angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 w sumie nadal nie wiem o chuj wam chodzi :p Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Musiała by Ci Ola wysłac ;) mega filmik <3 Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 tyle to wiem, tylko o tą osobę o której mówi ;p Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 hinduski się moga przeciez rozbierać? Quote
Aleksa. Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Wiesz że dzieci mają swoją wyobraźnie :) i żyją we własnym świecie Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Wiesz że dzieci mają swoją wyobraźnie :) i żyją we własnym świecie nie wiem, nie mam z nimi kontaktu ;D Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Oj tk wyobraźnie dzieci to mają mega <3 Dla Fabiana wszystkie zabawki powinny swiecic i grac , pizgam jak naciska misia nie grającego i mówi " nie działa ' hahahahaha Quote
łamAga Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 3 minuty temu, Patikujek napisał: Ach te współczesne dzieci.... dokładnie :/ zabawka która nic nie robi to lipa :/ Quote
Patikujek Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Ja pamiętam jakie wille dla pluszaków budowalam z taboretow, pudełek po butach itp. Albo jak tata mi zrobił zabawkę z guzika i 2 sznureczek. To się jakoś najpierw zakręcało a potem trzeba było odpowiednio sznurki naciągać by nie przestało wirować. Chyba z 10 lat miałam jak w domu pojawiła się pierwsza gra telewizyjna Quote
angineuuka Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: przeczytałam imbecyl :p 1 Quote
*Magda* Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: przeczytałam imbecyl :p Quote
Patikujek Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Ja jak widziałam to na demotach też przeczytałam imbecyl haha Quote
Ania :) Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Hahaha też przeczytałam imbecyl xdd u nas taka wiosna się zaczyna, że dzisiaj trochę śniegu spadło, na szczęście tylko troszkę :P Quote
*Magda* Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Masz łamAga i nie narzekaj na swoją wagę :P Quote
łamAga Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 12 godzin temu, *Magda* napisał: Masz łamAga i nie narzekaj na swoją wagę :P hahahahahahahahahahaha od razu mi lepiej :P Nie mam jak zawsze czasu na dogo jak chodzę na popołudniówki :/ ciągle coś :/ Dla wtajemniczonych wybrałam jednak szare :P Takie w sumie uniwersalne pasujące do innych kolorów :P Quote
*Magda* Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Ej, miałaś zrobić na przekór wszystkim i kupić różowe :P Quote
łamAga Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 2 godziny temu, Patikujek napisał: Ja nie jestem wtajemniczona łeee :< Pytałam dzoewczyn jaki kolor kaloszy wybrac :D 2 godziny temu, *Magda* napisał: Ej, miałaś zrobić na przekór wszystkim i kupić różowe :P Ale nie lubię się rzucać w oczy :P 12 minut temu, Ania :) napisał: I bardzo dobrze, szare najlepsze! :D Nooo ładne są :D Sebastian ze mnie pizgał , powiedział że wybieram kolor jak bym szła w tych butach co najmniej na wesele a drzewom w lesie na prawde bez różnicy będzie w jakich butach do lasu pójdę :D Quote
*Magda* Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 6 godzin temu, łamAga napisał: Ale nie lubię się rzucać w oczy :P Nooo ładne są :D Sebastian ze mnie pizgał , powiedział że wybieram kolor jak bym szła w tych butach co najmniej na wesele a drzewom w lesie na prawde bez różnicy będzie w jakich butach do lasu pójdę :D Tak, zwłaszcza mając czerwone adidasy :P :D A ja myślałam, że Ty w nich psie kupy będziesz sprzątać :D Quote
Recommended Posts