łamAga Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 9 minut temu, Patikujek napisał: Faktycznie basen :P Sebek kazał mi się w nie władować i chciał mi fote zrobić buahahaha nie zaryzykowałam :P Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Boisz się, że wleje wodę? :D boję się że pęknie i mi powie że mam oddać kase :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 To niech Ci da na piśmie, że nie ponosisz odpowiedzialności za szkody :D Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To niech Ci da na piśmie, że nie ponosisz odpowiedzialności za szkody :D On nie umie pisać <hahahahaha> Quote
Ania :) Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Wow daliście radę całe bez uszczerbku przywieźć? Xd Fabian ma swój prywatny basen domowy :P Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: To niech Ci się nagra na telefon :P o tym nie pomyślałam :D 3 minuty temu, Ania :) napisał: Wow daliście radę całe bez uszczerbku przywieźć? Xd Fabian ma swój prywatny basen domowy :P udało się :P Fabian jeszcze go nie widział i lepiej żeby w ogóle go nie oglądałbo wtedy może już nie być w całości :P Quote
*Magda* Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: o tym nie pomyślałam :D Czemu mnie to nie dziwi :P Quote
łamAga Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 9 minut temu, *Magda* napisał: Czemu mnie to nie dziwi :P :P ide spać bo jutro dla odmiany poprzedniego tygodnia pobudka o 5 :P Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 dOpa dOpa dOpa ;( czy mi nigdy nic się nie uda ? ;(! Fucken Shit ! Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: dOpa dOpa dOpa ;( czy mi nigdy nic się nie uda ? ;(! Fucken Shit ! STŁUKŁAŚ AKWARIUM??????! Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 7 minut temu, angineuuka napisał: STŁUKŁAŚ AKWARIUM??????! Hahahahaha nie , nawet go dzisiaj nie widziałam ;) Madryt to pojebane miasto ;( Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Hahahahaha nie , nawet go dzisiaj nie widziałam ;) Madryt do pojebany kraj ;( Madryt to miasto xD Ale tak sądziłam, ze o to chodzi. Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: Madryt to miasto xD Ale tak sądziłam, ze o to chodzi. Poprawiłam :P Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: a co jest w sumie? W niektórych częściach Hiszpanii jest zakazane kopiowanie uszu i ogonów u psów , i oczywiście co ???? i oczywiście Madryt jest jedną z tych części !!!! Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: W niektórych częściach Hiszpanii jest zakazane kopiowanie uszu i ogonów u psów , i oczywiście co ???? i oczywiście Madryt jest jedną z tych części !!!! ahahahahahahaha, import stracił sens xD Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: ahahahahahahaha, import stracił sens xD Dokładnie tak ;( W weekend Torcia będzie miała robione usg jak sie okaże że nie jest szczenna to znak że mamy nie mieć drugiego psa ;) Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Dokładnie tak ;( W weekend Torcia będzie miała robione usg jak sie okaże że nie jest szczenna to znak że mamy nie mieć drugiego psa ;) Może to jednak znak, zeby zastanowić się nad inną rasą? :) Quote
Ania :) Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Uuu szkoda, że tak wyszło. Czekamy na USG w takim razie.. Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: A co z tą hodowlą niedaleko mnie? No w tej hodowlii jest własnie Torcia (trinity) ale jej Pani chciała nam sprowadzić psa bo widziała że nam bardziej zależy na psie kopiowanym ale niestety nie wyszło , teraz jedyna nadzieja w jej suce .... 1 minutę temu, angineuuka napisał: Może to jednak znak, zeby zastanowić się nad inną rasą? :) Nie , inna rasa nie wchodzi w gre , jak będzie puste krycie to nie będzie szczyla ;( Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 uuuuf, jednak zadziałało ;P 2 minuty temu, łamAga napisał: No w tej hodowlii jest własnie Torcia (trinity) ale jej Pani chciała nam sprowadzić psa bo widziała że nam bardziej zależy na psie kopiowanym ale niestety nie wyszło , teraz jedyna nadzieja w jej suce .... Nie , inna rasa nie wchodzi w gre , jak będzie puste krycie to nie będzie szczyla ;( a pierdolisz :P Skoro ja się nie załamuje, pomimo tego że psa powinnam mieć już 2 lata temu, to ty też nie powinnaś ;p 3 podchody pod papsa już były ;) Quote
Recommended Posts