Aleksa. Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='dOgLoV']Mało tego już prawie go ma :eviltong:[/QUOTE] hoho, wybrana hodowla ? :lol: chwal nam się tu szybko ! :loveu: Quote
łamAga Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Aleksandra95']hoho, wybrana hodowla ? :lol: chwal nam się tu szybko ! :loveu:[/QUOTE] Hodowla wybrana :loveu: ale jak na razie zachowam jej nazwe w tajemnicy :lol: jak ja odbierzemy to napisze :lol: to już za 2 tygodnie :multi: kotka ma 8 miesięcy :loveu: Quote
Aleksa. Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='dOgLoV']Hodowla wybrana :loveu: ale jak na razie zachowam jej nazwe w tajemnicy :lol: jak ja odbierzemy to napisze :lol: to już za 2 tygodnie :multi: kotka ma 8 miesięcy :loveu:[/QUOTE] gratki ! :loveu: ruda ? :lol: Quote
łamAga Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Dziękuje bardzo :loveu: tak! ruda klasycznie pręgowana :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
przeszlus Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Pani Mamo, ale mi chyba napiszesz z jakiej hodowli :) plosię :) Quote
*Magda* Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='dOgLoV']Dziękuje bardzo :loveu: tak! ruda klasycznie pręgowana :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Już się nie mogę doczekać :loveu: A masz jakieś zdjęcia?? Quote
kalyna Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 gratulacje kota :) ale się wkręciliście w nie :D właśnie jakieś fotki chociaż, jak nazwy hodowli nie chcesz zdradzić ;) Quote
Karro Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Gratuluję! I czekam na zdjęcia jak się tylko pojawi w domu :loveu: Quote
dianusia921 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A u Ciebie jakie wieści cudne :lol: Super koteczka na pewno jest ! A to tak jako nowy domownik czy może planujecie wystawy czy hodowle ? W ogóle to gdzie kociaki będą mieszkać, bo Neron przecież nie przepada za kotami, chyba że coś się zmieniło? Quote
łamAga Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='przeszlus']Pani Mamo, ale mi chyba napiszesz z jakiej hodowli :) plosię :)[/QUOTE] Na razie synku nie mogę :roll: ale dowiesz sie pierwszy , obiecuje :lol: [quote name='magdabroy']Już się nie mogę doczekać :loveu: A masz jakieś zdjęcia??[/QUOTE] Zdjęć nie mamy , jedynie sa na stronie hodowli ale kopiowanie jest zabronione :roll: [quote name='deer_1987']Gratulacje!! :loveu:[/QUOTE] [quote name='Paula03']Gratulacje!! :loveu:[/QUOTE] Dzieki wielkie :lol: [quote name='kalyna']gratulacje kota :) ale się wkręciliście w nie :D właśnie jakieś fotki chociaż, jak nazwy hodowli nie chcesz zdradzić ;)[/QUOTE] pokochalismy tą rase :loveu: [quote name='understandme']Gratuluję! I czekam na zdjęcia jak się tylko pojawi w domu :loveu:[/QUOTE] zdjęcia beda na pewno już w dniu odbioru :loveu: [quote name='sator_k_']No to teraz będzie 2 psy na 2 koty :D[/QUOTE] dokladnie :loveu: [quote name='dianusia921']A u Ciebie jakie wieści cudne :lol: Super koteczka na pewno jest ! A to tak jako nowy domownik czy może planujecie wystawy czy hodowle ? W ogóle to gdzie kociaki będą mieszkać, bo Neron przecież nie przepada za kotami, chyba że coś się zmieniło?[/QUOTE] Kotkę kupujemy na kolanka tylko i wyłącznie do kochania , będzie wysterylizowana więc hodowli nie planujemy , a wystawy hmmmm pożyjemy zobaczymy ;) Kotka będzie moja :loveu: ale mieszkać będzie u Tż-ta z Qwendzią i Pepsiakiem później do nich dołącze ja z Neronem , okazuje sie ze tego co w domu to nie ruszy a na dworze jeszcze troche powarkuje :lol: Quote
dianusia921 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Czyli już się zwierzaki spotkały ? Qwcia musi mieć genialny charakter i być super zsocjalizowana. Jakoś tak sobie pomyślałam, w ogóle nic nie piszesz żeby były z nią jakieś problemy, choćby malutkie. Super że trafił Wam się taki psiak :) Quote
łamAga Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='dianusia921']Czyli już się zwierzaki spotkały ? Qwcia musi mieć genialny charakter i być super zsocjalizowana. Jakoś tak sobie pomyślałam, w ogóle nic nie piszesz żeby były z nią jakieś problemy, choćby malutkie. Super że trafił Wam się taki psiak :)[/QUOTE] Tak ;) spotkały , spotkały ;) nie bylo większych ekscesów :lol: Qwendzia jest psem jak to powiedziałam o charakterze dziecka z autyzmem , jej wystarczy swoje towarzystwo , jak np leży sobie na legowisku i Pepsiak przyjdzie sie do niej przytulić to ledwo sie ładnie wygodnie ułoży to Qwendzia wstaje i idzie na dwór , kładzie sie i śpi dalej :lol: jest spokojna , do psów się cieszy jak tylko widzi jakiegos z daleka to już by biegła się bawić ;) ale żeby nie było tak pięknie to dodam że swojego terytorium Qwedzia broni jak lwica , juz pare osób pogoniła :lol: Byście widzieli jak ja wyglądam wchodzać na podwórko , Qwendzia wariuje skacze na mnie a ja próbuje sie bronić na pewno przekomicznie to wygląda :eviltong: z jej masa jak sie kiedys rozpędzi i skoczy na mnie to wyląduje u sąsiada na choince :evil_lol: Quote
kalyna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 no to super, że się poznały wreszcie :) widzisz Neron stanął na wysokości zadania.. no i dlatego ja lubię psy pasterskie, co są skierowane pracą na człowieka. Typ niezależny mi nie pasuje :lol: a ja wczoraj byłam u takie Pana co ma suczkę w typie ON. I była tak podobna postawą i wyglądem do Nerona, że zwątpiłam, niestety jest mała i chuda co odróżniło ją w jakimkolwiek prawdopodobieństwie, że to rodzina. I Neron jest bardziej owczarkowaty :) ale taki pieszczoch, bo mnie pierwszy raz widziała i to na swoim terenie i to bez swojego Pana była. Ale jak tylko pogłaskałam to wypuścić mnie nie chciała i gotowa była ze mną jechać. Powiedziałam, że jak jej ten Pan nie chce to z chęcią ją wezmę, ale on nie odda jej :D Quote
sator_k_ Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nie taki Nero straszny jak go malują ;) Quote
łamAga Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='kalyna']no to super, że się poznały wreszcie :) widzisz Neron stanął na wysokości zadania.. no i dlatego ja lubię psy pasterskie, co są skierowane pracą na człowieka. Typ niezależny mi nie pasuje :lol: a ja wczoraj byłam u takie Pana co ma suczkę w typie ON. I była tak podobna postawą i wyglądem do Nerona, że zwątpiłam, niestety jest mała i chuda co odróżniło ją w jakimkolwiek prawdopodobieństwie, że to rodzina. I Neron jest bardziej owczarkowaty :) ale taki pieszczoch, bo mnie pierwszy raz widziała i to na swoim terenie i to bez swojego Pana była. Ale jak tylko pogłaskałam to wypuścić mnie nie chciała i gotowa była ze mną jechać. Powiedziałam, że jak jej ten Pan nie chce to z chęcią ją wezmę, ale on nie odda jej :D[/QUOTE] Jak kupowałam Nerona to był jeszcze jeden samiec i suczka , suczka była piękna ,miała taką dłuższą kręcona sierść ale ja wtedy nie znałam sie tak za bardzo na suczkach i bałam się cieczki , teraz na pewno wybrała bym suczkę :lol: To bys się zdziwiła jak by Ci pozwolił ja wziąć :evil_lol: bys miała 3 psy :evil_lol: [quote name='sator_k_']Nie taki Nero straszny jak go malują ;)[/QUOTE] Ale i tak mu nie ufam na tyle żeby pozwolic mu zbliżać sie do kota za bardzo ;) Teraz rozpracowuje piłke basebalowa z prasowanej skóry , taką dla psów :evil_lol: za bardzo nie wie jak sie do niej zabrać , wierzch zjadł od razu a środek nie bardzo wiedział jak zacząć ale teraz juz go właśnie zjada :lol: Quote
łamAga Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Kilka zdjęć zrobionych na szybko z konsumpcji :lol: oczywiście kłaki Nerona w roli głównej :evil_lol: [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/1981/dsc00070ie.jpg[/IMG] [IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2693/dsc00071kf.jpg[/IMG] [IMG]http://img255.imageshack.us/img255/2562/dsc00077l.jpg[/IMG] [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/9959/dsc00083xv.jpg[/IMG] [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/4526/dsc00084sg.jpg[/IMG] Quote
kalyna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='dOgLoV'] To bys się zdziwiła jak by Ci pozwolił ja wziąć :evil_lol: bys miała 3 psy :evil_lol: Teraz rozpracowuje piłke basebalowa z prasowanej skóry , taką dla psów :evil_lol: za bardzo nie wie jak sie do niej zabrać , wierzch zjadł od razu a środek nie bardzo wiedział jak zacząć ale teraz juz go właśnie zjada :lol:[/QUOTE] ale ja chcę 3 psa :loveu: ale muszę jeszcze poczekać :( ja ostatnio szukałam jakich przysmaków co zawarte byłyby jakieś warzywka. I się zdziwiłam, bo nic nie znalazłam, nie wiem czy gdzieś to w ogóle jest :( i czy faktycznie warzywa lub owoce są w nich zawarte :roll: tamta suczka młodsza jest, bo dopiero ma 1,5 roku :) Quote
łamAga Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='dOgLoV']Dziękuje bardzo :loveu: tak! ruda klasycznie pręgowana :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Takie małe sprostowanie , nie klasycznie pręgowana tylko tygrysio pręgowana :loveu: Quote
łamAga Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='deer_1987']Widac ze mu smakowalo :loveu:[/QUOTE] Smakowało i to bardzo co mnie zdziwiło, kiedyś kupiłam mu kość prasowaną to podszedł , powąchał ja i sobie poszedł , kość trzeba było wyrzucić bo tylko ją przekladałam z kata w kat , nigdy mu nic nie kupwałam więcej z tego rodzaju bo myślalam że nie lubi a dzisiaj w zooloicznym oglądałam czekolade do psa ale pani mi odradziła jej kupno po tym jak jej powiedzialam ze Neron jest alergikiem bo nie wiadomo czy w skladzie tego smakołyku nie ma czegos co go uczula i zaproponowala mi ta piłkę bassebalową , pomyslałam że trudno jak nie zje to dostanie ją Qwendi a tu 10 min i po piłce nie było śladu :lol: Quote
taxelina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Patrzylas kiedys na [url]http://www.e-pies.eu/[/url] Quote
Recommended Posts