Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987'][url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02795-1.jpg[/url]
Jaki zadowolony :loveu:[/QUOTE]

zdziwiony że tyle ma nowosci :lol:

[quote name='magdabroy']Miłej pracy ;) Za kilka godzin masz weekend :eviltong:[/QUOTE]

ooo dziekuje :loveu: już mam weekend :multi:własnie sobie sacze redsa żurawinowego <mniam> :lol:

[quote name='understandme']No własnie za kilka godzin weekend! Szybko zleci :)[/QUOTE]

a weekend jeszcze szybciej :evil_lol:

[quote name='kalyna']wooooow jaka super paczka przyszła :loveu:

hahaha a minka na tej zielonej zabawce wymiata :D pewnie przez nią tak Neronowi się podoba :lol:[/QUOTE]

On tak sie zachowuje jak by myslal ze cos piszczy w niej i caly czas patrzy na nia i piszczy , szczeka itd :lol:

Pisalam ze Marysia sie tej pilki boje a w pracy dostalam sms-a :

[B]Mama[/B] : Ciotka masz przerąbane Marysia z Neronem biją sie o piłke trzeba ja schowac albo kupic druga taką samą

[B]Ja[/B] : a co , Marysia sie juz jej nie boi ??

[B]Mama[/B] : Właśnie nie , Jak Marysia ja ma to Neron za nia chodzi i piszczy a jak Neron ją ma to Marysia łapki wyciąga i płacze , teraz Marysia sie kąpie a Neron wzial pilke na legowisko i jej pilnuje :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

teraz tez spi a pilke ma przy nosie :evil_lol: pilnuje swojego hehe

Posted

Łał ile prezentów Neron dostał! :D
Ja też w tym tygodniu robiłam "większe" zakupy w zooplusie, ale w porównaniu do Ciebie to prawie nic nie kupiłam :D
Ale zaopatrzyłam się w takie samo poidełko dla psa :P

Posted

[quote name='dOgLoV']
ooo dziekuje :loveu: już mam weekend :multi:własnie sobie sacze redsa żurawinowego <mniam> :lol:
[/QUOTE]

Jesteś okropna :( wiesz, że nie mogę pić alkoholu :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']ooo dziekuje :loveu: już mam weekend :multi:własnie sobie sacze redsa żurawinowego <mniam> :lol: [/QUOTE]
ooo.... mniaam... też chcę :P
A zaraz jadę sobie na wystawę :D

Posted

[quote name='WATACHA']No, no ,no to Neronek chyba zadowolony :)[/QUOTE]

I to bardzo :lol:

[QUOTE=makot'a;18844147]Łał ile prezentów Neron dostał! :D
Ja też w tym tygodniu robiłam "większe" zakupy w zooplusie, ale w porównaniu do Ciebie to prawie nic nie kupiłam :D
Ale zaopatrzyłam się w takie samo poidełko dla psa :P[/QUOTE]

Ale ja nie dałam na to ani złotóweczki :evil_lol: wygralam to w konkursie Comfy :evil_lol:

[quote name='deer_1987']I widzisz rozwiazal sie problem pilki :D[/QUOTE]

tak prawie :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']super prezenty :loveu:[/QUOTE]

niooo :lol:

[quote name='magdabroy']Jesteś okropna :( wiesz, że nie mogę pić alkoholu :mad:[/QUOTE]

Oj sorki nie chcialam :roll:

[quote name='Naklejka']ooo.... mniaam... też chcę :P
A zaraz jadę sobie na wystawę :D[/QUOTE]

mniami mniami , lepszy od jabłkowego :lol:

oooo a gdzie jest dzisiaj wystawa ?? ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Aaa no to widzisz :P musisz spróbować dopóki jest bo to wersja limitowana a na prawde pyszny :loveu:[/QUOTE]

do czego mnie Ty namawiasz heheheh :D mi nie wolno :evil_lol:

Posted

woooow to macie teraz prawdziwy problem :D ale tak to jest, gdy jedną zabawką jest duże zainteresowanie :D

może jak kupisz drugą zwykłą piszczącą to problemu nie będzie, albo i tak będą walki o tą jedną jedyną :D

u Sonii to te najlepsze są właśnie piszczące :loveu:

ja jak jeszcze piłam piwa itp to właśnie królował u mnie jabłkowy. malinowy nie był przekonywujący...a teraz to już mnie to nie rusza.. :multi:

Posted

[quote name='Aleksandra95']do czego mnie Ty namawiasz heheheh :D mi nie wolno :evil_lol:[/QUOTE]

Oj tam oj tam :eviltong: toż to soczek jest przecież :eviltong:

Posted

Jak to nie wolno? W takim razie mi też nie wolno :lol: A ten żurawinowy jest pyszny, zielony( jabłkowy?) mi nie smakuje, żółty ujdzie ;) nie lubię piwa :P
Dzisiaj jest CACIB w Katowicach :D

Posted

[quote name='kalyna']woooow to macie teraz prawdziwy problem :D ale tak to jest, gdy jedną zabawką jest duże zainteresowanie :D

może jak kupisz drugą zwykłą piszczącą to problemu nie będzie, albo i tak będą walki o tą jedną jedyną :D

u Sonii to te najlepsze są właśnie piszczące :loveu:

ja jak jeszcze piłam piwa itp to właśnie królował u mnie jabłkowy. malinowy nie był przekonywujący...a teraz to już mnie to nie rusza.. :multi:[/QUOTE]

Ale to nie takie proste :eviltong: wydaje mi sie ze nawet jak bedzie druga identyczna to kazdy z nich bedzie chcial akurat ta ktora bedzie miał drugi :evil_lol:

[quote name='Naklejka']Jak to nie wolno? W takim razie mi też nie wolno :lol: A ten żurawinowy jest pyszny, zielony( jabłkowy?) mi nie smakuje, żółty ujdzie ;) nie lubię piwa :P
Dzisiaj jest CACIB w Katowicach :D[/QUOTE]

Tak zielony jest jabłkowi i mi smakuje żółty i czerwony jest ble ale ten czarny przepyszny :loveu:

ja tez chce na wystawe :placz:

Posted

[quote name='dOgLoV']A

Tak zielony jest jabłkowi i mi smakuje żółty i czerwony jest ble ale ten czarny przepyszny :loveu:

[/QUOTE]

zielony dobry, żółty taki sobie ,czerwony ble. :)

Posted

[quote name='magdabroy']I dalej gadka o reds'ach :mad: Oj czekajcie, jak urodzę i przestanę karmić Teosia, to ja będę Was dręczyć jakie dobre piwko piłam :eviltong:[/QUOTE]

dobra :p :D

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko i miłej niedzieli życzymy:)[/QUOTE]

ohoho widze ze ktos tutaj juz niedzielą żyje :evil_lol: dziekujemy i wzajemnie :lol:

[quote name='magdabroy']I dalej gadka o reds'ach :mad: Oj czekajcie, jak urodzę i przestanę karmić Teosia, to ja będę Was dręczyć jakie dobre piwko piłam :eviltong:[/QUOTE]

Oj jakos tak sie temat rozwinął :oops:

kup sobie na zapas redsa żurawionego bo niedlugo go nie bedzie i mozesz nie spróbowac :eviltong:

[quote name='Aleksandra95']dobra :p :D[/QUOTE]

:evil_lol: