesuwaliśmy czas do przodu czyli jak już to bym sie do pracy spoznila a nie dotarla za predko , na 100% szwagier zrobil mi wczoraj prima aprilis i przestawil mi zegarek w kompie :mad: Quote
*Magda* Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='dOgLoV']W windowskie sam powinien sie przestawic ale ja już wiem kto est winny bo przeciez przesuwaliśmy czas do przodu czyli jak już to bym sie do pracy spoznila a nie dotarla za predko , na 100% szwagier zrobil mi wczoraj prima aprilis i przestawil mi zegarek w kompie :mad:[/QUOTE] Ty zrobiłaś kawał nam, a on Tobie :evil_lol: Miłej pracy :) Quote
Recommended Posts