Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi sie otwieraja jakies dziwne okienka i jest ich duzo nawet ze zdjeciami ktorych nie zaznaczyłam :niewiem: nie mam pojecia dlaczego sie tak dzieje :niewiem:

Neron dostał zwiększona dawke leku a dzisiaj znowu szaleje z drapaniem :wallbash: tym razem uszy i pysk :confused:

Posted

Też mnie wczoraj imageshack podirytował,szkoda,lubiłam tą stronę.Tymczasem wprowadzone zmiany wymagające logowania mogą zmniejszyć im liczbę użytkowników...zostaje jeszcze fotosik.

Posted

[quote name='Obama']Też mnie wczoraj imageshack podirytował,szkoda,lubiłam tą stronę.Tymczasem wprowadzone zmiany wymagające logowania mogą zmniejszyć im liczbę użytkowników...zostaje jeszcze fotosik.[/QUOTE]

Wszystko ładnie pięknie, mogłabym się zalogować. Tylko dziś wkleiłam w swoją galerię 1 zdjęcie, podałam adres email i było ok. A jak chciałam przesłać i wkleić kolejne, to mi napisali, że ten email jest już zajęty :/

Posted

Jako hosting do zdjęć polecam [url]http://photobucket.com/[/url] jest limit, ale nigdy całego w miesiącu nie wykorzystałam więc powinno spokojnie starczyć. Bardzo szybko można wrzucać linki na dogo, dużo lepszy interfejs niż na imageshack.

Ja tam mam konta na prawie wszystkich stronach hostingowych i sobie chwalę, dzięki temu zdjęcia mam pozapisywane i mam do nich stały dostęp, nie raz mi się ta funkcja przydawała.

Posted

[quote name='Sylwia K']mi też te okna wyskakiwały, zarejestrowałam się tam, bo nie umiem inaczej zdjęć dodawać:oops:[/QUOTE]

ja sie zarejestrowałam i tak nie czaje tych kwadracikow :roll:

[quote name='Amber']Jako hosting do zdjęć polecam [url]http://photobucket.com/[/url] jest limit, ale nigdy całego w miesiącu nie wykorzystałam więc powinno spokojnie starczyć. Bardzo szybko można wrzucać linki na dogo, dużo lepszy interfejs niż na imageshack.

Ja tam mam konta na prawie wszystkich stronach hostingowych i sobie chwalę, dzięki temu zdjęcia mam pozapisywane i mam do nich stały dostęp, nie raz mi się ta funkcja przydawała.[/QUOTE]

Wielkie dzieki za linka :loveu: musze powiedziec ze całkiem fajny ten hosting ;)

[quote name='deer_1987']Biedny Neron :([/QUOTE]

ano biedny :-(

Posted

[quote name='deer_1987']Zeby dalo mu sie jakos pomoc tak na stale :( Trzymam kciuki!

Swego czasu dziewczyna polecila mi takie karmy
[url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_sucha/exclusion[/url][/QUOTE]

[quote name='M&S']Zdrówka dla Nerona!!![/QUOTE]

Dziekujemy ;)

Co do karmy to staneło na tym ze nie moge mu co chwile zmieniac , mam zostac przy tej ktora je teraz ;)
Dzisiaj nie dotarlam do weta bo musialam cos na poczcie zalatwic a wtedy jak moglam isc to Qwendi była a one nie moga sie widziec jak pozniej nie ida na spacer bo Neronowi jest przykro :/ pojde z nim jutro zaraz po pracy , znowu jest caly w łupieżu :/

Posted

[quote name='dOgLoV']Kuleje , cos sobie w łape zrobila :roll:[/QUOTE]
Jari ostatnio na spacerku wpadł przednią łapą w dziurę. Aż zapiszczał. Chwlę potem biegał jak zwykle więc stwierdziłam, że to nic poważnego. Ale jak wstał z wypoczynku to kulał już bardzo. I tak przez jakiś tydzień dopóki się nie rozgrzał. Potem było coraz lepiej.

Pytanie jeszcze czy kulenie ma związek z naciągnięciem czegoś w łapie, czy skaleczeniu opuszki, co przy dużych psach zdarza się często.

Posted

[quote name='Aleksandra95']zdrówka dla psiaków..:) pozdrawiam:loveu:[/QUOTE]

[quote name='M&S']Oj, bidula.....mizianki dla psiuchów:)[/QUOTE]

Dziekujemy ;)

[quote name='Amber']Jari ostatnio na spacerku wpadł przednią łapą w dziurę. Aż zapiszczał. Chwlę potem biegał jak zwykle więc stwierdziłam, że to nic poważnego. Ale jak wstał z wypoczynku to kulał już bardzo. I tak przez jakiś tydzień dopóki się nie rozgrzał. Potem było coraz lepiej.

Pytanie jeszcze czy kulenie ma związek z naciągnięciem czegoś w łapie, czy skaleczeniu opuszki, co przy dużych psach zdarza się często.[/QUOTE]

Qwendi ma cos poważniejszego bo cała łapa jej spuchła w "nadgarstku" wczoraj była u weta i dzisiaj powtorka z rozrywki jak opuchlizna zejdzie to pewnie dopiero okaze sie co jest , po wizycie bede wiedziala cos wiecej :)

Z Neronem własnie wróciłam od weterynarza ,niestety nie bylo pani doktor ( Pauliny ) i nie moglam z nia porozmawiac byl tylko pan doktor który zadzwonił do Pauliny zeby dowiedziec sie co i ile dać Neronowi , zajrzal mu też do uszu bo sie drapie po uszach niesamowicie zakropil mu i nastepna wizyta w piatek ;)

[quote name='M&S']Witanko wtorkowe:)[/QUOTE]

Hello :multi:

Posted

[B]Deer [/B] - ta substancja ktora Neron ma dostac to betametazon , podobno bardzo dobrze działa na psy z Nerona dolegliwościami ;) tylko że lek z ta substancja został wycofajny i teraz trzeba poszukac innego ;)

Qwendi ma prawdopodobnie skrecona łape , dostaje przeciwzapalny antybiotyk i srodek znieczulający ;)