kalyna Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 żeby jej do 26 się poprawiło :) zdrówka dla niej :) a ja dzisiaj cały dzień przespałam i jeszcze chce mi się spać :( nie ma to jak iść o 7 spać.... Quote
łamAga Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='kalyna']żeby jej do 26 się poprawiło :) zdrówka dla niej :) a ja dzisiaj cały dzień przespałam i jeszcze chce mi się spać :( nie ma to jak iść o 7 spać....[/QUOTE] No oby jej sie poprawilo bo jak na ringu bedzie kulala to na pewno oceny zbyt dobrej nie dostanie :roll: A co to sie stalo ze szłas spac dopiero o 7 ?? :lol: mnie to czeka juz w przyszłym tygodniu :roll: Quote
kalyna Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='dOgLoV']No oby jej sie poprawilo bo jak na ringu bedzie kulala to na pewno oceny zbyt dobrej nie dostanie :roll: A co to sie stalo ze szłas spac dopiero o 7 ?? :lol: mnie to czeka juz w przyszłym tygodniu :roll:[/QUOTE] dokładnie :( a inwentaryzacja... i powtórka w czwartek :roll: wiedziałam na co się rzucam.... :( i współczuję wszystkim, którzy mają nocki.... ale kawusia ratuje życie :) Quote
łamAga Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='kalyna']dokładnie :( a inwentaryzacja... i powtórka w czwartek :roll: wiedziałam na co się rzucam.... :( i współczuję wszystkim, którzy mają nocki.... ale kawusia ratuje życie :)[/QUOTE] Hehe ja kocham pić kawe ale jestem od niej tak uzależniona że mogę ją wypic i spokojnie położyc sie spac , jak w domu mam cisze i spokój to nawet nie pamietam jak glowe przyloze do poduszki już chrapie :evil_lol: Quote
kalyna Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Hehe ja kocham pić kawe ale jestem od niej tak uzależniona że mogę ją wypic i spokojnie położyc sie spac , jak w domu mam cisze i spokój to nawet nie pamietam jak glowe przyloze do poduszki już chrapie :evil_lol:[/QUOTE] ja też tak mam, ale jednak jak wypiło się czegoś ciepłego to i człowiek się ożywił trochę i głodu tak nie czuł :D w sumie to ja kawy nawet nie piję.. ostatnio mnie wzięło, bo sesja była a teraz 2 nocki... Quote
łamAga Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='kalyna']ja też tak mam, ale jednak jak wypiło się czegoś ciepłego to i człowiek się ożywił trochę i głodu tak nie czuł :D w sumie to ja kawy nawet nie piję.. ostatnio mnie wzięło, bo sesja była a teraz 2 nocki...[/QUOTE] Pod warunkiem ze ma sie czas w pracy na kawe :evil_lol: Ja mam na nią 10 min z czego musze jeszcze przez całą hale przejsc i wejsc na 1 piętro :roll: Quote
*Magda* Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Biedne psiaki :( Oby było z każdym dniem z nimi lepiej ;) A ja mam tydzień chorobowego, to mogę się za Was wyspać ;) Quote
kalyna Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Pod warunkiem ze ma sie czas w pracy na kawe :evil_lol: Ja mam na nią 10 min z czego musze jeszcze przez całą hale przejsc i wejsc na 1 piętro :roll:[/QUOTE] hahah to i tak lepiej niż my... żeby byłóo szybciej to w termosie miałam kawę... wtedy szybciutko otworzyć kilka łyków i po kawie... :roll: a kiedy jakieś fotki? Quote
Karro Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wpadamy wieczornie i życzymy zdrówka dla piesków :loveu: Quote
łamAga Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='magdabroy']Biedne psiaki :( Oby było z każdym dniem z nimi lepiej ;) A ja mam tydzień chorobowego, to mogę się za Was wyspać ;)[/QUOTE] Mamy nadzieje ze bedzie lepiej ;) Oooo przydalo by sie bo teraz caly tydzien na rano wiec pobudka o 5:30 a pozniej nocki :/ szczesciara z Ciebie :eviltong: [quote name='kalyna']hahah to i tak lepiej niż my... żeby byłóo szybciej to w termosie miałam kawę... wtedy szybciutko otworzyć kilka łyków i po kawie... :roll: a kiedy jakieś fotki?[/QUOTE] Heheheh w termosie kawe pijam tylko na wystawach :evil_lol: Oj fotki to nie za predko , zwlaszcza te spacerkowe :roll: [quote name='understandme']Wpadamy wieczornie i życzymy zdrówka dla piesków :loveu:[/QUOTE] Witamy i dziekujemy ;) Quote
*Magda* Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Mamy nadzieje ze bedzie lepiej ;) Oooo przydalo by sie bo teraz caly tydzien na rano wiec pobudka o 5:30 a pozniej nocki :/ szczesciara z Ciebie :eviltong:[/QUOTE] Będzie lepiej ;) 5:30 :crazyeye: O tej godzinie, to ja w drodze do pracy jestem jak mam 1 zmiane :p Chciałam więcej chorobowego, ale moja pani doktor jest troszkę służbistka :roll: Dostałam to chorobowe tylko dlatego, że mam problemy ze spaniem :angryy: Budzę się w nocy i potem nie mogę ponownie zasnąć przez godzinę albo dłużej :shake: Dziś obudziłam się o 2:07 a o 3:30 jeszcze widziałam godzinę na zegarku :angryy: a o 4:40 wstaję do pracy, więc jest to męczące :roll: Quote
łamAga Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='magdabroy']Będzie lepiej ;) 5:30 :crazyeye: O tej godzinie, to ja w drodze do pracy jestem jak mam 1 zmiane :p Chciałam więcej chorobowego, ale moja pani doktor jest troszkę służbistka :roll: Dostałam to chorobowe tylko dlatego, że mam problemy ze spaniem :angryy: Budzę się w nocy i potem nie mogę ponownie zasnąć przez godzinę albo dłużej :shake: Dziś obudziłam się o 2:07 a o 3:30 jeszcze widziałam godzinę na zegarku :angryy: a o 4:40 wstaję do pracy, więc jest to męczące :roll:[/QUOTE] O jaaaa tak wczesnie wstac :roll: ja jak jade autobusem to wstaje o 5:15 i mi jest bardzooooooo ciezko i ciesze sie jak jade z Sebastianem ze moge te 15 min dluzej pospac :evil_lol: Ale niedobra to Twoja pani doktor :angryy: ja ide spac wiec kolorowych snow i przespanej całej nocy zycze :loveu: Quote
*Magda* Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='dOgLoV'] ja ide spac wiec kolorowych snow i przespanej całej nocy zycze :loveu:[/QUOTE] Ja też idę spać. Dzięki i wzajemnie ;) Quote
łamAga Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='magdabroy']Ja też idę spać. Dzięki i wzajemnie ;)[/QUOTE] Dziekuje bardzo ;) [quote name='deer_1987']moze za granica jest ten lek?[/QUOTE] musiała bym Pauliny spytac o nazwe tego wycofanego leku bo nie pamietam jak ona to mowila w kazdym badz razie juz cos wyczaila i próbuje to sprowadzić ;) Quote
taxelina Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja zaraz sprawdze co u nas znajde pod ta nazwa Quote
Sylwia K Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 wow, ale wy wcześnie wstajecie, ja jeszcze mam przed soba prawie rok lenistwa ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='deer_1987']Ja zaraz sprawdze co u nas znajde pod ta nazwa[/QUOTE] Jak tam poszukiwania ?? ;) [quote name='M&S']Dobranoc:):)[/QUOTE] noc była dobra ale za krótka :evil_lol: [quote name='Sylwia K']wow, ale wy wcześnie wstajecie, ja jeszcze mam przed soba prawie rok lenistwa ;)[/QUOTE] o jaaaa ale masz fajnie :lol: chociaz powrót do pracy bedzie dla Ciebie na pewno bardzo ciężki :lol: [quote name='M&S']Dzień dobry, miłego dnia:)[/QUOTE] Hejka ;) dziekujemy , wzajemnie ;) Quote
taxelina Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 W takiej encyklopedii lekow znalazlam informacje ze substanacja WCHODZILA w takie i takie leki, ale wycofana... jescze czekam na odp od jednej osoby ktora sie zna na lekach, wyslalam jej zapytanie o ta substancje Quote
łamAga Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='deer_1987']W takiej encyklopedii lekow znalazlam informacje ze substanacja WCHODZILA w takie i takie leki, ale wycofana... jescze czekam na odp od jednej osoby ktora sie zna na lekach, wyslalam jej zapytanie o ta substancje[/QUOTE] dzieki wielkie ;) Quote
*Magda* Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Jak tam łapa Qwenduchy? i drapanie Nerona? Quote
łamAga Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='magdabroy']Jak tam łapa Qwenduchy? i drapanie Nerona?[/QUOTE] No Neron drapie sie nadal a łapa tez obolała :roll: wlasnie wrocilismy z poradni przedmałżeńskiej , quwa ale *******y tam opowiadaja :roll: Quote
Amber Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [QUOTE] wlasnie wrocilismy z poradni przedmałżeńskiej , quwa ale *******y tam opowiadaja :roll: [/QUOTE]Wolę nawet nie wiedzieć :evil_lol: Quote
Recommended Posts