taxelina Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='dOgLoV'] Wczoraj było w miare ale dzisiaj padam na twarz :roll: nie dosyc ze w pracy mi sie strasznie dłużyło to jeszcze jazda z powrotem rowerem mnie wykonczyła , dopoki nie zainwestuje w nowy rower ( co nie bedzie za szybko ) musze jezdzic do pracy autobusem :angryy:[/QUOTE] No to odpoczywaj :loveu: Quote
ania90 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='magdabroy']To Ty Aniu możesz spokojnie przyjechać do Holandii ;) To podstawowy środek lokomocji holendrów :)[/QUOTE] Musialabym znalesc druga taka os zeby samotnie sie nie czuc, poniewaz moj M woli wsadzic tylek do auta i jechac. Dla niego ruch/sport to jest cos tragicznego. Ostatnio nawet na spacerze ktory trwal 2godz stwierdzil ze nogi go juz bola i zasypia na stojaco(a spal cala noc)nie wspomne juz ze nawet zoladek mu do kregoslupa podobniez sie przykleil i po tym spacerze dalam tu nauczke. Juz mu nic nie gadalam zeby szedl z nami na spacer tylko sama zabralam psy i poszlismy o 21ej a wrocilismy po godzinie. Jak mnie zobaczyl w drzwiach do mieszkania to tak jak by mnie nie widzial 10lat. Od tego wydarzenia nagle wszystko go przestalo bolec itp i sam czasem bierze psy i z nimi idzie zebym ja miala "chwile dla siebie". Teraz to juz nie musi jechac autem 500m do sklepu tylko bierze psy i idzie z nimi na spacer a przy okazji zrobi zakupy:multi: Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Agnieszka, pobudka ;) Wystarczy już tego leniuchowania :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 (edited) [quote name='magdabroy']Ile masz km do pracy, że śmigasz rowerem??[/QUOTE] Tak na km to nie wiem ale z buta ide jakieś 35 min ;) [quote name='ania90']he he rower jest lepszy niz autobus, siadasz i jedziesz a nie trzeba patrzec na zegarek i kombinowac czy sie zdarzy:) ja caly rok jezdze na roweze do pracy nawet jak bylo -30* ;)[/QUOTE] Tylko ze mój rower tak ciezko chodzi ze zanim do domu dojade robie 2 odpoczynki i dojeżdzm zmeczona bardziej niz po 8h pracy do tego cała mokre :angryy: [quote name='deer_1987']No to odpoczywaj :loveu:[/QUOTE] Juz odpoczelam :evil_lol: [quote name='ania90']Musialabym znalesc druga taka os zeby samotnie sie nie czuc, poniewaz moj M woli wsadzic tylek do auta i jechac. Dla niego ruch/sport to jest cos tragicznego. Ostatnio nawet na spacerze ktory trwal 2godz stwierdzil ze nogi go juz bola i zasypia na stojaco(a spal cala noc)nie wspomne juz ze nawet zoladek mu do kregoslupa podobniez sie przykleil i po tym spacerze dalam tu nauczke. Juz mu nic nie gadalam zeby szedl z nami na spacer tylko sama zabralam psy i poszlismy o 21ej a wrocilismy po godzinie. Jak mnie zobaczyl w drzwiach do mieszkania to tak jak by mnie nie widzial 10lat. Od tego wydarzenia nagle wszystko go przestalo bolec itp i sam czasem bierze psy i z nimi idzie zebym ja miala "chwile dla siebie". Teraz to juz nie musi jechac autem 500m do sklepu tylko bierze psy i idzie z nimi na spacer a przy okazji zrobi zakupy:multi:[/QUOTE] U nas jest odwrotnie , Sebastian by łaził po 8 h z psami a ja po 1,5 mam dosyc :eviltong: [quote name='magdabroy']Agnieszka, pobudka ;) Wystarczy już tego leniuchowania :evil_lol:[/QUOTE] Wstałam :lol: a raczej zostałam obudzona :evil_lol: Ps. Wczoraj ważyłam Nerona waży 42.50 kg :cool3: a dzisiaj mnie pocianal do psa za plotem i by mi reke wyrwał :angryy: Edited March 7, 2012 by dOgLoV Quote
Karro Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-ichEyDePR_4/T1PTyAyVNyI/AAAAAAAAAjo/4t-fJQFXC7Q/s676/DSC02659.JPG[/URL] Ale cudne rude stworzenie :loveu: Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='understandme'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-ichEyDePR_4/T1PTyAyVNyI/AAAAAAAAAjo/4t-fJQFXC7Q/s676/DSC02659.JPG[/URL] Ale cudne rude stworzenie :loveu:[/QUOTE] dziekuje :lol: tylko cos ma nosek brudny w srodku i nie wiem jak jej to wyczyscic :roll: [quote name='M&S']Cześć wieczorkiem:)[/QUOTE] Hejka ;) Quote
kalyna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='dOgLoV'] tylko cos ma nosek brudny w srodku i nie wiem jak jej to wyczyscic :roll: [/QUOTE] a patyczkami to uszu próbowałaś? Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='kalyna']a patyczkami to uszu próbowałaś?[/QUOTE] Niee bo ona sie od razu wyrywa i ucieka :roll: Quote
kalyna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Niee bo ona sie od razu wyrywa i ucieka :roll:[/QUOTE] ale podczas miziania :) głaskotki i te sprawy i w między czasie raz po raz machnąć delikatnie patyczkiem :) ewentualnie z wierzchu przetrzeć jej chusteczką higieniczną... Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='kalyna']ale podczas miziania :) głaskotki i te sprawy i w między czasie raz po raz machnąć delikatnie patyczkiem :) ewentualnie z wierzchu przetrzeć jej chusteczką higieniczną...[/QUOTE] Raz wlasnie chusteczka mi sie udało ale za chwile miala znowu ;) Quote
kalyna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Raz wlasnie chusteczka mi sie udało ale za chwile miala znowu ;)[/QUOTE] bo może ma tam tego tak dużo.... ja nie zapomnę jak Milce czyściłam oczka :roll: a tam tyle tego miała :( Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wygralam konkurs Comfy :multi::multi::multi::multi: zajelam 1 miejsce i dostalam Bon na 500 zł na zakupy w ich sklepie :multi::multi::multi::multi: Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wygralam konkurs Comfy :multi::multi::multi::multi: zajelam 1 miejsce i dostalam Bon na 500 zł na zakupy w ich sklepie :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Gratulacje :) A co to był za konkurs? I z czym mają ten sklep? Quote
Aleksa. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wygralam konkurs Comfy :multi::multi::multi::multi: zajelam 1 miejsce i dostalam Bon na 500 zł na zakupy w ich sklepie :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] gratuluje, a co to za konkurs był ? :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Dziekuje ;) nadal nie moge w to uwierzyc :crazyeye: To byl konkurs zimowy , z tego co pamietam to byl chyba temat zabawy z pupilem na sniegu , wyslalam zdjecie i dzisiaj dostalam e-maila ze wygralam :multi::multi::multi::multi::multi: mam wybrac nagrody z tego katalogu [url]http://www.comfypet.pl/shared/data/uploads/files/pl/COMFY_022011.pdf[/url] Quote
kalyna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wygralam konkurs Comfy :multi::multi::multi::multi: zajelam 1 miejsce i dostalam Bon na 500 zł na zakupy w ich sklepie :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] gratulacje :) widziałam waszą fotkę i baaardzo mi się podobała :) to teraz pochwal się co kupisz zwierzakom :) Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='kalyna']gratulacje :) widziałam waszą fotkę i baaardzo mi się podobała :) to teraz pochwal się co kupisz zwierzakom :)[/QUOTE] A ja nie moge sobie przypomniec jaka wyslalam hehehehhe jeszcze nie wiem , nie moge sie zdecydować ;) Quote
kalyna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 [quote name='dOgLoV']A ja nie moge sobie przypomniec jaka wyslalam hehehehhe [/QUOTE] hahaha to ale Ty masz sklerozę :o chyba nie masz mi za złe jak tu wstawię :) [URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=283697388351209&set=a.283697291684552.69218.167963729924576&type=3&theater[/URL] Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='kalyna']hahaha to ale Ty masz sklerozę :o chyba nie masz mi za złe jak tu wstawię :) [URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=283697388351209&set=a.283697291684552.69218.167963729924576&type=3&theater[/URL][/QUOTE] O dziekuje :lol: nie mam za złe przynajmniej mnie oswiecilas :lol: Quote
Talucha Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 To było Twoje zdjęcie? Haha, nawet nie wiedziałam! Gratulacje! Quote
łamAga Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Talucha']To było Twoje zdjęcie? Haha, nawet nie wiedziałam! Gratulacje![/QUOTE] Taaaaaaaaak to ja z Neronem :evil_lol: jakmyslicie wymiary legowiska 110 na 90 bedzie dobre dla Nerona ?? Quote
KT Arts Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Fajne to zdjątko :loveu: Legowisko powinno być ok :) Ja sie zastanawiałam nad legowiskiem dla Toro, ale on i tak by na nim nie leżał, woli zimne podłogi ;P Quote
Recommended Posts