*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ale kiedyś z niej wróci :D Ona zawsze znajdzie wymówkę :/ Tu niby chce i zwala na Sebka, a nie potrafi sprawy załatwić :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ona zawsze znajdzie wymówkę :/ Tu niby chce i zwala na Sebka, a nie potrafi sprawy załatwić :P Oj Aga, opierdzielasz się :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: To poproś sąsiada :P nooo sąsiada mam nawet nawet , teraz się wyrobił :P 1 minutę temu, angineuuka napisał: ale kiedyś z niej wróci :D noooo to ja już będę kokonem :P o 6 wyjeżdzamy to trza wstać koło 4:30 :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: nooo sąsiada mam nawet nawet , teraz się wyrobił :P noooo to ja już będę kokonem :P o 6 wyjeżdzamy to trza wstać koło 4:30 :P a na wystawie też idzie małe co nieco :D 1 Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: nooo sąsiada mam nawet nawet , teraz się wyrobił :P noooo to ja już będę kokonem :P o 6 wyjeżdzamy to trza wstać koło 4:30 :P No to na co czekasz?! :D "Na śpiocha" też można :P Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: a na wystawie też idzie małe co nieco :D Nooooo chyba w toy toyu :P Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: No to na co czekasz?! :D "Na śpiocha" też można :P Wy dzisiaj nie za mądre jesteście ? :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Wy dzisiaj nie za mądre jesteście ? :P sory, taki mamy klimat :D Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Nooooo chyba w toy toyu :P Co za różnica gdzie?? Ważne z jakim skutkiem :P 1 minutę temu, angineuuka napisał: sory, taki mamy klimat :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Co za różnica gdzie?? Ważne z jakim skutkiem :P chyba opłakanym :P My we dwoje plus dwa psy w jednym małym toytoju :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: chyba opłakanym :P My we dwoje plus dwa psy w jednym małym toytoju :P zostaw je w aucie, zimno już :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: sory, taki mamy klimat :D Angi żeby Ci sie dzisiaj czasami nie śniło że rodzisz :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Angi żeby Ci sie dzisiaj czasami nie śniło że rodzisz :P mi się namiętnie snia wypadki samochodowe :/ Quote
*Magda* Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: chyba opłakanym :P My we dwoje plus dwa psy w jednym małym toytoju :P 1 minutę temu, angineuuka napisał: zostaw je w aucie, zimno już :D Żadne w aucie. Niech pilnują toytoya, co by nie było stosunku przerywanego :D Quote
łamAga Posted September 8, 2017 Author Posted September 8, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: mi się namiętnie snia wypadki samochodowe :/ A mi się namiętnie śni że chce gdzieś jechać a mojego auta nie ma :P prawie codziennie mi się to sni ehhhh 2 minuty temu, *Magda* napisał: Żadne w aucie. Niech pilnują toytoya, co by nie było stosunku przerywanego :D głupie :P Dobra , ide podłaczyć baterie z aparatu do ładowania , wykąpać się i spać :P trzymajcie za jutro kciuki ;) Dobranoc zboczuchy :P Quote
angineuuka Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 a po co myć :D ;D :D dawaj znać jutro Quote
Aleksa. Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Wy to zawsze rozśmieszycie człowieka :D Quote
*Magda* Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Wy to zawsze rozśmieszycie człowieka :D Trzeba sobie jakoś to parszywe życie umilić ;) Quote
łamAga Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 Hejka ;) Wystawa w Warszawie zaliczona , nie nawidze takich długich podróży jeszcze z dwoma psami , oczywiście nie obyło się bez niespodzianek , najpierw Tamira zwymiotowała później klocka uwaliła , było zabawnie , ale nie dla mnie :P No więc Altamira została najlepszym szczenięciem w rasie z oceną wybitnie obiecującą <3 co mnie nie satysfakcjonuje bo było 1 w klasie :/ co to za wygrana jak z nikim nie konkurowała ;( Quote
łamAga Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 No a ja wyglądam jak bym nie wyglądała , co prawda wystawa była cała obsadzona bylicą ale przecież pylenie jest bardzo niskie a ja znowu umierom , no masakra jakaś :/ Do tego Fabian się cały poodzierał , mówiłam mu tysiąc razy żeby nie biegał z małymi autkami po betonie , pchał autko które mu odjechało i walnął twarzą na kostke , na czole śliwa wielkosci jabłka , nos potrzaskany i zdarte pod nosem :[ na szczescie sytuacja już opanowana ;) Quote
łamAga Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: zawsze mogla wygrac nic :p w sumie moze i mogła ale czuje niedosyt ;) Quote
angineuuka Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No a ja wyglądam jak bym nie wyglądała , co prawda wystawa była cała obsadzona bylicą ale przecież pylenie jest bardzo niskie a ja znowu umierom , no masakra jakaś :/ Do tego Fabian się cały poodzierał , mówiłam mu tysiąc razy żeby nie biegał z małymi autkami po betonie , pchał autko które mu odjechało i walnął twarzą na kostke , na czole śliwa wielkosci jabłka , nos potrzaskany i zdarte pod nosem :[ na szczescie sytuacja już opanowana ;) ahahah :D musi sie nauczyc :P krwa, to moze i mnie bylica meczy? chociaz siedze w domu.. a obok nie mam bylicy ;/ Quote
Recommended Posts