Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']żeby jej do 26 się poprawiło :)
zdrówka dla niej :)
a ja dzisiaj cały dzień przespałam i jeszcze chce mi się spać :( nie ma to jak iść o 7 spać....[/QUOTE]

No oby jej sie poprawilo bo jak na ringu bedzie kulala to na pewno oceny zbyt dobrej nie dostanie :roll:

A co to sie stalo ze szłas spac dopiero o 7 ?? :lol:

mnie to czeka juz w przyszłym tygodniu :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']No oby jej sie poprawilo bo jak na ringu bedzie kulala to na pewno oceny zbyt dobrej nie dostanie :roll:

A co to sie stalo ze szłas spac dopiero o 7 ?? :lol:

mnie to czeka juz w przyszłym tygodniu :roll:[/QUOTE]
dokładnie :(
a inwentaryzacja... i powtórka w czwartek :roll: wiedziałam na co się rzucam.... :(
i współczuję wszystkim, którzy mają nocki.... ale kawusia ratuje życie :)

Posted

[quote name='kalyna']dokładnie :(
a inwentaryzacja... i powtórka w czwartek :roll: wiedziałam na co się rzucam.... :(
i współczuję wszystkim, którzy mają nocki.... ale kawusia ratuje życie :)[/QUOTE]

Hehe ja kocham pić kawe ale jestem od niej tak uzależniona że mogę ją wypic i spokojnie położyc sie spac , jak w domu mam cisze i spokój to nawet nie pamietam jak glowe przyloze do poduszki już chrapie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hehe ja kocham pić kawe ale jestem od niej tak uzależniona że mogę ją wypic i spokojnie położyc sie spac , jak w domu mam cisze i spokój to nawet nie pamietam jak glowe przyloze do poduszki już chrapie :evil_lol:[/QUOTE]
ja też tak mam, ale jednak jak wypiło się czegoś ciepłego to i człowiek się ożywił trochę i głodu tak nie czuł :D

w sumie to ja kawy nawet nie piję.. ostatnio mnie wzięło, bo sesja była a teraz 2 nocki...

Posted

[quote name='kalyna']ja też tak mam, ale jednak jak wypiło się czegoś ciepłego to i człowiek się ożywił trochę i głodu tak nie czuł :D

w sumie to ja kawy nawet nie piję.. ostatnio mnie wzięło, bo sesja była a teraz 2 nocki...[/QUOTE]

Pod warunkiem ze ma sie czas w pracy na kawe :evil_lol:

Ja mam na nią 10 min z czego musze jeszcze przez całą hale przejsc i wejsc na 1 piętro :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Pod warunkiem ze ma sie czas w pracy na kawe :evil_lol:

Ja mam na nią 10 min z czego musze jeszcze przez całą hale przejsc i wejsc na 1 piętro :roll:[/QUOTE]
hahah to i tak lepiej niż my... żeby byłóo szybciej to w termosie miałam kawę... wtedy szybciutko otworzyć kilka łyków i po kawie... :roll:

a kiedy jakieś fotki?

Posted

[quote name='magdabroy']Biedne psiaki :( Oby było z każdym dniem z nimi lepiej ;)

A ja mam tydzień chorobowego, to mogę się za Was wyspać ;)[/QUOTE]

Mamy nadzieje ze bedzie lepiej ;)

Oooo przydalo by sie bo teraz caly tydzien na rano wiec pobudka o 5:30 a pozniej nocki :/

szczesciara z Ciebie :eviltong:

[quote name='kalyna']hahah to i tak lepiej niż my... żeby byłóo szybciej to w termosie miałam kawę... wtedy szybciutko otworzyć kilka łyków i po kawie... :roll:

a kiedy jakieś fotki?[/QUOTE]

Heheheh w termosie kawe pijam tylko na wystawach :evil_lol:

Oj fotki to nie za predko , zwlaszcza te spacerkowe :roll:

[quote name='understandme']Wpadamy wieczornie i życzymy zdrówka dla piesków :loveu:[/QUOTE]

Witamy i dziekujemy ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Mamy nadzieje ze bedzie lepiej ;)

Oooo przydalo by sie bo teraz caly tydzien na rano wiec pobudka o 5:30 a pozniej nocki :/

szczesciara z Ciebie :eviltong:[/QUOTE]

Będzie lepiej ;)

5:30 :crazyeye: O tej godzinie, to ja w drodze do pracy jestem jak mam 1 zmiane :p

Chciałam więcej chorobowego, ale moja pani doktor jest troszkę służbistka :roll: Dostałam to chorobowe tylko dlatego, że mam problemy ze spaniem :angryy: Budzę się w nocy i potem nie mogę ponownie zasnąć przez godzinę albo dłużej :shake: Dziś obudziłam się o 2:07 a o 3:30 jeszcze widziałam godzinę na zegarku :angryy: a o 4:40 wstaję do pracy, więc jest to męczące :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Będzie lepiej ;)

5:30 :crazyeye: O tej godzinie, to ja w drodze do pracy jestem jak mam 1 zmiane :p

Chciałam więcej chorobowego, ale moja pani doktor jest troszkę służbistka :roll: Dostałam to chorobowe tylko dlatego, że mam problemy ze spaniem :angryy: Budzę się w nocy i potem nie mogę ponownie zasnąć przez godzinę albo dłużej :shake: Dziś obudziłam się o 2:07 a o 3:30 jeszcze widziałam godzinę na zegarku :angryy: a o 4:40 wstaję do pracy, więc jest to męczące :roll:[/QUOTE]

O jaaaa tak wczesnie wstac :roll: ja jak jade autobusem to wstaje o 5:15 i mi jest bardzooooooo ciezko i ciesze sie jak jade z Sebastianem ze moge te 15 min dluzej pospac :evil_lol:

Ale niedobra to Twoja pani doktor :angryy:

ja ide spac wiec kolorowych snow i przespanej całej nocy zycze :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też idę spać. Dzięki i wzajemnie ;)[/QUOTE]

Dziekuje bardzo ;)

[quote name='deer_1987']moze za granica jest ten lek?[/QUOTE]

musiała bym Pauliny spytac o nazwe tego wycofanego leku bo nie pamietam jak ona to mowila w kazdym badz razie juz cos wyczaila i próbuje to sprowadzić ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Ja zaraz sprawdze co u nas znajde pod ta nazwa[/QUOTE]

Jak tam poszukiwania ?? ;)

[quote name='M&S']Dobranoc:):)[/QUOTE]

noc była dobra ale za krótka :evil_lol:

[quote name='Sylwia K']wow, ale wy wcześnie wstajecie, ja jeszcze mam przed soba prawie rok lenistwa ;)[/QUOTE]

o jaaaa ale masz fajnie :lol: chociaz powrót do pracy bedzie dla Ciebie na pewno bardzo ciężki :lol:

[quote name='M&S']Dzień dobry, miłego dnia:)[/QUOTE]

Hejka ;)

dziekujemy , wzajemnie ;)

Posted

W takiej encyklopedii lekow znalazlam informacje ze substanacja WCHODZILA w takie i takie leki, ale wycofana... jescze czekam na odp od jednej osoby ktora sie zna na lekach, wyslalam jej zapytanie o ta substancje

Posted

[quote name='deer_1987']W takiej encyklopedii lekow znalazlam informacje ze substanacja WCHODZILA w takie i takie leki, ale wycofana... jescze czekam na odp od jednej osoby ktora sie zna na lekach, wyslalam jej zapytanie o ta substancje[/QUOTE]

dzieki wielkie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Jak tam łapa Qwenduchy? i drapanie Nerona?[/QUOTE]

No Neron drapie sie nadal a łapa tez obolała :roll:

wlasnie wrocilismy z poradni przedmałżeńskiej , quwa ale *******y tam opowiadaja :roll:

Posted

[QUOTE] wlasnie wrocilismy z poradni przedmałżeńskiej , quwa ale *******y tam opowiadaja :roll: [/QUOTE]Wolę nawet nie wiedzieć :evil_lol: